afiyet olsun canım size bide mercimekli bulgurlu yaprak sarması tarifi verecem
Merhaba arkadaşlar,Bende yediklerimi yazayım,akşam giremem herhalde...
SABAH yağsız tost+zeytin+bol yeşillik
ÖĞLEN Mercimek çorbası(mercimek ve 2 kaşık bulgur ilaveli)+balık+salata+peynir
ARA 1 meyve yerim
AKŞAM ıspanak+salata ve yoğurt yicem
Gece de kefir içerim...
Ayrıca 1 saat yürüdüm.....Şimcik hatam var mı ,varsa uyarın kaydirigubbakcemile
Ya aşkçiçeğim bende yürüyüş bandında 50 dk yürüyorum 150 kalori yakıyor ancak.klava:Benim yürüyüş bandımda sorun mu var sence,açıklar mısın kaç hızla yürüyorsun.? Benimki ACTİVA marka.
kizlar ya bir sorum olucak size bu hondanin verdigi tarife visne yerine ne katabiliriz?
o 63 dü galiba dora 74... bediş 85... ebru 85.. asi 65....delikafaduldenay burda montı amcayı kötülemiş olmıyım ben abarttımda abarttım aeben öyle böyle değil ama şu illetten kurtulayım tığ gibi olucam yine lola kaç kilo döndü
kengocum ....
kakınca meyvenı ye ...
8.9.. arası kavaltı ...
omlet . (en az 2 yumurta). peynir .(en az k.k kadar) sögüş yeşilik .........
öglenin ... 12. 13.00 arası .
tavuk balık et türü ..( miktarını sana kalmış ama az yeme . enaz 100 . 150 gr....)
salata ve 1 kase yogurt ......
ve öglen yemeginden 3 saat sonra ...her iki saate bir küçük ara ögün yapıyorsun ..
ilk ara ögün 1 br sütle yap ......(tarçın katabilirsin )
diger arada... 1 porsiyon meyve .....
bi digerinde . 4.5 ceviz . yada 15 .20 fındık fıstık vs..
ve enson arandada . gene 1 br. süt iç ....
araların sıralamaları sana kalmiş ..... ama her 2 saatte olmasına dikkat et.
münküm aldogunca tuzu azalt bu dönemde.......
ve bol protein alacagından bol su içmen lazım günde ez az 2.5 lt....
bu menünde en az 70 gr civarında protein var. dahda fazlası senin elinde öneririm bu bi kaçgün için ....
yapmak istedigim şu
1. bol protein .
2. akşamın hafif atlatılması .....
3.tuzun su tutmaması ....
4.ve ögün şaşırtmak....
umarım faydam dokunur .... sna destek için beraber yapalım yapacagın günleri bildir.(belki bende faydalanırım dimi.)
hadi kolay gelsin .. umarım başarırızda yüzüm kara çıkmaz.sırnaşık şey:1hug:
bunu da not ettim..kengocum birde yukardaki menüyü 2. gün yap malum karbonhidrat yok deneçek kadar az. 3. güne ögleyin spagetti ekleye bilirsin . perşembeye... sonrada normal düzenine dön . bu menü sadece tetikleyi amaçlı . uzun süre yapılmaz.a.s
birde yumurta et . ve peynir miktarlarını birazdaha artıra bilirsin .
pc başında uyumusum bacııım ondan tık gelmemiş benden..sırnaşık şey
refcim inşallah tez zamanda rahata çıkarsın.Allah kolaylık versin.Canım arkadaşım benim :)) okuyorum sizi büyük bir keyifle tüm arkadaşları da takip ediyorum yeni gelen arkadaşları da ama diyetimi bozmamama rağmen pek düzenlide yapamıyorum açıkçası eskisi gibi disiplinli asla değilim
yakında haftaya flan veya 2 hafta içinde kısmetse düzenli olarak bende menülerimi vericem canım. Şu aralar biraz işlerim yoğun canımda sıkkın ne yazık kibazı ailei problemler yaşıyorum ama herşey yoluna girecektir hayırlısı artık... yerimseniben
nev kuşum canım sen bilirsin gönlün nasıl isterse canım ....olumunekankayizsmile perşembe tartıl bakalım ondan sonra bi yol çizersin kendine .....selam kızlar buraya yazmadan çıkmak istemedim
aebencim çok sağol canım emeğine sağlık..Şeniz
notumu aldım .şimdi ben perşembe tartılacam ya tartıya bakayım geçen hafta 300 gr gitmişti hatırlarsan eğer yine 1 kg filan vermişsem bunu uygulamayı sonraya mı bırakayım ?:uhm:
hani sonra tıkanıklık yaşarsam diye.eğer zaten vermemişsem hemen haftasonu uygulayacağım.
bunu da not ettim..
pc başında uyumusum bacııım ondan tık gelmemiş benden..sırnaşık şey
refcim inşallah tez zamanda rahata çıkarsın.Allah kolaylık versin.
ben bu arada menü eklemedim ama hiç bozmadığımı tamamen montiye uygun yiyip içtiğimi belirteyim.
fırsat bulunca yine yazacam.bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz ve başarılar..a.s.
beyazcım bu diyette yedigin hazır gıdaların içerigine bakmak zorundasın . şeker yada glikoz gördügün anda geri yerine bırak canım ... meyve suyu(hazır) çok şeker içeriyor..:umursamaz:tatlıyı ise hiç ele almıyorum zaten .moralim bozuk çok kitap siparişim iptal edilmiş. ben kendi kafamdan yapıyodum iyi kötü ama bugün 1 çatal tatlı yedim zaten salak gibi meyve suyu içiyodum sonra kafa dank etti şekerli diye.
hoş geldin mersacım ....Şeniz seni burda görmek güzel .a.s.aeben cim çok güzel bir yazı elimden geldiğince uygulamaya çalışacam insanı rahatlatan bir diyet aslında diyette değil bence sağlıklı yemek benim felsefem bu diyet yapmak değil sağlıklı beslenmek diyetteyim deyince insan kendini ister istemez kasıyor .kitaptan bendede yok okuduklarını bizimle paylaşırsan çok sevinirim .
kaydirigubbakcemile3yok canım ben hepsini anladım inan ......Şenizyerimsenibensevgili aeben abla senden bir ricam var. o kadar hevesliydim ki bu rejim için kitap da iptal olmuş . senden ricam bana şunu anlatırmısın.
sabah yumurta varsa ekmek yemicem. bunu anladım.
peki öğlen et + salata + yoğurt.
akşam sebze + yoğurt + salata. bu şekilde mi olmalı menü.
birde dengeleme diyosunuz hani 35 e indirmek lazım dengelemek lazım diye. bunu da anlamadım. ya abla bari kitabı edinene kadar yardımcı ol neolur. boşa zamanım geçmesin. yani abla et yiyorsam yanında ne yiyip ne yememeliyim, sebze yiyorsam ne yemeliyim ne yememliyim. mesela bir insanın evinde olabilicek standart şeyler vardır. örneğin protein denince peynir, süt,yumurta,et giriyor demi. karonhidrata ne giriyor peki? birde proteini az yemişsin diyosunuz ya menülerinize bakıp, neye göre az yemiş? yani her öğünde az protein az karbonhidrat alıp 35 mi dengelicez?
valla abla ben anlayamdım ama eminimki sende benim bu sorumu anlamicaksın çok karışık oldu çünkü.
Şeniz:lepi::lepi::lepi:alkisalkisalkisalkisalkisalkis ay 6. rakamlarr......:lepi::lepi: darısı bu ahfta elifim başına .....Günaydın selam kılzar :) Aebenim aşağıda gördüm seni selam ay dayanamadım tartıldım az önce kilom 69.800 cuma giremezsem gerçi cumartesi bildiririrm de neyse bi söyliim istedim :)))
refim lara . 2 ay montiyle 10 kilodan fazla vermişti . yaklaşık 1 sene önce ..... ama 2. aşamayı yapmamış cozutmuş anlaşılan ki yanlış hatırlamıyorsam 56 dı.. 69 olmuş ...laelaelaelaelae buda demek oluyorki 2. aşama 1". aşamadanda önemli.lülülülülülü[Laraaaa gelmiş hoşgelmiş o beni tanımaz ama ben onu bu diyetten kaynaklı iyi tanıyorum :) eski kilosu neydi Laranın Aebenim ne kadar zamanda ne kadar kilosunu geri aldı çok merak ettim sen bilirsin :))))
:lepi::lepi::lepi:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisBakalım Elifim beni geçecek mi :))) ama cuma bildirim yapamayabilirim bakalım :) Aeben inanılmaz incelmiş hissediyorum çok mutluyum herkeste söylüyor yüzüm boynum flan hep inceldi :)
Ölçülerim bu sabah
Göğüs: 100 ( çocuk emzirdim kızlar gülmeyin bizim ailenin hep büyük )
Bel:77
Göbek : 91
Basen :100
Dikkat ettimde ben zayıfladığımda göğüs ve basenim hep ama hep aynı oluyor en son montşye başlamadan önceki ölçülerim şöyle idi
Göğüs: 104
Bel: 84
Göbek: 98
Basen: 104
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?