günaydııınn güzeeellerr herkesss çook mutluuu vee bendeeee şimdilik mutluyum çünküü 87.4 çıktım sabah tartıdaaaolumunekankayizsmile
gunaydin kizlar
ne guzel hepiniz mutlusunuz kilolar gitmis tek tek hepinizi tebrik ederim canlar olumunekankayizsmile
ben bugun tartida 55,100 ciktim yani gecen haftadan 400 gr.fazla regl donemindeyim insallah ondandir :sinifsinif: mafoldumben
:teytey: ne güzel herkez zayıflamıs..
mimu dün o kadra üzüldüğüne deydimi canım...
ama ne yalan söylim semiz otuna cok güldüm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
vericeksin sende kilolarını baksana 1 fahtada ne güzel sonuc aldın... :lepi:
değmedi ama sinirlerim bozuldu canım bu hafta 87.5 olsam yeter diodum 100 gr. da aşağısı olduuummmkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 oohh gitsin kilolar
banucum dün bütün gün aklım sizde kaldı..kıskandım valla:dilcikar::jeyyar:selammm kızlar r
bugüna ben ablamla buluştuk çok gsüleid valla bol bol sohbetettik monti amcadan konuştuk
montiye uygun yemek yedikk keşke tanışma fırsatınız olsaaa sizlerinde çok tatlı dilliii
ve sevimliii
benim ogluşlarada hediye getirmişşş valla çok incesin ablacım yaa
nasıl sevindilerrr arabalar için tşk ederimmm
günaydın kızlar bugun cok mutluyum monti sayesinde ilk 5 kilom gitti deymeyin keyfimekaydirigubbakcemile2
baslangıç kilom.............85
ilk hafta........................83.8
2.hafta.......................83.2
3.hafta...................82
4.hafta....................80ohaoldumsmile
günaydınlar....
salı 64 olmama rağmen bütün şişliğim gitti 62.7 cok mutluyum :sm_cool: :sm_cool: :teytey: :teytey: hihoyyyt :lepi:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisopuyorumnanaktandeğmedi ama sinirlerim bozuldu canım bu hafta 87.5 olsam yeter diodum 100 gr. da aşağısı olduuummmkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 oohh gitsin kilolar
gunaydın kızlar ben 2.takımdan mınnossa.s.
akrebımınn sayesınde bende daha bugun ıtıbarıyle montıye baslamaya karar
verdımm arada sırada buralara takılıp sızınlede bırlıkte
olmak ısterım tabıkı rahatsız etmedenn
akreebım takımda yardımcı oluyor sızınde yardımlarınızlaa
gıtsın su kara yaglar ıstıyorum yaa:1no2: 3 haftadrı dıyetteyım
ama hep sacma sapan kacamaklar yaptıgım ıcın gordugunuz
yzere cok bı kılo veremedım artıkım montıyle ınsallah verırım demıı
kızlar 160 boyundayımm kıllm 70.8 senağlama
tebrikler gamzem . ayda 5 kilo süper ...alkisalkisalkisgünaydın kızlar bugun cok mutluyum monti sayesinde ilk 5 kilom gitti deymeyin keyfimekaydirigubbakcemile2
baslangıç kilom.............85
ilk hafta........................83.8
2.hafta.......................83.2
3.hafta...................82
4.hafta....................80ohaoldumsmile
bak meyvem 2 gün önceki karamsarlıgına degdimi??meyvenull
başlama tarihi.. 13.09.10
ilk hafta ...... 67.700 gr
1.hafta ....... 65.700 gr
2.hafta ....... 63.700 gr
3.hafta ...... 63.600 gr
4.hafta ...... 63 600 gr.(kaçamak )
5.hafta ..... 63.000 gr.
6.hafta.......62.700 gr
ay bu 700 bende bi saplantı oldu nerdeyse hep 700 lüüyüm.. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
harikasın mimu ...alkisalkisalkisgünaydııınn güzeeellerr herkesss çook mutluuu vee bendeeee şimdilik mutluyum çünküü 87.4 çıktım sabah tartıdaaaolumunekankayizsmile
reglde normaldir çamlıcam haftaya fazlasıyla iner.a.sgunaydin kizlar
ne guzel hepiniz mutlusunuz kilolar gitmis tek tek hepinizi tebrik ederim canlar olumunekankayizsmile
ben bugun tartida 55,100 ciktim yani gecen haftadan 400 gr.fazla regl donemindeyim insallah ondandir :sinifsinif: mafoldumben
gunaydın kızlar ben 2.takımdan mınnossa.s.
akrebımınn sayesınde bende daha bugun ıtıbarıyle montıye baslamaya karar
verdımm arada sırada buralara takılıp sızınlede bırlıkte
olmak ısterım tabıkı rahatsız etmedenn
akreebım takımda yardımcı oluyor sızınde yardımlarınızlaa
gıtsın su kara yaglar ıstıyorum yaa:1no2: 3 haftadrı dıyetteyım
ama hep sacma sapan kacamaklar yaptıgım ıcın gordugunuz
yzere cok bı kılo veremedım artıkım montıyle ınsallah verırım demıı
kızlar 160 boyundayımm kıllm 70.8 senağlama
günaydın ve hayırlı cumalar arkadaşlar.kilo bildirimleri yavaş yavaş elmeye başlamış...inşallah herkesten meyvem ve mimu gibi güzel haberler alırız..
meyvecim sabah kalktığımızdada tartı fazla gösteriyor.en basitinden şöyle örnekleyeyim cnm.bu sabah oğlumun üzerini örtmek için 7.30 gibi kalktım wc için banyoya gittim gayri ihtiyari basküle çıktım...çıkmamla inmem bir oldu 1.3 kg fazla çıktım.sinirim bozuldu.uyku sersemi birden gözlerim açıldı uyku falan kalmadı.tartımın kalibrasyonundan şüphe ettim yine..2,5 lt'lk kola şişesi vardı onu koydum 2.6 gösteriyor biraz içim rahatladı.yine yetinmedim 5 lt su şişesi koydum onuda fazla doldurmuşum sanırım 5,1 çıktı.sıvı oldukları için lt ile ölçülmesi gerekiyor buda olmadı dedim.arayışa koyuldum.hiç açılmamış 6 kg deterjan torbasını tarttım tam 6(( allah dedim içimden demekki ben 59 olmuşum.57,5 cvarıydım.iki gün evvel halbuki...
tekrar yattım oğlum uyanana kadar biraz yatayım dedim.ama dön sağa dön sola ne yedimde böle oldu diye düşünmekten uyuyamadım ve bir birbuçuk saat sonra kalktım yataktan doğruca tartının başına tabii:) bir tartıldım 57,6 ohhh be dedim.sabah ilk kalktığınızda zaten yüzüklerinizdende anlaşılır.sabah şişliği oluyor ödem olmasa bile...kalktıktan en az 1 yada 1,5 saat sonra wc işinizi halledip yemeğinizi yemeden önce tartılında doğru sonuç çıkıyor....
aklınızda bulunsun diye yazmadan geçemedim...
meyvem o gün sana aherkes söylemişti tartı gün içinde bile farklı farklı gösterir diye ama sen üzülmekten alamamıştın kendini...bu gün böyle bir sonuç bekliyordum açıkçası senden..şaşırmadım ...çokta sevindim cnm...kaçamağı sıfırladın zaten hep böyle devam edersen en çok 2 ay sonra bir beş daha gidecek emin ol cnm.ama hareketi arttır..lesslie yap evde..yatma akşamları....
derinciğimi merak ediyorum..ondan 1,5 yada 2 kg bekliyorum bu hafta ben....
minnoş sende hoşgeldin aramıza cnm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?