:lepi::lepi: menülerinize saatte ekleyin ozamanki daha kolay degerlendiririz . evet erken yiyipte birde dışarı çıkaçaksan dogru yapmışın ara yapmakla.vereliniortakYa aşkçiçeğim bende yürüyüş bandında 50 dk yürüyorum 150 kalori yakıyor ancak.klava:Benim yürüyüş bandımda sorun mu var sence,açıklar mısın kaç hızla yürüyorsun.? Benimki ACTİVA marka.....
AEBENİM canım valla bende korktun 1 kk peynir yedim.:roflol:Birde zehirlenirim falan,büyük oğlanda yok evde hani terslik olmasın didim.
Sabah ki araya gelince 8,30 da kahvaltı yapmıştım.ÖĞlen 13 gibi yemeyi planlamıştım ama saat 12 de pazara çıkmam gerkince yedim.Çünkü öğlen yemeğimi ancak 3 de yiyebildim.Biraz aksadı bugün..opuyorumnanaktan
Ayyy valla size hesap vericem diye nasıl disipline girdim bir bilseniz.Ben balık yicem ama peşinden tahin helvası yemicem olacak iş değildi....AMA yemedim tabiki dekaydirigubbakcemile
Samanyolu menün çok güzel hihoyyytsabahtan sonra çok acıkmıyorsan ara yapma
tabi tostun inşallah tam buğday ekmeği ile yapmışındırbilmiyorumkismile
Balıkla yoğurt yemekte bende ilk etapta terddüt ediyordum ama şimdi alışkanlık oldu çok şükür sağlamımda:dance:
size evde yaptığım marmelatı tarifini verecem yazdan difrize koyduğum vişneleri aldım 1kl yakın elmayı rendeledim birazdakuru incir içine ekledim birazda su koydum ocakta 1saate yakın pişirdim süper bişey odu :lepi:
kaydirigubbakcemile3 eger geçmişsayfaları okusaydınız bizimde bunun gibi bir çok tarifimiz oldugunu görürdünüz...kaydirigubbakcemile3:dilcikar::dilcikar:hele bide incir tatlımız vardı refimle...:lepi:
hondacım senin o yaptıgın mermeleta dünyanın parasını verip alıyoruz bazan valla laelaelaelaelaesüpersin ...alkisalkisalkis.
özellikle sabah kavaltılarında ..:lepi: ben bi ara peynir yemiyordum kavaltıda ekmekle hep marmelat yiyodum . bu tür marmelatların oranı 22 cıvarında . ekmekle sabah rahatlıkla yenir ..cokacimcoook pişmiş oldugundan ögünlede bi sakıncası yok oyüzden yogurtların üzerine dökülüp yemek sonrası tatlı gibide yenir..... refle çok yapıyorduk biz bunu ....aeben nasılsın tatlımŞeniz verdiğim marmelet tarifi şekersiz yenir demi lülülülülülü
çok kolay çogu yörede yapılan bir tatlı .incirleri küçüçük dograyın sütüde katnadıktan sonra içine katıp bi güzel ezerek pişirin üstünede ceviz.cokacimcoookBak şimdi incir tatlısını merak ettim bulmam lazım ,bana 15 dk verin şu mermelatımı yapıp geleyim....kaydirigubbakcemile5
çok kolay çogu yörede yapılan bir tatlı .incirleri küçüçük dograyın sütüde katnadıktan sonra içine katıp bi güzel ezerek pişirin üstünede ceviz.cokacimcoook
çok kolay çogu yörede yapılan bir tatlı .incirleri küçüçük dograyın sütüde katnadıktan sonra içine katıp bi güzel ezerek pişirin üstünede ceviz.cokacimcoook
evet galiba ......
kıslar kalkmam lazım iyi geceler size. bebeler sıra vermiyor valla rica minnet yazıyorum ....kaydirigubbakcemile3 yarın dr. gitme ihtimalim var .. sorularınızı deneyimli cadılara sorabilirsiniz...olumunekankayizsmile iyi geceler.a.s.
HONDACIIIIM su ilve ettin mi reçele,biraz katı gibi geldi,gerçi piştikçe su salar mı bilmem....olumunekankayizsmile
evet suyunu salar ama biraz ekleye bilirsin çatalada ez marmelatı ki akışkan olsunopuyorumnanaktan
bende ne zamandır menü yazmadım .. yazayım bugün ...
kalkınca 1 br greyfurt ve portakal suyu..
8.45. kavaltı .....
2 yum. omlet....... k.k. peynir..... domates....
13.15. öglen ....(size laf yetiştiricem diye geç oldu biraz..)
tonlu salata büyük. kase... 10 hamsi .... k.k. peynir.. 1 kş yogurt ....
16 .00 ara.3 kuru kayısı ..ybr. süt .....
18.00.akşam
1 kase aşure(şekersiz).. 4 ceviz.3 fındık ...
20 .00 ...1 nar.....
yatmadanda süt içerim herhalde......
kengocum bu günkü menüm bir nevi sana verdigim menü gibi oldu .( dün için cezalıydımda.) akşam mangal yapmıştık sucuk yemiştimde.)
artık birazda 2. aşamaya geçiyorum galiba ....
dün bir komşum genemi kilo verdin dal gibi olmuşun dedi..zemuszemus bende şimardım azcık galiba dün cozuttum ... :tomato:
eee ne demişler hocanın dedigini yap yaptıgını yapma.:roflol::roflol::roflol:
15 ...11..yaşlarında kızlarım .ve 9. yaşın dada tosunum var canım .....ALLAH bagışlarsa
yakında haftaya flan veya 2 hafta içinde kısmetse düzenli olarak bende menülerimi vericem canım. Şu aralar biraz işlerim yoğun canımda sıkkın ne yazık kibazı ailei problemler yaşıyorum ama herşey yoluna girecektir hayırlısı artık... yerimseniben
evet suyunu salar ama biraz ekleye bilirsin çatalada ez marmelatı ki akışkan olsunopuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 çok az kişi bunun farkında herkes başta diyetisyenler kl. hesabıyla ugraşıp duruyorlar. yemek miktarda deyil ,kan şekeri göstergesinde kiloya dönüşüyor şimdi şimdi bazı beslenme uzmanları bunu farkına varmıya başladı .....:1ninca:Afiyet olsun Aeben sen hak ediyorsun şımarmayıyerimseniben bu kiloları bizim gibi yiyyip vren var mı acaba:uhm:
vvoman cım biz çavdarı fazla yemiyoruz canım tam bugday ekemegini yiyyoruz...a.ssabah :08:30 - 1.5 dilim çavdar ekmeği kucuk dılım domates,kucuk peynır
09:30 - 1 kucuk kutu kakaolu süt
HONDA valla süper bir şey oldu,1 yemek kaşığı yedim harika bir tadı var.Sağol canım.....opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?