Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

minnoş prenses hoş geldin umarım tüm fazlalıklardan kurtulursun . takıldıgında sor arkadaşlar yardım eder . ben olmasamda .

derincim merak ettim 3 gün oldu başlayalı kilonda bir degişiklik varmı . ?
yazda . kaçayım .

günaydın arkadaşlar
moralim çok bozuk maalesef 4. günün sonunda kilom aynı:gitme:geçen pazartesi başlamıştım montiye aslında pazartesi bir hafta olacak.ama bugünde hiç olmazsa 1 kilo gitsin diye beklerdim. neyse an azından 15 gün devam edeceğim sabırla yinede moralimi bozmayacağım desemde üzgünüm çünki hiç bu kadar az ymekle diyet yapmamıştım birde sporumuda çok düzenli yaptım yalnız wc olayıda yok 4 gündür ancak bitki çayı içtiğimde rahatlıyorum en iyisi tekrar başlıyayım

zilicim merak etmişsin canım beni diğer topikteki arkadaşlarımda çok merak etmişler ama üzgünüm size iyi haberler veremedim

eh bendende hoş geldin ozamn
inş canım 55 olurum gerci olmamam için sebep yokda bakalım zaman göstericek...
tatlım montide kuruyemiş serbeet asırıya kacmamak kaydıyla ama ara öğün olarak yenmiyo ana öğünlerde yeniyo ara olarak baska bişeyler bulman lazım süt ve meyve en uygun olanı..

kızlar günaydın herkes iyidir umarım.

dünkü menüm
sabah 3 dlm tuzsuz salça soslu t.b.ekmeği
6-7 zeytin domates
çay şekersiz

öğlen
yarım tabak börülce yemeği
2 kaşık yoğurt
1 domates
ara
1 bardak süt
akşam
yarım tabak börülce
1 kaşık kıymalı patlıcan
salata
yoğurt

yatmadan önce 1 mandalin 2 dl elma
gün boyu 1,5 lt su

derinim aynı basküldemi tartıldın .?
sakın yılma mutlaka gidecek . daha erken . genelde ilk günlerde güzel kilo kaybı olur .. fakat bu durumun bir açıklaması vardır mutlaka .a.s
2 gün önceki meyveyi okumuşundur ve bugünkü mesajlarını ...a.s

günaydın derincim.. protein ağırlıklı beslendiğimzden wc sorunu olması normal ilk baslarda bendede oluyordu şimdi bünyem alıstı.. bolsu ve yeşil cay iç canım düzene girer..
hem 4 gün daha cok yeni sabırla devam ...

kızlarrr haftaya 85 olursaaaaam size pastaaa alıcaaam

derincim canım bir yanlışlık olmasın? montide az yenmiyorki ben hiç aç kalmadan verdim bu kiloyu diğer topikteyken sende biliyorsun ne zorluklarla veriyordum...yarı aç geziyordum da yinede veremiyordum..yaşasın monti:teytey::teytey::teytey::enbuyukkk:

zaten bende bizim pastamız ne olabilir diye düşünüyoduımm tamam pastamız tonlu salata colamızda ayraaan

derincim bence kendini çok kasmaaa kilo vermem lazımm diye düşündükçeee tatrıdan korktukça vücut kendini daha çok sıkıyor .... benim bir arkadaşım 1 ay boyunca spor ve diyetle sadece 2 3 kilo vermişti kız çıldırcaktı sonra sporu bıraktı diyete devam etti yılmadı 4 5 ayda 15 16 kilo verdi ... ama doktoruda onaa sonradan atmışssın kilonu vücudundan dedi. oyüzden yılma sakın canım 1 sene 2 sene sabredicez sonra biz çok mutlu olucaz.. seninde boyun uzuuun oohh

derincim sakın moral bozma ,daha yolun başındasın..çok uzun bir yol var önünde.hatta hepimizin başına geldiği ve burdada sık sık paylaştığımız gibi(en yakın zamandaki örnek meyvem) yağdan kaybetsekde tartıya yansımadığı oluyor tatlışım...bir kaç gün sonra yada haftaya cumaya göreceksin bak en az 2 kg...bünyen diyete alışmaya çalışıyor..dün buraya akrepti sanırım bir yazı yapıştırmıştı..ilk etapta vücuda giren kalori miktarı azaldığında aldığın kalorinin bir kısmını stok yapmaya başlıyormuş.(dr'lar buna vücut beyne kıtlık alarmı veriyor diyorlar)
sende eskiden olduğu gibi makarna pilav börek çörek yemiyorsun artık...dolayısıyle aldığın kalori miktarı azaldı cnm.vücut şu an savunma mekanizmasını devreye sokmuş olabilir.ama bunada alışacak vücudun.hep fazla yemeğe nasıl alıştıysa bunada alışacak cnm hiç merka etme..fazladan aldığı kalorileri nasıl kiloya çevirdiyse alamadığındada yakmayı öğrenecek cnm.bunları sen gaza geld iye yazmıyorum inan cnm.vücudumuz bu şekilde çalışıyor.vücudun bir kaç gün direnecek sonra teslim olacak sağlık beslenmeye....
ve aç kalma lütfen bu seni çabuk pes etttir.şu an yediklerin az geliyorsa doyana kadar ye.zaten alıştıktan sonra şu an yediklerin bile fazla gelmeye başlıycak...porsiyonlarını azaltma cnm.bu demek değilki tabak tabak yemek ye...ama salatanı bol yap,ayranı iki bardak iç,yada yoğurdu büyük bir kase ye...mutlaka pes edecek o direnen kilolar....ve zafer senin olacak....

canımm cok haklısınn sana katılıyorum vucutt dırenıyorr onu yenmemızzz lazımm
durmak yokk yılmak yokkk gıdıcek bu kara yaglar[klava:hihoyyyt/COLOR]

yandım kızlar yandım bugun sizde aman dikkatli olun
herzamanki gibi bugun yesil caylı iksiri yapmak için suyumu kaynattım ketılda yesiil cayımıda koydum surahime ve kaynayan suyumu dokmeye basladım ve cat diye bi ses geldi bende surahim catladı diye dusundum ve etrafına baktım sole bi catlak goremedim acaba baska yerdenmi geldi ses dedim ve bosverdim neyse cay demlendi 3 dk oldu bende suzmek için surahiyi kaldırdım ve sonuc surahının altı tamamen cıkmıs ve içindeki kaynak suyu gobegimden asagı dokuldu bir bacagım fena held kızardı allah daha kotıusunden korusun tabi ucuz atlattım diye dusunuyorum yinede

canımm nasıl acıyordur orası şimdi ilaç sür mutlaka ..cok gecmiş olsun..ben böyle konularda cok hassaımdır korkarım yanıktan nasıl can yaktığını ii biliyorum ilaç raharlatıyor acısını alıyo ..tekrar gecmiş olsun gamzecim..

kızlarrr haftaya 85 olursaaaaam size pastaaa alıcaaam
mimucum inşallah istedigin gibi olur . ama hedefini fazla koyma bence ilk hafta fazla gider sonraki haftalarda okadar olmaz ...sonra beklentide kalma .a.s.
delikafaduldençok geçmiş olsun ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…