Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

bilmdiğini biliyorum sema ablacım aslına bakarsam coğu kişi bunu bilmiyo..
benim annemde bilmiyordu..söyledim die yanlıs anlama sakın akrep ablada yapmasın die dedim :1hug:

akrepcim belki yararı olur die yazıyorum benim kardeşimde ilkokul 3 e kadar hep öksürdü ve doğuştan itibaren hep antibiyotik kovasına döndü iğneleri fitilleri hapları. ne yaptıysak faydası olmadı ballı sütler, karabiber,bal.limonizeytinyağı bir süre öksürük kesiyor ama hastalığı hiç bitmedi. en nihayetinde test yapıldı meğer bizimkini tatlıya alerjisi varmış. meyvesuyu şeker aburcuburu kesince ciğerleri temizlendi ve bi daha hastalanmadı.bu konuda bi şansınızı deneyin belki faydası olur
tekrar geçmişler olsunnn

burdaa nideeen kimse yoook

Selam kızlarrr,

Moralim çok bozuk, yeni hedefime 2.700gr. kaldı ama ilk hamileliğimdeki kilo ve aşırı derecede oluşan ödemin yarattığı hasarlar iyiden iyiye ortaya çıktı. O zaman oluşan çatlaklar iyice belirginleşti ve çok kötü bir görünüm ortaya çıktı..zayıflamak güzel ama kilolu iken bu görüntüden eser yoktu şuan çok üzgünüm çooookkkkkk((((

boşver ketum abla yaa kremler yağlar alırsın o görüntüyü düzgünlestirmek için..
hem olsa ne olucak ki zeten senede en fazla 2 hafta tatil yapabiliyoruz.. çatlat görünsün nolucak acıkcası ben bu catlakları takmıyorum benim göğüslerimde bile var..
11 bucuk ay giyinik dolasıoz nasılsa kocacığında görmeyiversin onları...sonucda sen çıtır bi hatunsun...

2,5-3 ay kadar oldu kocayı boşayalı canım benim, o yönden sorun yok yaniii...sorun çatlakların oturduğumda falan cildimin buruşuk gibi görünmesinde sanırım cildim fazla gevşedi şu an kremlere yağlara da harcayacak ekonomik duruma sahip değilim, zayıfladığım için mutluyum ama bu durumdan dolayı ağlamak istiyoruummmmmmafoldumben

çok geçmiş olsun oğlun kaç yaşında?
saol canım teşekkur edrim oglum 22 aylık
gamzecim gecmiş olsun annem balgam söktürücü olarak kardeşime ballı süt falan içiriyordu sema ablanın dediği gibi bıldırcın yumurtaları pekmezler falan...

tesekkur ederim canım benim oğlum malesef sut içmiyor bence zencefilli tarifi ıhlamurla deniycem hersabah bal ve pekmez zaten veriyorum bakalım birde bıldırcın yumurtası deniycem birindende soğanlı tarif aldım kırmızı sogan bulursam onu yapıcam 2 gunde kesiyormus balgamı 1 tane kırmızı soganı yemeklik doğrayıp içine 1 kasık toz seker katıp agzını kapalı tutup sulanmasını bekledikten sonra gunde 3 defa bir kasık bu sudan içmek gerekiyormusbuyuk kucuk herkes kullanabilirmiş tadıda aynı surup gibiymiş bakalım bunuda deniycem

meyvem pekmez süt olayına değinmen iyi olmuş cnm.ben de gebeliğimde çok dikkat etmiştim buna.demirin emilimini engelliyor süt ürünleri.ben pekmez yemiyordum ama demir ilacı alıyordum ve süt ürünlerini hemen tüketmiyordum ilacın ardından 3-4 saat sonra alıyordum.
bıldırcın yumurtası+bal+süt öksürüğü kesiyormuş bende iki gün önce ki araştırmalarım sonucu öğrendim annemde var kuru öksürük ona söyledim yapacak.okuduğum yazıda 15 gün boyunca her gün bu karışım içilecek on beş gün sonrada 2 şer gün arayla 3 ay süresinde kullanılacak yazıyordu.bir prof yapmış bunu üstülik. bir sürü tadaviden sonra bile geçmeyen öksürüğünü bu şekilde geçirmiş. birde ballı turp var bilidğim annem kardeşime yapardı.dışı siyah turplar var onu oyacakla oyup bir bardağın üzerine oturturdu annem o oyduğu boşluğada bal koyardı o bal turbun suyuyla bardağa süzülürdü ertesi sabah kardeşime çirirdi o da keserdi öksürüğü.ama kronikleşmiş bir öksürükse allerji ihtimalindende şüphe edin arkadaşlar..

ayy aynı bizi tari ediyosun canım yaa..Allahım kafayı yiicem.öksür öksür boğazlar şişiyır.her türlü antibiuyotik kullandı yavrucak.bitmeen yine tekrar..alerjik bünyesi varmış evet.ama test yapılmadı hiç..

kimseee yookk muuu

akrep ablacım sütle pekmez olmuyo pekmezdeki kan yapıcı öğeri bağlıyo süt bu yüzden pekmezin etkisi sıfırlanıyor..

tatlışım bu dediğin kansızlık problemi olanlar için...kan depoları fazlasıyla kan yapıcı gıdalarla dolması gerektiği için calcium içerikli gıdalarla önünü kesmemeleri gerekiyor..
ama normal olanlar için bu geçerli değil...etin yanında ayran içiyoruz şeker..Allah öyyle bir düzen yaratmışki hepsinin vitaminini de alabiliyor vücut..hem kan yapıcı hem calsium içerikli gıdalar var mesela portakal,domates,kayısı v.s. gibi
önce bende senin gibi düşünüyordum ve etle ciğerle ayranı yoğurdu kesmiştim..
ama hem monti hem de sağlıkçı bi ablam tersini ispatladı..ehh acıcıkta birikmiş bilgilerim de eklenince..
bir tarafı eksik bırakınca makine duruyor resmen..mesela ben öyle yapmıştım..kilo vermem durdu.hatta calcium değerim bile sınır altına düşmüştü..
şimdi ise ikii de süper gidiyor..çok şükür zemuszemus bayanssulusmile

selammm kızlar r
bugüna ben ablamla buluştuk çok gsüleid valla bol bol sohbetettik monti amcadan konuştuk
montiye uygun yemek yedikk keşke tanışma fırsatınız olsaaa sizlerinde çok tatlı dilliii
ve sevimliii

benim ogluşlarada hediye getirmişşş valla çok incesin ablacım yaa
nasıl sevindilerrr arabalar için tşk ederimmm

Hepinize iyi geceler kızlar... Çok güzel sohbetler yapmışsınız, öğlen okudum ama okumaktan yazamadım valla, hızınıza yetişemedim
Bu arada gecelik muhabbeti almış yürümüş, başlatan safiş hasta olmuş galiba, geçmiş olsun, aman kendine dikkat et bizi komik konularından mahrum bırakma safişsempatiksalakcinni

Bugünkü menümü yazayım
Sabah öncesi 10 adet falan üzüm ve su
Sabah 4 tb ekmek, şekersiz reçel(%100 meyveymiş), lor, yeşillik domates salatalık, tuzsuz salça sosu, ceviz
Öğle tuzsuz leblebi light süt 4-5 badem
Akşam kıymalı patlıcan yemeği yeşillik yoğurt
2 bardak yeşilçay 2 lt su(valla boğazımdan geçmiyor havalar soğuduğundan beri,zorla içiyorum)
30dk pilates 30dk fitness 45dk yürüyüş:teytey:

Al işte bak ben de karıştırdım iki linki birden takip etmek yaramadı bana, gecelik muhabbeti diğer 6.takımdaydı tüh!!:kedi:

günaydın kızlar bugun cok mutluyum monti sayesinde ilk 5 kilom gitti deymeyin keyfimekaydirigubbakcemile2

baslangıç kilom.............85
ilk hafta........................83.8
2.hafta.......................83.2
3.hafta...................82
4.hafta....................80ohaoldumsmile

günaydınlar....

salı 64 olmama rağmen bütün şişliğim gitti 62.7 cok mutluyum :sm_cool: :sm_cool: :teytey: :teytey: hihoyyyt :lepi:

meyvenull

başlama tarihi.. 13.09.10

ilk hafta ...... 67.700 gr
1.hafta ....... 65.700 gr
2.hafta ....... 63.700 gr
3.hafta ...... 63.600 gr
4.hafta ...... 63 600 gr.(kaçamak )
5.hafta ..... 63.000 gr.
6.hafta.......62.700 gr

ay bu 700 bende bi saplantı oldu nerdeyse hep 700 lüüyüm.. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

günaydııınn güzeeellerr herkesss çook mutluuu vee bendeeee şimdilik mutluyum çünküü 87.4 çıktım sabah tartıdaaa olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…