- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5bende bugunki menumu yazayim
sabah 2 dilim ekmek peynir ve sekersiz marmelat capuccino
ara 1 portakal ve 1 havuc
oglen booool soganli pazi kavurma ayran belki 1 parca tavuk izgara
ara 1 havuc 2 erik
aksam sisde tavuk (kimyon sarimsak ve domates ezmesiyle) hazirlanmis yaninda salata ve ayran
genelde bende regl şişligi 3.4. gün iniyor ama tuz durumunada baglı masumum ...selam mmm anaaa herkesler burda ne güsellll yawwww
ben bu sabah tartıldım ve 69.8 çıktım
bugün reglimin 2. günü acaba cumaya fark edermi 500 gr filan
aben ablam leisle yapıcma saatleir ayarlayımda
bende zorlanıyorum su açısından eskisi kadar içemiyorum ...:umursamaz:canım 1 bucuk litre suyu içtim bu gün ve 1 kupa yeşil 1 kupa normal cay bitti..
hala susamıs durumdayım bu gün neden böyle oldu anlamadım tuzluda yemedim dün sadece 2 kornison tursu yemiştim.aksama kadar 3 litreyi gecicek böyle giderse.
ah zilim o konuyu hiç sorma şimdi olsa sallardım kötükedihüso.ama düşün 18 yaşında evlendim :kedi: 19 da anne oldum .. 3 yede 26 yaşında sahip oldum .. hemşirenin son dugumunda sançılıyken söyledikleri hala kulagımda ...'' sen 26 da 3 tane dogurduysan bi 3 tane daha dogurursun demişti..''sempatiksalakcinni ama 3. cü gebelik tamamen istemdışıydı kızlarımın arasındada 5 sene var ...ama hiç aldırmak vs düşünmedim lmaz:
vel hasılın eşim tamamen yetiştirilme tarzı ve yapı olarak tam bir odun .sempatiksalakcinnibu hale getirene kadarda vallahi sabır taşı oldum ..:roflol:
ama haksızlık etmeyim bu konularda odun olsada bazan inceçik bir kurdana dönüşe biliyor ...:roflol:
birde çok zor bir işi var bir kaç şirket yönetiyor ve ayrıca siyasetlede ilgili o yüzden pek üstüne gidemiyorum .ikizler burcu 2.kişiligi çıktıgında ortadan kayboluyorum anlıycan .:roflol:geçenlerde takımamı buraya yazmıştım kaynımın söylediklerini ''sen kardeşimle geçiniyorsun, bilki tüm dünya insanlarıyla hiç sorunsuz geçinirsin '' demişti .kaydirigubbakcemile3anlıycan rabbım dagına göre kar veriyor hep bunu söylerim ..
ama aşıgım işte:asigim::asigim:
haklı değil miyim ama safiş :icecream:
akannehirBİ AN ELİFİM SENİN YAZINI GÖRÜNCE BEN NEREYE MESAJ YAZIYORUM DEDİM 6.TAKIMAMI YOKSA MONTİ LİNKİNEMİ.?haklı değil miyim ama safiş :icecream:
akannehirBİ AN ELİFİM SENİN YAZINI GÖRÜNCE BEN NEREYE MESAJ YAZIYORUM DEDİM 6.TAKIMAMI YOKSA MONTİ LİNKİNEMİ.?
HAKİKATEN BU LİNK HANGİSİ .?:uhm::roflol::roflol:
BEN KENDİMİ BULURSAM YOLLARIM TAKIMA ELİFİM ...kaydirigubbakcemile3slm kızlar
ablam sana ulaşmak için monti topiğine gelmek lazım galiba
6. takım seni arıyor opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:17 SENEYİ DEVİRDİK ALLAHA ŞÜKÜR ..DIŞARDAN HEP GIPYATLA BAKILAN BİR ÇİFTİZ .AŞKKKK AAŞKK nelere kadirsinnn
ne odunları gözümüze çiçek gösteriyorsun
allah bozmasın ablacım aşkınız daim olsun ömür boyu inşallahhhh
BEN KENDİMİ BULURSAM YOLLARIM TAKIMA ELİFİM ...kaydirigubbakcemile3
BAK SİZİN İÇİN PİLASİDE ASTIM BUGÜN .:dilcikar:
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:17 SENEYİ DEVİRDİK ALLAHA ŞÜKÜR ..DIŞARDAN HEP GIPYATLA BAKILAN BİR ÇİFTİZ .. ÖMRÜMÜ YEDİ GII O BAŞKA ...:roflol::roflol::roflol:
aaaaaaaaaaaa ben yazmıştım gndermememişimmm
nasılsınız bakalım
sabah 69.8 çıktım reglimin 2.günü cuma kaççıkarım acep
aebenciğim arada uğrarım ama sürekli burda olamıyorum canım. bazende montide kaytarmalarım oluyor canım alsanaalsanasmile aebenciğim sabırla bana verdiğin tavsiyeler için teşekkürlerŞeniz:sinifsinif:yani gelmeycekmisin artık lacey....
lacey neden böyle bir karar aldın cnm yaaa?giden gidene bu sıralar...neler oluyor kızlar??
kızlar geçen gün kış olduğu için su içemediğimi söylemiştim ya..ilk gün bir litreyi tıkana tıkana zor içtim..içim dışım su olmuştu bir litre suyla bile..sonra yavaş yavaş alıştım ve dün iki litreyi yatana kadar bitirdim.ve artık öyle zor gelmiyor içmesi.sizde yavaş yavaş arttırın ve mutlaka için..yazın insan çok su içtiği içinde hiç ödemi olmuyor..
yazdıkların bana moral oldu aeben .demek bii kucağında emiyor diğeri ayağında uyuyor heeee..vallahi benim kızımın uyku sorunu çoktu o psikolojimi çok bozdu benim 15 aydır çektim 10 gündür artık derin bir ohhhhhhh beee çekiyorum başta salıncak kurduk satlerce sallardım sonrada zar zor ayağa alıştırdım inanırmısın güne 3 sefer uyuyordu 3ündede artık ağlayarak sallıyordum ayağımda saatlerce çünki ayaklarım uyuşuyordu sallayacak halim kalmıyordu yine ayağımda çığlık çığlığa ağlayan bir çocuk..dedeiğin gibi hepsi bitiyr 10 gündür artık yanına uzanıyorum poposunu pışpışlayarak uyutuyorum en fazla 10 dakika sürüyor. ne demek sana düşmez 3 tane büyütmüşsün bak öğrenmemiz gereken çok şey var senden ozaman.deniyeceğim ağladığı zaman hiç ilgilenmemeyi o zaman belki iyi gelir .hergün bağırmıyorum zatende çok bunaldığımda biraz sesimi yükselttiğimde susuyor kıyamıyorum zaten. yani içine kapanık olmasını istemiyorum şimdi dediğin gibi kişiliği oluşuor birde bebek dersin ama ilk bağırdığımda hiç unutmuyorum 1 yaşındaydı yine uyutamıyordum biraz sesim yükseltince yarım saat içini çeke çeke ağladı babasından bana gelmedi beni görünce daha çok ağlıyordu halbuki bana çok düşkün paçamdan ayrılmaz bütüngüngünaydın hatunlar ......
baya karışık bir menü olmuş mimu ....
bunlara spor için katlanıyorsun dimi .. aslında ben kilo vermeye ilk başlandıgında sporu önermiyorum bir ka hafta sonra spora başlanması taraftarıyım ...
yada bu tempoda hergün yapma derim . haftanın 3 günü bu yogun ayrobigini yap gei kalan günlerdede işe gidip gelirken yürürsün .
bu ayarlama tabi sana kalmış ..
kilo verme işine ilk başlandıgında ;anlıyorum herkes yükleniyo kendine bir an evvel bu kolar gitsin deniyor ama bu kiloları kısa zamanda almadıkki kısa zamanda verelim ... bıraz sabır .
dogum günün kutlu olsun ...a.s.
afiyet olsun diyar ....
evet masumum ben dışarda yürüyorum evde koşu bandını koyacak yer bulamadım ...
ama genelde dışarda işlerim oluyr yada çocukları okuldan almaya erken çıkıyorum ...
sabah 7 de çıkılmaz artık canım ya evde yapmaya çalış ...
pilates yapmayı düşünmüyormusun ?ebruya takılsan . o satte ikizler fırsat verirse .
afiyet olsun masumum ....
derincim bu konuyada yazmak belki bana düşmez . affına sıgınırım ..:1hug:
ama gördügüm kadarıyla kızın hırçın ama buna bagırarak çözüm bulman onu dahada hırçınlaştırır ve böylede olmuş sanırım ...
madem her istedigini aglayarak yaptırıyor bırak biçkaç kerede aglasın hiç ilgilenme . senden tepki gelmedigini görünce aglamanın bir çözüm olmadıgını anlar ..a.s
ama sanırım sen aglayınca kıyamıyor her istedigni yapıyorsun . buda onu her sıkıntıdını aglayarak ve ınadlaşarak yapmasına, kabul ettirmesine sebeb olmuş ...
3 tane bebem var bebedediysende en küçügü 10 yaşında .inan sana tavsiyelerim yaşanarak kazanılmış ..
çekmece işine gelince bende zilimin yöntemini uygulamıştım . kulpları birbirine baglamıştım ...ve bir süre sonra açamayınca vaz geçmişti büyük kızım .
ve ben ortanca kızım 8 aylıkken tekrar küçük oglana hamile kaldim ...
kızım 1.5 yaşındayken oglum dünyaya geldi.sempatiksalakcinni eşimde bu konuda bana hiç yardımcı olmadı .:mymeka: bazan geceleri birini ayagımda uyusun diye sallarken digerini emziriyordum ...akşamlarıda ilkokul 1'e giden kızıma okumayı söktürmeye çalışıyordum uyuklayarak ..sempatiksalakcinni
ama hepsi hatıra oldu . senin bugünlerinde geçecek emin ol anı kalacak ... ama şunuda unutma bu yaşlarda kişilikde gelişiyor ve bir bireyin temelleri atılıyor .a.s.
günaydın kızlar..diyarcım iyiki doğmuş ve doğurulmuşsun cnm...ve iyiki burdasın..bizimlesin..meyvemin dediği gibi inşallah bu yaşın bitmeden incecik çıtır bir hatun olursun ve bir daha da ömrün boyunca dal gibi kalırsın cnm...
derincim aebenimin tavsiyelerini can kulağıyla dinlememiz lazım cnm.3 çocuk sahibi bir anneden öğreneceğimiz çok şey var ..aebenim ayrıca eşinede içimden kızdım ablam sölemeden geçemiycem..sana yardımcı olmadığı için...akşama eve gelince onada oklavayı salla ablam:))
bu konuda ben asla eşimin hakkını yiyemem.saat 5 te eve geliyor ve o saatten sonra altını değiştirmek dahil hangi konuda yardımını istesem ediyor sağolsun.hemde yorgunluktan öldüğü zamanlar bile..
aksöğüt kabuğu olayına gelincede kızlar...aspirini içemeyenler yada düşük tansiyon problemi olanlar varsa onuda denemesin tabii..arkadaşımın bir rahatsızlığı yok ona iyi gelmiş...ama herkese iyi gelmeyebilir tabii.doğadaki tüm ot bitki ne varsa hepsinin yararı olduğu gibi zararıda olabiliyor...ve bir çoğundanda ilaç imal ediliyor biliyorsunuz..dikkat edin araştırın ne içerseniz....
günaydın hatunlar ......
baya karışık bir menü olmuş mimu ....
bunlara spor için katlanıyorsun dimi .. aslında ben kilo vermeye ilk başlandıgında sporu önermiyorum bir ka hafta sonra spora başlanması taraftarıyım ...
yada bu tempoda hergün yapma derim . haftanın 3 günü bu yogun ayrobigini yap gei kalan günlerdede işe gidip gelirken yürürsün .
bu ayarlama tabi sana kalmış ..
kilo verme işine ilk başlandıgında ;anlıyorum herkes yükleniyo kendine bir an evvel bu kolar gitsin deniyor ama bu kiloları kısa zamanda almadıkki kısa zamanda verelim ... bıraz sabır .
dogum günün kutlu olsun ...a.s.
afiyet olsun diyar ....
evet masumum ben dışarda yürüyorum evde koşu bandını koyacak yer bulamadım ...
ama genelde dışarda işlerim oluyr yada çocukları okuldan almaya erken çıkıyorum ...
sabah 7 de çıkılmaz artık canım ya evde yapmaya çalış ...
pilates yapmayı düşünmüyormusun ?ebruya takılsan . o satte ikizler fırsat verirse .
afiyet olsun masumum ....
derincim bu konuyada yazmak belki bana düşmez . affına sıgınırım ..:1hug:
ama gördügüm kadarıyla kızın hırçın ama buna bagırarak çözüm bulman onu dahada hırçınlaştırır ve böylede olmuş sanırım ...
madem her istedigini aglayarak yaptırıyor bırak biçkaç kerede aglasın hiç ilgilenme . senden tepki gelmedigini görünce aglamanın bir çözüm olmadıgını anlar ..a.s
ama sanırım sen aglayınca kıyamıyor her istedigni yapıyorsun . buda onu her sıkıntıdını aglayarak ve ınadlaşarak yapmasına, kabul ettirmesine sebeb olmuş ...
3 tane bebem var bebedediysende en küçügü 10 yaşında .inan sana tavsiyelerim yaşanarak kazanılmış ..
çekmece işine gelince bende zilimin yöntemini uygulamıştım . kulpları birbirine baglamıştım ...ve bir süre sonra açamayınca vaz geçmişti büyük kızım .
ve ben ortanca kızım 8 aylıkken tekrar küçük oglana hamile kaldim ...
kızım 1.5 yaşındayken oglum dünyaya geldi.sempatiksalakcinni eşimde bu konuda bana hiç yardımcı olmadı .:mymeka: bazan geceleri birini ayagımda uyusun diye sallarken digerini emziriyordum ...akşamlarıda ilkokul 1'e giden kızıma okumayı söktürmeye çalışıyordum uyuklayarak ..sempatiksalakcinni
ama hepsi hatıra oldu . senin bugünlerinde geçecek emin ol anı kalacak ... ama şunuda unutma bu yaşlarda kişilikde gelişiyor ve bir bireyin temelleri atılıyor .a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?