Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

o istemiyorda ben cok istediğimden böyle oluyor...
Baskülüde kaldırıcam baklaım dayanabilicekmiyim tartılmadan durmaya..

doğru diyorsun zilim valla allah sonumuzu hayır etsin bu gidişler halimiz pek kötü

zilim gerçekten herşey ateş pahasıı allah herkesin yardımcısı olsun

o istemiyorda ben cok istediğimden böyle oluyor...
Baskülüde kaldırıcam baklaım dayanabilicekmiyim tartılmadan durmaya..

dayanmalısın bence canım ben her banyoya girdiğimde gördüğüm halde çıkayım diye düşünmüyorum sadece cuma sabahları....
Sende yapabilirsin bunu...

zilimmm
sen iki tanemi kabak tarifi verdinnn benmi öle hatırlyorummm
şuuu herkesin yapıp begendigi tarif neydi kıslar bnde yapmıştım ama hatırlayamadımmm

Amanın o ne yahu ne kadar pahalı! Biz burada çok şanslıyız demek ki, domatesi 3 liradan aldık dün, tüm yeşillikler de 0.5 lira. Pazardan tabi, markette baktım domates 6 liraydı! Kafayı yemiş bunlar ya! Domates alacağına tavuk al karın doyurur en azından!

gel meyvemmmm beklerimmmm,

ya k.valdem her seferinde bana tarif ediyor ısrarla içine bulgur koy diyor
artık usandımm tmm diyorumbend ekoymuyorum
şimdi yemiyorum desem amannn sende çok inceliyorun dicekk

ak
verdigin bilgile riçin tşk ederim ben pko hastasıyım ama dr tedavisi yok cnm kilo vermek en etkiliyöntem düzelmek için dogum yaptım ama hala düzelmedi bend eyöntemi c.perçeminde buldum

missssssssss gibi mısır patlattım bol tuzluu
aben abladan kaçında gelin hadeeeesempatiksalakcinni

missssssssss gibi mısır patlattım bol tuzluu
aben abladan kaçında gelin hadeeeesempatiksalakcinni

gezmekten geldim şimdi ufak bir kaçamak yaptım aeben ve ziligurti duymasın 5 çeşit ikram çıktı 3 tane mercimek köftesi aldım tabağıma çayla beraber onu yedim hatta eleştirdiler proteinin fazlası zarar bilmemne herşeyden azar azar yemelisin .bende hayatımda ilk defa bu tür diyet yapıyorum deniyeceğim dedim sesleri çıkmadı.aslında şimdiye kadar hayatımdan beyaz unu ve şekeri çıkarsaydım şimdi incecik mutlu bir kadın olmuştum. sabırsızlıkla cumayı bekliyorum eğer 3 kilo vermezsem tüm hevesim kırılacak.baskülüde tamire verdim tartılamıyorum cuma günü eczanade tartılacağım .

kendini böyle şartlandırma lütfen üç kilo veremezsen hevesin kaçmaz daha çok inat eder devam edersin diyete ayrıca bir haftada üç kilo fazla bence monti için hayal kurma canımk istersen olursada mükemmel bir sonuç olur ama yinede öyle düşünme bu sağlıklı beslenme şekli unutma

sopalasın bizi dimii sırnaşık şey kacamak yapasım hiç yok..

sen yapma zaten bu psikolojinin üzerine birde kaçamak yaparsan vay haline vayki vaayy

yok kız ben artık kacamak denen seyi cıkarttım hayatımdan yemiyorum bişi..
ama kararlıyım proteine ağırlık vericem..cumaya kadarda tartılmıcam..

eminmisin şekercim aeben abla proteine o kadar yüklenme dedi okumadınmı

kıss cumaya ne kaldı zaten

canım yemeğim yok akşama ben pişirip yiyene kadar gece yarısı olur yıkanmış hazır salata malzemem var...ton sevmem mi bayılırım...katarım senimi kırcam canım...sempatiksalakcinni

ooo afiyet olsun sema ablaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…