- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.965
- 1.123
günaydın hatunlar ......
bunlara spor için katlanıyorsun dimi .. aslında ben kilo vermeye ilk başlandıgında sporu önermiyorum bir ka hafta sonra spora başlanması taraftarıyım ...
yada bu tempoda hergün yapma derim . haftanın 3 günü bu yogun ayrobigini yap gei kalan günlerdede işe gidip gelirken yürürsün .
bu ayarlama tabi sana kalmış ..
kilo verme işine ilk başlandıgında ;anlıyorum herkes yükleniyo kendine bir an evvel bu kolar gitsin deniyor ama bu kiloları kısa zamanda almadıkki kısa zamanda verelim ... bıraz sabır .
afiyet olsun diyar ....
ama genelde dışarda işlerim oluyr yada çocukları okuldan almaya erken çıkıyorum ...
sabah 7 de çıkılmaz artık canım ya evde yapmaya çalış ...
pilates yapmayı düşünmüyormusun ?ebruya takılsan . o satte ikizler fırsat verirse .
ama gördügüm kadarıyla kızın hırçın ama buna bagırarak çözüm bulman onu dahada hırçınlaştırır ve böylede olmuş sanırım ...
madem her istedigini aglayarak yaptırıyor bırak biçkaç kerede aglasın hiç ilgilenme . senden tepki gelmedigini görünce aglamanın bir çözüm olmadıgını anlar ..a.s
ama sanırım sen aglayınca kıyamıyor her istedigni yapıyorsun . buda onu her sıkıntıdını aglayarak ve ınadlaşarak yapmasına, kabul ettirmesine sebeb olmuş ...
3 tane bebem var bebedediysende en küçügü 10 yaşında . inan sana tavsiyelerim yaşanarak kazanılmış ..
çekmece işine gelince bende zilimin yöntemini uygulamıştım . kulpları birbirine baglamıştım ... ve bir süre sonra açamayınca vaz geçmişti büyük kızım .
ve ben ortanca kızım 8 aylıkken tekrar küçük oglana hamile kaldim ...
kızım 1.5 yaşındayken oglum dünyaya geldi.sempatiksalakcinni eşimde bu konuda bana hiç yardımcı olmadı .:mymeka: bazan geceleri birini ayagımda uyusun diye sallarken digerini emziriyordum ...akşamlarıda ilkokul 1'e giden kızıma okumayı söktürmeye çalışıyordum uyuklayarak ..sempatiksalakcinni
ama hepsi hatıra oldu . senin bugünlerinde geçecek emin ol anı kalacak ... ama şunuda unutma bu yaşlarda kişilikde gelişiyor ve bir bireyin temelleri atılıyor .a.s.
baya karışık bir menü olmuş mimu ....buralar ne kadar seessiz unutmadan menümü paylaşayım kızlar.
sabah
08:30
3.5 dilim tb ekmeği son dilimlerde bende yedim
1 salatalık
1 kk peynir
yeşil çay
12:30
4 adet köfte (fırında)
1 kase cacık
3 küçük hattta minik enginar üzerindeki garnitürü ayıkladım
çok az yeşillik 2 çatal falandı sanırım göbek roka maydonoz karışımı
16:30
1 adet mandalina
18:00
1 mandalina
1 portakal
1 elma
19:30 (aebenim araya zaman koy diyince bnde yolda yedim)
5 badem
1 brdk light süt
1 saat çok yoğun aerobik
21:30
5 badem yedim
1 yeşilçay
1 lokmada peynir attım
üüüff hiç içime sinmedi ama: ((
bunlara spor için katlanıyorsun dimi .. aslında ben kilo vermeye ilk başlandıgında sporu önermiyorum bir ka hafta sonra spora başlanması taraftarıyım ...
yada bu tempoda hergün yapma derim . haftanın 3 günü bu yogun ayrobigini yap gei kalan günlerdede işe gidip gelirken yürürsün .
bu ayarlama tabi sana kalmış ..
kilo verme işine ilk başlandıgında ;anlıyorum herkes yükleniyo kendine bir an evvel bu kolar gitsin deniyor ama bu kiloları kısa zamanda almadıkki kısa zamanda verelim ... bıraz sabır .
dogum günün kutlu olsun ...a.s.hatunlar slmmm
yarın doğum günüm kendime koydum en azından 75.9 u görme dileğimi yineliyorum bakalım yarın sabah tartılıcam yazarım buraya
kahvaltım:
2 dilim una dengeli tost
yarım damates salatalık biber
bir bardak ayran
5 zeytin
öğlen:
2 tane kabak dolmasının kabağı(içini ayıklattım)
salata
yoğurt
3 çatal kısır
bir tabak haşlanmış brokoli
ara:
arkadaşımın doğumgünüydü pastayı ben seçtim ve yemedim
bir bardak kayısı püresi içtim onun yerine
ara:
2 mandalina
akşam:
3 dilim mücver
salata
afiyet olsun diyar ....
evet masumum ben dışarda yürüyorum evde koşu bandını koyacak yer bulamadım ...kızslarrrrrrrrrrrrr
ben spor yapamıyorum yaaaa
aben ablam sne sabahları dışardamı yürüyorsun ya evden 7 d eçıkmam laızm oda çok soguk oluyorrr
ama genelde dışarda işlerim oluyr yada çocukları okuldan almaya erken çıkıyorum ...
sabah 7 de çıkılmaz artık canım ya evde yapmaya çalış ...
pilates yapmayı düşünmüyormusun ?ebruya takılsan . o satte ikizler fırsat verirse .
afiyet olsun masumum ....menülerimi yazyaım
pazartesi
sabah 1 elma
t.bugday ekmegi ile klasik kahvaltı
ögle
mantarlı yumurta salata yogurt
akşam
ıspanak
çig lahana
yogurt
akşam
1 elma 2 erik
yeşil çay
SALIIIIIIIIIIIIIIIIII
sabah 1 erik
klaisk kahvaltı
öglen
2 avuç leblebi
1 elma
bir kutu süt
ara
elma
akşam
1 tabak nohut
salata
ara
3 kaysı 1 erik
derincim bu konuyada yazmak belki bana düşmez . affına sıgınırım ..:1hug:ahhhh canım senin oğlun çok usluymuş zilicim bnimkine açılmıyor desemde yere atıyor kendini nasıl bağırıyor bana tırmalıyor beni şimdi gelde bağırma bu çocuğa eğer bağırmasam susmuyor bağırınca korkup susuyor en azından...canım benimki ne oyuncakl oynar ne mama sandalyesinde oturur ne bebek arabasına biner hangi birini anlatayım oyalanmıyor canım.bugün cepten babası ile konuştum bu sırada sürekli ağlıyor teli kapattım ona verdim baktıki tel kapalı bir yere çarptıki teli kırılacaktı az daha artık babasını aradım konuştu tekrardan canım bir haftadır büyük değişiklikler var inşallha düzelecek gibime geliyor
ama gördügüm kadarıyla kızın hırçın ama buna bagırarak çözüm bulman onu dahada hırçınlaştırır ve böylede olmuş sanırım ...
madem her istedigini aglayarak yaptırıyor bırak biçkaç kerede aglasın hiç ilgilenme . senden tepki gelmedigini görünce aglamanın bir çözüm olmadıgını anlar ..a.s
ama sanırım sen aglayınca kıyamıyor her istedigni yapıyorsun . buda onu her sıkıntıdını aglayarak ve ınadlaşarak yapmasına, kabul ettirmesine sebeb olmuş ...
3 tane bebem var bebedediysende en küçügü 10 yaşında .
çekmece işine gelince bende zilimin yöntemini uygulamıştım . kulpları birbirine baglamıştım ...
ve ben ortanca kızım 8 aylıkken tekrar küçük oglana hamile kaldim ...
kızım 1.5 yaşındayken oglum dünyaya geldi.sempatiksalakcinni eşimde bu konuda bana hiç yardımcı olmadı .:mymeka: bazan geceleri birini ayagımda uyusun diye sallarken digerini emziriyordum ...akşamlarıda ilkokul 1'e giden kızıma okumayı söktürmeye çalışıyordum uyuklayarak ..sempatiksalakcinni
ama hepsi hatıra oldu . senin bugünlerinde geçecek emin ol anı kalacak ... ama şunuda unutma bu yaşlarda kişilikde gelişiyor ve bir bireyin temelleri atılıyor .a.s.
Son düzenleme: