Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

afiyet olsun aebencim bence cok degil yediklerin ve proteininde gayet normal ki protein gerektigi kadar almaliyiz biliyosun...

iyi aksamlar kizlarrrr
bugünkü menüm
sabah
4 kuru kayisi ( yarim saat sonra)
3 dilim ekmek,az peynir,az marmelat

öglen
1 adet haslanmis tavukbudu,yogurt,salatalik

arada
1 elma,2 adet hurma

aksam
tavuk haskama,kabak yemegi,yogurt ve salat

bugünkü sporum = 40 dk. yürüyüs bandi,30 dk.agirlik egzersizi

afiyet olsun aebencim bence cok degil yediklerin ve proteininde gayet normal ki protein gerektigi kadar almaliyiz biliyosun...
yok kıs baya fazla olmuş bugün protein . 100gr civarında ..

sen nasılsın ......?

tartıldınmı bu safer kaç kiloyla başladın ?.

cumaları sabahtan tartılında ekleyeyim haftalık olsun listemiz...:1hug:

OOOOOOOO süper menü delikafaduldenalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
sende benden aşagı kalmamışın . baya protein var.
bu sefer çok kararlı gördüm seni . harfiyen yapılıyor bakıyorumda kitaptakiler....

küçük bir ayrıntı ablandan ...ögleni güzel yap akşamı biraz hafif ....daha güzel sonuç alırsın baskülden .yerimseniben

Son düzenleme:

refim ya nerelerdesin özledik seni gözlerim arar oldu vallalmaz: masallah 60LI kilolara düsmüssün tebrik ederim canim seni hem hic üzülme dügüne kadar iyice süzülürsün fistik gibi olrsun canimyerimseniben

ben ayniyim aebencim kan sekerim dengelenmesi ve vücutumun montiye cevap vermesi icin biraz zamana ihtiyacim var eyvahedigeldismile

aebencim şimdi bu protein işinde neticede kitabı olmayan bnm gibi yeni baslyan herkes alımları nasıl dengelememz gerektigni merak ediyor.bilmiyorumkismile yanlısım varsa düzelt lütfen ama ben anladgım kadryla normal kiloya sahip bir kişinin günlük kilosuna göre 1 gr olmalı ama zayflmak isteyen fazla kilolarıyla bası dertte bzim gibi hatunlar 1. 5 gr olmalı haa tabi bu sadece 1. gr olarak degil kilomuza göre herkesin alım miktarı degişiyor yani bn 66 kiloyum 66 carpı 1.5 =99 gr yani benm günlük tüketmem gereken protein miktarı budurzemuszemus dogru anlamıs mıyımopuyorumnanaktan kimsenin kafasını karstrmak istemem sadece monti amayı ne kadr özümsersek hayata gecrdgmzde diyet psikoljisinden cıkmıs oluruz ve insl kurtuluruz kilocuklar:lepi:

selam ben anca girebildim siteye.laelaelaelaelae
tamam canım bi yarın tartılayım bakayım ne yaptım
yarın akşama yazarım.sabah vakit olursa erkenden evden çıkmadan sabah da tartılabilirim.
ona göre planı uygularız aebenim..olumunekankayizsmile
yok canım bırakımadım diyeti o kadar emek ettim lmaz:

sultan ben bunu bilmiyordum kitapsızlık çok şey kaybettiriyor bize. peki ebn 1 gramı nasıl hesap edicem ki:1no2:

sultan ben bunu bilmiyordum kitapsızlık çok şey kaybettiriyor bize. peki ebn 1 gramı nasıl hesap edicem ki:1no2:

tatlım malesef kitap büyük kayıp ama inan burda takit ettikce az cok kafanda sekilleniyor sadece sabredip zamana bırakmalıyız cnkü gerckten cok yardımcı oluyolar sagolsunlar ne sorarsak cevp vermeye caslıyolarvereliniortak
yalnız söle bişy var beyezcım bnde yeniyim daha montide o yüzden cok fazla bişy bilmiyorum haliyle bu yazıyı yazdım ama yetkili merci onaylamadan sen yinede cok takılma bana:jeyyar: bn yanlıs anlamısta olabilirim en iyisi aebenin onayını alalım ondan sonra bzide dikket etmeye baslrız günlğk protein alımımıza:lepi:

Günaydın kızlar,
aebenim evden çıkmadan tartıldım.77 yim .1 kilo daha gitmiş oleyyyyyy
ben ara öğünü uygulamıyom şu an o zaman.bakalım haftaya ne olacak?tıkanırsam acil eylem planımızı devreye sokacam.olumunekankayizsmile

alkisalkisalkisalkisalkisalkissüper nevkusum bu demek oluyorki senin beslenmede tıkırına girdi artık kim tutar seni tıkırdar durursun ....:sm_cool::sm_cool:

tammam canım acil eylem filanını bi yere not et gün gelir lazım olunca kullanırsın çünkü gerçekten oda işe yarıyor dün tse. belgesini aldım ..delikafadulden:lepi::roflol:...yerimseniben

aebencim bnm su proteinle ilgili tespitim dogru mu ya ben burya yazdım ama arkdsların kafasını karstrmak degildi aslında niyetim sen bi el atsan konuyada bnmde içim rahat etseopuyorumnanaktan

bu arada sölemeden edemicem sabah uyandgımda ac karnına tartıldım veeee eger tartının ibresini yanlıs ayarlamadysam 65 cıktımalkisalkisalkis cok sevndrik oldum ya gerci daha önce gram olark bilmedgim için kilomu belkide grmdan gtmiştr ama olsun hep ye hep kilo ver daha ne olsunhihoyyyt

Aebennn müjdemi isterim:teytey: bu 2 günlük oyunla bünyemi şaşırttık.Bu sabah tartıdım
Ben:62.50
Eşim:70.50 her zaman ki gibi eşimde daha etkiliboshayallersmile

DÜNKÜ MENÜM( ÖZEL )
SABAH
1 Portakal
2 yumurtalı omlet bol yeşillik peynir ve çay

ÖĞLE
Et bool salata ve 1 kase yoğurt

ARA
1 portakal

ARA
1 bardak süt

ARA
5 tane ceviz

Tostumu yağsız yapıyorum Aobencim,boş kaldıkça sizin menüleriniz okuyorum ve not alıyorum.Leblebi oradan aklımda kalmış..Bol şekerli diyete gelince maaalesef yokeyvahedigeldismileArtık 2, aşama daki kaçamakları beklicemmm:kedi:

Sana bir şey sormak istiyorum.Bezelye ve kuru üzüm tüketebilir miyiz,ben akşam meyve yerine kuruüzüm ve tarçın çayı içtim de..Acaba yanlış mı oldu...Yoksa tatlı krizim fena tutmuştu...:kedi:Kilomu yarın sabah tartılıp bildiririm....

kıslar dünkü bu menüme ...

10 fındık 5 fıstık .... kabak çekirdeği ve 3 kuru kayısı eklendi...cokacimcoook
Aebennn müjdemi isterim:teytey: bu 2 günlük oyunla bünyemi şaşırttık.Bu sabah tartıdım
Ben:62.50
Eşim:70.50 her zaman ki gibi eşimde daha etkiliboshayallersmile
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:lepi: tebrikler bu tetikleme işi iyi oldu .... bendede gelişme var ama yarına saklayım hadi.yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…