afiyet olsun aebencim bence cok degil yediklerin ve proteininde gayet normal ki protein gerektigi kadar almaliyiz biliyosun...Bende menümü vereyim ..
y br. meyve suyu ..
9.00.kavaltı
2y. omlet... k.k peynir.... 1 zeytin domates..
11 45...ara. 1 br süt..
öglen . 13.30.
6 köfte...1br ayran .... 1 domates yeşil sagon .
akşam . 18.00
palamut... tere ... domates.. k.k peynir.1 kş. marmelat...
amma yemişim ha en oburunuz benim galiba ....hehe ..
bide çok protein mi almışım ne.? aslında akşam ton balıkla salata yapıp yiyeyim dedim ama ton b. kalmamış balıkta vardı evde.....
yok kıs baya fazla olmuş bugün protein . 100gr civarında ..afiyet olsun aebencim bence cok degil yediklerin ve proteininde gayet normal ki protein gerektigi kadar almaliyiz biliyosun...
OOOOOOOO süper menü delikafaduldenalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisiyi aksamlar kizlarrrr
bugünkü menüm
sabah
4 kuru kayisi ( yarim saat sonra)
3 dilim ekmek,az peynir,az marmelat
öglen
1 adet haslanmis tavukbudu,yogurt,salatalik
arada
1 elma,2 adet hurma
aksam
tavuk haskama,kabak yemegi,yogurt ve salat
bugünkü sporum = 40 dk. yürüyüs bandi,30 dk.agirlik egzersizi
Kılzar benden 1 yaş büyük olan ablamın 13 martt düğünü var :) inşallah o zamana kadar 65 olmak istiyorum olur mu? sizceeeeeeeeee bilemiyorum inşallah ama nişanında 79 dum nişanlısın ailesi şok olacak o ayı gitmiş bir genç kız gelmiş deseler keşke :) resimlerde tam bir ayıyım bakıyorumda tabi ablamda 44 kilo 175 boyunda onun yanında tabi insan normal olarak ekstra iri duruyor :)))
alkisalkisalkisalkisalkisalkisyerimseniben
sultanım ennene hürmetler çegizine koyarız kıs..sırnaşık şeykaydirigubbakcemile3
canım kıaymam ekmeksiz olmaz böyle yumurtalı kavaltıyı sürekli tavsiye etmem ekmek yemen lazım . hiç bulamıyorsan unonun layt ekmegini al yada çavdar falan .... yanında yeşilligi daha çok yer dengelersin ...yerimseniben
spagettiyi az haşlaman gerektigini yazmama gerek yok dimiyerimseniben
menün güzel canım afiyet olsun ... proteini biraz artırmaya çalış .
bende aynen öle dedim anama ne olmus bn evlenirken ceyizimde götürürüm hem kocişimde saglıklı ekmek yer sayemdekaydirigubbakcemile3 evet ya ekmksz olmuyo gerckten yumurta yüznden koletrolüm cıkcak diye korkuıyorum ama yeşillik muhakkak yiyorum kahvltıda bide sagolsun referans bimdeki köy ekmeginden bahsetti onu tüketsem olur dimi :sinifsinif: evet az hasladım spagetti mi ama kepekli degildi sorun olmaz sanırsamkaydirigubbakcemile2
yok kıs baya fazla olmuş bugün protein . 100gr civarında ..
sen nasılsın ......?
tartıldınmı bu safer kaç kiloyla başladın ?.
cumaları sabahtan tartılında ekleyeyim haftalık olsun listemiz...:1hug:
selam ben anca girebildim siteye.laelaelaelaelaenev kuşum canım sen bilirsin gönlün nasıl isterse canım ....olumunekankayizsmile perşembe tartıl bakalım ondan sonra bi yol çizersin kendine .....
diyeti bırakmamanda harika olmuş tavrikler azimli arkadaşım benim .....Şenizalkisalkisalkis
aebencim şimdi bu protein işinde neticede kitabı olmayan bnm gibi yeni baslyan herkes alımları nasıl dengelememz gerektigni merak ediyor.bilmiyorumkismile yanlısım varsa düzelt lütfen ama ben anladgım kadryla normal kiloya sahip bir kişinin günlük kilosuna göre 1 gr olmalı ama zayflmak isteyen fazla kilolarıyla bası dertte bzim gibi hatunlar 1. 5 gr olmalı haa tabi bu sadece 1. gr olarak degil kilomuza göre herkesin alım miktarı degişiyor yani bn 66 kiloyum 66 carpı 1.5 =99 gr yani benm günlük tüketmem gereken protein miktarı budurzemuszemus dogru anlamıs mıyımopuyorumnanaktan kimsenin kafasını karstrmak istemem sadece monti amayı ne kadr özümsersek hayata gecrdgmzde diyet psikoljisinden cıkmıs oluruz ve insl kurtuluruz kilocuklar:lepi:
sultan ben bunu bilmiyordum kitapsızlık çok şey kaybettiriyor bize. peki ebn 1 gramı nasıl hesap edicem ki:1no2:
alkisalkisalkisalkisalkisalkissüper nevkusum bu demek oluyorki senin beslenmede tıkırına girdi artık kim tutar seni tıkırdar durursun ....:sm_cool::sm_cool:Günaydın kızlar,
aebenim evden çıkmadan tartıldım.77 yim .1 kilo daha gitmiş oleyyyyyy
ben ara öğünü uygulamıyom şu an o zaman.bakalım haftaya ne olacak?tıkanırsam acil eylem planımızı devreye sokacam.olumunekankayizsmile
yok bende kepekli makarna yemiyorum zaten az haşla yeter . hatta şimdilerle ince makarna çıktı konuşmuştuk eski sayfaları okudu iseniz 4 dk haşlanan spagettilerde var ..alkisalkisalkisalkisalkisalkisyerimseniben
bende aynen öle dedim anama ne olmus bn evlenirken ceyizimde götürürüm hem kocişimde saglıklı ekmek yer sayemdekaydirigubbakcemile3 evet ya ekmksz olmuyo gerckten yumurta yüznden koletrolüm cıkcak diye korkuıyorum ama yeşillik muhakkak yiyorum kahvltıda bide sagolsun referans bimdeki köy ekmeginden bahsetti onu tüketsem olur dimi :sinifsinif: evet az hasladım spagetti mi ama kepekli degildi sorun olmaz sanırsamkaydirigubbakcemile2
canım ref dediyse dogrudur o yiyorsa sende yiyebilirsin ... ekmegin yanında bol yeşilik onun kan şekerini düşürür ..olumunekankayizsmile
bu hafta bol protein aldın böcük bence kilonun degişmesi lazım ...eminmisin aynı olduguna .:uhm: suyunu bol içiyormusun bu çok önemli helede bol protein alındıgında.yerimsenibenben ayniyim aebencim kan sekerim dengelenmesi ve vücutumun montiye cevap vermesi icin biraz zamana ihtiyacim var eyvahedigeldismile
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkissen baya baya iyi takip etmişsin bizi ..yerimseniben bak hele evde olmayınca öglenleri ne yiycez kopyasınıda hemen kapmışsın .:teytey:
menünde biraz protein az ama saglık olsun güzel olmuş menün ..yerimseniben protein nerde olur azçok anlamışsındır et türü ve baklagilerde.
kıs duyduguma göre bol şekerli bir diyet arıyormuşun ...:roflol::roflol::roflol:laelaelaelaelae
kıslar dünkü bu menüme ...Bende menümü vereyim ..
y br. meyve suyu ..
9.00.kavaltı
2y. omlet... k.k peynir.... 1 zeytin domates..
11 45...ara. 1 br süt..
öglen . 13.30.
6 köfte...1br ayran .... 1 domates yeşil sagon .
akşam . 18.00
palamut... tere ... domates.. k.k peynir.1 kş. marmelat...
amma yemişim ha en oburunuz benim galiba ....hehe ..
bide çok protein mi almışım ne.? aslında akşam ton balıkla salata yapıp yiyeyim dedim ama ton b. kalmamış balıkta vardı evde.....
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:lepi: tebrikler bu tetikleme işi iyi oldu .... bendede gelişme var ama yarına saklayım hadi.yerimsenibenAebennn müjdemi isterim:teytey: bu 2 günlük oyunla bünyemi şaşırttık.Bu sabah tartıdım
Ben:62.50
Eşim:70.50 her zaman ki gibi eşimde daha etkiliboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?