bezelyeye biraz sakıncalı yaklaşıyorum çünki sınırda bol salatayla yiyebilirsin ama .... yanlız kuru üzüm olmamış be güzelim .... ilk sayfada degeri yazmıyormu 65 diye biliyorum ..... onun yerine kuru incir kuru kayısı yada kuru meyve tükete bilirsin .Tostumu yağsız yapıyorum Aobencim,boş kaldıkça sizin menüleriniz okuyorum ve not alıyorum.Leblebi oradan aklımda kalmış..Bol şekerli diyete gelince maaalesef yokeyvahedigeldismileArtık 2, aşama daki kaçamakları beklicemmm:kedi:
Sana bir şey sormak istiyorum.Bezelye ve kuru üzüm tüketebilir miyiz,ben akşam meyve yerine kuruüzüm ve tarçın çayı içtim de..Acaba yanlış mı oldu...Yoksa tatlı krizim fena tutmuştu...:kedi:Kilomu yarın sabah tartılıp bildiririm....
hayır canım benim öyle bir bilgim yok sadece besinlerin piştikten sonra bekletildiginde dahada vitaminlerin ve minarellerin kayboldugunu biliyorum ....merhaba aeben öncelikle tebrik ediyorum çok güzel ve dengeli beslenerek kilo vermişsin. bildiğim kadarıyla patatesin glisemik endexi çok yüksek, peki piştikten 1 gün sonra (buzdolabında beklemek kaydıyla) endexin düştüğü doğru mu .
süper canım tebrikederim eşinide senide ... öncelikle bana ınanıpta aynen degim gibi noktasına virgülüne uyguladıgın için teşekür ederim ..yerimsenibenŞenizDÜNKÜ MENÜM( ÖZEL )
SABAH
1 Portakal
2 yumurtalı omlet bol yeşillik peynir ve çay
ÖĞLE
Et bool salata ve 1 kase yoğurt
ARA
1 portakal
ARA
1 bardak süt
ARA
5 tane ceviz
alkisalkisalkisalkisalkisalkis güzel menü hondacım yarın kilonu bildirmeyi unutma canım kilo verdigine eminim .zemuszemusdünkü menüm
2 kaysı40 dk yürüyüş
3dilim ekmek mamelat peynir zeytin marul yoğurt 40 dk plates
öğlen 2 barça palamut salata
akşam 2dilim ekmek yoğurt marmelat peynir marul canım kahvaltı istedi
yatmadan 4tane incir yerfistığı guclubacismile
tabi özlemcim bekleriz.Şenizsağol aebencim bu patates işini 8. takıma ilk girdiğim zamanlarda duymuştum hatta takım olarakta uygulamıştıkBundan sonra listelerinize göz atıp bende uygulamayı düşünüyorum:)
narımım montinin kendi kitabı var (yedikçe zayıfla ince kal.) ama bulmak imkansız gibi bişi ....... ama inan bu linkteki yazdıklarımızı okuyarakta yapabilirsin ....... elimizden geleni yaparız merak etme ....yerimsenibenaeben bende karar verdim bu monti yi uygulamaya baştan sona bi okuyayım bari tafsiye ettiğin bi kitap varmı canım
alkisalkisalkisalkisalkisalkis güzel menü hondacım yarın kilonu bildirmeyi unutma canım kilo verdigine eminim .zemuszemus
ayyyy inşallah canım kaç gündür ğaz problemim vardı sabaha kadar uyutmadı beni niye öyle oldum aeben süt ürünleri bende aslın da çok şişkinlik yapıyo bi süre yemesem olumu:kedilumunekankayizsmile
Tamam canım gözümden kaçmış üzüm yemem artık...bilmiyorumkismilebezelyeye biraz sakıncalı yaklaşıyorum çünki sınırda bol salatayla yiyebilirsin ama .... yanlız kuru üzüm olmamış be güzelim .... ilk sayfada degeri yazmıyormu 65 diye biliyorum ..... onun yerine kuru incir kuru kayısı yada kuru meyve tükete bilirsin .
:lepi:alkisalkisalkis böcük bugünde baklagilla dolmuş menün afiyet olsun ..bol su iç .Şenizselamlar kizlar yeni gelen arkadaslarda hosgelmislerkaydirigubbakcemile5
bugünkü menümü vereyim
sabah
3 dilim ekmek,az peynir,az marmelat
öglen
nohut,1 kase yogurt,1 adet domates
aksam
kuru fasulye,1 kase yogurt,1 domates
ara
1 elma,1 incir,2 kayisi,2 hurma
hım hondacım 2 gündür üstüste ekmekle akşam yapıyorsun yeme demem ama sık olmasın bu tür akşam ..... birde dut cız bize ,helede pekmezi . güzelim gösterge listesinde olmayan yiyecekleri önceden sorarsan faydası olur sana . küçükte olsa menülerinde hep kaçamaklar oluyor .. buna dikkat etmez böyle devam edersek .istedigimiz sonucu geç varırız .yerimsenibenbügünkü menümü yazıyım
2 kaysı 40 dk yürüyüş 40dk plates bügün kalça günü yaptık
3dilim ekmek çökelek marmelat maydanoz biraz yogurt
öğlen 5 yaprak sarması(bulgurlu) 2tabak kabak meftunesi yoğur
akşam marmelat zeytin çökelek maydanoz 3dilim ekmek bide dut pekmezi
9ğibi yer fıstığı yerim guclubacismile
hondacım bazı bünyelerde süt ürünü şişlik yapıyor evet ....bu her zamanmı vardı yenimi fark ettin ? çok rahatsız ediyorsa biraz ara ver . ama süt ürünü olmadanda diyet eksik kalır gibime geliyor . ama bi kaçgün yeme bakalım düzene gir tekrar denersin .olumunekankayizsmilealkisalkisalkisalkisalkisalkis güzel menü hondacım yarın kilonu bildirmeyi unutma canım kilo verdigine eminim .zemuszemus
ayyyy inşallah canım kaç gündür ğaz problemim vardı sabaha kadar uyutmadı beni niye öyle oldum aeben süt ürünleri bende aslın da çok şişkinlik yapıyo bi süre yemesem olumu:kedilumunekankayizsmile
Sultanım ben senden çok ümitliyim canım harıka bir menü..alkisalkisalkis çokda dikkatlisın maşallah ...slm monti güzelleri gec oldu ama ancak frsat buldum:hulya: bugün teyzemlerdeydk görseniz pastalar börekler kabarık bol unlu ve sekerli bir menü vardı ama ben ne yaptım nefsiem hakim oldum ve monti amcaya ihanet etmedimalkisalkisalkis menümü yazayım.
2 kuru kayısı yarım saat sonra kahvaltı
sabah:yesllik(lahana dere otu ve mayodonuz) bol lorlu..3 zeytin...1 fncan bitki çayı..
ögle:1 tabak haslanmıs yeişl mercimek..coban salata yarım bardak yarım yaglı süt( bu arada herkes pastları götrüyorudukötükedihüso
aksam:1 tabak nohut... salata..1 domates..( malesef nohut etliydi ama mecburen etlerini ayrdımda yedimÇok üzgünüm çoook)
şimdide 1 bardak o.1 yaglı ılık tarcınlı ligt süt içiyorum. malesef bugün protein az tükettmke zorunda kaldım... ama bi haberim var en sonunda tam bugday ekmedgini buldum unonunhihoyyyt
ayrıca tebrik ederim sıkı bir sınavdan geçmissin . ama başarıyla ....alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
samanyolu... ço güzel bir menü canım neden kefire üzüldün .... akşamı erken yapıyorsan yatmadan ara tavsiye ederim zaten ..kefirde çok güzel bir seçim .yerimsenibenTamam canım gözümden kaçmış üzüm yemem artık...bilmiyorumkismile
Bu gün yediklerimi yazayım
SABAH yağsız tost+yeşillik+zeytin
ÖĞLEN Karnıbahar+yoğurt+salata+biraz leblebi
ARA 3 kayısı+ayva
Akşam kurufasülye+salata+yoğurt
GECE kefir içtim.....:1no2:
Yarın 10 a kadar kilomu yazarım.Bu arada 45 dk yürüdüm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?