bayrama nerdeyse bir ay var,kaçamak yapmassan olursun tabii cnm neden olmayasın...ama sporu arttır ve her güne bir protein öğünü koymaya çalış cnm..
bebik tekrardan hoşgeldin cnm,elma armut bile yasak değil nar hiç değildir.kan şekerini dengeleme özelliği var üstelik.montiye dost bir meyvedir bence hatta.aebenimde yarın bu konuda detay verir zaten.
masum az değil cnm ama iyice bi dikkat et diye dedim.yani bayrama az kaldığı için her öğlen yemeye çalış.akşamlarıda hafif geçir..eminim verirsin cnm..
masumcum kabaktan anladığım kadarıyle mücver yaptın.kabakların suyunu sıkmadınmı acaba cnm? ben kabakları rendeleyip sıkıp bir yumurta kırıp peynir ufalayıp dereotu taze soğan baharat karıştırıp harmanlıyorum.ilk başlarda kaşık kaşık döküyordum daha kolay ve bir seferde pişsin diye bir parmak kalınlığında krep gibi yaydırıp ya havada hoplatıp döndürerek yada çok büyükse mücverim hamsi tava gibi kapakla ters yüz edip çevirerk pişiriyorum.eşim hatta üzerine ya aıc sos yada ketçap döker yer ben sarmısaklı yoğurt:)
kızlar öğlen bahsettiğim açık büfeye karşı inanılmaz direnç gösterdimmm oooff neler vardı ama bi görsenizzzz en güzellerinden böyleeee bendeee 1 şişe su aldım veee balkona çıktımmm :))
ordan çıkıncada hap gibi 8 tane badem attımahahah sakinleştirici gibi aldım onları vallaaa
blackandwhite işinize yarıyorsa tarifler ne ala cnm..bütün gün öğrencilere anlata anlata sanırım fazla açıklayıcı konuşmak alışkanlık kaldı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?