Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

menüm
2 kaysı

3dilim ekmek marmelat peynir yoğurt marul3 yaprak

1 avuç yer fıstığı 1 kase yoğurtlu marmelat

akşam 1tabak bulğur sarması yoğurt kuru domates

yatmadan kuru meyve biraz yer fistığı:kedi:

Canım sabahı geç mi yedin???? öğle yemeğin yokkkkkk :))) atlamamaya çalışsan iyi edersin ama bazenşartlar uygun olmuyor bende aynı şeyi yapıyorum

bnde topigin yeni üyesi ve tabiki montiye gönül vermiş biri olarak bugünkü menümü sunuyorumbuyrunnnnnnnnn
sabah: 1 haslanmıs yumurta..2 zeytin..az biraz lor...salata( dere otu mayodnoz ve havuc..)
ögle: borkoli haslama.. 1 kase yogurt...
aksam: 1 tabak domates soslu spagetti... 1 bardak ayran.. salata...
ara:1 elma..
sankim az biraz anlmaya basladım bu monti amcamı bnmde elimde kitap yok ama sizin menülerinizi ve yazılarınızı takiptteyim sanırm meslek icabıda yiceklerin ne kaynaklı oldgunu ayırmada zorluk cekmiyorum-tatlicadiarzu-
tek skıntım malesf ne tam bugdy ekmegi nede tam tahıllı ekmegi bulammıs olmam burası küück bi yer alısveriş merkzlerinde bile o ne diyolr:uhm: bakalım onada bi çözüm bulucam insl en kısa zamnda babişimi ikna edersem bi makine aldırıp evde yapmayı plnlıyorum gerci annem sen gelin oldgunda o makineyi napcaz diye karsı cıkıyo ama:umursamaz:

merhaba bizim burdada buğday ekmeği yok ben kendim bugday unu aldım kendim yoğurup evdeki fırın da pişirdim diger ekmeklere nazaran super bişey oldu:lepi:

kıslar bu arada bi ark metabolizmayı yavaslatmadan zayıflama yönetmi diye bi topik acmıs azcık göz attgımda fark ettiniz mi ne kadrda monti amcamın sölediklerine benzsiyor doktorun yaklsımıkaydirigubbakcemile2 hatta ara ögün meselesi baya tartısılıyorkaydirigubbakcemile5 gercktende nerdeyse bütün diyetsyenler ara ögünsz olmz diyolrkafamçokkarıştı

Canım BİM marketteki köy ekmeği bile tam buğday ekmeği ayrıca tam buğday ekmeği yazanıda nulunuyor o markette yani her neredeysen sanırım BİM vardır canım. Bu arada evde ekmek yapmak makina olmasada inanılmaz basit internetten tariflere bakabilirsinkaydirigubbakcemile2 hoşgeldin aramıza canımcım

sevigili Aeben ablacım yazdıklarını okudum ama aklıoıma takılan bir şey var. biliyorum kafanı yoruyorum kusura bakma. şimdi yediğimiz yiyeceklerin midede değeri 35 i geçmemesi lazım eğer geçmezse o öğünde yağ depolanmaz demişsin. eğer yanlışım varsa affola. şimdi ben öğlen ne yedim ;

kabak yemeği : 15
yoğurt :35
salata : 10

bu değerleri toplicaz 60 yapıyor. yani öyle mi geçmicek abla. ben geçmiş mi oluyorum şimdi. veya elimden geldiğince yediğim yiyeceklerin gi. si 35 i geçmesin mi? of kitap lazım işte. altını çize çize okumak lazım. çoğu sitede kitap tükenmiş. ama ben geçenlerde bi kitap mağazasına baktım bu montignac amcanın başka bir kitabı vardı. "kadına özel" diye. o kitabıaz inceledim aynı bu diyeti anlatır gibi bilgiler vardı kitapta. işte liste falan var. sanki bu diyetide eklemişler tiaba. bende sayfa sayısına baktım 250 yi geçik.bari gidip o kitabı alayım.

beyaz aeben daha fazla bilgi veririm ama nacizane bende söyliyim değerleri topladın 60 olduya bunu 3 böl 20 böylelikle 35 altında bir menü oluyor

Son düzenleme:

gercekten mi evet bim var sanki gördüm orda köy ekmegini ama o degildr diye içindekileri bile okumadım acıkcasıbilmiyorumkismile ayyy cok tesekkür ederim inan sevndirik oldum şimdi bnde evde nasıl yapıcam bu iş diye kara kara dsnüyodumkaydirigubbakcemile3 netten nasıl yapıldgını falanda arstrdım mutlaka unu bulursam yien denicem ama bimdeki o ekmege bi bakım bi kosukaydirigubbakcemile veee hosbuldummmmm cnmmmm desteginizi eksin etmeyin emi monti güzelleriolumunekankayizsmile

beyaz aeben daha fazla bilgi veririm ama nacizane bende söyliyim değerleri topladın 60 olduya bunu 3 böl 30 böylelikle 35 altında bir menü oluyor

hiç böyle olduğunu tahmin etmemiştim. çok sağol kengocum. bu arada öğlenden beri kitap evi araştırıyorum.aradığım ve iletime geçtiğim yerlerden aynı cevap " baskısı bitmiş" . el ele verip yeni baskı yaptırtalım bari :) ama bir site buldum bu kitabın 2. elini satıyorlar baya 10 - 15 tane var.

alkisalkisalkisalkisalkisalkisyerimseniben
sultanım ennene hürmetler çegizine koyarız kıs..sırnaşık şey
canım kıaymam ekmeksiz olmaz böyle yumurtalı kavaltıyı sürekli tavsiye etmem ekmek yemen lazım . hiç bulamıyorsan unonun layt ekmegini al yada çavdar falan .... yanında yeşilligi daha çok yer dengelersin ...yerimseniben
spagettiyi az haşlaman gerektigini yazmama gerek yok dimiyerimseniben
menün güzel canım afiyet olsun ... proteini biraz artırmaya çalış .
merhaba bizim burdada buğday ekmeği yok ben kendim bugday unu aldım kendim yoğurup evdeki fırın da pişirdim diger ekmeklere nazaran super bişey oldu:lepi:
hamarak hatunsun vesselem .kaydirigubbakcemile3naniknanik

diyetisyenler gördükleri egitim geregi hep kl. üstüne çalışıyorlar canım ben kitapla tanıştıktan sonra düşüncelerim degişti ve diyetisyene gittigimde kitaptan bahsettigimde bayan beni tersledi madem buna inanıyorsun o zaman böyle beslen diye o günden beridir gitmem kendilerine .:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
beyazcım monti amcanın tüm kitapları bu düzen üzerine kurulmuş yardımcı olabilir belki....

degerlere gelince sırf kafanız karışmasın diye size söylemedim .laelaelaelaelae
evet bu yediklerim 60 oluyor ama yedigin çeşit 3 tane . bölüyorsun 20 civarında kalıyor ...:lepi: ama bu hesapta yanlışlk olma ihtimali olabilir diye size anlatmadım . çünki her yiyecegi aynı miktarda yemek lazım bu hesabi böyle yapmak için .sengözlerimebaksanab geçenlere aşura yapmıştım hatırlayanlar bilir . bol bol da yemiştim hesabını yaptımmiktarlar orantılı idi. tam 35 çıkmıştı bende gönül rahatlıgı ile yemiştim cokacimcoook
bu hesabı uygulaya bilirsiniz fakat 1 kş yemekle 1 tabak yemegi aynı hesaba orantılı hesap edemessiniz.şutarafagitti

burdayım aeben evet dün uyguladım .
1 portakal
Sabah
2 yumurtalı omlet,bol roka,peynir ve süt

öğle
et bol salata ve bir kase yoğurt

ara
1 bardak süt

Ara
1 portakal

Ara
3 tane ceviz
yerimsenibenalkisalkisalkis son 1 br süt eksik kalmış .. saat geçti ara ögün yetişmedi galiba .yerimseniben. keşke cevizin yannda onuda içseydin kengocum .
et porsiyonun ne kadardı canım 100gr 200gr...? kemgocum kitaptaki oranlarda proteinini hesapla canım kilo başına 1.5 gr. almaya çalış sende eşimde .... gün sononda baktın istedigimn miktarda deyil 1 br sür ekle en kolayından .... 1 br sütte 8 gr civarında protein var.
bu arada dün sabah tartıdım ben 63.50
Eşim aynı 71.80
a.s
çok güzel kıslar ...beyazcım kitabı olmayan arkadaşlar ordan alabilirsiniz.beyazcım isteyen arkadaşlara adresini verirsin .yerimseniben

Sen boşver Refim esas ablan çok zayıf,65 yeter arkadaşım..:teselli:Kendine öyle şeyler söyleme fıstık gibisindir eminim...opuyorumnanaktan
Tambuğday ekmeği ile yaptım aşkitom,kefişri sanırım Aebenin menüsünde görmüştüm:uhm:Bende yürüyüş bandımda yokuşu bir deneyeyim bakayım...Sağolkaydirigubbakcemile5

Bugün öğlen dışarıdaydım ,yediklerimi yazayım...

SABAH tam buğday ekmeğine tost+yeşillik+3 zeytin
ÖĞLEN leblebi+ayran
ARA 2 elma
AKŞAM Karnıbahar+salata+yoğurt yicem
GECE de 1 meyve yerim..
Ayrıca bisiklete binicem birazdan
kaydirigubbakcemile5

kefirde sorun yok kıslar bi nevi yogurt sayın yag oranınada baktım aynen yogurt gibiydi..... tostun yasak olmasıda yag sürüldügünden genelde margarin sürülürya ondan . ya dayilse kızarmış ekmekle paynir oda yedigimiz şey zaten ..
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkissen baya baya iyi takip etmişsin bizi ..yerimseniben bak hele evde olmayınca öglenleri ne yiycez kopyasınıda hemen kapmışsın .:teytey:
menünde biraz protein az ama saglık olsun güzel olmuş menün ..yerimseniben protein nerde olur azçok anlamışsındır et türü ve baklagilerde.
kıs duyduguma göre bol şekerli bir diyet arıyormuşun ...:roflol::roflol::roflol:laelaelaelaelae

Bende menümü vereyim ..

y br. meyve suyu ..

9.00.kavaltı
2y. omlet... k.k peynir.... 1 zeytin domates..

11 45...ara. 1 br süt..

öglen . 13.30.
6 köfte...1br ayran .... 1 domates yeşil sagon .

akşam . 18.00
palamut... tere ... domates.. k.k peynir.1 kş. marmelat...

amma yemişim ha en oburunuz benim galiba ....hehe ..

bide çok protein mi almışım ne.? aslında akşam ton balıkla salata yapıp yiyeyim dedim ama ton b. kalmamış balıkta vardı evde.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…