Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

oofff yeşilçay ağacı çıkcak içimde ama bende tık yook allaaam neydi günahımm yaaaaa

kızlar ramazanda yediğimiz hurmalardan hafta sonu marmelat yaptım cekirdeklerini cıkarttım ısladım suya sonra pişirdim ve dobottan gecirip süzdüm ...
Montiye uygunmu..
Yoksa yanlısmı beselendim..
Aeben abla sekersiz marmelat olur diyordu ama bu cok tatlıydı..

Süpersin. Monti de çok normal duraklama dönemi. Kitapta bile yazıyor.

kızlarrrr çocuklar maknanın derceisni degiştirmişlerrr yaaa
990 dereced eyıkamış bişeyolurmu?

Ne yıkanıyordu canım. Eğer digitalse zaten ilk senin ayarladığın derecede yıkanmıştır diye tahmn ediyorum.

özgecim safinazcım yok pes etmicem.hadefim 50-51 ona ulaşıncaya kadar durmak yok.

olumunekankayizsmile

Hurma yasak değilse marmelatıda değildir bence.

canım geçen bende doğanın elma-çilek marmelatını aldım içinde 0 şeker ve katkı maddesi 0 ve acaip tatlı geldi banadaaaa

evet kızlar ya biliyrosunuz ebn peynir yiyemiyorum o yüzden sabahları zeytin yemekten sıkıldım.marmelat ne yapabilirimki

Süpersin. Monti de çok normal duraklama dönemi. Kitapta bile yazıyor. .

evet öyle imiş umarım uzun sürmez....

canım geçen bende doğanın elma-çilek marmelatını aldım içinde 0 şeker ve katkı maddesi 0 ve acaip tatlı geldi banadaaaa

ben bu tarz gıdalara hep uzak durmuşumdur....
yani önyargı değil tabikide ama sonuçta hazır ve uzun süre dayanabilen ürünler bunlar ve içlerinde mutlaka katkı maddesi vardır yoksa nasıl uzun süre bozulmadan duracaklar.
Bende şekersiz yazsa bile yemeyin.
Tabii bu konuda en iyi bilgiyi aeben ablam ve zili verir sizlere....

günaydın kızlar,topiğimiz için iyi bir hafta sonu olmamış belli..diyarcım senin adına üzüldüm cnm.hedefine adım adım yaklaşırken kendini hedefin çoook uzağına atmışsın...ama sakın yılma cnm.hatta buraya sık sık gir,oksa motivasyonun iyice bozulur cnm.senin şu an tartıda gördüğün alınmış kilo değil cnm.bende öyle oluyorum .bir kaç gün saçma sapan beslendiğimde tartıda 2-3 kg fazla çıkıyorum.ve o şekilde beslenirken hiç suda içmediğime dikkat ettim.sonraki bir kaç gün çoook bol su içerek ve yediklerime dikkat ederek bir haftayı bulmuyor geri gönderiyorum o fazlalıkları.zaten 4 günde 5 kilo almana imkan yok cnm fizik kanunlarına göre...yani 4 günde 5 kg verilmediği gibi alınmazda.tartıda gördüğünün hepsi kilo değil o açıdan sakın yılma ve sımsıkı tutun tekrardan diyetine ve yolundan dönme cnm...zararın neresinden dönsen kardır.

zaten bildiğiniz gübü kiloyu vermekten ziyade korumak mesela kızlar...bir yıl koruyabilirseniz bir daha gerisi kolay.alınmıyor ama koruma dönemini bir yıl olarak belirliyor uzmanlar...
iremcim sende tekrardan hoşgeldin armıza.burdan uzak olduğun dönemde aldınmı verdinmi neler yaptın??anlat cnm biraz....
derin arkadaşımızdan haber yok bakalım o neler yaptı....

bu arada meyvem aebenimde hurmadan marmelat yapıyordu ama o taze hurmadan yapıyordu.yani cennet meyvesi de denilen ve şekil itibariyle domatese benzeyen meyvelerin tazesinden yapıyordu.seninki montiye uyarmı bilmiyorum...bir kaç kaşık bile yediysen bir dünya hurma yemiş oluyorsun bana kalsa olmamış ama aebenim daha net açıklar bunu....kendinde demişsin cnm kan şekeri seviyemi alt üst etti diye ...uznca bir süre yeme bari cnm bu sıralar..

safinazcım ben mecburen tüketiyorum benim hiç vaktim yok maalesef:S evdede herkes çalışıyoo ama zaten çok sevmedimm çok tatlıydı arada bir haftada bir bir çay kaşığı falan yemek için aldım:)

hayırlı günler monti güzelleri....zemuszemus
pilates ev iş derken geçiktim ...:kedi:

merhaba arkadaşlar bende yapmak istiorum monti diyetini masumm arkadaşımız yönlendirdi beni kısaca anlatırmısınız neler yapıosunuz bu diyette:kedi:
hoş geldin ..opuyorumnanaktan
hoş geldin ...kaydirigubbakcemile5
mimü canım öncelikle senin menünü okuyan ve yeni monti yapmaya başlayanlara uyarım olsun . senin menülerin sana özel çünki spor vakitlerin ayrıca iş saatlerin uyuşmadıgından böyle karışık ve mecburi menülerin oluyor ....

senin durumun için menün iyi .a.s
keşke imkanın olsaydıda akşamki kuru yemiş ve süt ;normal sebze, salata, yogurt olsaydı çok güzel olurdu ...a.s
bende yazayım
sabha 1 erik

kahvaltı
hergünki kahvaltı klasik yani

öglen
mercimek nohut pilavı
yogurt salata

ara
elma mandalina

akşam
tavuk salata 3 yk yogurt
alkisalkisalkisolumunekankayizsmile

aebencim vallaaa bende çok isterdim ama olmuo işteee

önce yiyemiorum sonrada çok geç oluo yanii günüm tek öğün ana yemekle geçiyo bu da hiç iyi değil:S

meyvelerle kuruyemişlerle destekliyorum canım kendimi bende:S

safişim ben o marmeladdan çok kulandım canım bir süredirde kendim yaptıgımdan amadım ...
o mermeledin içinde gerçekden şeker yok .ama furuktoz yanı meyve şekeri var sanıyotum ya deyilse okadar atatlı olmazdı ... yanlız miktarını çok az kulanmak yetiyor . kendi yaptıgımız mermaldları baya yerken onun küçk bir kaşıgı yetiyor ... fazla sık kulanmamakla beraber yenebilir . canınız tatlı istedigindede . agır bir et menüsü haricindeki bir menünün ardına yogurda katıp ..1 tatlı kş.tatlı gibi yeseniz olur ..

zilim ben o taze hurmadanda mermelad yaptım . kuru hurmadanda canım .. ikiside güzel oldu ... ama yerken miktarlarına dikkat edin . alıp kaseyi yemeyin tabi.:hulya:

Zililililim en son giderken 68 dim galiba. Şu an 70 deyim canım. Verdim aldım verdim aldım.
Ama artık almak yok. Durmak da yok.

aeben ablacım ben bu diyeti hiç anlamadım canım ya bende bir anormallik var sanırım
okudum yazdıklarını ama anlamadım açıkçası((canım bu aralar çok sıkkın kafamda
çok dalgın ondanmı anlamadım nedir?

safinazcım ben mecburen tüketiyorum benim hiç vaktim yok maalesef:S evdede herkes çalışıyoo ama zaten çok sevmedimm çok tatlıydı arada bir haftada bir bir çay kaşığı falan yemek için aldım:)

hımm anladım canım bak aeben ablamda açıklama yapmış zaten azıcık yemek gerekliymiş sende zaten çok az yiyormuşsun....

Bende acaip tatlı delisiyimdir aslında biz eskiden bayramlarda (bekarken yani)
Bayram sabahı kahvaltı masasında daha baklava tepsisini alırdıık babamla ikimiz o bir taraftan ben diğer taraftan yarısını bitirirdik baba-kız tatlııyızdır. Gel gelelim o zamanlar bu kadar tatlı hamur işi vs. tüketirken 50 kilonun üzerine çıkmazdım ama şimdi yemedğim halde veremiyorum ne hamilelikmiş beee....
Bu arada montiye başladığımdan beri canım tatlı istemiyor nedense.... Aklıma gelmiyor...

anladım ablacım ben dedim ya sevmiyorum pek o tarz şeyleri ben bu monti diyetini tatlısız marmelat vb. ürünler olmadan yani bitirmeyi düşünüyorum bakalım....

kızlar montide kurufasülye ve barbunya yasak mı?

safinazcım aynen ya bizde babamla aynısını yaaprdık bende tatlı delisi olmama rağmen bu hafta en sevdiğim tatlıyı yapmama rağmen yemedim:)

safinazcım aynen ya bizde babamla aynısını yaaprdık bende tatlı delisi olmama rağmen bu hafta en sevdiğim tatlıyı yapmama rağmen yemedim:)

sanırım montiye göre tükettiğimiz gıdalar tatlı isteğini bastırıyor canım bence gayet iyi bir durum....

5 ceviz derkenn şölee oluooo hani bir kabuklu cevizi krınca iiçinden 2 tane çıkıo yaaa onu 2 olarak saydımm yaniii 2.5 kabuklu ceviz oluoo çok muu ollmuuuss:S:S
yok mimu çok deyil ...
burdayım canım
mutsuzm o ayrı
burda da sadece okuyorum yazmaya cesaretim yok pek
aebencim evet 4 gün boyunca kaçamak yaptım ve 5 kg aldım bile
diyerım bu konuda zilimin mesajını iyi oku aynı fikirdeyim ....
hepsi kilo deyil aldıklarının ama yerleşmeside uzak deyil ...
senin yapacagın bir kaç gün bol su ve bolll protein le beslenmek .
ayrıca şu ayran dedoksuda butür durumlarda bende işe yarar tavsiye ederim ...
bana yazdıgım mesajıda görmeyim bidaha .lmaz:her zaman destek için burdayız . hepimşizin böyle dönemleri oluyor ...opuyorumnanaktan
meyvem hurmayı sademi yaptın . en azından kuru kayısı elma katsaydın içine böyle agır olur tabi ... miktarını çok az ye bari
kızlar yaaa ben nie hep kabızımm siyah kuru kayısının üzerine yeşilçay içiyorum aç karnınaa yook banamısın demio:S uuffff nabıım
mimücum beselnemende salata çok az sebze yemegide.. haliyle kabız olman normal .:umursamaz:
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
tl yon menülerin güzel canım helede hafta sonu için .alkisalkisalkis
kızlar valla çıldrıcam benim kilom hep sabit bu hafta yani yarın diyetimn 2.haftası bitip 3.haftaya başlıcam ama ben sadece 1 kilo verdim.bir yerde yanlışmı yapaıyorum yoksa(((
tl yon montiden öncede diyetdeydin dimi 0 montiye başlamadın yani ...
haftada 500gr iyidir yeterki yagdan olsun .
hiç mezro ölcüsü aldınmı kilo sabit olsa bile incelme olabiliyor ...yerimseniben
oofff yeşilçay ağacı çıkcak içimde ama bende tık yook allaaam neydi günahımm yaaaaa
çok acelecisin mimü ..boshayallersmile
sedece hurmadan mermeled agır olur mevvem içine kuru kayısı elma yada başka taze meyveler katmalıydın ...
zilenin inan bu linke ilk mesaj yazan hep senin yazdıklarını yazıyor .kaydirigubbakcemile3
ve 1 hafta sonra montici olup çıkıyor sonrada boynuz kulagı geçiyor ....:roflol:
basit aslında ama biraz ayrıntılı ...
kan şekeri dengesine göre bu beslenme . yani GL endeks üzerine .ve birazda ayırmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…