BAK BU yanlış işte kendine ve yediklerine güzeneceksin .:1hug: tekrardan başlayalı 1 haftayı geçti sanırım ... kıpırdanma olması lazım .. başladıgında gene 60 mıydın .?yok canim tartilmadim,korkuyorum tartilmayakafamçokkarıştı veremediysem...:1no2:
:sm_cool:sositosositosositosositosositosositoinaNIN BEN DE SıZLERDEN GÜÇ ALIYORUM SıZı MUTLU GÖRDÜKÇE MUTLU OLUYORUM ....:kedi:BU YAZA HEP BEREBER ARZU ETTıGıMıZ KıLODA GıRıCEZ YETERKı ıS-TE-YıN .alkisalkisalkisvala ablacım sizin sayenizde maasaallah sizin azminizi gördkce bn utandım vala dedim neden ben hala aynı yerde sayıyorum bismillah deyip basldım gerckten kısa zamnda kafama yattı tabiki sizin sabrınız ve özverinizin katkısı cok büyükolumunekankayizsmile kim tutar artık beni ekmegimede kavustumsositososito
sositosositosevgili aebencim böyle moral verici sözlerin icin tsk ederim,Bu sefer kafaya koydum montiyi birakmadan devam edicem...ben tam anlamiyla bu hafta basladim daha bir hafta bile olmadi...daha önce baslayip yarim birakiyodum tatliya yenik düstügüm icin :kedi: bu sefer ya olacak yada olacak baska yolu yok cünkü...
:sm_cool:sositosositosositosositosositosositoinaNIN BEN DE SİZLERDEN GÜÇ ALIYORUM SİZİ MUTLU GÖRDÜKÇE MUTLU OLUYORUM ....:kedi:BU YAZA HEP BEREBER ARZU ETTİGİMİZ KİLODA GİRİCEZ YETERKİ İS-TE-YİN .alkisalkisalkis
benim en sevdigim incir tatlısı arada bir tarifni veriyoruz ya .. birde hondanın tarifleri geçem gün döktürüyordu . genelde kuru meyvlerle yapılanlar.....sagolasin abenim...monti tatlilari nasil yapiliyor tarif verebilirmisin canim zahmet olmazsa?
kengocum .nevracım dün bildirdiginiz kilolarınızımı yazayım bu haftaki çizelgelerinize.
caNIM ZATEN YAĞLAR GıTMıŞ.kaydirigubbakcemile3 BıDE PıLATES YAPIYORSUN . BU HAFTA ASLINDA KıLONUN DEGıŞMEME SEBEBı ŞÖYLE . ZATEN KAÇAMAKLARINDA OLDU AMA . AsIL NEDEN ŞU ŞıMDı . YAGLARLA KAS YER DEGıŞTıRıYOR 1 KG YAG fUTBOL TOPU KADAR...1 KıLO KAS ıSE TENıS TOPU KADAR .. YER DEGıŞTıRDıKLERıNı DÜŞÜN ... hacim küçülsede agırlık aynı kalır dimi ,umarım anlata bilmişimdir ,
sen ebru ablama takıl , ne dayanır o kalça ,göbek günlerine .lülülülülülü:lepi:
bu aralar ben yapamıyorum belimde tarif edmedigim bi agırlık oldu ve düzelsin diye ara verdim sende dikkatli ol helede yüz üstü yatıpta yapılan kalça kaldırma hareketine .ben biraz abartmıştım kanepede uzandıgımda bile aklıma gelince yapıyordum çaktırmadan .kaydirigubbakcemile3
birde bu beslenme düzeninde idaal kilona gelince kilo verme duruyor ...yerimseniben
dünkü yemeğim
yarım portakal
2dilim ekmek k.k peynir marmelat
öğlen tavuk ızgara salata ayran
akşam spaketi1 tabak marol peynir yer fıstığı nar:1hug:
tabi canım . idaal kilodan sonra 2. aşama ve artık kilolara tamamen geri almamak üzere veda...:lepi:alkisalkisalkisAeben şimdi sana bir sorum olucak hedeflediğimiz kiloya gelince 2. aşamaya geçelim demikaydirigubbakcemile2
ŞenizAeben çocuklarınıda tebrik ederim maşallahonlarda senin gibi azimliler galiba
tabiki devam diyete gı daha ne oldu başlayalı .şimdi ben diyete devam ediyimi yada sadece platesmi yapıyım ya canım senı çok yoruyorum kusura bakma:kedi:ya kalçayı yaparken popoyu iyi sıkmak lazımmış kı bele yük binmesin diye bende bel fıtığı başlangıcı vardı plates sayesın de düzeldi inan bende geçen senedendir yapıyorum platesi sen istersen sadece sırt çalış faydasını görürsun
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisyerimseniben yer fıstıgı ve narı ara ögün olarak yaptın dimi yemekle birlikte nar yemedin ....?dünkü yemeğim
yarım portakal
2dilim ekmek k.k peynir marmelat 1 bardak süt
öğlen tavuk ızgara salata ayran
akşam spaketi1 tabak marol peynir yer fıstığı nar:1hug:
senin yaptıgında güzel beyazım .. hazırda var çok tatlı reçel gibi. ama fiyatı biraz yüksek .(dedigim diyebet reçel deyil)marmelat demişsiniz ya hangisi acaba? ben geçenlerde elma yaptım. rendeledim içine cevaiz koydum tarçın ekleyip hafif kavurdum tavada. güzel ve hafif oldu. yakında da inciri denemek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?