Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

kıs kitapsız ..:roflol::roflol::roflol: beyazım neden kitabı sorun yapıyorsun her mOnti yapanın kitabımı var?

menündede aç kalman dışında bir problem yok .klava: tabi gün bayu aç gezince haliyle akşam meyveye hucum etmişin ....... hadi bakalım dünü şaşırtma olrak degerlendirelim ....naniknanik
bugün kendini topla nerde o hevesli beyaz.:mymeka: evet en bol kilolu sensin ama bunu lehine çevir en çok kiloyuda sen verirsin .yerimsenibenhadi bakalım .Şeniz

Son düzenleme:
Yaşasın 65,5 olmuşum.Yani bu hafta 1,200 gr kaybetmiş oldum.Sağol Aeben,iyiki seninle tanışmışım....Bu arada karneler iyidir umarım.Bizim eve 1 karne gelecek.Büyük oğlum üniversitede,artık ondan karne göremicem....:1hug:

herkese kocaman günaydın buyrunnnnnnnnn

bende tartıldım 88,1 çıktım :lepi: anlaşılan hepimiz kilo vermişiz. bende çizalge yapmak istiyorum nerden nasıl yapabilirim?

tebrikler samanyolu. bacım benseni benden küçük sanıyordum .. maşşalah ün. ogluşmu var.alkisalkisalkis

herkese kocaman günaydın buyrunnnnnnnnn

bende tartıldım 88,1 çıktım :lepi: anlaşılan hepimiz kilo vermişiz. bende çizalge yapmak istiyorum nerden nasıl yapabilirim?
beyazım bak kitapsızda oluyormuş dimi?zemuszemus:lepi:tebrikler.. daha 1.hafta olmadı dimi sen başlayalı .
ekleyim ilk sayfaya kilolarınızı başarılarınızın ve azminizin devamını dilerim kıslar.....:teytey::teytey:

Son düzenleme:

ayın 17 sinde başladım ablacım ama benim 1 çatallık kaçamaklarım oluyor arada :) . bundan sonra o kaçamakları da bırakıcam inşallah. kilo veren herkes adına çok sevindim. insanın kıyafetlerini az da olsa bol hissetmesi çok güzel bi duygu. İnşallah o kıyafetlerin hepsi bosbol gelir de giyemezyiz inşallah delikafadulden

aeben kl aynı 56 akannehiryaa banim baskülde sorun var benceohaoldumsmile inceldiğim hisediyorum belim incecik olmuş ama kilo :içelim:aynı aslında yağlar gitse daha çok sevinecem

ondanmı kilo ohaoldumsmileveremedim dersin bundan sonra yemem:1ninca:

merhaba kızlar bende biraz geçmişi okuyarak birazda kendi tecrübelerimden yola çıkarak inşallah bu pazartesi aranıza katılmak istiyorum.bu arada aslında pazartesi başlamak gıcık bişiy ama ben regli günlerindeyim inşallah pazartesi gibi bitmiş olur hemde o gne kadar alıştırma yaparım.aynı zamanda diyetisyene gidiyorum beslenme şeklim sizinkine çok benziyor.inşallah burada sayenizde beslenme düzenimi oturttururum kaydirigubbakcemile5

bugünkü yeiklerimi yazayım aebencim yorum yap sana zahmet nede olsa acemiyim

kahvaltı : yagsız peynir ,domates,yeşilçay,1 dilim ligth ekmek

ara : 2incir kurusu 1 bardak yarım yaglı süt

ögle : salata , tavuk ızgara

arada saat 15: 00 gibi aktivia yogurt ve yarım paket diyet bisküvisi

nasıl aebencim yorumunu bekliyorum başlangıç için iyimi sence

kıslar ara ara bakıyorum ama yazamıyorum şimdide dışarı çıkmam lazım ..
hondacım gelince sana yazarım canım baskül fark etmese bilede kio verilir canım hemde yagdan üzülme sakın ...

narının bu diyette beyaz un bulunan tüm gıdalar yasak hernekadar diyette olsa bisküvinin ham maddesi beyaz un canım ...... her ne yiyorsan içindekiler bölümünü oku tan bugdaymı bu sabah yedigin layt ekmek içinde geçerli....
kavaltın ve öglenin çok güzel . münkün oldugunca bu diyette ara yapmıyoruz .. eger açin kazınır yada hipoglisemin falan varsa ara yapıyoruz canım .....olumunekankayizsmile
şimdilik alışma aşamasındasın ... ilk sayfayı ve yasakları içine iyce sindir ..ianan yasaklara ne kadar uyar ve bunu uzun süre başarırsan okadar etkilidir bu diyet ... inan bi alıştınmı otomatige baglamiş gibi uygularsın ....:hulya:

aeben günün herhangi bir saatininde bitki çayı içebiliyoruz dimi bide dün tam bugday ekmegini alırken yanında cavdar ve köy ekmegide dikktimi cekti aynı markanın bide tam tahıllısı yalnız içindekleri okuyunca bugday unu yazıyordu tam bugday degil sanırsam bugday unu yazması yeterli degil bizim için dimi:uhm: ayy bide ben probiyotik yogurtta cok severim ama monti amcam bu konuda ne diyor acaba:enbuyukkk:

aeben kl aynı 56 akannehiryaa banim baskülde sorun var benceohaoldumsmile inceldiğim hisediyorum belim incecik olmuş ama kilo :içelim:aynı aslında yağlar gitse daha çok sevinecem
caNIM ZATEN YAĞLAR GİTMİŞ.kaydirigubbakcemile3 BİDE PİLATES YAPIYORSUN . BU HAFTA ASLINDA KİLONUN DEGİŞMEME SEBEBİ ŞÖYLE . ZATEN KAÇAMAKLARINDA OLDU AMA . AsIL NEDEN ŞU ŞİMDİ . YAGLARLA KAS YER DEGİŞTİRİYOR 1 KG YAG fUTBOL TOPU KADAR...1 KİLO KAS İSE TENİS TOPU KADAR .. YER DEGİŞTİRDİKLERİNİ DÜŞÜN ... hacim küçülsede agırlık aynı kalır dimi ,umarım anlata bilmişimdir ,
sen ebru ablama takıl , ne dayanır o kalça ,göbek günlerine .lülülülülülü:lepi:
bu aralar ben yapamıyorum belimde tarif edmedigim bi agırlık oldu ve düzelsin diye ara verdim sende dikkatli ol helede yüz üstü yatıpta yapılan kalça kaldırma hareketine .ben biraz abartmıştım kanepede uzandıgımda bile aklıma gelince yapıyordum çaktırmadan .kaydirigubbakcemile3

birde bu beslenme düzeninde idaal kilona gelince kilo verme duruyor ...yerimseniben

aebencim takıma yazdım ama evet dediğin gibi uyum sağladım montiye.umarım bende hedefime monti ile ulaşırım .
SEnin gibi istikrarlı bi insan nasıl gelmesin hedefine nevkuşum ...buyrunnnnnnnnn
özlemişim seni gelbi öpem.Şeniz

narınim hoş geldin canım ne zaman hazır hisedersen o zaman başla ..kaydirigubbakcemile5
Evet Aeben canım 41 yaşındayım,biri üniversite de ,diğeri lise 1 de 2 oğluşum var...Allah hepimizin yavrularını bağışlasın.....opuyorumnanaktan
cümlemizin yavrularını bagışlasın .:Saruboceq:
tabi canım çay serbest yanlız siyah çayı açık iç .
evet canım bu diyeti yapıyorsan bol bol markette zaman harcamalısın .kaydirigubbakcemile3 içindekiler bölümünü mutlaka okumalısın ... evet bizim için tam buğday yazması lazım . ya değilse kepek ekmekler bile beyaz una kepek katılarak yapılıyor .eyvahedigeldismileprobiyotik ürünlerde bi sakınca yok canım afiyet olsun .

Bu günün menüsü.

2 dl armut

kavaltı
2 dl ekmek .... 1 dl peynir.. sögüş . z. ve ezmesi.

öğle ..13.00
büyük tb. spagetti.... 1 kase yogurt ve dom . sosla....... 2 kare bitter...

ara 17.00. 1 kutu süt (küçük kutu sütlerin % 0. yaglıları çıkmış)

akşam .19.00
2 kş, lor ve ton bl. katılmış salata .......... 10 fındık ...

bu saatten sonrda bişi yemem herhalde.yersem yazarım .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…