cicikız hoşgeldin cnm aramıza..çay şekersiz ve açık içtiğin süre yasak değil cnm..ama kahve yasak...kafeinsizini (migrosta vardı) arada sırada içebilirsin...asitli içecekler yasak...menülerinide yemeden önce yazarsan hata varsa düzeltiriz cnm...gözünü hiç korkutma çok kolay bir beslenme şekli ve en fazla bir hafta da ezberlersin....
nazlım hayırdır burdasın takiptemisin
denge unonun dengesimi oluyor başka ekmek olarak ne yenilebilir? birde sadece sabah yeniyor galiba ekmek
öncelikle aramıza hoşgeldin cicikiz....a.s.
denge ekmek uno denge light oluyor canım...birde tam buğday ekmek ve sadece kahvaltıda yiyoruz...
öğle yemeğimi yedim arkasındanda 3 tane ceviz yedim aebenim zilim serbestti değilmi kuru yemiş yemeklerle birlikte yenilebilir diyordunuz
bende okudum karar verdim bana uygun olan bu diyete başlıyorum
kızlaarrrr :sinifsinif:
şu an moralim yerlerdeeee:S:S kendimi berbat hissediyorum yemeğe çıkmadan önceee demiştim yaaa semiz otu var dieee neyse ben çıktım semiz otunu tabağa koydumm üstüne yoğurdunuda koydumm bi baktım pirinçS::S:S hanii yoğurtlamasam neyseee ama çöpe gidicek bir tabak yemek:SS: sonraaa baktım bizim kızlarda yemek almış yoksa onlara vericektimm sonra yerimeee geçtimm yiyorum ama nasıl ağlıcaam böleee sonraaa yemeğin sonuna geliyoduk bi baktım içinde havuç var bildiğiniz çıkarıyodumm gözlerim doldu falan böyleee gitti bütün diyet biliyorum şu an moralim çok bozuk o kadar dikkat ediyorum herşeye ve olana bakın:S
teşekkürler naz ayyy kızımın ismi
kızlaarrrr :sinifsinif:
şu an moralim yerlerdeeee:S:S kendimi berbat hissediyorum yemeğe çıkmadan önceee demiştim yaaa semiz otu var dieee neyse ben çıktım semiz otunu tabağa koydumm üstüne yoğurdunuda koydumm bi baktım pirinçS::S:S hanii yoğurtlamasam neyseee ama çöpe gidicek bir tabak yemek:SS: sonraaa baktım bizim kızlarda yemek almış yoksa onlara vericektimm sonra yerimeee geçtimm yiyorum ama nasıl ağlıcaam böleee sonraaa yemeğin sonuna geliyoduk bi baktım içinde havuç var bildiğiniz çıkarıyodumm gözlerim doldu falan böyleee gitti bütün diyet biliyorum şu an moralim çok bozuk o kadar dikkat ediyorum herşeye ve olana bakın:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?