Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

bezelyeye biraz sakıncalı yaklaşıyorum çünki sınırda bol salatayla yiyebilirsin ama .... yanlız kuru üzüm olmamış be güzelim .... ilk sayfada degeri yazmıyormu 65 diye biliyorum ..... onun yerine kuru incir kuru kayısı yada kuru meyve tükete bilirsin .

merhaba aeben öncelikle tebrik ediyorum çok güzel ve dengeli beslenerek kilo vermişsin. bildiğim kadarıyla patatesin glisemik endexi çok yüksek, peki piştikten 1 gün sonra (buzdolabında beklemek kaydıyla) endexin düştüğü doğru mu .

100GR YıYECEKLERDEKı PROTEıN MıKTARLARI ......

tavuk eti........20 gr...
koyun eti ......15 gr..
dana eti .........20gr..
sosis ... .............25.gr.
balık . ................20 gr.
1yumurta .........6 gr....
b. peynir............15 gr.
yagsız peynir.... 19gr.
yogurt ...............5.gr.
süt .....................3.5 gr.
soya tanesi.........35.gr.
yulaf gevregi.....13gr..
tam ekmek ........9.gr.
makarna............ 8 gr.
kuru fasulye.........8 gr.
mercimek ...........8.gr.
nohut ................8.gr.
soya unu ...............45.gr..
soya sütü yagı ve filizi...... 4gr.

bunlar kitapta bizimde yedigimiz serbest olan yiyecekler . ayrıca ....
ceviz fındık gibi kuru yemişlerdede bol miktarda var diye yazıyor bir bölümde

günde normal bir insanın beslenmesinde kilo başına 1 gr. alınması uygundur . kilo vermek isteyenlerinde kilo başına 1.2 gr. 1.5 gr almaları tavsiye ediliyor kitapta .....

vede bi önemli ayrıntı bol protein alındıgında mutlaka ama mutlaka günde en az 2 lt civarında su içilmesi gerekiyor ..

Son düzenleyen: Moderatör:
hayır canım benim öyle bir bilgim yok sadece besinlerin piştikten sonra bekletildiginde dahada vitaminlerin ve minarellerin kayboldugunu biliyorum ....

hiç sanmam endessinin düştügünü . bazı yiyecekler pişince degişir endeksleri ama beklediginde degiştiklerini ilkkez senden duyyorum hozlemkcim ...
hoş geldin bu arada...Şeniz

DÜNKÜ MENÜM( ÖZEL )
SABAH
1 Portakal
2 yumurtalı omlet bol yeşillik peynir ve çay

ÖĞLE
Et bool salata ve 1 kase yoğurt

ARA
1 portakal

ARA
1 bardak süt

ARA
5 tane ceviz
süper canım tebrikederim eşinide senide ... öncelikle bana ınanıpta aynen degim gibi noktasına virgülüne uyguladıgın için teşekür ederim ..yerimsenibenŞeniz

yanlız böyle kilo verdin diye sürekli böyle beslenmeye kalkma emi. evet protein önemli ama karbonhidratta bi okadar önemli beslenme açısından ...
hem karbon hidrat hemde protein acısından zengin bir çok besinimiz var bunları sık yemeni tavsıye ederim .....sizlere kıslar.... bunların başında baklagller geliyor ....spagettide .cokacimcoook

dünkü menüm
2 kaysı40 dk yürüyüş

3dilim ekmek mamelat peynir zeytin marul yoğurt 40 dk plates

öğlen 2 barça palamut salata

akşam 2dilim ekmek yoğurt marmelat peynir marul canım kahvaltı istedi

yatmadan 4tane incir yerfistığı guclubacismile

sağol aebencim bu patates işini 8. takıma ilk girdiğim zamanlarda duymuştum hatta takım olarakta uygulamıştık Bundan sonra listelerinize göz atıp bende uygulamayı düşünüyorum:)

alkisalkisalkisalkisalkisalkis güzel menü hondacım yarın kilonu bildirmeyi unutma canım kilo verdigine eminim .zemuszemus
sağol aebencim bu patates işini 8. takıma ilk girdiğim zamanlarda duymuştum hatta takım olarakta uygulamıştık Bundan sonra listelerinize göz atıp bende uygulamayı düşünüyorum:)
tabi özlemcim bekleriz.Şeniz

şimdi benim bebeler pizza yiyor .oh dumanıda üstünde...bilmiyorumkismile
ama benim karnım tok . spagettimi yedim ....:dilcikar::dilcikar:

aeben bende karar verdim bu monti yi uygulamaya baştan sona bi okuyayım bari tafsiye ettiğin bi kitap varmı canım

aeben bende karar verdim bu monti yi uygulamaya baştan sona bi okuyayım bari tafsiye ettiğin bi kitap varmı canım
narımım montinin kendi kitabı var (yedikçe zayıfla ince kal.) ama bulmak imkansız gibi bişi ....... ama inan bu linkteki yazdıklarımızı okuyarakta yapabilirsin ....... elimizden geleni yaparız merak etme ....yerimseniben
hoş geldin bu arada...Şeniz

selamlar kizlar yeni gelen arkadaslarda hosgelmislerkaydirigubbakcemile5

bugünkü menümü vereyim
sabah
3 dilim ekmek,az peynir,az marmelat

öglen
nohut,1 kase yogurt,1 adet domates

aksam
kuru fasulye,1 kase yogurt,1 domates

ara
1 elma,1 incir,2 kayisi,2 hurma

bügünkü menümü yazıyım

2 kaysı 40 dk yürüyüş 40dk plates bügün kalça günü yaptık

3dilim ekmek çökelek marmelat maydanoz biraz yogurt

öğlen 5 yaprak sarması(bulgurlu) 2tabak kabak meftunesi yoğur

akşam marmelat zeytin çökelek maydanoz 3dilim ekmek bide dut pekmezi

9ğibi yer fıstığı yerim guclubacismile

Son düzenleme:

slm monti güzelleri gec oldu ama ancak frsat buldum:hulya: bugün teyzemlerdeydk görseniz pastalar börekler kabarık bol unlu ve sekerli bir menü vardı ama ben ne yaptım nefsiem hakim oldum ve monti amcaya ihanet etmedimalkisalkisalkis menümü yazayım.
2 kuru kayısı yarım saat sonra kahvaltı
sabah:yesllik(lahana dere otu ve mayodonuz) bol lorlu..3 zeytin...1 fncan bitki çayı..
ögle:1 tabak haslanmıs yeişl mercimek..coban salata yarım bardak yarım yaglı süt( bu arada herkes pastları götrüyorudukötükedihüso
aksam:1 tabak nohut... salata..1 domates..( malesef nohut etliydi ama mecburen etlerini ayrdımda yedimÇok üzgünüm çoook)
şimdide 1 bardak o.1 yaglı ılık tarcınlı ligt süt içiyorum. malesef bugün protein az tükettmke zorunda kaldım... ama bi haberim var en sonunda tam bugday ekmedgini buldum unonunhihoyyyt

Tamam canım gözümden kaçmış üzüm yemem artık...bilmiyorumkismile
Bu gün yediklerimi yazayım
SABAH yağsız tost+yeşillik+zeytin
ÖĞLEN Karnıbahar+yoğurt+salata+biraz leblebi
ARA 3 kayısı+ayva
Akşam kurufasülye+salata+yoğurt
GECE kefir içtim.....:1no2:
Yarın 10 a kadar kilomu yazarım.Bu arada 45 dk yürüdüm....

selam monticiler

benim bugünkü menüm pek olmadı

sabah : 1 elma

1 saat sonra : 1 dilim ekmek , zeytin, peynir, domates, ceviz
öğlen : 1 elma
akşam : ton balıklı salata, yoğurt
gece : bolca meyva ama booolca.

ya ben biraz sallamaya başladım sanki. kitabın gelmeyeceğini öğrenince sanki az şevkim kırıldı. biri beni silkelesin lütfen çok ihtiyacım var.yarın bende nasip olursa kilomu bildiririm. sanırım en yüksek benim kilom var:lepi:

hepinize iyigeceler...

:lepi:alkisalkisalkis böcük bugünde baklagilla dolmuş menün afiyet olsun ..bol su iç .Şeniz
hım hondacım 2 gündür üstüste ekmekle akşam yapıyorsun yeme demem ama sık olmasın bu tür akşam ..... birde dut cız bize ,helede pekmezi . güzelim gösterge listesinde olmayan yiyecekleri önceden sorarsan faydası olur sana . küçükte olsa menülerinde hep kaçamaklar oluyor .. buna dikkat etmez böyle devam edersek .istedigimiz sonucu geç varırız .yerimseniben

samanyolu... ço güzel bir menü canım neden kefire üzüldün .... akşamı erken yapıyorsan yatmadan ara tavsiye ederim zaten ..kefirde çok güzel bir seçim .yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…