Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

bilmiyorum tatlım ya...
Cok sinirleniyorum bu duruma ..
Takımdan atılırsam baska takıma dahil olamıyorum..kural bu..

bilmiyorum tatlım ya...
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni onca zaman kaptanlık yaptım böyle kural görmedim . diskalifiyemi yapacaksınız ...:1shok:
olsun ben püsküütten senin için izin alırım ... sakın bunalrı kafana takma ...daha olmasa monti linki azmı geliyor kuzum .zemuszemus

ablacım takım olarak aldığımız bi karar bu bizim ayda 2 kilo verme kuralımız var ben ay basında 63.7 idim 20 gün gecti 64 oldum bi yerde bi hata var...
Diskalifiye olan üye baska takıma giremiyor ki...
Cumaya kadar cıkmıcam basküle inş cuma fark olur ama hiç ümidim yok benim..

bilmiyorum tatlım ya...

aaa çok saçma nasıl bir kural bu alemsiniz yanii heeee

ne bu böyle yaaaa sanal ortamdasınız kızlar ne kadar katı kurallar bunlar böyle
nazi kampındamısınız anacım yaaaa

dimi ama abla yaaaaaa yerimseniben

haklısın galiba ..
Bu haftayıda gecireyimde haftaya bakarım artık duruma ..
Inş haftaya cuma güzel bi sonucum olur..
Vaktimde oldukca daraldı zaten.. Yılbasından sonra söz düşünüyoruz..ozamna kadar 55 olmam lazım en az...

aaa çok saçma nasıl bir kural bu alemsiniz yanii heeee

Ne bu böyle yaaaa sanal ortamdasınız kızlar ne kadar katı kurallar bunlar böyle
nazi kampındamısınız anacım yaaaa

safişcim ben mantıklı buluyorum haftada 500 gr cok bi kilo değil sağlıklı veren kişi için ayda 2 kilo cok normal ama bende bi tuhaflık var..veremiyorum..takıldım kaldım...
Zayıflamak için burdayız cabalama olmadan olmuyor ama caba olsada olmuyo bazen...

2 litre suyumu bitirdim..2 fincan cay
1 fincan yeşil cayda bitti geriye
2 fincan yeşil cayla 1 litre su kaldı...

gerekli mazereti olursa giriyor canım merak etme ben tekrar senin için konuşurum .
barıştınızmı zevcannnnn :uhm: sengözlerimebaksanab
sen benden çok yaşıycan safiş ben soracaktım vallahi hafiye gibisin nasılda ferk ettin hemen .:dilcikar::roflol:
ne burcusun sen safiş .?

ben geldim bakalım neler konuşulmuş benim hakkımdaaa
hiççç .
ben kendimi kastetmiştim narincim ..opuyorumnanaktan

anlıyorum ama kendinize fazla yüklenmenize gerek yokki
burda sadece senin başına gelmemiş bu bak bir sürü örneği var
zaman zaman duraklamalar oluyormuş tatlım oda bu sıra sana denk geldi
bence bu kadar takılma

BARIŞTIK :asigim: ATLAMISIM ONU SİZE DEMEYİ :1rolleyes:

hımmm evet okumadım ya bilmiyordum barıştığınızı
hakkınızda hayırlısı canım

2 litre suyumu bitirdim..2 fincan cay
1 fincan yeşil cayda bitti geriye
2 fincan yeşil cayla 1 litre su kaldı...

kııısss patlamayasın....

gerekli mazereti olursa giriyor canım merak etme ben tekrar senin için konuşurum .

BARIŞTIK ABLACIM BARIŞTIK.. YANİ Bİ SONRAKİ KAVGAYA KADAR ATEŞKEŞ İLAN ETTİK sırnaşık şey
BAKALIM NE KADRA SÜRÜCEK...
ONADA SÖZ VERDİM KASIM SONU 58 OLUCAM DİE BEN DERT ETMİMDE KİLOYU KİM ETSİN.. delikafadulden

BİLMİYORUM SAFİŞİM BENDEKİ DURMA VÜCUT DİRENMESİ Mİ YOKSA VÜCUDUMUN BU KİLOYU COK SEVMESİMİ..

KIZ PATLAMAM COK SUSUZLUK CEKİYORUM BU GÜN NEDENSE WC Yİ TEK DOLDURAN BENİM BU GÜN :roflol: :roflol:

neden söz veriyorsunki onu anlayamadım ben şahsen omu diyor zayıfla diye

bence çok takma kafana farkında olmadan gider kioların önce o baskülü ortalıktan bir kaldır sonra yola devam et

valla için yanıyor zaarr iç içebiliyorsan.... :içelim:

alışverişten yeni döndüm bende..domatesi 6 liradan aldım.bir tane marula 3 lira bir demet taze soğanada 1,5 lira verdim rokaydı tereydi salatalıktı mor lahana derken 40 lira sadece yeşilliklere verdim.manava pahalılaşmış deyince organik bunlar dedi.birde insanı salak yerine koymuyorlarmı .....lmaz: allahın otunada horman koyacak değillerya.tutturmuşlar bir organik yalanı...organik yetiştirme belgesi nerde diye sorsam apışıp kalacak oda ne diye....marketin içine girdim bir kilo kıyma çektirdim dana döş etinden 30 lira.yumurta falan aldım geldim 100 lira ve bir poşet dolmadı bile...allah dargelirliye güç kuvvet versin...normal gelirliyi bile bu kadar zorlarken.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…