DİMİ YA ..a.s GEL ÖPEM .Şeniz
canım benim iyide sen böyle sinir stres yaprsan kiloların gitmezki sinirlerin yıpranır tahammül gücün azalır motivasyonun düşer yama lütfen....
Takımdan atılırsanda atıl ne yaniii başka takıma girersin ne olucak dünyanın sonumu şimdi veremeciğin kiloyu belkide birden verip sen bile şaşıracaksın ama bu gerginlik neden değermi güzelim yaaaa
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni onca zaman kaptanlık yaptım böyle kural görmedim . diskalifiyemi yapacaksınız ...:1shok:bilmiyorum tatlım ya...
Cok sinirleniyorum bu duruma ..
Takımdan atılırsam baska takıma dahil olamıyorum..kural bu..
meyvem öncelikle bu kuralı kim koydu iremmim mi yoksa ... One öyle takımdan atılmak... Vucud bu ne verecegi yada alacagı bellimi olur ...lmaz:
Bu hırs bu telaşda senin kilonu artırır onun farkındamısın .kaydirigubbakcemile
ne bu hız nebu acele .alsanaalsanasmile
inan bu topikde okadar çok okudumki bu yakınmaları ama sabredenler hep kazandı ..a.s
artık çıkma basküle haftada 1 cumaları çık .
Takımdan atılırsanda buluruz bir takım merak etme sempatiksalakcinniallaha şükür çogu takımda nazım geçer .olumunekankayizsmile
bilmiyorum tatlım ya...
Cok sinirleniyorum bu duruma ..
Takımdan atılırsam baska takıma dahil olamıyorum..kural bu..
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni onca zaman kaptanlık yaptım böyle kural görmedim . diskalifiyemi yapacaksınız ...:1shok:
olsun ben püsküütten senin için izin alırım ... sakın bunalrı kafana takma ...daha olmasa monti linki azmı geliyor kuzum .zemuszemus
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni onca zaman kaptanlık yaptım böyle kural görmedim . Diskalifiyemi yapacaksınız ...:1shok:
Olsun ben püsküütten senin için izin alırım ... Sakın bunalrı kafana takma ...daha olmasa monti linki azmı geliyor kuzum .zemuszemus
ben geldim bakalım neler konuşulmuş benim hakkımdaaa
.. Yılbasından sonra söz düşünüyoruz..ozamna kadar 55 olmam lazım en az...
aaa çok saçma nasıl bir kural bu alemsiniz yanii heeee
Ne bu böyle yaaaa sanal ortamdasınız kızlar ne kadar katı kurallar bunlar böyle
nazi kampındamısınız anacım yaaaa
barıştınızmı zevcannnnn :uhm: sengözlerimebaksanab
gerekli mazereti olursa giriyor canım merak etme ben tekrar senin için konuşurum .ablacım takım olarak aldığımız bi karar bu bizim ayda 2 kilo verme kuralımız var ben ay basında 63.7 idim 20 gün gecti 64 oldum bi yerde bi hata var...
Diskalifiye olan üye baska takıma giremiyor ki...
Cumaya kadar cıkmıcam basküle inş cuma fark olur ama hiç ümidim yok benim..
sen benden çok yaşıycan safiş ben soracaktım vallahi hafiye gibisin nasılda ferk ettin hemen .:dilcikar::roflol:barıştınızmı zevcannnnn :uhm: sengözlerimebaksanab
ben geldim bakalım neler konuşulmuş benim hakkımdaaa
safişcim ben mantıklı buluyorum haftada 500 gr cok bi kilo değil sağlıklı veren kişi için ayda 2 kilo cok normal ama bende bi tuhaflık var..veremiyorum..takıldım kaldım...
Zayıflamak için burdayız cabalama olmadan olmuyor ama caba olsada olmuyo bazen...
BARIŞTIK :asigim: ATLAMISIM ONU SİZE DEMEYİ :1rolleyes:
2 litre suyumu bitirdim..2 fincan cay
1 fincan yeşil cayda bitti geriye
2 fincan yeşil cayla 1 litre su kaldı...
sen benden çok yaşıycan safiş ben soracaktım vallahi hafiye gibisin nasılda ferk ettin hemen .:dilcikar::roflol:
ne burcusun sen safiş .?
gerekli mazereti olursa giriyor canım merak etme ben tekrar senin için konuşurum .
anlıyorum ama kendinize fazla yüklenmenize gerek yokki
burda sadece senin başına gelmemiş bu bak bir sürü örneği var
zaman zaman duraklamalar oluyormuş tatlım oda bu sıra sana denk geldi
bence bu kadar takılma
hımmm evet okumadım ya bilmiyordum barıştığınızı
hakkınızda hayırlısı canım
kııısss patlamayasın....
BARIŞTIK ABLACIM BARIŞTIK.. YANİ Bİ SONRAKİ KAVGAYA KADAR ATEŞKEŞ İLAN ETTİK sırnaşık şey
BAKALIM NE KADRA SÜRÜCEK...
ONADA SÖZ VERDİM KASIM SONU 58 OLUCAM DİE BEN DERT ETMİMDE KİLOYU KİM ETSİN.. delikafadulden
BİLMİYORUM SAFİŞİM BENDEKİ DURMA VÜCUT DİRENMESİ Mİ YOKSA VÜCUDUMUN BU KİLOYU COK SEVMESİMİ..
KIZ PATLAMAM COK SUSUZLUK CEKİYORUM BU GÜN NEDENSE WC Yİ TEK DOLDURAN BENİM BU GÜN :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?