Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

geçmiş olsun gamzeee
içim gitti okuduğumda aman dikkatli olalım kızlar benim işyerinde ki sakat hep endişe ediyorum

bugün tartılamadım arkadaşımda kaldım
aebencim benim geçen haftayla aynı yazar mısın?

evet canım aynı baskülde ama hemen bırakmayacağım pes etmek yok sabırla bekleyeceğim 15 gün.
günaydın canım bende sürekli var kabızlık canım yeşil çayda içiyorum ama bakalım artık
canım mesela ben acıkınca makarnaya ve türlerine saldırırdım yada öğle ve akşam 2 şer dilim uno ekmeğim vardı akşamüzeri liğt bisküvilerim daha önce fazla yiyordum montiye göre ama sabırla bekleyeceğim
canım belkide ben çok beklentim vardı en azından 3 kilo bekliyordum havalarda uçuyordum ama olmadı bleki onun etisi olabiir sabır

zilim seni utandırmayacağım inşallah senin sayende buradayım desteklerinle sabredip bekleyeceğim canım. moral verdin anlattıklarınla canım kızım durmuyor sonra devamö ederim yazmaya birde grip olmuşum drdan geldim yatıyorum

tesekkur ederim canım hemen dusa gırdım zaten soguk soguk ardından kremde surdum cok asırı yanmadıma kızardı bıraz ama canım baya yandı
mimucum inşallah istedigin gibi olur . ama hedefini fazla koyma bence ilk hafta fazla gider sonraki haftalarda okadar olmaz ...sonra beklentide kalma .a.s.

delikafaduldençok geçmiş olsun ......
tesekkur edrim aebencim
tesekkur edrim canım bundan sonra surahide iksir hazırlamakmı aman aman artık tencerede hazırlıycam bana ders oldu bu

bugunku menumude yazayım hemen
sabah uyanınca 2 tane mandalına ve formcay 2 kupa
kahvaltı:3 dilim denge salatalık domates yogurt
öğlen:tavuklu kabak sote yogurt salata
aksamğlenle aynı olur belki kabak yerine ıspanagım var onu yerim
bugun iksirimi malesef içemedim onun yerine yeşil cay içerim lesliğe 3 mil stepper later aletimle 10 dk

ayy çok geçmiş olsun...soğuk suya tut yada buz koy canım kabarmasın...Allah korumuş yinede ya iyiki küçük paşa yanında değilmiş...:1no2::1no2:

ayy çok geçmiş olsun...soğuk suya tut yada buz koy canım kabarmasın...Allah korumuş yinede ya iyiki küçük paşa yanında değilmiş...:1no2::1no2:

saol abla oda mutfakteydı ama masada otuuyordu tabi ben yanınca panikle esofmanı cıkarmaya calısıyorum bir yandanda yerlede ıslandı tabi barkına sakın gelme basma sende yanarsın diyorum cocuk benim panigime daha cok korktu yavrum..

hoşgeldinnnn...biz iyiyiz şekercim sen nasılsın..

iyi diyelim iyi olalım ablacım sen nasılsın bakalım?

çok çok geçmiş olsun tatlım kızlar doğru diyor mutlaka ilaç al ve kullan acını hafifletir.

az önceye kadar iidir hepimiz simdi birimiz yanmıs :teselli:

safiş kız kilon kac...

okudum canım yaaa evet allah korusun yanık kötüdür....

Canım tartılamadım bu sabah ben biraz aceleyle çıktıkta evden.... Yarına artık
senin kilo kaç bakalım?

ben 62,700 oldumm...

Gamze geçmiş olsun.benimde dün arabada ayağıma çay etrmosu devrildi nasıl yandım anlatamam.o an merkeze uzak bir eyrdeydik eczanaede bulamadık artık suyla masaj yaptık eşimle ama nafile hala canım yanıyor.

Tünaydın haımlar,

Kilomu yazıp hemen çıkacağım, kızlarıma monti usulü spagetti pişiriyorum, okula götüreceğim...Bu hafta 54.6 dayım...şimdilik kaçtım byy:))

saol canım tesekkur edrim krem surdum bakalım

Gamze geçmiş olsun.benimde dün arabada ayağıma çay etrmosu devrildi nasıl yandım anlatamam.o an merkeze uzak bir eyrdeydik eczanaede bulamadık artık suyla masaj yaptık eşimle ama nafile hala canım yanıyor.

tesekkur edrim canım bende soguk su uygulaması yapıp krem surdum hemen sanada gecmiş olsun canım...yanık gercektende kotu yakıyo adamın canını

Allah korumuş canım...bizler zor dayanıyoruz acıya çocuklar nasıl dayanır.......yanık acısını çok iyi bilirim.... 12,13 yaşlarımdayken iki bacağım komple yanmıştı...köyde kocamannnn bir tencere kaynar süt dökülmüştü...dışarısı kar fırtına köy yolu kapalı araba çıkmaz...rahmetli dedem yürüyerek kasabaya gidip tarif üzere eczaneden yanık ilaçları alıp gelmişti....bir komşu teyzemiz vardı iğne pansuman falan yapardı eli yatkındı...her gün geldi yanıklarımı temizledi ( tavuk tüyüyle ) ilacımı sürdü onun sayesinde hiç yanık izi yoktur bacaklarımda...nur içinde yatsınlar ikiside..:Saruboceq::asigim:

çok geçmiş olsun aman dikkat edin kızlar...olumunekankayizsmile

kızlar spor yapıcammm bitince gelicem geçmişi okurum artık
bii yerden başlamam alzım lesile ablaya artıkk

evet abla allah korudu barkın uzaktaydı ben yanık izi konusunda senden sanssızım biliyorsun benim iki bacagımdada izler var malesef ben 9 aylıkken yuruyormusum ve annemin bir anlık dikkatsizliği yerde kucuk tupte kaynayan su varmıs ve ben onu uzerime devirmişim tabi acısını hatırlamıyorum ama izleri uzerimde hala

aaaa aceleden pc yi bile kapatmamışım, neyse kilo ticker'ımı düzenleyeyim bari, en sevdiğim şeylerden biri:))

canım ben tarhana çorbasının yasak olduğunu bilmiyodum yemem bi daha kuru fasulye değil taze fasulye salatası yedim onundamı kalori yüksek

selam kızlar spor yaptım çok yoruldum

3 mil leisle
400 mekik
5 dakika t&s
200 sopa çevirme

şimdi birkaç sorum olcak lesile yapanlara
arkadaşlar bu leisleyi yaptıgımızda üst kısımları eritmek için başka bişeyler yapmam laızmmı yoksa yeterlimi
benim üst kısmlarım vr dün aben ablamda gördüü

birde leislenin hermildeki hareketleri aynı dgeilmi çok az farklılıklar var ve bana çok haif geldi ilk 2 mil 3 den mi başlasma acep

Masumcumm Leslie'nin bi çok videosu var...mesela 1 tanesi (yanılmıyorsam o da 3 millikti) pilateste kullanılan bantlarla kolları çalıştırmaya yönelikti, yürüyüş esnasında bantları kullanıyordu...Daha bi çok video var ağırlık falan kullanılan ama ben hepsini kotadan dolayı indirememiştim..araştırmak lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…