Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
selam mmm anaaa herkesler burda ne güsellll yawwww

ben bu sabah tartıldım ve 69.8 çıktım
bugün reglimin 2. günü acaba cumaya fark edermi 500 gr filan

aben ablam leisle yapıcma saatleir ayarlayımda
genelde bende regl şişligi 3.4. gün iniyor ama tuz durumunada baglı masumum ...
bu günlerde tuza dikkat et ...

kıs ne edcen yarın gelcekmisin sosyetete ... dışarda gök delindi sanki yav yarında yagmurluymuş ne etcez...
eşime söyledim yarın kızılaya inizem diya ama böyle yagmurlu olursa ne yaparız blmem .bilmiyorumkismile
bende zorlanıyorum su açısından eskisi kadar içemiyorum ...:umursamaz:

Ya vallahi hayranım böyle söyleyenlere. Ben hiç idare edemiyorum insanları özellikle de kocamıÇok üzgünüm çoook

haklı değil miyim ama safiş :icecream:
akannehirBİ AN ELİFİM SENİN YAZINI GÖRÜNCE BEN NEREYE MESAJ YAZIYORUM DEDİM 6.TAKIMAMI YOKSA MONTİ LİNKİNEMİ.?
HAKİKATEN BU LİNK HANGİSİ .?:uhm::roflol::roflol:

slm kızlar

ablam sana ulaşmak için monti topiğine gelmek lazım galiba

6. takım seni arıyor opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3
BEN KENDİMİ BULURSAM YOLLARIM TAKIMA ELİFİM ...kaydirigubbakcemile3
BAK SİZİN İÇİN PİLASİDE ASTIM BUGÜN .:dilcikar:
AŞKKKK AAŞKK nelere kadirsinnn
ne odunları gözümüze çiçek gösteriyorsun

allah bozmasın ablacım aşkınız daim olsun ömür boyu inşallahhhh
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:17 SENEYİ DEVİRDİK ALLAHA ŞÜKÜR ..DIŞARDAN HEP GIPYATLA BAKILAN BİR ÇİFTİZ .. ÖMRÜMÜ YEDİ GII O BAŞKA ...:roflol::roflol::roflol:

Son düzenleme:
yaaa ablaa bişi sorcam bak hele
bu gün öğle menüsünde burda et döneri var yiyebiliyormuyuz ?
kırmızı et serbest ama dönere hiç denk gelmedim burda yiyene yada farkında değilim.
Ne etsem yesemmi yoksa başımın çaresinemi baksam....

aben ablam yarın görüşebilcekmiyizzz

Son düzenleme:

içi seni dışı bizi yakar deseneee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
olsun kız abla allah başımızdan eksik etmesin yinede onları allah yokluklarını göstermesin inşallah. Ağız tadınızda huzurunuzda hiç bozulmasın inşallah.

EVDEKİ HUZUR ZENGİNLİK BUDUR.....

aaaaaaaaaaaa ben yazmıştım gndermememişimmm
nasılsınız bakalım
sabah 69.8 çıktım reglimin 2.günü cuma kaççıkarım acep

banucum sen bunu yazdın çıktı yaa aeben ablamda cevap verdi sana sanırım atladın sayfaları....

aben ablam ben yarın mecbur inicem hem parfümeriye gidicem hemde
pazara aldıklaırmı dgeiştircemmm en kısa zmanda halledip dönücemmm yani inersen senlede buluruşurrruz
ıslakkk ıslakkkk

günaydın kızlaropuyorumnanaktandünki menümğ yazayım
sabak:3 dilim denge salatalık domates (fiyatı ucmus)zeytin penir3 kasık yoğurt
öğlen:balık buglama salata yogurt
akşam:kabak sote yogurt salatalık
gunboyu yeşil çaylı iksir bunu içersen pek su içemiyorum

:sinifsinif:yani gelmeycekmisin artık lacey....
aebenciğim arada uğrarım ama sürekli burda olamıyorum canım. bazende montide kaytarmalarım oluyor canım alsanaalsanasmile aebenciğim sabırla bana verdiğin tavsiyeler için teşekkürlerŞeniz

ziliciğim bugünlerde o kadar yoğunumki. sabah evleri toparla, yemek yap ,okul işleri inan evden kendimi zor atıyorum. öğleden sonra okul , akşam yine yemek , toparlan derken burada fazla paylaşımım olmuyor. birazda motivasyonum kayboldu. kendimi toparlamam lazım. buraya yazmasamda montiyi yapmaya devam edeceğim (bazen uymasamda ) çünkü bana çok mantıklı geliyor.
ilginiz için teşekkür ederim. sevgilerolumunekankayizsmile

yazdıkların bana moral oldu aeben .demek bii kucağında emiyor diğeri ayağında uyuyor heeee..vallahi benim kızımın uyku sorunu çoktu o psikolojimi çok bozdu benim 15 aydır çektim 10 gündür artık derin bir ohhhhhhh beee çekiyorum başta salıncak kurduk satlerce sallardım sonrada zar zor ayağa alıştırdım inanırmısın güne 3 sefer uyuyordu 3ündede artık ağlayarak sallıyordum ayağımda saatlerce çünki ayaklarım uyuşuyordu sallayacak halim kalmıyordu yine ayağımda çığlık çığlığa ağlayan bir çocuk..dedeiğin gibi hepsi bitiyr 10 gündür artık yanına uzanıyorum poposunu pışpışlayarak uyutuyorum en fazla 10 dakika sürüyor. ne demek sana düşmez 3 tane büyütmüşsün bak öğrenmemiz gereken çok şey var senden ozaman.deniyeceğim ağladığı zaman hiç ilgilenmemeyi o zaman belki iyi gelir .hergün bağırmıyorum zatende çok bunaldığımda biraz sesimi yükselttiğimde susuyor kıyamıyorum zaten. yani içine kapanık olmasını istemiyorum şimdi dediğin gibi kişiliği oluşuor birde bebek dersin ama ilk bağırdığımda hiç unutmuyorum 1 yaşındaydı yine uyutamıyordum biraz sesim yükseltince yarım saat içini çeke çeke ağladı babasından bana gelmedi beni görünce daha çok ağlıyordu halbuki bana çok düşkün paçamdan ayrılmaz bütüngün

evet zilicim 3 çocuk büyütmüş öğreneceğimiz çok şey var ne kadar sabırlıymış vallahi ben ikinciyi bile bir istiyorum bir istemiyorum naz gibi olursa yandım diyorum

sabah klasik kahvaltı
3 dilim kızarmış buğday ekmeği
kk peynir dom salt roka
ıhlamur
öğle
3 tane baget salata cacık
akşam
kereviz yemeği salata yoğurt
zeytinyağlı sebze yemeklerine kıyma koyabiliyormuyuz ben bugün kerevize koymadım bilmediğim için mandalin suyu koydum zeytin yağlı yaptım

kızım uyuyorken lesliemide yapayım walk walk walk

aeben ablacım eet bencede spor konusunda çok zorlamamak lazım diyetin ilk günlerinde ama ben 9 sene profosyonel basketbol oynadım sakatlanınca bıraktım ve kilo aldım ben günde 6 7 km yol koşardım sadece başlangıç saatlerce idman vücudum sporsuz kalınca sapıtıyo işte ablacım:S

aben ablaamm bu yazılarını okuyunca o günelrim geldi aklıma
birini salla digerini emzirrrr
gece kalk 3 saatte bir önce emzir sonra mama yedier altını dgeiştri tekrar uyut bu işlemleri yaparken zaten 2 saat geçiyordu tam uykuya dalıcam diger besleme saati geliyordu
çok agladııgmı biliriimmm geceleri oturup allahım canımı alll yada biraz ferahlık ver bana diyee
çok zor günlerdi ama insan unutoyor tabi bugünleirme şükrediyorummmm

merhaba....opuyorumnanaktanbugün işlerim yoğundu ancak gelebildim kızlar....anammm sabah sabah ne güzel kaynatmışınız...
diyarcım doğum günün kutlu olsun canım...sağlıkla huzurla nice senelere.opuyorumnanaktan
kızlar az önce markete gittim..evden salata malzemesi getirmedim..bugün burdaki marketin manav reyonunda halk günü...Allahtan halk günüymüş yoksa nasıl olurdu acaba?ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile göbek salatayı kiloyla satıyolar ki taneyle satılan bişeyin kiloyla satıldığını ilk defa gördüm...ve kilosu 7 liraakannehirakannehirakannehiryani durumdan bu kadar fırsatçı olunur...göbekten vazgeçtim kıvırcığa yöneldim minicik 1 kıvırcık 4 lira...Allahım kızlar ne yicez biz..bir salatamız vardı artık oda olmayacak sanırım...
domates salatalık aldım daha uyguna geldi... yerimseniben

yağmurgözlü valla herşey ateş pahası.benim en çok sevdiğim yeşiilik ve domates ama yanına yaklaşılmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…