Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

iyiyim masumum..bir yandan kemanımın yaylarını değiştiriyorum bir yandanda tv ve oğluşla ilgilenip arada çayımı yudumluyorum..masum kapuskayı etlide yapabilirsiniz.yanınada yoğurtla iyi gider ben lahana yiyemiyorum ama sevenlere iyi bir menü olur...
bu arada tv de reklamlarını gösterdikleri roller styler saç şekillendirici varya fırçalı ve dönen bir silindiri var.onu kullanan varmı kızlar aranızda yada yakınınızda kullanmış gibileri?almak istiyorumama daha yeni bir şey olduğu için pek yorum bulamadım nette.kk da bir kaç yorum var yeterli gelmedi bu yorumlar bana..açıklayıcı değil yani..bu konuda bilgisi olan varsa cvplarsa sevinirim kızlar...

krep gibi tüm tavaya dökeceksem 2 yemek kaşığı yetip artıyor hatta kağıt havluyla yağ kızınca tavadan aldırıyorum birazını bile cnm.eğer kaşıkla dökeceksem 2 kaşık o zamanda..suyunu sıkmadığın için suyunu tavaya salıp cıvıklaşmıştır.yapışmıştır cnm..yazmıştım halbuki tarifi verirken ama gözünden kaçmıştır..unsuz olduğu için suyunu sıkıyoruz cnm o suyu çekecek un yok içinde o sebeple cıvıklaşıp yapışmasın diye.bir daha yaprsan buna dikkat edersin...

maşallah zilim 10 parmagınd a 10 marifet bir sürü iş yapıyorsunnn
evet cnm hafta sonu tekrardan yapıcam bu ke zolucka inşş

zilim meyvee çok mu olmuşşş

bayrama kadar 66 olurmuyum acaba eger olursam bayramda bir gün simit yemek isityoummm
kahvaltıdaaaa olarmı acep zilimm

masumcum kendini ara yapayım diye şartlama cnm.illa yapacaksan birine meyve diğerine bir bardak süt yada ayran birinede fındık badem vs.. koymaya çalış..hem sabah hem akşam hemde öğleden sonra olmuş ve birer değil ikişer porsiyon olmuş cnm.sorun değil dikkat edersin sonraki günlerde...

bayrama nerdeyse bir ay var,kaçamak yapmassan olursun tabii cnm neden olmayasın...ama sporu arttır ve her güne bir protein öğünü koymaya çalış cnm..

zilim...
regli oluyorum cnm ve yeme istegim anca böle bastırabiliyorumm
birde ekmek dilimleirm minikti tabi çabuk acıktım
ögle erleken yiyincede böle oldu yarın dikkat ederim inşş

bayrama nerdeyse bir ay var,kaçamak yapmassan olursun tabii cnm neden olmayasın...ama sporu arttır ve her güne bir protein öğünü koymaya çalış cnm..

lesileye başlıycan cnm ştee bayrama kadarda kaçamak yapmazsan yiycem inşşş

protein ögünü derken öglen yemeye çalışıyorum genelde ama az mı oluyor acaba
mesela bugün kabagın içine 2 yumurta kırıdm

merhaba hanımlar nasılsınız baya ara verdim ama devam ediem inş. bişi sormak istedim nar yasak mı acaba

bebik tekrardan hoşgeldin cnm,elma armut bile yasak değil nar hiç değildir.kan şekerini dengeleme özelliği var üstelik.montiye dost bir meyvedir bence hatta.aebenimde yarın bu konuda detay verir zaten.
masum az değil cnm ama iyice bi dikkat et diye dedim.yani bayrama az kaldığı için her öğlen yemeye çalış.akşamlarıda hafif geçir..eminim verirsin cnm..

Son düzenleme:
ziliiiciiimm tariflerini bir yerde toplasan yaaaa ne kadan mükemmel olur

kızlar öğlen bahsettiğim açık büfeye karşı inanılmaz direnç gösterdimmm oooff neler vardı ama bi görsenizzzz en güzellerinden böyleeee bendeee 1 şişe su aldım veee balkona çıktımmm :))

ordan çıkıncada hap gibi 8 tane badem attım ahahah sakinleştirici gibi aldım onları vallaaa

anladım cnm akşamları genelde sebze yiyiorumm
yogurt ve salata ile birliktebirde artık akşam yemegimi 6 buçukta yiyorum ben eee kış geldi:)

ne güzel tarifler veriyorsun canım sen bayılıyorum okurken tok isem de aç hissediyorumkaydirigubbakcemile3 ne de güzel açık bir dille tek tek anlatıyorsun teşekkür ederiz tatlımolumunekankayizsmile

açık büfeye iyi direnmişsin canım tebrik ederim ben de pazar günü gidiyorum Antalya/Kemer de seminerim var..6 gün açık büfeye dayanabilirsem çok iyi olacak :Saruboceq:

blackandwhite işinize yarıyorsa tarifler ne ala cnm..bütün gün öğrencilere anlata anlata sanırım fazla açıklayıcı konuşmak alışkanlık kaldı :))

Son düzenleme:
blackandwhite işinize yarıyorsa tarifler ne ala cnm..bütün gün öğrencilere anlata anlata sanırım fazla açıklayıcı konuşmak alışkanlık kaldı :))

hem de nasıl yarıyor bitanem çok teşekkürler olumunekankayizsmile branşın nedir merak ettim ben de matematik öğretmeniyim opuyorumnanaktan

zilim hoşgeldin canım yarınki menümde öğlen yemeğinde köfte düşünüyorum ekmeksiz yanında ne yiyebilirim acaba birde köfte kaç tane yemem gerekiyor 4 tanemi 2 tanemi .

zilim birde pizza tarifi vermiştin bir ara unsuz o nasıldı .yaniii şu tariflerini bir yerde toplasak unutuyoruz.çünki insan sürekli köfte balık tavukta yiyemiyor

Ewet zilicim tariflerin süper ben de bıktım tavuk yemekten değşik lezzetli şeyler yemek istiyoeum mücver tarifin süper hemen denicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…