Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

İyi akşamlar arkadaşlar,hepinizi kutkuyorum.Yavaş yavaş bu kilolardan kurtulucaz....Bugün yediklerim şöyle..

SABAH tost+salata+mermelat+2 ceviz
ÖĞLEN Karnıbahar+omlet(2 yumurtalı)+yoğurt
ARA 1 elma+3kayısı
AKŞAM pırasa+yoğurt
ARA meyve yicema.s.

iyi aksamlar kizlar menümü yazayim gecmis sayfalari okuyayim
sabah
2 kuru kayisi,2 dilim ekmek,az peynir,az marmelat
öglen
ton baliklisalata,bir kase yogurt
aksam
kocaman 1 tabak domatesli kepeklispagetti,1 kase yogurt
arada
3 incir,3 hurma birazda badem

yok canim tartilmadim,korkuyorum tartilmayakafamçokkarıştı veremediysem...:1no2:
BAK BU yanlış işte kendine ve yediklerine güzeneceksin .:1hug: tekrardan başlayalı 1 haftayı geçti sanırım ... kıpırdanma olması lazım .. başladıgında gene 60 mıydın .?
böcügüm bu sefer bırakma bu işin başka yolu yok . bunu sende benim kadar biliyorsun monti geçmişin en az benim kadar eski.... bu sefer bitirelim bu işi .alkisalkisalkis
ben sana güveniyorum ...

. hala şiir yazıyormusun .? bakmaya fırsatım olmuyor şiirlinkine . bende yeni şiirlerimi ekliycektim ama vakit kalmıyor.:kedi:

bnde menümü takdim edeyim buyrunnnnnnnnn
1 portakalın suyu
sabah:2 dl. kızarmıs tam bugday ekmegi..3 zeytin..1 havuc rendesi..2 ks lor... yesillik..
ögle:lahana haslama 1 tabak yogurtla...kück porsiyon az salcalı spagetti..
aksam:yogurtlu havuc..küück porsiyon taze fasulye yemegi..cok az haslama karnıbahar..
şimdide 1 bardak light süt ve 3 ceviz..

:sm_cool:sositosositosositosositosositosositoinaNIN BEN DE SıZLERDEN GÜÇ ALIYORUM SıZı MUTLU GÖRDÜKÇE MUTLU OLUYORUM ....:kedi:BU YAZA HEP BEREBER ARZU ETTıGıMıZ KıLODA GıRıCEZ YETERKı ıS-TE-YıN .alkisalkisalkis

sevgili aebencim böyle moral verici sözlerin icin tsk ederim,Bu sefer kafaya koydum montiyi birakmadan devam edicem...ben tam anlamiyla bu hafta basladim daha bir hafta bile olmadi...daha önce baslayip yarim birakiyodum tatliya yenik düstügüm icin :kedi: bu sefer ya olacak yada olacak baska yolu yok cünkü...

sositososito azmin daim olsun ....alkisalkisalkisyerimseniben
tatlıyı çok canın çektiginde bizim monti tatlılarından denesene .... kendine hem işkence etme .. hemde diyetini bozma . yerimseniben

:teytey::teytey::teytey: ay bide spor yapabilsem tam olcakta en büüyk eksigim bu herlde yürüyüse bilem cıkmıyom acaba bn bi salano mu yazılsam yoksa biraz montiyi oturtmayı mı beklesemkafamçokkarıştı

sagolasin abenim...monti tatlilari nasil yapiliyor tarif verebilirmisin canim zahmet olmazsa?
benim en sevdigim incir tatlısı arada bir tarifni veriyoruz ya .. birde hondanın tarifleri geçem gün döktürüyordu . genelde kuru meyvlerle yapılanlar.....
çok canım çekerse reglde falan bitter ye bi kaç parça yemek arkasına .....

sonra marmelatlı yogurtta güzel oluyor ....cokacimcoook
1 ay kadar böyle dayana bilsen inan bi aşamaya gelince küçük kaçamaklarla devam edeblirsin .kaydirigubbakcemile5

selam monticiler öncelikle şiirleriniz çok güzel ve yeniş gelenler hoşgeldiniz :)

menüm:
1 bardak yağsız süt

sabah : 1 dilim ekmek, 1 domates, light peynir, zeytin
öğlen : omlet, salata, yoğurt
akşam : 1 tabak patlıcan yemeği, ton balıklı salata ve yoğurt
ara: 2 portakal , 1 havuç :kedi:

:enbuyukkk:

Aeben şimdi sana bir sorum olucak hedeflediğimiz kiloya gelince 2. aşamaya geçelim demikaydirigubbakcemile2

şimdi ben diyete devam ediyimi yada sadece platesmi yapıyım ya canım senı çok yoruyorum kusura bakma:kedi:ya kalçayı yaparken popoyu iyi sıkmak lazımmış kı bele yük binmesin diye bende bel fıtığı başlangıcı vardı plates sayesın de düzeldi inan bende geçen senedendir yapıyorum platesi sen istersen sadece sırt çalış faydasını görürsun

Son düzenleme:
dünkü yemeğim

yarım portakal

2dilim ekmek k.k peynir marmelat 1 bardak süt

öğlen tavuk ızgara salata ayran

akşam spaketi1 tabak marol peynir yer fıstığı nar:1hug:

Son düzenleme:
dünkü yemeğim

yarım portakal

2dilim ekmek k.k peynir marmelat

marmelat demişsiniz ya hangisi acaba? ben geçenlerde elma yaptım. rendeledim içine cevaiz koydum tarçın ekleyip hafif kavurdum tavada. güzel ve hafif oldu. yakında da inciri denemek istiyorum.

Aeben şimdi sana bir sorum olucak hedeflediğimiz kiloya gelince 2. aşamaya geçelim demikaydirigubbakcemile2
tabi canım . idaal kilodan sonra 2. aşama ve artık kilolara tamamen geri almamak üzere veda...:lepi:alkisalkisalkis

eger amacimiza ulaştıktan sonra . eskisi gibi yersek tabiki kilo alırız ...
o yüzden kilo vermiş arkadaşlar tekrardan kilo alıp dönüyor .
saglıklı beslenmeyi ahatımıza yerleştiememiz lazım yoksa bu işin başka yolu yok al ver al ,ver olur o zaman durum .:1no2:
2. aşamada kaçaklar var canım patates bile yenebiliyor haşlama patates degeri 65 . bunu yeşillikle yedigimizde 50 altında kalıyor ...
bildiginiz üzere . 1 aşamada 35 grçmiyoruz 2. aşamada 50 yi ......cokacimcoook o zaman yenecek listesi genişliyor tabi.
unutmayın arada bir yemekle ,sürekli tatlı yemegi karıştırmayın birbirine.cokacimcoook

Aeben çocuklarınıda tebrik ederim maşallah onlarda senin gibi azimliler galiba
Şeniz
tabiki devam diyete gı daha ne oldu başlayalı .klava: 2 ay yap bakalım .

canım bende 2 senedir yapıyorum pilatesi çok ta faydasını gördüm ...
kalça hareketlerinde aynen öyle yapıyorum ama .. agrı deyilde farkli bir agırlık hisediyorum o yüzden dedigin gibi bazı hareketleri çıkarıp devam edicem ....
ha bide kalcayı pilates yapmadanda sık farkı görürsün . ayakta dururken bile mutfaktabile ..kasların nasıl hareket ettigne bir bak bakalım .sengözlerimebaksanab

selam montinin güzelleri nabersiniz ya aeben patlıcan yada biber kızartması yiyebliyo muyuz yani bi abartmadan yoksa kızartma cıss mı:jeyyar:

dünkü yemeğim

yarım portakal

2dilim ekmek k.k peynir marmelat 1 bardak süt

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisyerimseniben yer fıstıgı ve narı ara ögün olarak yaptın dimi yemekle birlikte nar yemedin ....?
marmelat demişsiniz ya hangisi acaba? ben geçenlerde elma yaptım. rendeledim içine cevaiz koydum tarçın ekleyip hafif kavurdum tavada. güzel ve hafif oldu. yakında da inciri denemek istiyorum.
senin yaptıgında güzel beyazım .. hazırda var çok tatlı reçel gibi. ama fiyatı biraz yüksek .(dedigim diyebet reçel deyil)
kuşburnuda yapabilirsin ben yapmıştım ama şekersiz olması lazım annen yapabiliyorsa dene .... ben bu pahali olandan alıp kendi yaptıgım kuşburnunun içine katıyorum az bişi onu tatlandırıyor ....
ama marmelati ben peynir yemedigim zamanlarda kulanıyorum peynir ,zeytin yedigimde kullanmıyorum zaten kavaltıda .....
diger ögünlerde tatlı niyetine yiyyorum bazan çok canım çekerse yogurtla falan ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…