Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

hahah valla canımm niçin oldu bilmiorumm ama kimse öyle olmasınn

bende montiye başlamadan önce çok iştahlıydımm sabah 3 poğça fln yiyodumm topkekler flnnn ayyy ne çok yiomuşummm boş yaniii bi de burda kızlara heesap verme boyutu olunca çok dikkat ediosunn herkes montiye başlasınn

menümüde yazıyım barii

10:00 1 elma

10:30 3 tb ekmeği,salatalık domates,peynir, doğanın şekersiz marmelatından 1 çay kaşığı acı sos ve zeytin ezmesi ama minik minik

1 2 badem ceviz falanda yedim bu arada..

15:00 hindi döner yoğurt salatalık

18:00 1 elma 2 kayısı 1 yeşilçat

19:00 5 badem 5 ceviz 5 beyaz leblebi bir bardak tarçınlı süt

nasıll olmuşş kuzular

Son düzenleme:
menün ii mimuu cumm ama akşamki 5 cevize aben ablam ne der bilmiyorum?

bende yazayım
sabha 1 erik

kahvaltı
hergünki kahvaltı klasik yani

öglen
mercimek nohut pilavı
yogurt salata

ara
elma mandalina

akşam
tavuk salata 3 yk yogurt

5 ceviz derkenn şölee oluooo hani bir kabuklu cevizi krınca iiçinden 2 tane çıkıo yaaa onu 2 olarak saydımm yaniii 2.5 kabuklu ceviz oluoo çok muu ollmuuuss:S:S

masumuumm menünn mikemmel vaallaaaa

yok cnm ozman çok degil normalll
saol cnm sporda var tabi leisle ve mekik

ben bgn yapmadım canım vallaa alışverişe gittim yürüyerek o kadar

42 beden bi kot tayt aldımm :)

sonraa fönümüü çektirdimmm ama erkek arkadaşımın işi anca 1 saat önce bitti ve buluşamadık ağlıcaam

ziliciiimm buyrdaaaa huhhuuu hoşgeldin

keten tohumunu sabah aç karnına iç masumum.sonrada istersen meyveni yiyebilirsin..
birde bu mercimekli nohut pilavı nasıl bir yemek cnm merak ettim???
aebenim aksöğüt kabuğuydu cnm hatırladığım kadarıyle ve onlarada ankaradaki bir arkadaşları temin etmiş ve kendilerinin temin ettiğini söylemiş.yani ankaradamı buldular yoksa başka bir yerdemi bilmiyorum ama bu arkadaşıma bulan insanlar ankaralı cnm onu biliyorum.bu gün yine kk da gördüm yeşil kahve diye bir şeyden bahsetmişler ben onu daha öncede bir yerlerde okumuştum.oda zayıflatıyormuş.kahvenin oldunlaşmamış çekirdeklerinin tozuyla kahve yapıp içiyorlarmış...bu daha kolay bulunabilir bir şey sanırım.

yeni gelenlerde hoşgelmişler...

hoşbulduk mimum misafirim gelecek onları bekliyorum o arada burda oyalanıyorum cnm...ben kaçayım..kucağımda laptopla yakalanmayayım...

zilicim vallaaa bir yararlı bilgi bırakıp kaçıyosun ölee olmuooo amaaa

:) tmm ablacımm görşüüürzzz

ziliicim saol cnm ögütülmemiş alsma olur dimi birde onu diyiverr:)

nohutlu mercimek pilavıda akrebin tarifi vardıya hani
yeşil mercigemi haşlıyosun sonra tereyagında oganı kavurup içine mercimekleri atıyorsun
bahart atıp afiyetle yiyorsun benim mercimegim azdı içine nohut attım azcıkta cnm

yepyeni bir tarif dahaaa seviyorum kızlarr sizi ooohhh

çok güsel oluyor bu mercimek pilavı bol karabiber at birde mumii:))

kızlar söleidm ama gözden kaçtı ben 40 benden kota giridm bugün:))))zemuszemussositosositohihoyyythihoyyyt

hatta bol bilem geldiiii bacakları belide iki üç giymede esniyecke gibiydi ama gel görki göbek kısmı sinir durdufisfisfis

ööff masumumm şu göbekler bi gitseeee pekii başlamadan önceee kaç beden giyiyoduunnnn

ayy cnm 90 kiloydum işte 44 benden bir pantolon almıştım lcw den ama önü kabanmıyordu ve geniş kalıptı yani 46 filan giyiniyordum snaıırm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…