Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

meyvenull çankırımııı benim annemde çankırılııı

ay canımm ben onu hiç bilmiyodum desem şimdi senden öğrendim ben pek bakliyat yemem sanırım ondan:) ayyy çok güldüm kendime

bende pek yemem ama benimki yanlızlıktan pişirmsi zor geliyo tek basıma olunca kaydirigubbakcemile3

evet canım et yerken bakliyat tüketmiyoruz direk depo oluyormus.. aklında bulunsun misafirlikte falan mercimek corbası getirirler önüne arkadan bide et yemeği bozuldu gitti güzelim monti.. :roflol:

Günaydın kızlaarrrrrrrrrrrr
zevcan geçmiş olsun tatlım hemen ilaç al başka türlü geçmiyor bu illet sen daha iyi bilirsin gerçi

Baskül içinde ayrıca klava:

Kızlar dünün menüsünü veriyor ve yorumları bekliyorum:

Kahvaltı 07.00
2 dilim tb ekmek
kk light peynir
Yarım domates ve salatalık
bir kupa yeşil çay....

Öğle 12.00
bir porsiyon tavruk döneri
salata ve ayran...

Akşam 19.45
Bir tabak barbunya
salata ve ayran

Gün boyu toplam 5 su bardağı yani 1 lt. ıhlamur içtim.
1 lt. su şiştim....

Günaydın kızlaarrrrrrrrrrrr
zevcan geçmiş olsun tatlım hemen ilaç al başka türlü geçmiyor bu illet sen daha iyi bilirsin gerçi

Baskül içinde ayrıca klava:

günaydın canım alıcam ilac yoksa yığılır kalırım..
aynen bana klava: klava:
dayanamıyorum yaa aramısda öyle kuvvetli bi aşk var ki yapamıyoruz ayrı illaki her gün yakın temasımızın olması gerek yoksa o gün baska birseye odaklanamıyorum.. :roflol: :roflol: :roflol:

ooooo safişcim ben dün 4 litre sıvı aldım fazlasıyla bide .. sen 2 litredemi kaldın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

çörekçiler köyü canım.. :) ılgaza giderken sen merkezdemisin?

al güzelim valla dediğin gibi yığılır kalırsın birde neme lazım yalnız yaşayan bir bayansın kim bakar sana sonra allah muhafaza...

Sen hakediyorsunda neyse aranızdaki aşka engel olmayayım sevenleri ayırmak günahtır

ooooo safişcim ben dün 4 litre sıvı aldım fazlasıyla bide .. sen 2 litredemi kaldın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ooyyyy içemiyorum canım yaaa gün içinde çok ıhlamur içtiğim için su aklıma gelmiyor valla tıkanıyorum o bir litre suyuda zaten ilaçlarla ancak içebildim

çörekçiler köyü canım.. :) ılgaza giderken sen merkezdemisin?

MERKEZ DEĞİL CANIM BENDE ELDİVANDAYIM ANKARA TARAFINDA.. ILGAZA UZAK YANİ HİÇ BİLMİYORUM O TARAFI..
SEVİYORUM AŞIĞIM ULENNN :roflol: :roflol: :roflol:

İÇMEYE CALIS SAFİŞİM ZİLİM COK HAKLI SU KONUSUNDA NE KADAR İÇERSEN O KADAR İİ GİDİYOR KİLOLAR..

günaydın kızlarrr

safişcim kendini çok aç bırakmışsın 12 den 8 ee kadar bişey yemeidnmi arada
bu monti için ii degil cnmmklava:

Günaydınlarrrrrrrrr

kızlar dünkü menüm

sabah
3 d.t.b.ekmeği tuzsuz salça soslu
6-7 zeytin
çay

öğlen
1 tabak kıymalı karnabahr
1 kase yoğurt
1 tabak salata

ara
1 bardak süt saat 4 gibi
akşam
yarım tabak kıymalı karnabahar
4 kaşık yoğurt
bir parça haşlanmış tavuk
domates yeşil biber

3 saat sonra 2 dilim armut
3 dlm elma

gün içinde yeşil çay bol su

kızlar gün içinde bende çok sıvı alıyorum aslınd ayazmıyorum ama 4 lt oluyor bazen geçer bile

allah ayırmasın o zaman tatlım sizi

evet doğru diyorsun ama zorlada içince midem bulanıyor yaaaa denemek lazım....

günaydın kızlarrr

safişcim kendini çok aç bırakmışsın 12 den 8 ee kadar bişey yemeidnmi arada
bu monti için ii degil cnmmklava:

günaydın canım
hayır tatlım ara yapmıyorum ben çünkü gün içinde sürekli ıhlamur içtiğim için kendimi hep tok hissediyorum vede şiş
zaten aeben ablam bunu biliyor ve kan şekerin iyi demekki böyle devam et dedi bana bilgisi var yaniii..... opuyorumnanaktan

kıslar bugün aben abla ile tanışıcammm kısmet olursaaaa

bizdende selam söyle çok a.s. a.s.

ii ozman şafişşşş ben dayanamamm okadra yaaa
birde bugünlerde çok meyve yiyorumm sanırım kendimi kahvaltıda tam doyurmadıgım için
ögleni erken yiyorumm akşamnda erkek n yiyince sürekli aç geziyorum ve meyve yiyorum valla kilo vermemmi engelliycek meyve benim
ama bugün geç yiycmem

birde ara yapmak şu açıdan ii safiş metabolizman sürekli çalışıyor
yani kenim için konuşuyum çok yvavaş benim metaa anacaa böle hızlandı az ve sık yemekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…