Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

günaydııınn güzeeellerr herkesss çook mutluuu vee bendeeee şimdilik mutluyum çünküü 87.4 çıktım sabah tartıdaaa olumunekankayizsmile

:teytey: ne güzel herkez zayıflamıs..
mimu dün o kadra üzüldüğüne deydimi canım...
ama ne yalan söylim semiz otuna cok güldüm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
vericeksin sende kilolarını baksana 1 fahtada ne güzel sonuc aldın... :lepi:

kızlar ben cok mutluyum 1 bucuk ayda tam 5 kilo verdim.. :teytey: :teytey: :teytey: :sm_cool: :sm_cool:
çığlıklar atasım var... delikafadulden

1 bucuk ayda yine bi 5 kilo versem yeter bana sonrasında strese gerek yok.. keyifle mutlula eğlenerek vericem hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

gunaydin kizlar
ne guzel hepiniz mutlusunuz kilolar gitmis tek tek hepinizi tebrik ederim canlar olumunekankayizsmile
ben bugun tartida 55,100 ciktim yani gecen haftadan 400 gr.fazla regl donemindeyim insallah ondandir :sinifsinif: mafoldumben

gunaydin kizlar
ne guzel hepiniz mutlusunuz kilolar gitmis tek tek hepinizi tebrik ederim canlar olumunekankayizsmile
ben bugun tartida 55,100 ciktim yani gecen haftadan 400 gr.fazla regl donemindeyim insallah ondandir :sinifsinif: mafoldumben

bencede ondandır haftaya toparlarsın bak ben salı 64 düm bu gün 1.300 - de cıktım..

DÜNKÜ MENÜM

05:40
elma sirekeli sıcak su

06:20
bir kase nar

08:30
2 dilim denge ekmek,deri peyniri,5 zeytin

13:00
yarım elma

13:30
orman kebabı,bir parça pide

16:00
yarım bardak yoğurt

18:00
1 cennet meyvesi

19:30
2 bardak ayran,roka salatası,iki kaşık orman kebabı,küçük parça ekmek
(kendime zor sahip oldum yaa..acaip iştahlıydım akşam)

20:00
4 ceviz,büyük bir kupa yeşilçay

23:00
2 mandalina

30 dk yürüyş
kitap:4 sayfa ruhun deşifresi

değmedi ama sinirlerim bozuldu canım bu hafta 87.5 olsam yeter diodum 100 gr. da aşağısı olduuummm kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 oohh gitsin kilolar

gunaydın kızlar ben 2.takımdan mınnossa.s.
akrebımınn sayesınde bende daha bugun ıtıbarıyle montıye baslamaya karar
verdımm arada sırada buralara takılıp sızınlede bırlıkte
olmak ısterım tabıkı rahatsız etmedenn
akreebım takımda yardımcı oluyor sızınde yardımlarınızlaa
gıtsın su kara yaglar ıstıyorum yaa:1no2: 3 haftadrı dıyetteyım
ama hep sacma sapan kacamaklar yaptıgım ıcın gordugunuz
yzere cok bı kılo veremedım artıkım montıyle ınsallah verırım demıı
kızlar 160 boyundayımm kıllm 70.8 senağlama

Son düzenleme:
Kızlar günaydın bir süredir giremiyodum işler çok yoğundu.
Bu gün fırsat bulabildim.
Dünkü menümü yazayım hemen:
SABAH
tb ekmeği 2 dilim 6 zeytin lig.peynir 1 küçük salatalık 2 bardak çay
ÖĞLEN
1 kase mercimek çorbası maydanoz,roka cevizli fasulye salatası
ARADA
1 bardak light süt 3 tane diyet bisküvi
AKŞAM
1,5 kase tarhana çorbası 1 tane salatalık
ARADA
yarım elma,yarım armut,yarım mandalina

Günboyu 2,5 litre su 1 fincan yeşil çay

kızlar günaydın dün kü menümüde yazıyımmm;

07:00 mandalina 1 adet

08:30 2 dilim tam buğday ekmeğinden zeytin ezmeli light peynirli tost
1 salatalık
yeşilçay

11:00 mandalina
yeşilçay

12:45
1 tabak cacık
1 tabak kıymalı semiz otu ( dün kü hikayeyi biliyorsunuz(()

yeşilçay

17:00
1 elma
1 armut minnacıktı
1 minik mandalina dahaaaa

20:30
5-6 badem
1 bardak light süt

1 saat fitness

eve geliş 1 yeşil çayy içişş ve yatışş

iikii varsınızzz

Son düzenleme:
günaydın ve hayırlı cumalar arkadaşlar.kilo bildirimleri yavaş yavaş elmeye başlamış...inşallah herkesten meyvem ve mimu gibi güzel haberler alırız..
meyvecim sabah kalktığımızdada tartı fazla gösteriyor.en basitinden şöyle örnekleyeyim cnm.bu sabah oğlumun üzerini örtmek için 7.30 gibi kalktım wc için banyoya gittim gayri ihtiyari basküle çıktım...çıkmamla inmem bir oldu 1.3 kg fazla çıktım.sinirim bozuldu.uyku sersemi birden gözlerim açıldı uyku falan kalmadı.tartımın kalibrasyonundan şüphe ettim yine..2,5 lt'lk kola şişesi vardı onu koydum 2.6 gösteriyor biraz içim rahatladı.yine yetinmedim 5 lt su şişesi koydum onuda fazla doldurmuşum sanırım 5,1 çıktı.sıvı oldukları için lt ile ölçülmesi gerekiyor buda olmadı dedim.arayışa koyuldum.hiç açılmamış 6 kg deterjan torbasını tarttım tam 6 (( allah dedim içimden demekki ben 59 olmuşum.57,5 cvarıydım.iki gün evvel halbuki...
tekrar yattım oğlum uyanana kadar biraz yatayım dedim.ama dön sağa dön sola ne yedimde böle oldu diye düşünmekten uyuyamadım ve bir birbuçuk saat sonra kalktım yataktan doğruca tartının başına tabii:) bir tartıldım 57,6 ohhh be dedim.sabah ilk kalktığınızda zaten yüzüklerinizdende anlaşılır.sabah şişliği oluyor ödem olmasa bile...kalktıktan en az 1 yada 1,5 saat sonra wc işinizi halledip yemeğinizi yemeden önce tartılında doğru sonuç çıkıyor....
aklınızda bulunsun diye yazmadan geçemedim...
meyvem o gün sana aherkes söylemişti tartı gün içinde bile farklı farklı gösterir diye ama sen üzülmekten alamamıştın kendini...bu gün böyle bir sonuç bekliyordum açıkçası senden..şaşırmadım ...çokta sevindim cnm...kaçamağı sıfırladın zaten hep böyle devam edersen en çok 2 ay sonra bir beş daha gidecek emin ol cnm.ama hareketi arttır..lesslie yap evde..yatma akşamları....
derinciğimi merak ediyorum..ondan 1,5 yada 2 kg bekliyorum bu hafta ben....

minnoş sende hoşgeldin aramıza cnm....

banucum dün bütün gün aklım sizde kaldı..kıskandım valla:dilcikar::jeyyar:

günaydınlar....

salı 64 olmama rağmen bütün şişliğim gitti 62.7 cok mutluyum :sm_cool: :sm_cool: :teytey: :teytey: hihoyyyt :lepi:

değmedi ama sinirlerim bozuldu canım bu hafta 87.5 olsam yeter diodum 100 gr. da aşağısı olduuummm kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 oohh gitsin kilolar
alkisalkisalkisalkisalkisalkisopuyorumnanaktan

hoşgeldinnnnna.s.

68,7 /67,2 / 1,5 :sm_cool: hihoyyyt

aebenim sen benim kiloları yazmamışın ilk sayfaya..ama ben toplu olarak vermiştim sana :çok üzgünüm:

günaydın..... hayırlı cumalar kıslar ......

tebrikler gamzem . ayda 5 kilo süper ...alkisalkisalkis
bak meyvem 2 gün önceki karamsarlıgına degdimi??
sakal bırakıcam yakında ...kaydirigubbakcemile3
tebrikler kuzum ...
günaydııınn güzeeellerr herkesss çook mutluuu vee bendeeee şimdilik mutluyum çünküü 87.4 çıktım sabah tartıdaaa olumunekankayizsmile
harikasın mimu ...alkisalkisalkis
gunaydin kizlar
reglde normaldir çamlıcam haftaya fazlasıyla iner.a.s

günaydın kızlarrrr
200 gr gitmiş bendende bunada şükür
69.7 yim

meyvee nasıl verdinn ya 1.5 ayda 5 kiloooo
sanırım bayrama kadar 66 olamıycma ben ühüüüü

sema ablaaaa
istanbulagelince snelede görüşücemmm ama aben ablayı nasıl getiririm bilemeyrummmkaydirigubbakcemile

hoşgeldin şekercimmm Şeniz a.s. vereliniortak

canım hayırlı cumalar..
aslında kalkarkalkmaz tartıldım 62.8 di dediğin gibi gezindim biraz duş falan aldım işte sabah hazırlıkları ondan sonra cıktım bidaha 62.7 defalarca cıktım 62.7 cok mutlu oldum.. :dance:
aslında gecen haftaya göre 300 gr ama olsun salıya göre1.300 gr sırnaşık şey
zilicim yaa ben fena halde takmıs durumdayım kiloma 60 olayım yani 2 kilo daha vereyim size resim eklicem aradaki fark belli bbakalım bi bakın die...
vermem lazım bu kiloları cıtır hatun olmalıyım böyle tombul tombul nereye kadar hayatımda 1 kac ay sadece 53 oldum sonrasında hep şişmandım o yüzden artık incecik olmak istiyorum..asıl hedef 50 :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…