Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

cicikız hoşgeldin cnm aramıza..çay şekersiz ve açık içtiğin süre yasak değil cnm..ama kahve yasak...kafeinsizini (migrosta vardı) arada sırada içebilirsin...asitli içecekler yasak...menülerinide yemeden önce yazarsan hata varsa düzeltiriz cnm...gözünü hiç korkutma çok kolay bir beslenme şekli ve en fazla bir hafta da ezberlersin....

zilicim sanırım bi mesajın desteklenme yada desteklenmeme durumu sanırım bunlar ilerde ne olur onu bilemem..

günaydın arkadaşlar pazara gittim yeşilliklerim bitmişti kıymamı yoğurdumu aldım geldim.nrmalde diyette olmasan ne bulursam yerdim.
sabah tam buğday ekmekli kahvaltı
ıhlamur peynir dom salt
öğle 6 tane ızgara köfte (ekmesiz)
salta yoğurt
akşam kıymalı pırasa
salt yoğurt

habire bişileri değiştiriyorlar yeniliyorlar buda bir süre sonra yenilenebilir...

teşekkür ederim yarın yazıcam bugünkü menümü tabi sabah kahvaltı yaptıktan sonra başladım bu diyete öğlen döner pilav yoğurt var öff kötü bir menü ama az yiyeceğim akşam da sebze yaparım eve gidince en pratiğinden bulmam lazım bişey akşam için :)

bugünki yediklerim ve yiyeceklerim..:))

5,30 kalkış...( su tiroid ilacı
yolda
1 elma
kahvaltı
denge ekmek,peynir,zeytin,salatalık,biber,çay
ara
1 sade türk kahvesi ve
öğle
salata,yoğurt,tavuk but ( teflonda yağsız baharatlı kekik,kimyon,pulbiber,kbiber )
ara
acıkırsam armut yerim
akşam
mantar sote,yoğurt

su,bitki çayları,çay
spor ( dün akşam )
1 saat çarşı mağaza gezmesi ( arkadaşa kışlık kaban pantolon vs baktık )

denge unonun dengesimi oluyor başka ekmek olarak ne yenilebilir? birde sadece sabah yeniyor galiba ekmek

Son düzenleme:
öğle yemeğimi yedim arkasındanda 3 tane ceviz yedim aebenim zilim serbestti değilmi kuru yemiş yemeklerle birlikte yenilebilir diyordunuz

öğle yemeğimi yedim arkasındanda 3 tane ceviz yedim aebenim zilim serbestti değilmi kuru yemiş yemeklerle birlikte yenilebilir diyordunuz

evet yemekle yiyebilirsin . Sadece ara öğünlerde yememize izin yok .

bende okudum karar verdim bana uygun olan bu diyete başlıyorum

hosgeldin cicikız yine ve yine oğlusum hasta sabahtan beri hastanelerdeyim bir turlu iyilesemedi su cocukbalgam sokturmek için onerilerinizi bekliyorum kızlar ciger filmi cekilldi cok yogun bir sekilde balgam varmıs oksurmekten helak oldu yavrucum..:çok üzgünüm:

kızlaarrrr :sinifsinif:

şu an moralim yerlerdeeee:S:S kendimi berbat hissediyorum yemeğe çıkmadan önceee demiştim yaaa semiz otu var dieee neyse ben çıktım semiz otunu tabağa koydumm üstüne yoğurdunuda koydumm bi baktım pirinçS::S:S hanii yoğurtlamasam neyseee ama çöpe gidicek bir tabak yemek:SS: sonraaa baktım bizim kızlarda yemek almış yoksa onlara vericektimm sonra yerimeee geçtimm yiyorum ama nasıl ağlıcaam böleee sonraaa yemeğin sonuna geliyoduk bi baktım içinde havuç var bildiğiniz çıkarıyodumm gözlerim doldu falan böyleee gitti bütün diyet biliyorum şu an moralim çok bozuk o kadar dikkat ediyorum herşeye ve olana bakın:S

mimu canım kusura bakma ama ben okuyunca güldüm sen o kadar böreğe cöreğe dayan sabır göster sonra bikac pirinc tanesine yenil ...
üzülme cnaım benim havucu yemedin dimi..bişi olmaz o kadardan sonucda nedakar pirinc olabilirki..

hem hafta sonu bende yumurtayla ekmek yemiştim yanlıslıkla...
aeben abla bişi olmaz demişti sakin ol bişi olmamıs gibi devam et diyetine..
bide aksam proteine ağırlık ver..

canım benim moralini bozma bu kadar bundan sonra daha dikkatli olursun senin bu ilk haftan alışma haftan olsun bu haftan daha sonraki haftar daha dikkatli olursun . ben yedim diyet gitti diyede sakın başka şeyler yeme yasaklılardan . herşeye rağmen yola devam yaşasın monti amca yaşasın sağlıklı yaşam .:içelim::içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…