tatlışş 6 yaşında..10 eylül de 7 ye girdi..şimdi birinci sınıfta..bebekliğinden bu yana çekiyor bunu yaa bilmiyorumkismile :çok üzgünüm:
çok teşekkür ederim şekerimm..
bu çözüm olur inşallah
bilmdiğini biliyorum sema ablacım aslına bakarsam coğu kişi bunu bilmiyo..
benim annemde bilmiyordu..söyledim die yanlıs anlama sakın akrep ablada yapmasın die dedim :1hug:
Selam kızlarrr,
Moralim çok bozuk, yeni hedefime 2.700gr. kaldı ama ilk hamileliğimdeki kilo ve aşırı derecede oluşan ödemin yarattığı hasarlar iyiden iyiye ortaya çıktı. O zaman oluşan çatlaklar iyice belirginleşti ve çok kötü bir görünüm ortaya çıktı..zayıflamak güzel ama kilolu iken bu görüntüden eser yoktu şuan çok üzgünüm çooookkkkkk((((
bu nasıl yapılır bilen varmı sitede anlatmıs ama hiç bişey anlamadım...
boşver ketum abla yaa kremler yağlar alırsın o görüntüyü düzgünlestirmek için..
hem olsa ne olucak ki zeten senede en fazla 2 hafta tatil yapabiliyoruz.. çatlat görünsün nolucak acıkcası ben bu catlakları takmıyorum benim göğüslerimde bile var..
11 bucuk ay giyinik dolasıoz nasılsa kocacığında görmeyiversin onları...sonucda sen çıtır bi hatunsun...
saol canım teşekkur edrim oglum 22 aylıkçok geçmiş olsun oğlun kaç yaşında?
gamzecim gecmiş olsun annem balgam söktürücü olarak kardeşime ballı süt falan içiriyordu sema ablanın dediği gibi bıldırcın yumurtaları pekmezler falan...
akrepcim belki yararı olur die yazıyorum benim kardeşimde ilkokul 3 e kadar hep öksürdü ve doğuştan itibaren hep antibiyotik kovasına döndü iğneleri fitilleri hapları. ne yaptıysak faydası olmadı ballı sütler, karabiber,bal.limonizeytinyağı bir süre öksürük kesiyor ama hastalığı hiç bitmedi. en nihayetinde test yapıldı meğer bizimkini tatlıya alerjisi varmış. meyvesuyu şeker aburcuburu kesince ciğerleri temizlendi ve bi daha hastalanmadı.bu konuda bi şansınızı deneyin belki faydası olur
tekrar geçmişler olsunnn
akrep ablacım sütle pekmez olmuyo pekmezdeki kan yapıcı öğeri bağlıyo süt bu yüzden pekmezin etkisi sıfırlanıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?