kıs kitapsız ..:roflol::roflol::roflol: beyazım neden kitabı sorun yapıyorsun her mOnti yapanın kitabımı var?selam monticiler
benim bugünkü menüm pek olmadı
sabah : 1 elma
1 saat sonra : 1 dilim ekmek , zeytin, peynir, domates, ceviz
öğlen : 1 elma
akşam : ton balıklı salata, yoğurt
gece : bolca meyva ama booolca.
ya ben biraz sallamaya başladım sanki. kitabın gelmeyeceğini öğrenince sanki az şevkim kırıldı. biri beni silkelesin lütfen çok ihtiyacım var.yarın bende nasip olursa kilomu bildiririm. sanırım en yüksek benim kilom var:lepi:
hepinize iyigeceler...
hondacım bazı bünyelerde süt ürünü şişlik yapıyor evet ....bu her zamanmı vardı yenimi fark ettin ? çok rahatsız ediyorsa biraz ara ver . ama süt ürünü olmadanda diyet eksik kalır gibime geliyor . ama bi kaçgün yeme bakalım düzene gir tekrar denersin .olumunekankayizsmile
Sultanım ben senden çok ümitliyim canım harıka bir menü..alkisalkisalkis çokda dikkatlisın maşallah ...
ayrıca tebrik ederim sıkı bir sınavdan geçmissin . ama başarıyla ....alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
[COLOR="Black"]tesekkür ederim aebenim inan sizi gördükce daha cok sevke geliyorum gerckten dikkt etmeye calısıyorumkaydirigubbakcemile5 menülerime oooo eskiden olsa p pastlar yenirken ben dayanabilr miydim sanıyosunlülülülülülü aam bu sefer hiç canım cekmedi dedim sanki hiç tadını bilmedigim bişey mi hıhh:dilcikar: insl yaza kadar gidicek kilocuklar:içelim:[/COLOR] bu arada kilom 65alkisalkisalkis
alkisalkisalkisalkisalkisalkis güzel menü hondacım yarın kilonu bildirmeyi unutma canım kilo verdigine eminim .zemuszemus
ayyyy inşallah canım kaç gündür ğaz problemim vardı sabaha kadar uyutmadı beni niye öyle oldum aeben süt ürünleri bende aslın da çok şişkinlik yapıyo bi süre yemesem olumu:kedilumunekankayizsmile
cnm bn gıda teknikeriyim calısmıyo olsamda eger süt ürünlerinden yana gaz probelmin varsa sütün içindeki laktazı sindiremedgin içindr sana nacizane tavsiyem laktassız süt içmen inan daha rahat ediceksin gerci ligt bulablir misn bilmiyorum ama madem monti amcam illa süt ürünleri olacak diyetmizde diyor denemeye deger büyük marketlerde bulabilrsinolumunekankayizsmile
tebrikler samanyolu. bacım benseni benden küçük sanıyordum ..Yaşasın 65,5 olmuşum.Yani bu hafta 1,200 gr kaybetmiş oldum.Sağol Aeben,iyiki seninle tanışmışım....Bu arada karneler iyidir umarım.Bizim eve 1 karne gelecek.Büyük oğlum üniversitede,artık ondan karne göremicem....:1hug:
sultanım tebrikler.......alkisalkisalkisalkisalkisalkis ba sabahki baskül o tatllardan daha lezzetli geldi dimi.?kaydirigubbakcemile3:lepi:[COLOR="Black"]tesekkür ederim aebenim inan sizi gördükce daha cok sevke geliyorum gerckten dikkt etmeye calısıyorumkaydirigubbakcemile5 menülerime oooo eskiden olsa p pastlar yenirken ben dayanabilr miydim sanıyosunlülülülülülü aam bu sefer hiç canım cekmedi dedim sanki hiç tadını bilmedigim bişey mi hıhh:dilcikar: insl yaza kadar gidicek kilocuklar:içelim:[/COLOR] bu arada kilom 65alkisalkisalkis
beyazım bak kitapsızda oluyormuş dimi?zemuszemus:lepi:tebrikler.. daha 1.hafta olmadı dimi sen başlayalı .herkese kocaman günaydın buyrunnnnnnnnn
bende tartıldım 88,1 çıktım :lepi: anlaşılan hepimiz kilo vermişiz. bende çizalge yapmak istiyorum nerden nasıl yapabilirim?
beyazım bak kitapsızda oluyormuş dimi?zemuszemus:lepi:tebrikler.. daha 1.hafta olmadı dimi sen başlayalı .
ekleyim ilk sayfaya kilolarınızı başarılarınızın ve azminizin devamını dilerim kıslar.....:teytey::teytey:
tebrikler samanyolu. bacım benseni benden küçük sanıyordum ..maşşalah ün. ogluşmu var.alkisalkisalkis sultanım tebrikler.......alkisalkisalkisalkisalkisalkis ba sabahki baskül o tatllardan daha lezzetli geldi dimi.?kaydirigubbakcemile3:lepi:
hemde nasıl tatlı gldi:icecream:bundan böle dahada sıkı sarılcm insl:Saruboceq: kızlar sizide tebrik ederim aeben bu arada sakın bizide mezun etmeden bırakma topigi emi sen bize lazımsınolumunekankayizsmile
cocuklarınıda tebrik ederim annelerini hep böle mutlu ederler:Saruboceq:
:lepi:alkisalkisalkis böcük bugünde baklagilla dolmuş menün afiyet olsun ..bol su iç .Şeniz
hım hondacım 2 gündür üstüste ekmekle akşam yapıyorsun yeme demem ama sık olmasın bu tür akşam ..... birde dut cız bize ,helede pekmezi . güzelim gösterge listesinde olmayan yiyecekleri önceden sorarsan faydası olur sana . küçükte olsa menülerinde hep kaçamaklar oluyor .. buna dikkat etmez böyle devam edersek .istedigimiz sonucu geç varırız .yerimseniben
hondacım bazı bünyelerde süt ürünü şişlik yapıyor evet ....bu her zamanmı vardı yenimi fark ettin ? çok rahatsız ediyorsa biraz ara ver . ama süt ürünü olmadanda diyet eksik kalır gibime geliyor . ama bi kaçgün yeme bakalım düzene gir tekrar denersin .olumunekankayizsmi
evet canım daho önceleride gaz yapıyodu süt ürüleri bu ara her öğün yiyince daho kötü oldum ama şuan daha iyiyim canımŞeniz
kıslar ara ara bakıyorum ama yazamıyorum şimdide dışarı çıkmam lazım ..bugünkü yeiklerimi yazayım aebencim yorum yap sana zahmet nede olsa acemiyim
kahvaltı : yagsız peynir ,domates,yeşilçay,1 dilim ligth ekmek
ara : 2incir kurusu 1 bardak yarım yaglı süt
ögle : salata , tavuk ızgara
arada saat 15: 00 gibi aktivia yogurt ve yarım paket diyet bisküvisi
nasıl aebencim yorumunu bekliyorum başlangıç için iyimi sence
caNIM ZATEN YAĞLAR GİTMİŞ.kaydirigubbakcemile3 BİDE PİLATES YAPIYORSUN . BU HAFTA ASLINDA KİLONUN DEGİŞMEME SEBEBİ ŞÖYLE . ZATEN KAÇAMAKLARINDA OLDU AMA . AsIL NEDEN ŞU ŞİMDİ . YAGLARLA KAS YER DEGİŞTİRİYOR 1 KG YAG fUTBOL TOPU KADAR...1 KİLO KAS İSE TENİS TOPU KADAR .. YER DEGİŞTİRDİKLERİNİ DÜŞÜN ... hacim küçülsede agırlık aynı kalır dimi ,umarım anlata bilmişimdir ,aeben kl aynı 56 akannehiryaa banim baskülde sorun var benceohaoldumsmile inceldiğim hisediyorum belim incecik olmuş ama kilo :içelim:aynı aslında yağlar gitse daha çok sevinecem
SEnin gibi istikrarlı bi insan nasıl gelmesin hedefine nevkuşum ...buyrunnnnnnnnnaebencim takıma yazdım ama evet dediğin gibi uyum sağladım montiye.umarım bende hedefime monti ile ulaşırım .
narınim hoş geldin canım ne zaman hazır hisedersen o zaman başla ..kaydirigubbakcemile5merhaba kızlar bende biraz geçmişi okuyarak birazda kendi tecrübelerimden yola çıkarak inşallah bu pazartesi aranıza katılmak istiyorum.bu arada aslında pazartesi başlamak gıcık bişiy ama ben regli günlerindeyim inşallah pazartesi gibi bitmiş olur hemde o gne kadar alıştırma yaparım.aynı zamanda diyetisyene gidiyorum beslenme şeklim sizinkine çok benziyor.inşallah burada sayenizde beslenme düzenimi oturttururum kaydirigubbakcemile5
Evet Aeben canım 41 yaşındayım,biri üniversite de ,diğeri lise 1 de 2 oğluşum var...Allah hepimizin yavrularını bağışlasın.....opuyorumnanaktan
tabi canım çay serbest yanlız siyah çayı açık iç .aeben günün herhangi bir saatininde bitki çayı içebiliyoruz dimibide dün tam bugday ekmegini alırken yanında cavdar ve köy ekmegide dikktimi cekti aynı markanın bide tam tahıllısı yalnız içindekleri okuyunca bugday unu yazıyordu tam bugday degil sanırsam bugday unu yazması yeterli degil bizim için dimi:uhm: ayy bide ben yogurtta cok severim ama monti amcam bu konuda ne diyor acaba:enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?