bencede ondandır haftaya toparlarsın bak ben salı 64 düm bu gün 1.300 - de cıktım..
55 Demek tabıkıde herkesın cok guzel gelıyor kulagınaa
ınsallah sende 55 ı gorursun meyvenul ben yenı basladım bugun montıye
oyuzden bır suru sorum olur ıkıde bır sıze haberınız olsun kızlar a.s
buarada hosgeldın dıyen arkadaslarıma tesekkur eder hosbuldum derım:roflol:
sımdık ufak bısı sorayım hemen cok fazla arazıye gıttıgım ıcın ara ogun olarak
yanımda badem gotursem olurmu ben cok severımde yasakmıdır bbılmıyorum
boyle 3 5 tane badem bozarmı montıyı
derinim aynı basküldemi tartıldın .?günaydın arkadaşlar
moralim çok bozuk maalesef 4. günün sonunda kilom aynı:gitme:geçen pazartesi başlamıştım montiye aslında pazartesi bir hafta olacak.ama bugünde hiç olmazsa 1 kilo gitsin diye beklerdim. neyse an azından 15 gün devam edeceğim sabırla yinede moralimi bozmayacağım desemde üzgünüm çünki hiç bu kadar az ymekle diyet yapmamıştım birde sporumuda çok düzenli yaptım yalnız wc olayıda yok 4 gündür ancak bitki çayı içtiğimde rahatlıyorum en iyisi tekrar başlıyayım
günaydın arkadaşlar
moralim çok bozuk maalesef 4. günün sonunda kilom aynı:gitme:geçen pazartesi başlamıştım montiye aslında pazartesi bir hafta olacak.ama bugünde hiç olmazsa 1 kilo gitsin diye beklerdim. neyse an azından 15 gün devam edeceğim sabırla yinede moralimi bozmayacağım desemde üzgünüm çünki hiç bu kadar az ymekle diyet yapmamıştım birde sporumuda çok düzenli yaptım yalnız wc olayıda yok 4 gündür ancak bitki çayı içtiğimde rahatlıyorum en iyisi tekrar başlıyayım
kızlarrr haftaya 85 olursaaaaam size pastaaa alıcaaam
günaydın arkadaşlar
derincim sakın moral bozma ,daha yolun başındasın..çok uzun bir yol var önünde.hatta hepimizin başına geldiği ve burdada sık sık paylaştığımız gibi(en yakın zamandaki örnek meyvem) yağdan kaybetsekde tartıya yansımadığı oluyor tatlışım...bir kaç gün sonra yada haftaya cumaya göreceksin bak en az 2 kg...bünyen diyete alışmaya çalışıyor..dün buraya akrepti sanırım bir yazı yapıştırmıştı..ilk etapta vücuda giren kalori miktarı azaldığında aldığın kalorinin bir kısmını stok yapmaya başlıyormuş.(dr'lar buna vücut beyne kıtlık alarmı veriyor diyorlar)
sende eskiden olduğu gibi makarna pilav börek çörek yemiyorsun artık...dolayısıyle aldığın kalori miktarı azaldı cnm.vücut şu an savunma mekanizmasını devreye sokmuş olabilir.ama bunada alışacak vücudun.hep fazla yemeğe nasıl alıştıysa bunada alışacak cnm hiç merka etme..fazladan aldığı kalorileri nasıl kiloya çevirdiyse alamadığındada yakmayı öğrenecek cnm.bunları sen gaza geld iye yazmıyorum inan cnm.vücudumuz bu şekilde çalışıyor.vücudun bir kaç gün direnecek sonra teslim olacak sağlık beslenmeye....
ve aç kalma lütfen bu seni çabuk pes etttir.şu an yediklerin az geliyorsa doyana kadar ye.zaten alıştıktan sonra şu an yediklerin bile fazla gelmeye başlıycak...porsiyonlarını azaltma cnm.bu demek değilki tabak tabak yemek ye...ama salatanı bol yap,ayranı iki bardak iç,yada yoğurdu büyük bir kase ye...mutlaka pes edecek o direnen kilolar....ve zafer senin olacak....
tünaydın hanımlaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr nasılsınız bugün herkes iyimi?
yandım kızlar yandım bugun sizde aman dikkatli olun
herzamanki gibi bugun yesil caylı iksiri yapmak için suyumu kaynattım ketılda yesiil cayımıda koydum surahime ve kaynayan suyumu dokmeye basladım ve cat diye bi ses geldi bende surahim catladı diye dusundum ve etrafına baktım sole bi catlak goremedim acaba baska yerdenmi geldi ses dedim ve bosverdim neyse cay demlendi 3 dk oldu bende suzmek için surahiyi kaldırdım ve sonuc surahının altı tamamen cıkmıs ve içindeki kaynak suyu gobegimden asagı dokuldu bir bacagım fena held kızardı allah daha kotıusunden korusun tabi ucuz atlattım diye dusunuyorum yinede
mimucum inşallah istedigin gibi olur . ama hedefini fazla koyma bence ilk hafta fazla gider sonraki haftalarda okadar olmaz ...sonra beklentide kalma .a.s.kızlarrr haftaya 85 olursaaaaam size pastaaa alıcaaam
delikafaduldençok geçmiş olsun ......yandım kızlar yandım bugun sizde aman dikkatli olun
herzamanki gibi bugun yesil caylı iksiri yapmak için suyumu kaynattım ketılda yesiil cayımıda koydum surahime ve kaynayan suyumu dokmeye basladım ve cat diye bi ses geldi bende surahim catladı diye dusundum ve etrafına baktım sole bi catlak goremedim acaba baska yerdenmi geldi ses dedim ve bosverdim neyse cay demlendi 3 dk oldu bende suzmek için surahiyi kaldırdım ve sonuc surahının altı tamamen cıkmıs ve içindeki kaynak suyu gobegimden asagı dokuldu bir bacagım fena held kızardı allah daha kotıusunden korusun tabi ucuz atlattım diye dusunuyorum yinede
tünaydın hanımlaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr nasılsınız bugün herkes iyimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?