ay canımm ben onu hiç bilmiyodum desem şimdi senden öğrendim ben pek bakliyat yemem sanırım ondan:) ayyy çok güldüm kendime
meyvenull çankırımııı benim annemde çankırılııı
Günaydın kızlaarrrrrrrrrrrr
zevcan geçmiş olsun tatlım hemen ilaç al başka türlü geçmiyor bu illet sen daha iyi bilirsin gerçi
Baskül içinde ayrıcaklava:
günaydın canım alıcam ilac yoksa yığılır kalırım..
aynen banaklava: klava:
dayanamıyorum yaa aramısda öyle kuvvetli bi aşk var ki yapamıyoruz ayrı illaki her gün yakın temasımızın olması gerek yoksa o gün baska birseye odaklanamıyorum.. :roflol: :roflol: :roflol:
ooooo safişcim ben dün 4 litre sıvı aldım fazlasıyla bide .. sen 2 litredemi kaldın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
çörekçiler köyü canım.. :) ılgaza giderken sen merkezdemisin?
al güzelim valla dediğin gibi yığılır kalırsın birde neme lazım yalnız yaşayan bir bayansın kim bakar sana sonra allah muhafaza...
Sen hakediyorsunda neyse aranızdaki aşka engel olmayayım sevenleri ayırmak günahtır
ooyyyy içemiyorum canım yaaa gün içinde çok ıhlamur içtiğim için su aklıma gelmiyor valla tıkanıyorum o bir litre suyuda zaten ilaçlarla ancak içebildim
kıslar bugün aben abla ile tanışıcammm kısmet olursaaaa
MERKEZ DEĞİL CANIM BENDE ELDİVANDAYIM ANKARA TARAFINDA.. ILGAZA UZAK YANİ HİÇ BİLMİYORUM O TARAFI..
SEVİYORUM AŞIĞIM ULENNN :roflol: :roflol: :roflol:
İÇMEYE CALIS SAFİŞİM ZİLİM COK HAKLI SU KONUSUNDA NE KADAR İÇERSEN O KADAR İİ GİDİYOR KİLOLAR..
günaydın kızlarrr
safişcim kendini çok aç bırakmışsın 12 den 8 ee kadar bişey yemeidnmi arada
bu monti için ii degil cnmmklava:
kıslar bugün aben abla ile tanışıcammm kısmet olursaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?