Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

pardon kızlar oğlumla iş yapmak iyice zor bir türlü bakamadım pc'ye yazdıklarınızı göremedim o yüzden. cnm ben güzel sanatlardayım.keman öğretmeniyim.yan alanım piyano..
derincim cnm köfteyi ekmeksiz yapacaksın.iriliğine bağlı tabi yaptığın köftelerin.ama normal ebatta 6 tane yiyebilirsin.6 tanesi bir porsiyon sayılıyor.bir arkadaşım içine kabağı rendenin ince tarafıyla rendeleyip yappıyordu.öylede yapabilirsin..ama sadede olur.kabaklı biraz yağ çeker gibi geliyor bana ama denemedim.,istersen kıymadan bir yumurta kadar ayırıp yarım kabak rendele bir kaç tanede öyle dene cnm sana kalmış...
pizza tarifi var unsuz.daha geçen hafta sonu yaptım.bir kapta çok ince kıyılmış biberi(kırmızıda olur yeşilde ikiside olur farketmez yeterki ince olsun önceden pişirilmediği için sert kalmasın )incecik kesilmiş domates,çekirdekleri çıkarılmış zeytin taneleri,peynir ufalayın (aknaz)ben bir kaç küçük parça sucuk koyuyorum ama montide yasak siz koymayın şimdilik(2.aşamada koyasınız)isterseniz incecik kıydığınız mantarı da ekleyin tuz kekik karabiber ekleyin.hepsini harmanlayın yumurtayla.bir kaşık yağla yağladığınız teflon tavaya..kapağını kapatıp kısık ocakta pişirin bir yüzünü eğer üst kısmı yumuşak severseniz omlet gibi yani çevirmeden yersiniz.ama iki yüzüde pişsin derseniz bir kapak yada servis tabağıyla ters yüz edin diğer yüzünüde pişirin...
ben her yeri eşit pişsin alt kısmının diye ocağın üzerinde 1-2 dakikada bir yerini kaydırıyorum.her yanı eşit kızarıyor...

herkeşlere ii akşamlarrr
kürkçü dükkanı geldim yine :)

bugünkü yediklerimi yazmama hakkım var olsun isterdim ama gizlemeye gerek yok zira cuma günü anlaşılacak :)

sabah: bir bardak kayısı püresi
kahvaltı:
2 tane denge tost
5 zeytin
domates salatalık maydonos
bir bardak ayran

öğlen:
köfte
salata
yoğurtlu pazı salatası

ara:
doğum günü pastam(bir dilim)
susamlı çubuk 6 tane kadar sanırım
(midem alışkın olmadığı için 1 saat sonra bulandı ve hepsi lavaboya geri gitti)

resmen aburcubur almıyor midem artık nasıl iş bu anlamadım

akşam : tokluk ve bulantıdan birşey yieyemedim

2 lt su
1.5 saat tokat yöresi halkoyunları
45 dk yürüyüş

özlemmmm kıss ne anlaşılacak cuma günü hepsi çıkmış zaten delüüüüü

şeker girdü bünyeme masum
kremada :)

ve inan bir çataldan sonra resmen canım istemedi ama yedim işte aç gözlülükten
bide herkes bana bakıyor yicek mi die yoksa rejime devam mı die
elalem stres oluyor ben yemedikçe

ayyy cnm valla ben bayrama kadar 0 kaçamak gidicem ve bayramd aismit yiycemm

özlem gerçekten haklısın ben geçen kurupasta yedim ama beni çok rahatsız etti

kızlar çok sorunluyum farkındayım ama
yarın arkadaşıma kalmaya gidicem iş çıkışıda
cuma sabahı evde olamıcam o yüzden kilo bildirimimi cumartesi sabaha mı yapayım
yoksam yarın sabah mı tartılıp yazayım
gerçi bugünkü menümden sonra hayırlı olmaz ama
bide ben çok et yiyorum zararlı biliyorum ama yoksa doymuyorum
mesela bugün dalyan köfte vardı
ince kesilmiş 5 dilim yedim ki normal insanlar 2 yi zor bitiriyor

ben her ihtimale karşın evden çıkmadan tartılıcam aebencim isterse yazarım istemezse geçenhafta ile aynı yazar o ne derse o olur :))
hepinize iii gecelerr

ayyy cnm valla ben bayrama kadar 0 kaçamak gidicem ve bayramd aismit yiycemm

özlem gerçekten haklısın ben geçen kurupasta yedim ama beni çok rahatsız etti

masum simittt deme bana hiç dayanamam:gitme: özellikle pazar sabahı eşim fırından gider alır bana ama bu pazar yoklmaz:haftada birgün yiyorum çünki .gerçi ben eskiden salona giderken bir simit yerdim haftada 2 yda 3 kez yine verirdim kilo spor yaptığım içinbende bir 10 kilo verdikten sonra yemeyi düşünüyorum .sabah pazara gideceğim yeşillik almaya nasıl dayanacağım bakalım çünki ben pzara gittiğim gün çarşıda deniz kıyısında simitimi alır yerdim çayımla beraber ama cuma tartı gün
vede bayrama az kaldı o yüzden yokklava:

derimcim kalori diyeti yaparken bende haftda bir yerdim ama haziran sonunda yemiştim en son simiti eşim yine hafta sonları çocuklara ve kenine alır gelir sıcak sıcakk ama ben yemem yine kızartırım tb ekmegimi onun simitten daha enfes oldugunu düşünerek yerimmm

nerlerden vazgeçtikk simitten mi vazgeçiycez dimi ama
monti dyeti malesef kaldırmıyor simiti poçayııı
hem buzmana kadar yeidkte ne olduuu yemeden daha mutluyuzzz

cumayı bende iple çekiyorum kızlar inşş 69 rakanı görürümm
v bu sabah leisle ablamla başlıycma inşş sporaaa çok aksattım çokkkkkkkkk
herkese ii gecelerrr

yani canım inanki şu anda çok mutluyum biliyorumki böyle yediğim sürece zayıflayacağım ama bir ama iki haftada gidecek ayda beş kilo bile versem bir şekilde 2 li rakamları görürüm.hem karnımda doyuyor mesela şimdi içim kıyıldı bir bardak liğt sütümü içtim

herkeseee günaydıııınnn :)))

nasılsınız kızlarrr sabah khvaltımı ederken dünkü menümü yazıyım bende:)

sabah:

2 yumurta
1kk peynir
salatalık

öğlen:
12:30
ton balıklı salata ( ama yeşilliği çok değildi. mantı ve kızartmaya tercih ettimm:))))
1 kase cacık

ara:
17:30
8 tane badem ( açık büfeden kendimi kurtarıp yedim valla:)

akşam

19:30
döner eti yedim mikrodalgada ısıtıım ama yağda pişirmedim.
yoğurt
salatalık

vee yatarken 1 yeşil çay

bu kadarr kızlar naısl olmuş

günaydın kızlar...
ne cok seyler konussmussunuz..yarım saattir sizleri okuyorum..

bu gün yiceklerim

sabah yumurta peynir 1 avuc beyaz leblebi
öğlen tavuk haslama yoğurt..
aksam haslama tavuk yoğurt lahana salatası....

bide dahayanamadım tartıldım :kedi: regl şişliğim iniyor 63.3 cıktım bu sabah yarına inş 300 gr da inmiş olur...

dün aksam sadce leslie 1 mil yapabildim fena halde grip oldum burnum iptal zor nefes alıyorum öksürük hapsuruk falan aldı basını ditti gözlerimi bile zor acıyorm yanıyorlar..birazdan muayene olurum... inacda kullanmak istemiyorum ama hastayken tansiyonum dşüyor çarpıntım oluyor acil toparlanmam lazım...

Son düzenleme:
günaydın canım çok geçmiş olsun valla ortalık salgından geçilmiyo havanın durumuna bak yani kim hasta omaz ki aman dikkat et kendine bol bol c vitamini al...

günaydın canım çok geçmiş olsun valla ortalık salgından geçilmiyo havanın durumuna bak yani kim hasta omaz ki aman dikkat et kendine bol bol c vitamini al...

tatlım elimden geldiğince dikkat ediyorum ama izmit cankırı arası git gel yapınca hava değişimine dayanamıyorum mahvediyo beni..
bide hastalarlada yakın temas olunca direk hasta oluyorum...

kız mimu hiç uyarmıyorsun beni bakliyatla hiç et yenirmi aksam ki barbunyayı cıkartıyorum listeden... öğlen le aynı menüm..

ay canımm ben onu hiç bilmiyodum desem şimdi senden öğrendim ben pek bakliyat yemem sanırım ondan:) ayyy çok güldüm kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…