evet abla allah korudu barkın uzaktaydı ben yanık izi konusunda senden sanssızım biliyorsun benim iki bacagımdada izler var malesef ben 9 aylıkken yuruyormusum ve annemin bir anlık dikkatsizliği yerde kucuk tupte kaynayan su varmıs ve ben onu uzerime devirmişim tabi acısını hatırlamıyorum ama izleri uzerimde hala
olsun gamzecim daha kötüsünden korumuş ALLAH...amcamın 1,5 yaşında kızı yanarak öldü...yengem sabah kahvaltısı için çayı yere küçük tüpe koyup yan komşuya geçiyor...oğluda okula gitmek için hazırlanıyormuş...
çocuk işte sen uyan yerdeki tüpün başına git...tüpün alevinden üzerindeki elbiseler tutuş...hastaneye yetiştirirken yolda can vermiş..senağlamasenağlamasenağlamanasıl güzel bir kızdı nasıl tatlıydı anlatamam..Rabbim melek olsun diye yaratmıştı sanki...senağlamasenağlamasenağlama
kızlar bu light ürünler yasakmı (peynir,süt,bisküvi)
normal peynir sütmü tüketcez
bi yazarsanız çok sevinirim yanlış diyet yapmayayım
ben yeniyimya çok fazla bilmiyom hangileri yasak hangileri değil
dersim bitti eve geldim oğlumu uyuttum nihayet laptobumu alabildim elime..gamzecim çok geçmiş olsun cnm.aynı hatayı bende iki yıl evvel yaptım ama çok şükür yanmadan atlattım.ben sürahiyi kaldırır kaldırmaz dibi tezgahın üzerinde kaldı gövedesi elimde .ama olanca bitki çayı tezgaha halıya gitti...kış kıyamet halı yıkattım bekledim yıkamadan gelmesini vs..
ayşemcim taze fasülye yasak değil tatlım yiyebilirsin.ben kuru fasülyeden piyaz yaptın sandım onun için yazdım kuru fasülyeyele mercimek yan yana çok olmuş diye..ama taze fasülye ise sorun yok cnm.ama tarhanada beyaz undan olduğu için yasak..aklında bulunsun cnm beyaz unlu herşey yasak bu diyette..
dersim bitti eve geldim oğlumu uyuttum nihayet laptobumu alabildim elime..gamzecim çok geçmiş olsun cnm.aynı hatayı bende iki yıl evvel yaptım ama çok şükür yanmadan atlattım.ben sürahiyi kaldırır kaldırmaz dibi tezgahın üzerinde kaldı gövedesi elimde .ama olanca bitki çayı tezgaha halıya gitti...kış kıyamet halı yıkattım bekledim yıkamadan gelmesini vs..
ayşemcim taze fasülye yasak değil tatlım yiyebilirsin.ben kuru fasülyeden piyaz yaptın sandım onun için yazdım kuru fasülyeyele mercimek yan yana çok olmuş diye..ama taze fasülye ise sorun yok cnm.ama tarhanada beyaz undan olduğu için yasak..aklında bulunsun cnm beyaz unlu herşey yasak bu diyette..
zilicim fırında kabak mı mücver mi öle bi tarifin vardı bi de monti pizzası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?