evet canım aynı baskülde ama hemen bırakmayacağım pes etmek yok sabırla bekleyeceğim 15 gün.derinim aynı basküldemi tartıldın .?
sakın yılma mutlaka gidecek . daha erken . genelde ilk günlerde güzel kilo kaybı olur .. fakat bu durumun bir açıklaması vardır mutlaka .a.s
2 gün önceki meyveyi okumuşundur ve bugünkü mesajlarını ...a.s
günaydın canım bende sürekli var kabızlık canım yeşil çayda içiyorum ama bakalım artıkgünaydın derincim.. protein ağırlıklı beslendiğimzden wc sorunu olması normal ilk baslarda bendede oluyordu şimdi bünyem alıstı.. bolsu ve yeşil cay iç canım düzene girer..
hem 4 gün daha cok yeni sabırla devam ...
canım mesela ben acıkınca makarnaya ve türlerine saldırırdım yada öğle ve akşam 2 şer dilim uno ekmeğim vardı akşamüzeri liğt bisküvilerim daha önce fazla yiyordum montiye göre ama sabırla bekleyeceğimderincim canım bir yanlışlık olmasın? montide az yenmiyorki ben hiç aç kalmadan verdim bu kiloyu diğer topikteyken sende biliyorsun ne zorluklarla veriyordum...yarı aç geziyordum da yinede veremiyordum..yaşasın monti:teytey::teytey::teytey::enbuyukkk:
canım belkide ben çok beklentim vardı en azından 3 kilo bekliyordum havalarda uçuyordum ama olmadı bleki onun etisi olabiir sabırzaten bende bizim pastamız ne olabilir diye düşünüyoduımm tamam pastamız tonlu salata colamızda ayraaan
derincim bence kendini çok kasmaaa kilo vermem lazımm diye düşündükçeee tatrıdan korktukça vücut kendini daha çok sıkıyor .... benim bir arkadaşım 1 ay boyunca spor ve diyetle sadece 2 3 kilo vermişti kız çıldırcaktı sonra sporu bıraktı diyete devam etti yılmadı 4 5 ayda 15 16 kilo verdi ... ama doktoruda onaa sonradan atmışssın kilonu vücudundan dedi. oyüzden yılma sakın canım 1 sene 2 sene sabredicez sonra biz çok mutlu olucaz.. seninde boyun uzuuun oohh
derincim sakın moral bozma ,daha yolun başındasın..çok uzun bir yol var önünde.hatta hepimizin başına geldiği ve burdada sık sık paylaştığımız gibi(en yakın zamandaki örnek meyvem) yağdan kaybetsekde tartıya yansımadığı oluyor tatlışım...bir kaç gün sonra yada haftaya cumaya göreceksin bak en az 2 kg...bünyen diyete alışmaya çalışıyor..dün buraya akrepti sanırım bir yazı yapıştırmıştı..ilk etapta vücuda giren kalori miktarı azaldığında aldığın kalorinin bir kısmını stok yapmaya başlıyormuş.(dr'lar buna vücut beyne kıtlık alarmı veriyor diyorlar)
sende eskiden olduğu gibi makarna pilav börek çörek yemiyorsun artık...dolayısıyle aldığın kalori miktarı azaldı cnm.vücut şu an savunma mekanizmasını devreye sokmuş olabilir.ama bunada alışacak vücudun.hep fazla yemeğe nasıl alıştıysa bunada alışacak cnm hiç merka etme..fazladan aldığı kalorileri nasıl kiloya çevirdiyse alamadığındada yakmayı öğrenecek cnm.bunları sen gaza geld iye yazmıyorum inan cnm.vücudumuz bu şekilde çalışıyor.vücudun bir kaç gün direnecek sonra teslim olacak sağlık beslenmeye....
ve aç kalma lütfen bu seni çabuk pes etttir.şu an yediklerin az geliyorsa doyana kadar ye.zaten alıştıktan sonra şu an yediklerin bile fazla gelmeye başlıycak...porsiyonlarını azaltma cnm.bu demek değilki tabak tabak yemek ye...ama salatanı bol yap,ayranı iki bardak iç,yada yoğurdu büyük bir kase ye...mutlaka pes edecek o direnen kilolar....ve zafer senin olacak....
tesekkur ederim canım hemen dusa gırdım zaten soguk soguk ardından kremde surdum cok asırı yanmadıma kızardı bıraz ama canım baya yandıcanımm nasıl acıyordur orası şimdi ilaç sür mutlaka ..cok gecmiş olsun..ben böyle konularda cok hassaımdır korkarım yanıktan nasıl can yaktığını ii biliyorum ilaç raharlatıyor acısını alıyo ..tekrar gecmiş olsun gamzecim..
tesekkur edrim aebencimmimucum inşallah istedigin gibi olur . ama hedefini fazla koyma bence ilk hafta fazla gider sonraki haftalarda okadar olmaz ...sonra beklentide kalma .a.s.
delikafaduldençok geçmiş olsun ......
tesekkur edrim canım bundan sonra surahide iksir hazırlamakmı aman aman artık tencerede hazırlıycam bana ders oldu bugeçmiş olsun gamzeee
içim gitti okuduğumda aman dikkatli olalım kızlar benim işyerinde ki sakat hep endişe ediyorum
bugün tartılamadım arkadaşımda kaldım
aebencim benim geçen haftayla aynı yazar mısın?
yandım kızlar yandım bugun sizde aman dikkatli olun
herzamanki gibi bugun yesil caylı iksiri yapmak için suyumu kaynattım ketılda yesiil cayımıda koydum surahime ve kaynayan suyumu dokmeye basladım ve cat diye bi ses geldi bende surahim catladı diye dusundum ve etrafına baktım sole bi catlak goremedim acaba baska yerdenmi geldi ses dedim ve bosverdim neyse cay demlendi 3 dk oldu bende suzmek için surahiyi kaldırdım ve sonuc surahının altı tamamen cıkmıs ve içindeki kaynak suyu gobegimden asagı dokuldu bir bacagım fena held kızardı allah daha kotıusunden korusun tabi ucuz atlattım diye dusunuyorum yinede
ayy çok geçmiş olsun...soğuk suya tut yada buz koy canım kabarmasın...Allah korumuş yinede ya iyiki küçük paşa yanında değilmiş...:1no2::1no2:
hoşgeldinnnn...biz iyiyiz şekercim sen nasılsın..
yandım kızlar yandım bugun sizde aman dikkatli olun
herzamanki gibi bugun yesil caylı iksiri yapmak için suyumu kaynattım ketılda yesiil cayımıda koydum surahime ve kaynayan suyumu dokmeye basladım ve cat diye bi ses geldi bende surahim catladı diye dusundum ve etrafına baktım sole bi catlak goremedim acaba baska yerdenmi geldi ses dedim ve bosverdim neyse cay demlendi 3 dk oldu bende suzmek için surahiyi kaldırdım ve sonuc surahının altı tamamen cıkmıs ve içindeki kaynak suyu gobegimden asagı dokuldu bir bacagım fena held kızardı allah daha kotıusunden korusun tabi ucuz atlattım diye dusunuyorum yinede
az önceye kadar iidir hepimiz simdi birimiz yanmıs :teselli:
safiş kız kilon kac...
iyi diyelim iyi olalım ablacım sen nasılsın bakalım?
çok çok geçmiş olsun tatlım kızlar doğru diyor mutlaka ilaç al ve kullan acını hafifletir.
okudum canım yaaa evet allah korusun yanık kötüdür....
Canım tartılamadım bu sabah ben biraz aceleyle çıktıkta evden.... Yarına artık
senin kilo kaç bakalım?
iyi diyelim iyi olalım ablacım sen nasılsın bakalım?
çok çok geçmiş olsun tatlım kızlar doğru diyor mutlaka ilaç al ve kullan acını hafifletir.
okudum canım yaaa evet allah korusun yanık kötüdür....
Canım tartılamadım bu sabah ben biraz aceleyle çıktıkta evden.... Yarına artık
senin kilo kaç bakalım?
Gamze geçmiş olsun.benimde dün arabada ayağıma çay etrmosu devrildi nasıl yandım anlatamam.o an merkeze uzak bir eyrdeydik eczanaede bulamadık artık suyla masaj yaptık eşimle ama nafile hala canım yanıyor.
Allah korumuş canım...bizler zor dayanıyoruz acıya çocuklar nasıl dayanır.......yanık acısını çok iyi bilirim.... 12,13 yaşlarımdayken iki bacağım komple yanmıştı...köyde kocamannnn bir tencere kaynar süt dökülmüştü...dışarısı kar fırtına köy yolu kapalı araba çıkmaz...rahmetli dedem yürüyerek kasabaya gidip tarif üzere eczaneden yanık ilaçları alıp gelmişti....bir komşu teyzemiz vardı iğne pansuman falan yapardı eli yatkındı...her gün geldi yanıklarımı temizledi ( tavuk tüyüyle ) ilacımı sürdü onun sayesinde hiç yanık izi yoktur bacaklarımda...nur içinde yatsınlar ikiside..:Saruboceq::asigim:saol abla oda mutfakteydı ama masada otuuyordu tabi ben yanınca panikle esofmanı cıkarmaya calısıyorum bir yandanda yerlede ıslandı tabi barkına sakın gelme basma sende yanarsın diyorum cocuk benim panigime daha cok korktu yavrum..
Gamze geçmiş olsun.benimde dün arabada ayağıma çay etrmosu devrildi nasıl yandım anlatamam.o an merkeze uzak bir eyrdeydik eczanaede bulamadık artık suyla masaj yaptık eşimle ama nafile hala canım yanıyor.
Allah korumuş canım...bizler zor dayanıyoruz acıya çocuklar nasıl dayanır.......yanık acısını çok iyi bilirim.... 12,13 yaşlarımdayken iki bacağım komple yanmıştı...köyde kocamannnn bir tencere kaynar süt dökülmüştü...dışarısı kar fırtına köy yolu kapalı araba çıkmaz...rahmetli dedem yürüyerek kasabaya gidip tarif üzere eczaneden yanık ilaçları alıp gelmişti....bir komşu teyzemiz vardı iğne pansuman falan yapardı eli yatkındı...her gün geldi yanıklarımı temizledi ( tavuk tüyüyle ) ilacımı sürdü onun sayesinde hiç yanık izi yoktur bacaklarımda...nur içinde yatsınlar ikiside..:Saruboceq::asigim:
çok geçmiş olsun aman dikkat edin kızlar...olumunekankayizsmile
ayşem bu menülerde sabah harç biri monti menüsü olmamış cnm.öğlen hem kuu fasülye hem mercimek fazla karbonhidratlı olmuş.yasak değiller cnm yalnış anlama sakın fakat hem ekmek hem kuru fasulye nasıl yenmiyorsa buda onun gibi olmuş karbonhidrat 4 karbonhdrat olmuş cnm.
aranda olmamış bildiğin gibi bisküvi lıght olsada yenmiyor montide...
akşam zaten tamamen monti dışı..tarhana da olmuyor montide...
umarım tartıya yansımazlar cnm....yoksa bütün emeğini kendin çöpe atmış olursun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?