neden söz veriyorsunki onu anlayamadım ben şahsen omu diyor zayıfla diye
bence çok takma kafana farkında olmadan gider kioların önce o baskülü ortalıktan bir kaldır sonra yola devam et
valla için yanıyor zaarr iç içebiliyorsan.... :içelim:
alışverişten yeni döndüm bende..domatesi 6 liradan aldım.bir tane marula 3 lira bir demet taze soğanada 1,5 lira verdim rokaydı tereydi salatalıktı mor lahana derken 40 lira sadece yeşilliklere verdim.manava pahalılaşmış deyince organik bunlar dedi.birde insanı salak yerine koymuyorlarmı .....lmaz: allahın otunada horman koyacak değillerya.tutturmuşlar bir organik yalanı...organik yetiştirme belgesi nerde diye sorsam apışıp kalacak oda ne diye....marketin içine girdim bir kilo kıyma çektirdim dana döş etinden 30 lira.yumurta falan aldım geldim 100 lira ve bir poşet dolmadı bile...allah dargelirliye güç kuvvet versin...normal gelirliyi bile bu kadar zorlarken.....
kabuska pişiriyorum gelin yiyekkkk
o istemiyorda ben cok istediğimden böyle oluyor...
Baskülüde kaldırıcam baklaım dayanabilicekmiyim tartılmadan durmaya..
alışverişten yeni döndüm bende..domatesi 6 liradan aldım.bir tane marula 3 lira bir demet taze soğanada 1,5 lira verdim rokaydı tereydi salatalıktı mor lahana derken 40 lira sadece yeşilliklere verdim.manava pahalılaşmış deyince organik bunlar dedi.birde insanı salak yerine koymuyorlarmı .....lmaz: allahın otunada horman koyacak değillerya.tutturmuşlar bir organik yalanı...organik yetiştirme belgesi nerde diye sorsam apışıp kalacak oda ne diye....marketin içine girdim bir kilo kıyma çektirdim dana döş etinden 30 lira.yumurta falan aldım geldim 100 lira ve bir poşet dolmadı bile...allah dargelirliye güç kuvvet versin...normal gelirliyi bile bu kadar zorlarken.....
dayanmalısın bence canım ben her banyoya girdiğimde gördüğüm halde çıkayım diye düşünmüyorum sadece cuma sabahları....
Sende yapabilirsin bunu...
gezmekten geldim şimdi ufak bir kaçamak yaptım aeben ve ziligurti duymasın 5 çeşit ikram çıktı 3 tane mercimek köftesi aldım tabağıma çayla beraber onu yedim hatta eleştirdiler proteinin fazlası zarar bilmemne herşeyden azar azar yemelisin .bende hayatımda ilk defa bu tür diyet yapıyorum deniyeceğim dedim sesleri çıkmadı.aslında şimdiye kadar hayatımdan beyaz unu ve şekeri çıkarsaydım şimdi incecik mutlu bir kadın olmuştum. sabırsızlıkla cumayı bekliyorum eğer 3 kilo vermezsem tüm hevesim kırılacak.baskülüde tamire verdim tartılamıyorum cuma günü eczanade tartılacağım .
sopalasın bizi dimii sırnaşık şey kacamak yapasım hiç yok..
sen yapma zaten bu psikolojinin üzerine birde kaçamak yaparsan vay haline vayki vaayy
akşamın azmı ne yagmur .ton seviyorsan katsana içine ....
yok kız ben artık kacamak denen seyi cıkarttım hayatımdan yemiyorum bişi..
ama kararlıyım proteine ağırlık vericem..cumaya kadarda tartılmıcam..
canım yemeğim yok akşama ben pişirip yiyene kadar gece yarısı olur yıkanmış hazır salata malzemem var...ton sevmem mi bayılırım...katarım senimi kırcam canım...sempatiksalakcinni
eminmisin şekercim aeben abla proteine o kadar yüklenme dedi okumadınmı
kıss cumaya ne kaldı zaten
ooo afiyet olsun sema ablaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?