sağol safişcim gel buyur beraber olsun canım...Şenizkızlar teşekkür butonu gelmiş gördünüzmü
kendini böyle şartlandırma lütfen üç kilo veremezsen hevesin kaçmaz daha çok inat eder devam edersin diyete ayrıca bir haftada üç kilo fazla bence monti için hayal kurma canımk istersen olursada mükemmel bir sonuç olur ama yinede öyle düşünme bu sağlıklı beslenme şekli unutma
sen yapma zaten bu psikolojinin üzerine birde kaçamak yaparsan vay haline vayki vaayy
daha önce hiç diyet yapmadım sadece dikkat ederek haftada 3 kilo verdiğim günler oldu ona dayanarak söyledim ama montide daha az yiyorum 3 kilo gideceğini ümit ediyorum ama dediğin gibi fazla kaptırmayayım birde veremezsem hevesim kırılmasın verirsemde sürpriz olsun kilom çok olduğu için daha fazla gidebilir birde sporda yapıyorum bakalım cuma günü göreceğiz
kızlar ben neden göremiyorum tşk butonunu
birde geçenlerde birisi pirinçsiz kabak dolması yazmıştı nasıl oluyor merak ettimm
sorma canım burada domates 5milyon ben almazdım ama eşimden istemiştim geçen gün almış istedin diyor verilirmi hiç 5 ytl dedim.içleride bembeyaz güzel olsaydı neyse yemeğe koydum artık.bizim pazarımız pazar günü salataya fazla yükleniyorum şimdi az önce hepsi bitti yarın başka bir pazar var oraya gideceğim artık salatalık malzeme almaya .alışverişten yeni döndüm bende..domatesi 6 liradan aldım.bir tane marula 3 lira bir demet taze soğanada 1,5 lira verdim rokaydı tereydi salatalıktı mor lahana derken 40 lira sadece yeşilliklere verdim.manava pahalılaşmış deyince organik bunlar dedi.birde insanı salak yerine koymuyorlarmı .....lmaz: allahın otunada horman koyacak değillerya.tutturmuşlar bir organik yalanı...organik yetiştirme belgesi nerde diye sorsam apışıp kalacak oda ne diye....marketin içine girdim bir kilo kıyma çektirdim dana döş etinden 30 lira.yumurta falan aldım geldim 100 lira ve bir poşet dolmadı bile...allah dargelirliye güç kuvvet versin...normal gelirliyi bile bu kadar zorlarken.....
afiyet olsun gamzem çok güzel mönü....
anladım laceyim ...ama bizi sensiz bırakma ..Şeniz
menün çok güzel derin ...alkisalkisalkisalkisalkisalkis
tabi sebzelere kıyma katabilirsin . baklagillere katma ama .
önerilerimize kulak verdigin içinde teşekkürler ..opuyorumnanaktan
:dance::dance:alışmış kudurmuşdan beterdir diyorsun yane .kaydirigubbakcemile3
ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileyok yav ankarada okadar pahali deyil . 1 lr. kıvırcık .. aysberkde 1.5 ...2 lr .
derincim
ben sende azim görüyorum cnm inşş görüceksin 2 li rakamlrı
sema ablam var bu topikte(yagmurgözlüm) oda görücek mesela çok yakında darısı senin başına inşşş
masumcum kabaktan anladığım kadarıyle mücver yaptın.kabakların suyunu sıkmadınmı acaba cnm? ben kabakları rendeleyip sıkıp bir yumurta kırıp peynir ufalayıp dereotu taze soğan baharat karıştırıp harmanlıyorum.ilk başlarda kaşık kaşık döküyordum daha kolay ve bir seferde pişsin diye bir parmak kalınlığında krep gibi yaydırıp ya havada hoplatıp döndürerek yada çok büyükse mücverim hamsi tava gibi kapakla ters yüz edip çevirerk pişiriyorum.eşim hatta üzerine ya aıc sos yada ketçap döker yer ben sarmısaklı yoğurt:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?