Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

diyarcım malesef bende senin gibi cok cabu alıyorum 1 günde 2 kilo aldığımı biliyorum umarım en kısa zamnda verirsin aldığın 5 kiloyu ben aldığım 7 kiloyu 1 bucuk ay oldu hala veremedim sen carcabuk ver tatlım vücutta yer yapmasın...

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnn :sm_cool:

Geri döndüm. Artık vazgeçmek yok. Kilolardan kurtulmadan bitirmek yok.
Şu an itibariyle 70,6 kilodayım.
Gencim güzelim sizi üzerim

Hadi hayırlısı diyip başlayalım.kaydirigubbakcemile5

günaydın kızlarrrr bu hafta herkes en az 2 kg. vrsin inş.. amiiin

Günaydınnnnnnnnnn hadi bakalım hedefe ulaşmadan pisti terk etmek yok
hoş geldin tekrar a.s.

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallaaahhhh keşkeeeee :Saruboceq:

bu arada günaydınnnnnn kaydirigubbakcemile2

kızlar yaaa ben nie hep kabızımm siyah kuru kayısının üzerine yeşilçay içiyorum aç karnınaa yook banamısın demio:S uuffff nabıım

kızlar yaaa ben nie hep kabızımm siyah kuru kayısının üzerine yeşilçay içiyorum aç karnınaa yook banamısın demio:S uuffff nabıım

hay allah yaaa neden böyleki
bir ara ben böyle idim ne yaparsam yapıyım kabızlık vardı ama sırf kuru gıda tüketmekten olmuştu benim....
Canım kaç gündür çıkamıyorsun?
ve ne zamandır böylesin?

Kızlar dünkü menüm:

Sabah 3-4 adet kuru kayısı

Kahvaltı ve öğle (saat 12.00)

4 dilim tb ekmek
domates salata zeytin biber
yağsız peynir. şekersiz çay...

Ara 16.00
10-12 adet badem yarım bardak ayran

Akşam 19.00
2-3 çatal karides , 4-5 adet kalamar
ve ızgarada dil balığı unsuz.
Bol limonlu salata maydonaz.

su 1.5 lt.
Spor : ben hala başlıcam klava: klava:

AMİNNNNNNNNNN

Günaydınnnnnnnnnn hadi bakalım hedefe ulaşmadan pisti terk etmek yok
hoş geldin tekrar a.s.
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallaaahhhh keşkeeeee :Saruboceq:

bu arada günaydınnnnnn kaydirigubbakcemile2

Hoşbulduk şekerim.

Canımcım sebzeye yüklen bir süre işe yarayacağını düşünüyorum. Posalı sebzeler yemeye çalış.

Canım kalamar kızartma olur bildiğim kadarıyla eğer öyle değilse sorun yok ama öyleyse kötü olmuş.

günaydın kızlar nasılsınız?

benim cuma günkü menüm
sabah
3 dlm tuzsuz salça soslu t.b.ekmeği
5-6 zeytin çay
öğlen
yarım tabak börülce yemeği salata yoğurt
ara
1 br süt
akşam
yarım tabak kuru fasulye salata yoğurt
yatmadan önce 1 mandalina
cumartesi menüm
3 dlm t.ekmeği
domates biber 5-6 zeytin çay
öğlen
kıymalı semizotu 3 kaşık,3 kaşık yoğurt salata
ara 1 br süt
akşam
balık salata
1 mandalin
pazar menüsü
sabah
3 dlm ekmek 5-6 tin domates biber
öğlen
2 kaşık yoğurt ve domates (evde değildim mecburen) yemek yiyemedim
ara 1 br süt
akşam
1 tabak nohut salata yoğurt fındık 2-3 tane
1 elma

kızlar valla çıldrıcam benim kilom hep sabit bu hafta yani yarın diyetimn 2.haftası bitip 3.haftaya başlıcam ama ben sadece 1 kilo verdim.bir yerde yanlışmı yapaıyorum yoksa(((

kalamarda ızgara idi canım a.s.

Günaydınnnnnnn sema ablaaaa

Süper o zaman.

kızlar valla çıldrıcam benim kilom hep sabit bu hafta yani yarın diyetimn 2.haftası bitip 3.haftaya başlıcam ama ben sadece 1 kilo verdim.bir yerde yanlışmı yapaıyorum yoksa(((

Çıldırma şekerim. Montide ikinci haftadan sonra bikaç hafta kilo veremiyorsun. Sonra başlıyor tekrar. Bozmadan devam et tatlım.

canım demekki vücudun diyete karşı şuan direniyor kilo vermemen için ama pes eden sen olma sakın devam et ilerleyen haftalarda verebilirsin hem bir kiloda kaybın var aslında bu normal bence....

Süper o zaman.

Çıldırma şekerim. Montide ikinci haftadan sonra bikaç hafta kilo veremiyorsun. Sonra başlıyor tekrar. Bozmadan devam et tatlım.

a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

benimde şu sıra durakladı geçen hafta 800 gr. bu hafta ise sadece 200 gr. verdim önümüzdeki cumaya kilo kaybı beklemiyorum açıkçası.... Bende duraklama dönemimdeyim ama durmak yok...

kızlarrrr çocuklar maknanın derceisni degiştirmişlerrr yaaa
990 dereced eyıkamış bişeyolurmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…