Kızlar günaydın bir süredir giremiyodum işler çok yoğundu.
Bu gün fırsat bulabildim.
Dünkü menümü yazayım hemen:
SABAH
tb ekmeği 2 dilim 6 zeytin lig.peynir 1 küçük salatalık 2 bardak çay
ÖĞLEN
1 kase mercimek çorbası maydanoz,roka cevizli fasulye salatası
ARADA
1 bardak light süt 3 tane diyet bisküvi
AKŞAM
1,5 kase tarhana çorbası 1 tane salatalık
ARADA
yarım elma,yarım armut,yarım mandalina
Günboyu 2,5 litre su 1 fincan yeşil çay
akrebim ilk sayfaya nasıl yazayım canım ya bilmiyormusun edit yok :uhm:68,7 /67,2 / 1,5 :sm_cool: hihoyyyt
aebenim sen benim kiloları yazmamışın ilk sayfaya..ama ben toplu olarak vermiştim sana :çok üzgünüm:
meyvem istediğin hedefe ulaşacak azim var cnm sende...yaparsın istersen garçeken...bu gün daha bir şevkli gördüm seni...durmak yok cnm..... bu arada boyun kaç..benim oğluşa kahvaltı ettirip geliyorum kızlar...
akrebim ilk sayfaya nasıl yazayım canım ya bilmiyormusun edit yok :uhm:
her hafta güncell liste yapıyorum ama sen okumuyorsun sayfaları .:1no2:
zaten 3 haftadır montide yapmıyorsunki . ne diye yazayım . ama sen istedin diye yazmıştım ...(sayfa 1334 de)
ayrıca yazmam gereken bir şey daha var . sen menü veriyorsun ama menülerin hiç montiye uygun deyil arkadaşım .. nerdeyse her menünde bir kaçamak var boyuna etle ,pide yiyorsun .:1no2: kilo versen bile bu montiyle olmuyor sanırım ..:1hug:
kısss sen kısaysan ben napim ben 160 ım ama 60 kşlo olmak istiyorumm
ama sıfr 5 rakamını göreyim diye 58 59 bile olabilirim
anammmm sanırım visür kkanıma işliyor yavaş yavaş
12.07.2010.........109,9
16.07.2010.........107,6
23.07.2010.........106,8
30.07.2010.........106
06.08.2010.........104,8
13.08.2010.........103,8
27.08.2010.........102,4
13.092010..........103,9
17.09.2010.........102,4
24.09.2010.........102,4
01.10.2010.........100,9
08.10.2010.........100,9
15.10.2010.........100,9
22.10.2010.........100,3
giden 600 gr bunada şükür sonunda ben kazandım...:))
yaptıgım diyetten sonra girdiigm açlık krizleri sayesinde meyveyi abartarak yedi 2 3 porsiyon ve her arada yeidm mutlakaa
ve buda bana adece 200 gr verdirdii
banum yaa 3 santimin lafınımı ediyorsun belli bile olmaz oooo.. kız cok değil bi 5 cm daha uzun olsaydım 167 falan iidi ama napalım onu değiştirmek elimizde değil
bizde buy uzatamadığımıza göre enden küçülürüz delikafadulden
bence sen 60 olunca 55 olmak isticeksin olman da gerekiyo zaten 2 bebeğin var uzun bi süre düşünmezsin heralde 3. yü olmusken tam olsun kızz in 55 e kadar kaydirigubbakcemile2
kısss sen kısaysan ben napim ben 160 ım ama 60 kşlo olmak istiyorumm
ama sıfr 5 rakamını göreyim diye 58 59 bile olabilirim
anammmm sanırım visür kkanıma işliyor yavaş yavaş
zevcannn cnm 3. uzun süreyi bırk hiç düşünmüyorum tatlım büyük konuşmak istemiyorum ama allah olmayanlara isteyenlere verisn cnmm
ölemi diyon kıı hakkaten 55 mi olmak isterim bu kezdee
aeben ablam nasıl mutluyum bilemezsin konfeti patlatıcam yanımda olsa yaa anlatamıyorum mutluluğumu 59 u gördüğümde napıcam ben acaba :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:[/QUOTE
:1hug:
aşk olsun akrebim ...ben sana menü ve kilo bildirimi yazmamı diyorum . sadece daha dikkatli yapman için uyarıyorum . bunca yıldır arkadaşız . ne demek istedigimi gayet iyi anlamışındır güzelim . ben hep yanınızdayım yeterki siz isteyin .hmm edit tuşu eveett ohaoldumsmile
:1shok:canım sadece dün yedim etle pideyi ..sede et de değildi..az tavuk bol sebzeydi zateno da sanırım geçmeyen baş ağrımdan dolayı oldu.. ve küçücük parçaydı zaten..dün çok fena yarım baş ağrısı yaşadım yatana kadar geçmedi.ilaçlara rağmen..
ben montiyle verdim diyorum ama sen öyle diyosan canınsağolsun canım
böyle düşünüyosan o zaman yazmam bir daha menü ve kilomu buraya..:çok üzgünüm: :a015:
amacım montiyi daha düzgün yapman vede vede çok daha güzel kilo vermen . biliyorumki monti sende etkili ama düzgün yaparsan . niyetim sadece seni bu yönde etkilemek yoksa niye yönlendireyim ..boshayallersmile
ayrıca monti yap yada yapma bu topik tüm arkadaşlarımıza açık.. ne demek istememek beni böyle anlamana üzüldüm şimdi.bilmiyorumkismile
cocuk konusunda katılıyorum canım..aslında bende ikiz olsun istiyorum bi kerede doğurayım bitsin doğurma olayı hayatımda sonra keyfme bakayım diyorum bayanssulusmile
kıss neden istemeyesin o kadar kilo vermişsin de bi 5 kiloyumu veremicen.. hem 60 demek var 55 demek var bosversene 55 ne güzel gelio kulağa zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?