Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

belki daha fazla giyiniyordum çünkü o ara hiç bişiy almadım almaya yeltensemde 0 moralle eve geliyorduma glıyordum sürekl

masumuumm mükemmelsin sen yaaa şu an ne kadar mutlusundur kimbilirrrr

özlem cnm nerelerdeisn yahuu anlat bakalım neler yapıyorsunnn

burdayım canım
mutsuzm o ayrı
burda da sadece okuyorum yazmaya cesaretim yok pek
aebencim evet 4 gün boyunca kaçamak yaptım ve 5 kg aldım bile

şaka yapıyosunnn 4 günde 5 kilo nasıl aldın özlem ya ne yeidn öleeee

yani bu kilollar geri hemen geliyormuuuuuueyvahedigeldismile

özlem yazsana cnm ya sıkma canını sıkıca başlarsın yerleşmeden gider cnmm

geldim
walla geliyormuş
ne yediğimi sorma walla acıkmadan yemek yeniyor biraz depresyona girmiştim başka sebepler yüzünden ve karıştırarak yedim
buraya yazmak uygun değil ne yediğimi yazmıyım ama kilo vermek kiloyu kontrol etmekten daha zormuş
şimdi 2 aydır verdiğim 5 kiloyu kaç ayda vericem merak ediyorum
sanırım buraya daha az yazarım toparlanmam lazım

belki sıkılmışımdır die ekmeğimi değiştirdim akşam
yine monti yapıcam tabi ki
fırından tam buğday aldım bu sefer
köyden tuzsuz az yağlı peynir geldi bi hafta onu denerim
artık ne yersem miktarınıda azaltıcam bu hafta aldıklarımı geri vermeye çalışıcam bana yer etmeden
kız masum ağzıma s. yım diyorum başka bişi demiyorum

özlem sıkma tatlım canını olmasa iyiydi ama oldu işte yapacak bişey yok cnm
dikkat et spora başla uzun sürmez vermem yerleşmedne veirisin ama ben yinede 4 günde 5 kilo labailecegini düşünmüyorum ödem filan yapmışsındır cnm

aaaa özlem detoks yapsana cnmm

bende bugün bi çeşit detoks yaptım ama sizinkiler gibi olamadı
bütün gün ev dışında olduğum için ekmeksiz ufak bir kahvaltı öğlen meyve akşam ise bir dilim fırında balık yedim ve bol su içtim 2 saat kadar hızlı yürüdüm 1.5 saat karadeniz horon teptim
bu hafta bu saçma aburcuburlar bana yerleşmesin die akşamları bi haşlanmış yumurta ve yoğurt yicem öğlen salata çok az sebze yada et sabahları ise normal monti yapıcam
bolca spor yapıcam
şansım varsa cuma günüe 2 kilo filan kalır
en önemlisi ruh sağlığı bunu anladım

masum canım sen bukadar kıloyu hep montıylemı verdın yanında ek olarak ,
bısey yaptınmı canım ? yaa benım artıkk ıdeal kıloma ınmem gerekıyor
yanı aslında benım bayrama kadar 2-3 kılo vermem gerekıyor 3 gun once montıye baslıyım dedım ama tabı uymadım haftasonu sımdı daha cıddı bır sekılde devam etmeyı dusunuyorum ınsallah yarından ıtıbaren buarada bugun regl oldum acaba dıyorum sımdı bu hafta kılo verırmıyımkı :a015:

cnm 9 kilo veridm monti ile daha önce kalori hesabı yapıyordum
veririsn bayrama kadar kaçamak yapmazsan zaten montid eilk hafta süper veriliyor
regli oldugun içinde ayrıca daha fazla verirsin yani bu hafta 1 kio keisn gider üstünü bilemiyorum

diyar akşamlrı haşlnamış yumurta ii bir seçim hatta bend ebu ara açıckıyorum acaba akşam yemeginme yumurta mı eklesem diye düşünüyorum valla

ayyy gercektenmı masum ınsallah ya ınsallah sende ıstedıgın kıloya bıran evvel saglıklı bır sekılde ınersın tatlım hıc kacamamk yapmamayı dusunuyorum ama okadar cok engel cıkıyorkı aslında engel olarak dusunmek degılde kendıme bır secenek olrak dusunmeyı ogrensem montı menumu yemeye devam etsem sorun olmıycak ama ıste ıradesızlık malesef bayrama kadar cok sıkı yaparım herhalde yanı ınsallah yaparımmm

ben bu hafta denicem en azından haftanın 4 günü yaparım kalan 3 gün salata yoğurt yada peynir salata filna yicem akşam 7 de evde oluyorum yemeği azaltıcam bu sefer ekstra gayret lazım

kızlar hafta sonum iimiydi kötümüydü bilmiyorum hurma marmelatı yaptım ve butün seker seviyemi alt üst etti sürekli bişiler yiyesim vardı..
monti dısında bişi yemedim ama cumartesi nerdeyse sürekli bişiler yedim pazarda baya yedim meyve falan..o marmelat beni mahvetti vücudumun şeker düzenini bozdu..
ama cok da güzel oldu hani.. bildiğiniz medine hurmasından seker eklemesi yapmadan yaptım..asırı tatlı oldu...zayıfladıktan sonra hep yaparım ondan kahvaltıda yemek harika oluyor...

Günaydın kızlaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr herkese güzel ve bol zayıflamalı bir hafta diliyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…