canım benim moralini bozma bu kadar bundan sonra daha dikkatli olursun senin bu ilk haftan alışma haftan olsun bu haftan daha sonraki haftar daha dikkatli olursun . ben yedim diyet gitti diyede sakın başka şeyler yeme yasaklılardan . herşeye rağmen yola devam yaşasın monti amca yaşasın sağlıklı yaşam .:içelim::içelim:
hosgeldin cicikız yine ve yine oğlusum hasta sabahtan beri hastanelerdeyim bir turlu iyilesemedi su cocukbalgam sokturmek için onerilerinizi bekliyorum kızlar ciger filmi cekilldi cok yogun bir sekilde balgam varmıs oksurmekten helak oldu yavrucum..:çok üzgünüm:
hayır bide kabak tatlısına bile direndim kızlar yalvardı ucundan al o kadar seviyosun diyee ya hep ya hiç dedim:S:S
havucuda rendelemişler işteee sanırım o da gitti pirinçleri ayırmaya çalıştım o da olmadı beceremedim:S
protein derken ben hala tam ayırt edemiyorum onları sebze falan mı?
şu an beynim durdu resmen etkilendim yaaaa
mimucum sen cok yasa canım ..
üzme kendini et tavuk balık yumurta süt ve süt ürünleri protein tatlım..
bak sen simdi yemeğin üzerine yeşil cay iç varsa tarcınlı karanfilli olandan iç..
moralinide bozma yarın sabah vermiş olucaksın..onu düşün..
hosgeldin zilan...slm kızlar bende bu diyeti başalamak istiyorum ama cesaretim yok ya beceremessem
ilk sayfayı okudum ama tam anlamadım tekrar okuycam
bide bu diyetin kitabımı var eğer varsa nerden temin edebilirim acaba
geçmiş olsun gamzecim...
paşaya nazarmı değdi nedir bu ara toparlanamadı bir türlü...CADIARZUzencefil polen karışımı içir dicem ama paşa süt içmiyordu yanlış hatırlamıyorsam...ıhlamuruna karıştırabilirsin..
birde bıldırcın yumurtası ben oğluşumun gece sütüne koyardım...çok faydasını gördüm...Allah korusun evlerden uzak verem testi bile istemişti doktorumuz o derece müzmin bir öksürüğü vardı....çok şükür temiz çıkmıştı...olumunekankayizsmilebüyüttüm ama zor günlerdi....geçer canım üzülme...
alcakmışım gibi geliyo:S
içtim zaten canım ama yaseminli vardı ondan içtim...
zaten çok sabırsızım ben bide böle hatalarla iice moralim bozuluyooo
bi de dün tansaşta doğanın şekersiz reçellerini gördüm şeker ve katkı maddesi yoktur yazıyoo hiç denedin mi:S
hosgeldin cicikız yine ve yine oğlusum hasta sabahtan beri hastanelerdeyim bir turlu iyilesemedi su cocukbalgam sokturmek için onerilerinizi bekliyorum kızlar ciger filmi cekilldi cok yogun bir sekilde balgam varmıs oksurmekten helak oldu yavrucum..:çok üzgünüm:
geçmiş olsun gamzecim...
paşaya nazarmı değdi nedir bu ara toparlanamadı bir türlü...CADIARZUzencefil polen karışımı içir dicem ama paşa süt içmiyordu yanlış hatırlamıyorsam...ıhlamuruna karıştırabilirsin..
birde bıldırcın yumurtası ben oğluşumun gece sütüne koyardım...çok faydasını gördüm...Allah korusun evlerden uzak verem testi bile istemişti doktorumuz o derece müzmin bir öksürüğü vardı....çok şükür temiz çıkmıştı...olumunekankayizsmilebüyüttüm ama zor günlerdi....geçer canım üzülme...
yağmurum benim prensesim de kaçgündür dolu dolu öksürüyor.özellikle yatarken..
tatlış bu yumurtayı çiğ olarak mı ekliyodun nasıl yapıyodun anlatırmısın canım ya
süt içer benimki..her mevsim gçişi döneminde yaşarız bunu ve bir kış dolu bronşlarla gezer yavruşum yaa..ilaç içirmek istemiyorum artık..öksürdükçe geceleri acizliğimden sinirlerim bozuluyor..bir bardak süte kaç bıldırcın yumurtası koymalıyız şekercim..
akrepcim geçmiş olsun...kaç yaşında prensesimiz?
1 bardak süte 1 tatlı kaşığı bal,1 tane de yumurta iyice karıştırınca belli olmuyor içinde anlamadan içer...bal yoksa pekmezde olur...
birde arı poleni, zencefil iyi geliyor...( poleni aktarlardan bulabilirsiniz )
1 bardak süte
1 çay kaşığı toz zencefil,1 çay kaşığı polen
akrepcim geçmiş olsun...kaç yaşında prensesimiz?
1 bardak süte 1 tatlı kaşığı bal,1 tane de yumurta iyice karıştırınca belli olmuyor içinde anlamadan içer...bal yoksa pekmezde olur...
birde arı poleni, zencefil iyi geliyor...( poleni aktarlardan bulabilirsiniz )
1 bardak süte
1 çay kaşığı toz zencefil,1 çay kaşığı polen
Allah bağışlasın canım..umarım iyi gelir...dene bakalım bir süre...
tatlışş 6 yaşında..10 eylül de 7 ye girdi..şimdi birinci sınıfta..bebekliğinden bu yana çekiyor bunu yaa bilmiyorumkismile :çok üzgünüm:
çok teşekkür ederim şekerimm..
bu çözüm olur inşallah
akrep ablacım sütle pekmez olmuyo pekmezdeki kan yapıcı öğeri bağlıyo süt bu yüzden pekmezin etkisi sıfırlanıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?