oofff yeşilçay ağacı çıkcak içimde ama bende tık yookallaaam neydi günahımm yaaaaa
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
benimde şu sıra durakladı geçen hafta 800 gr. bu hafta ise sadece 200 gr. verdim önümüzdeki cumaya kilo kaybı beklemiyorum açıkçası.... Bende duraklama dönemimdeyim ama durmak yok...
kızlarrrr çocuklar maknanın derceisni degiştirmişlerrr yaaa
990 dereced eyıkamış bişeyolurmu?
özgecim safinazcım yok pes etmicem.hadefim 50-51 ona ulaşıncaya kadar durmak yok.
kızlar ramazanda yediğimiz hurmalardan hafta sonu marmelat yaptım cekirdeklerini cıkarttım ısladım suya sonra pişirdim ve dobottan gecirip süzdüm ...
Montiye uygunmu..
Yoksa yanlısmı beselendim..
Aeben abla sekersiz marmelat olur diyordu ama bu cok tatlıydı..
Süpersin. Monti de çok normal duraklama dönemi. Kitapta bile yazıyor. .
canım geçen bende doğanın elma-çilek marmelatını aldım içinde 0 şeker ve katkı maddesi 0 ve acaip tatlı geldi banadaaaa
hoş geldin ..opuyorumnanaktanmerhaba arkadaşlar bende yapmak istiorum monti diyetini masumm arkadaşımız yönlendirdi beni kısaca anlatırmısınız neler yapıosunuz bu diyette:kedi:
hoş geldin ...kaydirigubbakcemile5Selamlar bende uzun uzun okudum yapilmasi gerekenleri listeyi yazdim dolabada astim tüm hazirliklarim tamam yarin haftanin ilk günü oldugu icin bende baslamak istiyorum.Sabah ölcülerimi kg tek tek yazip gelismelere bakicam
Umarim bende 50'li hallerimi görürüm tekrar vereliniortak
mimü canım öncelikle senin menünü okuyan ve yeni monti yapmaya başlayanlara uyarım olsun . senin menülerin sana özel çünki spor vakitlerin ayrıca iş saatlerin uyuşmadıgından böyle karışık ve mecburi menülerin oluyor ....menümüde yazıyım barii
10:00 1 elma
10:30 3 tb ekmeği,salatalık domates,peynir, doğanın şekersiz marmelatından 1 çay kaşığı acı sos ve zeytin ezmesi ama minik minik
1 2 badem ceviz falanda yedim bu arada..
15:00 hindi döner yoğurt salatalık
18:00 1 elma 2 kayısı 1 yeşilçat
19:00 5 badem 5 ceviz 5 beyaz leblebi bir bardak tarçınlı süt
nasıll olmuşş kuzular
alkisalkisalkisolumunekankayizsmilebende yazayım
sabha 1 erik
kahvaltı
hergünki kahvaltı klasik yani
öglen
mercimek nohut pilavı
yogurt salata
ara
elma mandalina
akşam
tavuk salata 3 yk yogurt
safişim ben o marmeladdan çok kulandım canım bir süredirde kendim yaptıgımdan amadım ...evet öyle imiş umarım uzun sürmez....
ben bu tarz gıdalara hep uzak durmuşumdur....
yani önyargı değil tabikide ama sonuçta hazır ve uzun süre dayanabilen ürünler bunlar ve içlerinde mutlaka katkı maddesi vardır yoksa nasıl uzun süre bozulmadan duracaklar.
Bende şekersiz yazsa bile yemeyin.
Tabii bu konuda en iyi bilgiyi aeben ablam ve zili verir sizlere....
iremim hoşgeldin bacım ...olumunekankayizsmileZililililim en son giderken 68 dim galiba. Şu an 70 deyim canım. Verdim aldım verdim aldım.
Ama artık almak yok. Durmak da yok.
safinazcım ben mecburen tüketiyorum benim hiç vaktim yok maalesef:S evdede herkes çalışıyoo ama zaten çok sevmedimm çok tatlıydı arada bir haftada bir bir çay kaşığı falan yemek için aldım:)
safişim ben o marmeladdan çok kulandım canım bir süredirde kendim yaptıgımdan amadım ...
o mermeledin içinde gerçekden şeker yok .ama furuktoz yanı meyve şekeri var sanıyotum ya deyilse okadar atatlı olmazdı ... yanlız miktarını çok az kulanmak yetiyor . kendi yaptıgımız mermaldları baya yerken onun küçk bir kaşıgı yetiyor ... fazla sık kulanmamakla beraber yenebilir . canınız tatlı istedigindede . agır bir et menüsü haricindeki bir menünün ardına yogurda katıp ..1 tatlı kş.tatlı gibi yeseniz olur ..
:
safinazcım aynen ya bizde babamla aynısını yaaprdık bende tatlı delisi olmama rağmen bu hafta en sevdiğim tatlıyı yapmama rağmen yemedim:)
yok mimu çok deyil ...5 ceviz derkenn şölee oluooo hani bir kabuklu cevizi krınca iiçinden 2 tane çıkıo yaaaonu 2 olarak saydımm yaniii 2.5 kabuklu ceviz oluoo çok muu ollmuuuss:S:S
diyerım bu konuda zilimin mesajını iyi oku aynı fikirdeyim ....burdayım canım
mutsuzm o ayrı
burda da sadece okuyorum yazmaya cesaretim yok pek
aebencim evet 4 gün boyunca kaçamak yaptım ve 5 kg aldım bile
meyvem hurmayı sademi yaptın . en azından kuru kayısı elma katsaydın içine böyle agır olur tabi ... miktarını çok az ye barikızlar hafta sonum iimiydi kötümüydü bilmiyorum hurma marmelatı yaptım ve butün seker seviyemi alt üst etti sürekli bişiler yiyesim vardı..
monti dısında bişi yemedim ama cumartesi nerdeyse sürekli bişiler yedim pazarda baya yedim meyve falan..o marmelat beni mahvetti vücudumun şeker düzenini bozdu..
ama cok da güzel oldu hani.. bildiğiniz medine hurmasından seker eklemesi yapmadan yaptım..asırı tatlı oldu...zayıfladıktan sonra hep yaparım ondan kahvaltıda yemek harika oluyor...
mimücum beselnemende salata çok az sebze yemegide.. haliyle kabız olman normal .:umursamaz:kızlar yaaa ben nie hep kabızımm siyah kuru kayısının üzerine yeşilçay içiyorum aç karnınaa yook banamısın demio:S uuffff nabıım
alkisalkisalkisalkisalkisalkisKızlar dünkü menüm:
Sabah 3-4 adet kuru kayısı
Kahvaltı ve öğle (saat 12.00)
4 dilim tb ekmek
domates salata zeytin biber
yağsız peynir. şekersiz çay...
Ara 16.00
10-12 adet badem yarım bardak ayran
Akşam 19.00
2-3 çatal karides , 4-5 adet kalamar
ve ızgarada dil balığı unsuz.
Bol limonlu salata maydonaz.
su 1.5 lt.
Spor : ben hala başlıcamklava: klava:
tl yon menülerin güzel canım helede hafta sonu için .alkisalkisalkisgünaydın kızlar nasılsınız?
benim cuma günkü menüm
sabah
3 dlm tuzsuz salça soslu t.b.ekmeği
5-6 zeytin çay
öğlen
yarım tabak börülce yemeği salata yoğurt
ara
1 br süt
akşam
yarım tabak kuru fasulye salata yoğurt
yatmadan önce 1 mandalina
cumartesi menüm
3 dlm t.ekmeği
domates biber 5-6 zeytin çay
öğlen
kıymalı semizotu 3 kaşık,3 kaşık yoğurt salata
ara 1 br süt
akşam
balık salata
1 mandalin
pazar menüsü
sabah
3 dlm ekmek 5-6 tin domates biber
öğlen
2 kaşık yoğurt ve domates (evde değildim mecburen) yemek yiyemedim
ara 1 br süt
akşam
1 tabak nohut salata yoğurt fındık 2-3 tane
1 elma
tl yon montiden öncede diyetdeydin dimi 0 montiye başlamadın yani ...kızlar valla çıldrıcam benim kilom hep sabit bu hafta yani yarın diyetimn 2.haftası bitip 3.haftaya başlıcam ama ben sadece 1 kilo verdim.bir yerde yanlışmı yapaıyorum yoksa(((
çok acelecisin mimü ..boshayallersmileoofff yeşilçay ağacı çıkcak içimde ama bende tık yookallaaam neydi günahımm yaaaaa
sedece hurmadan mermeled agır olur mevvem içine kuru kayısı elma yada başka taze meyveler katmalıydın ...kızlar ramazanda yediğimiz hurmalardan hafta sonu marmelat yaptım cekirdeklerini cıkarttım ısladım suya sonra pişirdim ve dobottan gecirip süzdüm ...
Montiye uygunmu..
Yoksa yanlısmı beselendim..
Aeben abla sekersiz marmelat olur diyordu ama bu cok tatlıydı..
zilenin inan bu linke ilk mesaj yazan hep senin yazdıklarını yazıyor .kaydirigubbakcemile3aeben ablacım ben bu diyeti hiç anlamadım canım ya bende bir anormallik var sanırım
okudum yazdıklarını ama anlamadım açıkçası((canım bu aralar çok sıkkın kafamda
çok dalgın ondanmı anlamadım nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?