merhaba....opuyorumnanaktanbugün işlerim yoğundu ancak gelebildim kızlar....anammm sabah sabah ne güzel kaynatmışınız...
diyarcım doğum günün kutlu olsun canım...sağlıkla huzurla nice senelere.opuyorumnanaktan
kızlar az önce markete gittim..evden salata malzemesi getirmedim..bugün burdaki marketin manav reyonunda halk günü...Allahtan halk günüymüş yoksa nasıl olurdu acaba?ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile göbek salatayı kiloyla satıyolar ki taneyle satılan bişeyin kiloyla satıldığını ilk defa gördüm...ve kilosu 7 liraakannehirakannehirakannehiryani durumdan bu kadar fırsatçı olunur...göbekten vazgeçtim kıvırcığa yöneldim minicik 1 kıvırcık 4 lira...Allahım kızlar ne yicez biz..bir salatamız vardı artık oda olmayacak sanırım...
domates salatalık aldım daha uyguna geldi... yerimseniben
uhuhuhumantı çıktı bugün kızlar yanında kısır falan bende gittim light ton balığı aldm salatayla onu yedim yanında da 1 kase cacık içtim :) ama mutluyum
asıl şimdi seminere gidicem ve ikramları çok fenaaaa her çeşit kuru pastalar colalar falan filanlarrr ühühühü:'(
Yemeğimi yedin geldim ama fena doydumya bu diyete alışınca sanırım yediklerim fazla gelmeye başlıcak.
afiyet olsun gamzem çok güzel mönü....günaydın kızlaropuyorumnanaktandünki menümğ yazayım
sabak:3 dilim denge salatalık domates (fiyatı ucmus)zeytin penir3 kasık yoğurt
öğlen:balık buglama salata yogurt
akşam:kabak sote yogurt salatalık
gunboyu yeşil çaylı iksir bunu içersen pek su içemiyorum
anladım laceyim ...ama bizi sensiz bırakma ..Şenizaebenciğim arada uğrarım ama sürekli burda olamıyorum canım. bazende montide kaytarmalarım oluyor canım alsanaalsanasmile aebenciğim sabırla bana verdiğin tavsiyeler için teşekkürlerŞeniz
ziliciğim bugünlerde o kadar yoğunumki. sabah evleri toparla, yemek yap ,okul işleri inan evden kendimi zor atıyorum. öğleden sonra okul , akşam yine yemek , toparlan derken burada fazla paylaşımım olmuyor. birazda motivasyonum kayboldu. kendimi toparlamam lazım. buraya yazmasamda montiyi yapmaya devam edeceğim (bazen uymasamda ) çünkü bana çok mantıklı geliyor.
ilginiz için teşekkür ederim. sevgilerolumunekankayizsmile
menün çok güzel derin ...alkisalkisalkisalkisalkisalkissabah klasik kahvaltı
3 dilim kızarmış buğday ekmeği
kk peynir dom salt roka
ıhlamur
öğle
3 tane baget salata cacık
akşam
kereviz yemeği salata yoğurt
zeytinyağlı sebze yemeklerine kıyma koyabiliyormuyuz ben bugün kerevize koymadım bilmediğim için mandalin suyu koydum zeytin yağlı yaptım
kızım uyuyorken lesliemide yapayım walk walk walk
:dance::dance:alışmış kudurmuşdan beterdir diyorsun yane .kaydirigubbakcemile3aeben ablacım eet bencede spor konusunda çok zorlamamak lazım diyetin ilk günlerinde ama ben 9 sene profosyonel basketbol oynadım sakatlanınca bıraktım ve kilo aldım ben günde 6 7 km yol koşardım sadece başlangıç saatlerce idman vücudum sporsuz kalınca sapıtıyo işte ablacım:S
ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileyok yav ankarada okadar pahali deyil . 1 lr. kıvırcık .. aysberkde 1.5 ...2 lr .merhaba....opuyorumnanaktanbugün işlerim yoğundu ancak gelebildim kızlar....anammm sabah sabah ne güzel kaynatmışınız...
diyarcım doğum günün kutlu olsun canım...sağlıkla huzurla nice senelere.opuyorumnanaktan
kızlar az önce markete gittim..evden salata malzemesi getirmedim..bugün burdaki marketin manav reyonunda halk günü...Allahtan halk günüymüş yoksa nasıl olurdu acaba?ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile göbek salatayı kiloyla satıyolar ki taneyle satılan bişeyin kiloyla satıldığını ilk defa gördüm...ve kilosu 7 liraakannehirakannehirakannehiryani durumdan bu kadar fırsatçı olunur...göbekten vazgeçtim kıvırcığa yöneldim minicik 1 kıvırcık 4 lira...Allahım kızlar ne yicez biz..bir salatamız vardı artık oda olmayacak sanırım...
domates salatalık aldım daha uyguna geldi... yerimseniben
aynı hamurdan ama ayrı yöntemlerle yapılıyor tlyon .ya kızlar bişey sorucam şimdi spagetti yiyeybiliyoruzya normal makarnayla arasında bir farkmı sonuçta aynı mamullerden yapılıyorlar bildiğim kadarıyla bu konuda yardım alabilirmiyim:)
meyvem bak güzelim bazan vucud durur yada birden verir biraz sabır .. daha önce çok kişide karşılaştık . bu sabrını zorlmasın ....menümü yazıyorum bu günkü yemek listem
sabah yumurta 3 zeytin 1 dilim peynir
öğlen 100 gr badem az peynir lahana ve kırmızı biberden salata (ilgin bişi oldu ama evde baska bişi yokyu)
aksam meyve ve süt(mandalina armut)
kızlar ben bu sabah hala 64 düm cok moralim bozuldu cumaya inemicem heralde yarından itibaren pazartesiye kadar sadece proteinle beslenmeye karar verdim..
meyvem bak güzelim bazan vucud durur yada birden verir biraz sabır .. daha önce çok kişide karşılaştık . bu sabrını zorlmasın ....
sadece proteinle beslenilmez ..lmaz:tamam protein agırlıkollı beslen ama sedece protein olmaz . vucudun kilo vermek ve ihtiyaçları için saglıklı karbohidratlarada ihtiyacı var ....
ya kızlar bişey sorucam şimdi spagetti yiyeybiliyoruzya normal makarnayla arasında bir farkmı sonuçta aynı mamullerden yapılıyorlar bildiğim kadarıyla bu konuda yardım alabilirmiyim:)
safinaz canım evt mide küçülüyor ama şimdi daha rahatım en güzelide kışın tayt çizme giymenin mutluluğunu yaşamak istiyorum:))
menümü yazıyorum bu günkü yemek listem
sabah yumurta 3 zeytin 1 dilim peynir
öğlen 100 gr badem az peynir lahana ve kırmızı biberden salata (ilgin bişi oldu ama evde baska bişi yokyu)
aksam meyve ve süt(mandalina armut)
kızlar ben bu sabah hala 64 düm cok moralim bozuldu cumaya inemicem heralde yarından itibaren pazartesiye kadar sadece proteinle beslenmeye karar verdim..
safişcim tahmin edemezsin nasıl sinirlendimi ..
Cuma günü 63 den fazla cıkarsa ağlarım..
O kadar kötü hissediyorum kendimi ..annemlerin yanında bile kacamak yapmadım.. Böyle kacamaksız + da olmak mahvediyo beni
akşamın azmı ne yagmur .ton seviyorsan katsana içine ....bugünki menüm.....
sabah
1 bardak iksir,tiroid ilacım
yolda
yarım elma
kahvaltı
denge ekmek,peynir,zeytin,çay
öğle
yumurtalı ıspanak,yoğurt,salata
ara
acıkırsam 1 armut
akşam
salata,yoğurt
su,yeşilçay,ıhlamur,iksir,çay
spor
45 dk bantta yürüyüş:lepi:
meyvem öncelikle bu kuralı kim koydu iremmim mi yoksa ... one öyle takımdan atılmak... vucud bu ne verecegi yada alacagı bellimi olur ...AEBEN ABLAM TAKIMDAN ATILICAM 10 GÜN İÇİNDE 61.7 OLMAM LAZIM AMA BEN VERECEĞİME KİLO ALDIM NASIL OLUCAM SENCE MÜMKÜNMÜ VERMİYORUM İŞTE NEDEN BÖYLE ANLAMIYORUM VEREMİYORUM CATLICAM SİNİRİMDEN HIRSIMDAN .. delikafadulden
safişcim tahmin edemezsin nasıl sinirlendimi ..
Cuma günü 63 den fazla cıkarsa ağlarım..
O kadar kötü hissediyorum kendimi ..annemlerin yanında bile kacamak yapmadım.. Böyle kacamaksız + da olmak mahvediyo beni
DİMİ YA ..a.s GEL ÖPEM .Şenizcanım benim iyide sen böyle sinir stres yaprsan kiloların gitmezki sinirlerin yıpranır tahammül gücün azalır motivasyonun düşer yama lütfen....
Takımdan atılırsanda atıl ne yaniii başka takıma girersin ne olucak dünyanın sonumu şimdi veremeciğin kiloyu belkide birden verip sen bile şaşıracaksın ama bu gerginlik neden değermi güzelim yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?