ben hiç kulanmadım masumum bilmiyorumki..aben ablaaa ben her gün kullanıyorum kten tohumunu
kabızlık için ama içerine baktım şimdi en uygun zaman ne zman bunu kullanmak için 1 tk kullanıyorum
zilim bacım senin dedigin aksögüt kabugu deyilmiydi :uhmmimu gece acıkırsat süt badem tüket cnm. soda eğer şekerli değilse yasak değil cnm.meyvelilerde şeker var onlara dikkat et...diyarcım reglinmi yaklaştı tatlım.o dönemde öle oluyor..saldırganlaşıyor insan yemek içimek konusunda..
birde aebenim söğüt kabuğunu sormuştu geçen şimdi aklıma geldi.arkadaş ankaradan getirtmiş demiştim.ama onlar aktardan almamışlar ankaradan.kendileri söğütten çıkartmışlar yani...kabuk tarçın gibi bardağa koyup ıslamış içmiş.
yani temin etmek isteyenler önce bir söğüt ağacı bulacak ve bir arkadaşını gözlemci olarak bekletecek .arkadaşınız etrafı gözetlerken sizde ağacın kabuklarını soyacaksınız.birileri görürsede ordan son hız kaçacaksınız:))
:içelim:alkisalkisalkistabiki yemiyceksin.. yoksa nasıl hedefimize varırız dimi masumum ...olumunekankayizsmilebende kayra yı kıramaıdm ve mozaik pasta yaptım çocuklara bugün sabahtan beri pasta diyorlar çünkü en kolay ve pratik yaptıgım pastayı yaptım
ama yemiycme tabiki ben bi şeyi kafa koydummu tamamm kimse yediremez bana onu
bayarama kadar 66 olamam belki ama çalışıcma en azından
ablacım gçmiş olsunnn
valla bugün bubi tuzagı gibii benim için eşimin babannesi vefa etmişti bugün 40 yemegi vardı
ben gidemeidm çocukalrdna k.valdem göndemriş birsürü şey
bir tabak dolusuda tatlı valla ölece attım dolabaa
beni ilgilendirmiyor o kısmı:))))))
çok olur derken saatlerimi yakın ögün arlarının ...????aben abla aynen valla 1 saat sğpor yapıyorum deli gibi 1 dilim tatlıyamı vericme şimdi okadar emegimii
valla bend e66 olmak isityoum bayrama ama zor görünüyor biras hayırlısı bakalım
aben abla mercmek pilavı yemiştim öglen
akşama tavuk salata yesem çokmu olur protein
selam olsun kayınvaldecine ....zemuszemusfazlamı protein alırım acep diye düşünmüştümde ok
k.valdem hazır salata malzemesi ve tavuk göndermiş banaaa
tatlı yemez o diyeee
:teytey:alkisalkisalkisaben abla bugün sibel kot almış 30 beden bende giyidm ve oldu
hatta bacaklarıda bol geldi biliyormusunnn
yani artık 40 bedenizm sanırsammm
yavaş olsun bzim olsun masumum dimi...aklinialirimsmileaben abla şimdi baktımda ben buraya geleli 3.5 ay olmuş veridigm kilo 10 kilo bile olmamışş:2::2:
aç kalmadan zayıflıyoruz canımm vallaa benim 1.5 hafta oldu ve ara öğünü unuttum akşam yemeği bile yiyemiyhorum artık
ama dün ölüodum o ayrı.D
merhaba arkadaşlar bende yapmak istiorum monti diyetini masumm arkadaşımız yönlendirdi beni kısaca anlatırmısınız neler yapıosunuz bu diyette:kedi:
aç kalmadan zayıflıyoruz canımm vallaa benim 1.5 hafta oldu ve ara öğünü unuttum akşam yemeği bile yiyemiyhorum artık
ama dün ölüodum o ayrı.D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?