Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

daha önce hiç diyet yapmadım sadece dikkat ederek haftada 3 kilo verdiğim günler oldu ona dayanarak söyledim ama montide daha az yiyorum 3 kilo gideceğini ümit ediyorum ama dediğin gibi fazla kaptırmayayım birde veremezsem hevesim kırılmasın verirsemde sürpriz olsun kilom çok olduğu için daha fazla gidebilir birde sporda yapıyorum bakalım cuma günü göreceğiz

dünkü menüm

05:40
bir elma + bir kupa yeşil çay

08:30
2 dilim denge ekmeği,bir zeytin,deri peyniri,pişmiş biber

11:30
bir mandalina

13:00
çeyrek kase lifalifa,2 kaşık taze fasulye,limonlu turp

16:00
çeyrek kase lifalifa

20:00
bir haşlanmış yumurta,roka salatası,2 çatal peynir..

23:00
yarım kupa yeşilçay,ruhun deşifresi,30 dk yürüyüş

doğru yaniğ verebilirsinde ama vermesende sorun değil bence daha yeni başladın çünkü..
Hadi bakalım cumaya az kaldı....

kızlar ben neden göremiyorum tşk butonunu

birde geçenlerde birisi pirinçsiz kabak dolması yazmıştı nasıl oluyor merak ettimm

masum pirinçsiz dolmaya galiba sadece kıyma ve yeşillikle yapıyorlar bldiğim kadar ile yapmadaım hiç ama

drincimmm geçenlerd ebirisi yazmıştı pirinçsiz dolma diyede merak ettim bende

yukarıdaki mesajım kızım yüzünen hiç anlaşılmamış bnimle beraber tuşlara basıyordu
arada geçmişi okuyorum bulgur yiyenler olmuş serbestmi acaba diyorum gerçi pilav yasak heralde oda yasaktır

sorma canım burada domates 5milyon ben almazdım ama eşimden istemiştim geçen gün almış istedin diyor verilirmi hiç 5 ytl dedim.içleride bembeyaz güzel olsaydı neyse yemeğe koydum artık.bizim pazarımız pazar günü salataya fazla yükleniyorum şimdi az önce hepsi bitti yarın başka bir pazar var oraya gideceğim artık salatalık malzeme almaya .

canım tabiki önerilerinizi dinleyeceğim ilk defa böyle bir diyet yapıyorum daha önce diyetisyene gittiğimde bile kaçamklar yapıyordum şimdi çok tutuyorum kendimi inşallah devamını getiririm inşallah ikili rakamları görürümde 13 senedir 3 lü rakamlardayım çünki bir ara 2 sene önce 102ye kadar düşmüştüm

derincim
ben sende azim görüyorum cnm inşş görüceksin 2 li rakamlrı
sema ablam var bu topikte(yagmurgözlüm) oda görücek mesela çok yakında darısı senin başına inşşş

kızlaarrrr kimsee yokmuuuuu nerelerdesinizzz

derincim
ben sende azim görüyorum cnm inşş görüceksin 2 li rakamlrı
sema ablam var bu topikte(yagmurgözlüm) oda görücek mesela çok yakında darısı senin başına inşşş

inş canım inş boyum 1 78 100de bile inanki çok hoş oluyorum boyum uzun olduğu için daha önce 135ten 102 kiloya indiğimde zayıfla diyen akrabalrım aman yeter artık hastalanacaksın diyorlardı.biliyorum canım sema ablayı bizim topikteydi hatta 107lerden düşmüyordu oda size gelince epeyce farketti darısı bana inş

derincim......
boyun çok uzunmuş tatlımmm deidign gibi sen 100 bile olsan yeter ama tabi neden daha aşası olmasın ki

masumcum kabaktan anladığım kadarıyle mücver yaptın.kabakların suyunu sıkmadınmı acaba cnm? ben kabakları rendeleyip sıkıp bir yumurta kırıp peynir ufalayıp dereotu taze soğan baharat karıştırıp harmanlıyorum.ilk başlarda kaşık kaşık döküyordum daha kolay ve bir seferde pişsin diye bir parmak kalınlığında krep gibi yaydırıp ya havada hoplatıp döndürerek yada çok büyükse mücverim hamsi tava gibi kapakla ters yüz edip çevirerk pişiriyorum.eşim hatta üzerine ya aıc sos yada ketçap döker yer ben sarmısaklı yoğurt:)

ömenümü yazayım

sabah 1 elma
kahvaltı
3tb ekmegi,peynir,zeytin ezme

öglen
kabaklı omlet
yogurt
salata

ara
2 erik
1 mandalina

akşam
1 tabak kabuska
yogurt
salata

akşam
elma mandalina

meyveyi çomu kaçırmışım bugün avaba ama cnm yemek istiyorrr

ewet ziliicm suyunu sıkmadım birde az yag koydum sanırım sen ne kadar koyuyorsun yagı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…