Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar öğlenn kıymalı semiz otu ile mantar çorbası varmış montiye göre uygun bir menümü?

dedim ya canım bu sıra ıhlamur beni çok tıkıyor aklıma yemek naımna birşey gelmiyor
bir keresinde midem çok kazında öğle akşam arası idi br elma bir armut yedim inan burnumdan geldi tüm gün bulantı yaşadım açlığımı bastırmak yerine bana ağır geldi bir dahada yemedim zaten çok nadir arada ligt süt içerim yada yoğurt yerim o bana yeter zaten....

birde ara yapmak şu açıdan ii safiş metabolizman sürekli çalışıyor
yani kenim için konuşuyum çok yvavaş benim metaa anacaa böle hızlandı az ve sık yemekle

doğru diyorsun bünye meselesi ben aralarda da yesem sanırım iyice şaşırır metobolizma şimdilik iyi gibiyim ama gelecek günler ne getirir bilemicem. bakrsın bende günde 6 öğün 3 ara 3 ana yaparım aklinialirimsmile

kızlar öğlenn kıymalı semiz otu ile mantar çorbası varmış montiye göre uygun bir menümü?

kıymalı semiz otu uygun canım ama mantar corba sanırım kremalı oluyor bu konuda hiç bi fikrim yok mantar corba içmem çünkü.. seviz otunun yanına yoğurt ve salata ekledinmi cok güzel menü olur bence..

tamam tatlım o zman içmiyim çorbayı bişey kaybetmem

öhh bi de kabak tatlısı yapmışlar en sevdiim şey deniolar beni biliorum:S

dünkü menüm

06:00
1 bardak elma sirkesi

06:35
1 yeşil elma

08:00
2 kaşık yoğurt,bir parça pide (unutmuşum yanıma almayı)iki çatal deri peyniri,2 siyah zeytin,bir bardak çay

12:00
2 küçük kırmızı elma

13:00
bol limonlu ve acı kırmızı biberli bir kase tavuk etli şehriye çorbası

16:30
çeyrek kase light sütle lifalifa

20:00
iki kaşık light sütle lifalifa,bir kk beyaz peynir

22:00
bir büyük kupa yeşil çay

3,5 lt su,30 dk yürüyüş,karın egzersizleri
kitap:ruhun deşifresi ve yedikçe zayıfla

Son düzenleme:

akrep ablacım sen kacda kalkıyorsun .. cok dikkatimi cekti 5 bucuk 6 falan yazıyor...

teşekkürler
birşey sormak istiyorum 1 fincan sade kahve serbestmi ?acıktığımda beni tok tutar her zaman

teşekkürler
birşey sormak istiyorum 1 fincan sade kahve serbestmi ?acıktığımda beni tok tutar her zaman

kahve yasak..ama arkadaslar kafeinsiz kahve haftada 1 kez içiyorlar heralde..
montignac diyetinde ana öğünlerde doyana kadar yediğimizden ara öğüne gerek kalmıyor acıkcası öğlen ile aksam arasında 7-8 saat gibi bi süre varsa öğlen yemeğinden 4 saat sonra falan meyve yada sütle ara yapabiliyorun..

mimu cnm mantar çorbasında unda var içilmiyor ,kremasını geçtim un var en önemlisi ama zaten içmeyeceğini yazmışsın cnm....

akrebim senin menülerini aebenim hep alkışlardı yalnış hatırlamıyorsam.ama dün sabahtan akşama kadar karbonhidrata aralık vermeden devam etmişsin cnm.sabak pide,öğlen şehriye akşamda liflalif..hepsi karbonhidrat cnm biliyorsun.ve öğlende tavuklu şehriye olduğu çin karbonhidratla protein karışmış bildiğin gibi cnm montiye aykırı olmuş...umarım cuma tartıya yansımaz...

birde kızlar msjların altında katılıyorum katılmıyorum vs..bişeyler çıkmaya başlamış.siteyi yeniledikçe herşeyde değişiyor sanırım..bunların ne işe yaradığını bilen varmı??

Son düzenleme:

teşekkür ederim çay serbestmi şekersiz ? Kusura bakma çok oluyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…