Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

ketum
çok karışık bu lesile işii ya valla bn anlamıyorum sadece 5 mil indiriidm ama deidigim gibi çok hafif geldi bana 3 mile kadar olanı

keşke her hafta böyle kilo verebilsekk:)

yaaa kızlarrr en güzel spor madem evdesiniz açınn oryantel oynayınn üstünede bir yeşilçay içinn ooohhh misss vallaaaa ...
benimde artık oryantel derslerim olmucak :S aerobiğe döndükk evde yapcam bende:S

Aslında çok karışık değil...ben leslieden bizim siteye benzer başka bir sitede tesadüfen haberdar olmuştum...oradaki hanımların yorumlarından yola çıkarak tercih ettiklerimi indirdim...5 millik olan gerçekten güzel (45 dk. sürüyor) iyi ter attırıyor, bana da yetersiz geldiğinde diğerlerine baktım özellikle kollarım için bahsettiğim diğer videoyu indirdim gerçekten kolları zorluyor...sanırım sitenin adı geçmişti burda anasayfasından spor bölümünde leslie'ye bakıp yorumlarına göre istediğini indirebilirsin oradan...tabii kotana göre:))

Masummm, benim anlamadığım 5 millik indirip 3 millik kısmını mı yaptın..şayet öyle ise 5 mili tamamla sonunda esneme hareketleri var onları da yap. kaslar çok rahatlıyor...

ewet ketum 5 mil indiirp 3 mil yaptım
benim indirdigim 68 dk sürüyor sanırım
bird ebenim üst kısmım irii birazzz alta göre orayı çalıştırırmı bu lesile ablaa acaba yokam başka ir e k yapmam laızmmı

olsun gamzecim daha kötüsünden korumuş ALLAH...amcamın 1,5 yaşında kızı yanarak öldü...yengem sabah kahvaltısı için çayı yere küçük tüpe koyup yan komşuya geçiyor...oğluda okula gitmek için hazırlanıyormuş...
çocuk işte sen uyan yerdeki tüpün başına git...tüpün alevinden üzerindeki elbiseler tutuş...hastaneye yetiştirirken yolda can vermiş..senağlamasenağlamasenağlamanasıl güzel bir kızdı nasıl tatlıydı anlatamam..Rabbim melek olsun diye yaratmıştı sanki...senağlamasenağlamasenağlama

ayy kıyamam bu gercekten acı bı durum abla allah herkesi herkesin evladını korusun hele bu seki,lde can cekişerek olmek cok kotu birsey allahım sen kotu:Saruboceq:

kızlar bu light ürünler yasakmı (peynir,süt,bisküvi)
normal peynir sütmü tüketcez
bi yazarsanız çok sevinirim yanlış diyet yapmayayım
ben yeniyimya çok fazla bilmiyom hangileri yasak hangileri değil

dersim bitti eve geldim oğlumu uyuttum nihayet laptobumu alabildim elime..gamzecim çok geçmiş olsun cnm.aynı hatayı bende iki yıl evvel yaptım ama çok şükür yanmadan atlattım.ben sürahiyi kaldırır kaldırmaz dibi tezgahın üzerinde kaldı gövedesi elimde .ama olanca bitki çayı tezgaha halıya gitti...kış kıyamet halı yıkattım bekledim yıkamadan gelmesini vs..
ayşemcim taze fasülye yasak değil tatlım yiyebilirsin.ben kuru fasülyeden piyaz yaptın sandım onun için yazdım kuru fasülyeyele mercimek yan yana çok olmuş diye..ama taze fasülye ise sorun yok cnm.ama tarhanada beyaz undan olduğu için yasak..aklında bulunsun cnm beyaz unlu herşey yasak bu diyette..

canım ben light tüketiorum ama biz büskivi vs. tüketmiyoruz onun yerine meyve :)

bende yenıyım canım bugun basladım ana prensıp olarak
akrebım bana beyaz un ve seker yok dedı bu durumda bıskıvu yasak
dıgerlerınde sorun yoktur galıba sanırsam

kızlar bu light ürünler yasakmı (peynir,süt,bisküvi)
normal peynir sütmü tüketcez
bi yazarsanız çok sevinirim yanlış diyet yapmayayım
ben yeniyimya çok fazla bilmiyom hangileri yasak hangileri değil

aklına takılan herşeyi sor tabi cnm bu kadar yapmaya çalışıyorsun bari tam yapmış ol emeğin boşa gitmesin..normal peynir süt yoğurt değil cnm.topikte arkadaşlar peynir olarak ya bimin aknaz lıght peynirini,ya migros lıght yada carrefour lıght peyniri kullanıyor.normalde lıght bile yazsa yağ oranları yüksek oluyor alırken dikkat et.monticiler %2,5 civarı yağlı yiyyorlar...
sütü ve yoğurduda yarım yağlı yiyyorlar cnm.hatta bulursan sıfır yağlı süt....

ziliciiimm yaaa senin yemek tariflerini bi yerde toparlayalım diodukk ne dersin?? efsaneleş

cnm tşk ederim bundan sonra dikkat edicem

saol canım aynen senin anlattıgın gibi oldu surahiyi kaldırdım ve govdesi elimde kaldı cok sukur halıma gelmdi yerde halı olmayan kısıma denk geliyor tezgahın orası ben en cok ogluma gelmesinden endişe ettim o arda ama bereket o masada oturuyordu o daha kotu olurdu.

mimu cnm eniiim.kız benim yemekler uyduruk millet okusa halimize gülecek...montiye uysun diye uydurup uydurup yapıyorum işte.ama hepsi bir sayada olursa monticiler için iyi olur tabii. senin istediğin tarifler olursa yaz cnm.veririm hemen...:hulya:

bu günkü menüm

sabah sebzeli peynirli omlet

öğlen barbunya yoğurt

aksam tonlu salata yoğurt

acıkırsam gece mandalina..

zilicim fırında kabak mı mücver mi öle bi tarifin vardı bi de monti pizzası

zilicim fırında kabak mı mücver mi öle bi tarifin vardı bi de monti pizzası

cnm mücveri ister fırında ister tavada yap.ben tavada yapıyorm.fırında yavan oluyor gibi geliyor bana..kabakları rendeleyip kıkıyorum suyunu.ince ince doğradığım taze soğan dereotunuda ekleyip birazda peynir ufalıyorum içine.(siz aknaz ufalayacaksınz)birde yumurta kır ve baharat ekleyip harmanla.ben bunu ikş üç evvel yaptığımda içine kıvam vermesi ve un yerine geçmesi için cevizi robottan geçirip bir iki kaşık ekledim tadı süper oldu.(oğlumun kahvaltılarına un haline getirdiğim ceviziçi koyuyorum ben onu kullandım)sonra bir teflon tavaya bir iki kaşık yağ koyup ister köfte büyüklüğünde kaşık kaşık dök kızart istersende kek gibi tavanın tümüne yayarak kızart ve bğir kapak yardımıyla çevir.

monti pizzası ise derin bir kaba bir kişiye yapcaksan 2 yumurta 1-2 biber,bir domates,biraz peynir,kekik mutlaka,isteğe göre mantar ve kırmızı etli biber kıy .ama çok ince olsunlarki çiğ kalmasınlar.bir kaçta çekirdeği çıkarılmış zeytin doğra içine ve çırp .bir kaşık yağ konup kızdırılmış teflonda kapağı kapalı olarak pişir cnm.istersen iki yüzünüde pişirebilirsin yada tek yüzünü..kapak kapalı olunca kabarıyor çok güzel oluyor ve her yeri pişiyor.birde ocağın üstünde gezdirerek pişirki hep aynı yerden ateş vurursa ortası yanar kenarları çiğ kalır cnm...buda bu kadardı...afiyet olsun ,et ve yağ olmasın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…