Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

uhuhuhu mantı çıktı bugün kızlar yanında kısır falan bende gittim light ton balığı aldm salatayla onu yedim yanında da 1 kase cacık içtim :) ama mutluyum

asıl şimdi seminere gidicem ve ikramları çok fenaaaa her çeşit kuru pastalar colalar falan filanlarrr ühühühü:'(

aç kalıcaz aç gezicez böyle giderse biz afrikadaki fakirlere değil onlar bize yardım gönderecekler kötükedihüso kötükedihüso

asıl şimdi iradeni göster güzelim onca cezbedici gıda yanında hayır teşekkür ederim demelisin.

Yemeğimi yedin geldim ama fena doydumya bu diyete alışınca sanırım yediklerim fazla gelmeye başlıcak.

Yemeğimi yedin geldim ama fena doydumya bu diyete alışınca sanırım yediklerim fazla gelmeye başlıcak.

EVET CANIM alışınca öyle oluyor
ben ilk günlerde 3 dilim ekmek yerdim sabahları şimdi iki dilimi zor bitiriyorum sırf öğlene kadar acıkmayayım diye...

Hele yemeklerin hepsini bitirdiğim hiç olmuyor. Mide küçülüyor sanırsam.

zilimmm kabak tarifini yaptım ama bişeye benzetemedimm çok garip normlade beceriklidirim mutfakta ama neden benzemedi biliyormusun yagını az koydum yagdan kaçtıgım için sanırım galiba

mimuu valla beni çk etkilemiyor artık öle pastalar filannn eger adet dönemim degilse tabi onda bile olsam savaş veriyorum resmen

birde ben kalori diyeti yaparken çimkolata filan çok yemek isterdim ama montide hiç girmedim tatlı kriizinee

afiyet olsun gamzem çok güzel mönü....
anladım laceyim ...ama bizi sensiz bırakma ..Şeniz
menün çok güzel derin ...alkisalkisalkisalkisalkisalkis
tabi sebzelere kıyma katabilirsin . baklagillere katma ama .
önerilerimize kulak verdigin içinde teşekkürler ..opuyorumnanaktan

:dance::dance:alışmış kudurmuşdan beterdir diyorsun yane .kaydirigubbakcemile3
ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileyok yav ankarada okadar pahali deyil . 1 lr. kıvırcık .. aysberkde 1.5 ...2 lr .

ya kızlar bişey sorucam şimdi spagetti yiyeybiliyoruzya normal makarnayla arasında bir farkmı sonuçta aynı mamullerden yapılıyorlar bildiğim kadarıyla bu konuda yardım alabilirmiyim:)

safinaz canım evt mide küçülüyor ama şimdi daha rahatım en güzelide kışın tayt çizme giymenin mutluluğunu yaşamak istiyorum:))

menümü yazıyorum bu günkü yemek listem
sabah yumurta 3 zeytin 1 dilim peynir
öğlen 100 gr badem az peynir lahana ve kırmızı biberden salata (ilgin bişi oldu ama evde baska bişi yokyu)
aksam meyve ve süt(mandalina armut)

kızlar ben bu sabah hala 64 düm cok moralim bozuldu cumaya inemicem heralde yarından itibaren pazartesiye kadar sadece proteinle beslenmeye karar verdim..

ya kızlar bişey sorucam şimdi spagetti yiyeybiliyoruzya normal makarnayla arasında bir farkmı sonuçta aynı mamullerden yapılıyorlar bildiğim kadarıyla bu konuda yardım alabilirmiyim:)
aynı hamurdan ama ayrı yöntemlerle yapılıyor tlyon .
spagetiler yogun başınçda sıkıştırılıp yapılıyormuş ...azda haşlanınca içindeki nişasta ortaya çıkmıyor ...
meyvem bak güzelim bazan vucud durur yada birden verir biraz sabır .. daha önce çok kişide karşılaştık . bu sabrını zorlmasın ....
sadece proteinle beslenilmez ..lmaz:tamam protein agırlıkollı beslen ama sedece protein olmaz . vucudun kilo vermek ve ihtiyaçları için saglıklı karbohidratlarada ihtiyacı var ....

bugünki menüm.....

sabah
1 bardak iksir,tiroid ilacım

yolda
yarım elma

kahvaltı
denge ekmek,peynir,zeytin,çay

öğle
yumurtalı ıspanak,yoğurt,salata

ara
acıkırsam 1 armut

akşam
salata,yoğurt

su,yeşilçay,ıhlamur,iksir,çay
spor
45 dk bantta yürüyüş:lepi:

AEBEN ABLAM TAKIMDAN ATILICAM 10 GÜN İÇİNDE 61.7 OLMAM LAZIM AMA BEN VERECEĞİME KİLO ALDIM NASIL OLUCAM SENCE MÜMKÜNMÜ VERMİYORUM İŞTE NEDEN BÖYLE ANLAMIYORUM VEREMİYORUM CATLICAM SİNİRİMDEN HIRSIMDAN .. delikafadulden

bunun açıklamasını en iyi aeben ablam yapar ben bu aradaki farkı okumuştum ama gelde kafayı toparlayıp yaz yiyorsa

safinaz canım evt mide küçülüyor ama şimdi daha rahatım en güzelide kışın tayt çizme giymenin mutluluğunu yaşamak istiyorum:))

kesinlikle cancanımmmm ben o mutluluu yaşıyorum şuan haftasonları hatta işe gelirken bile tayt giyiyorum çizmelerle süpperrrrr

zevcan sana otuz kere dedik cumadan cumaya baskülle aşk yaşa diye dimi neden cumadan önce çıkıyorsun üstüne gülüm yaaa....

safişcim tahmin edemezsin nasıl sinirlendimi ..
Cuma günü 63 den fazla cıkarsa ağlarım..
O kadar kötü hissediyorum kendimi ..annemlerin yanında bile kacamak yapmadım.. Böyle kacamaksız + da olmak mahvediyo beni

canım benim iyide sen böyle sinir stres yaprsan kiloların gitmezki sinirlerin yıpranır tahammül gücün azalır motivasyonun düşer yama lütfen....

Takımdan atılırsanda atıl ne yaniii başka takıma girersin ne olucak dünyanın sonumu şimdi veremeciğin kiloyu belkide birden verip sen bile şaşıracaksın ama bu gerginlik neden değermi güzelim yaaaa

akşamın azmı ne yagmur .ton seviyorsan katsana içine ....
meyvem öncelikle bu kuralı kim koydu iremmim mi yoksa ... one öyle takımdan atılmak... vucud bu ne verecegi yada alacagı bellimi olur ...lmaz:
bu hırs bu telaşda senin kilonu artırır onun farkındamısın .kaydirigubbakcemile
ne bu hız nebu acele .alsanaalsanasmile
inan bu topikde okadar çok okudumki bu yakınmaları ama sabredenler hep kazandı ..a.s
artık çıkma basküle haftada 1 cumaları çık .
takımdan atılırsanda buluruz bir takım merak etme sempatiksalakcinniallaha şükür çogu takımda nazım geçer .olumunekankayizsmile

safişcim tahmin edemezsin nasıl sinirlendimi ..
Cuma günü 63 den fazla cıkarsa ağlarım..
O kadar kötü hissediyorum kendimi ..annemlerin yanında bile kacamak yapmadım.. Böyle kacamaksız + da olmak mahvediyo beni
lmaz:BASKÜLE HER ZAMAN ALDANMIYCAKSIN MEVVEM .
LÜTFEN AT ÜSTÜNDEN BU KARA BULUTLARI ...kaydirigubbakcemile
DİMİ YA ..a.s GEL ÖPEM .Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…