Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

aeben canım hayır bu benim ilk diyetim daha önceleri sadece az yiyordum diyet yapmıyordum.ya bugün işin aslı bişey farkettim daha önce düğmesi kapanmayan kot pantolonuma çok rahat girdim ama kilom yine aynıydı

kızlar yazdıkalırnızı jet hızıyla okuyuppp lesiley e kaçıyorummmm

3 günlük menüm....
CUMARTESİ
su,tiroid ilacı,kuru kayısı
kahvaltı
tb ekmek,peynir,zeytin,domates,çay
öğle
yok dışardaydım
ikindi
1 peynirli pide çay ( dışardaydım mecbur kaldım )
akşam
4 kuru kayısı,ısırgan çayı
ara
armut

PAZAR
sabah
su,tiroid ilacı,armut
kahvaltı
tb ekmek,peynir,zeytin, acı sos,salatalık,maydanoz,çay
öğle
nohut,yoğurt
ara
armut
akşam
hamsi buğulama,salata
ara
armut

PAZARTESİ
sabah
su,tiroid ilacı,2 mandalina
kahvaltı
denge ekmek,peynir,zeytin,salatalık,domates,çay
öğle
nohut yemeği,yoğurtlu kereviz salatası
ara
elma,armut
akşam
salata,yoğurt,çorba
su,bitki çayları,çay,iksir

sabah tartıldım çok şükür pide tartıya yansımadı,,5 saat hiç durmadan dolaşmanın etkisi sanırım...:))

merhaba monticiler iki gundur cok hastayım grip sonunda oğlum kocam derken benide esir altına aldı ozellikllebogazlarım cok kotu sesim nerdeyse hiç çikmıyo dunku menum
sabah:1 dilim denge salatalık peyir
hasta oldugum için elim kolum kalkmıyor hep yatıyorum ikindiye dogru ackınca tarhana corbası hafifi acılı(biliyorum montide yasak ama bir sey yapmaya halım yok dolapta yapılmıs duruyordu)aksamda vitamin niyeine mandlına 3 tane ardındanda 1kase yogur yani 2 gunudur menum montiye gore deil bu hafta bana izin kızlar kendinizide koruyun mikroplardan:2:kaydirigubbakcemile3

gamze cnaım geçmiş olsun.bak ses kısıklığıan boğaza bu çay çok iyi geliyor.denemni tavsiye ederim.zencefil hibiskus adaçayı narçiçeği hepsinden birer tutam alıp kaynayan suya at demlendikten 1-2 dk.sonra iç.gerçekten faydalı

tesekkur edrim canım yazdım bunların hepini bir kenara deniycem canım mutlaka tavsiyen için tesekkurr edrimkaydirigubbakcemile3

Gamze geçmiş olsun. Keçi boynuzu pekmezi de rahatlatır boğazlarını aklında olsun.

Aeben abla hoşbulduk. Özledim valla burayı. :)

Öğlen yemeğimi yedim.
Bugün ki menüm.
Sabah 07:30
3 çeri domates, yağsız peynir, 3 zeytin, maydanoz, 2 dilim salatalık

Ara 11:30
1 mandalina

Öğlen 12:30
Sade bamya, 2 yk yoğurtlu ıspanak kavurma, 1 yk z.yağlı börülce

Ara 15:30
2 mandalina

Akşam 19:30
Kıymalı ıspanak, yoğurt

tesekkur edrim canım hosgeldin sendeopuyorumnanaktan

benim bu spor saatine bir çöxzüm bulmam laızm

gamze geçmiş olsun cnm

daha once bır arkadas daha sormus ama abenımm bende henuz tam anlamıyla
anlıyamadım bu montı ısını bende kıtabıda var okumaya baslıyım dedım dun buldum
kıtabı ama haftason yogun okuyamadım okudukca cözerım dedım ama
ılk basları cok karısık karman corman bır dıyet galıba dedım kendıme
nebılıyım . bıde bu topıc okadar kalabalıkkı takıp etmekte zorlanıyorum
eger bu kadar ınsan yapıyor sonuc alıyorsa var bunda bısey yap mınnos
dıyorum ama bıse yıyorum 2 sayfa sonra bakıyorum aaa buda yasakmıs
ayy nebılıyım beceremıyorum bu montıyı ben

aeben abla hiç sorma sade hurmadan yaptım tadıda cok hosuma gitti gün içinde cumartesi her öğünde yedim :kedi:
sonra pazar gününe azcık bişi kalmıstı zaten onuda yedim...zaten 1 kase dolmamıstı oda 2 günde bitti ama diyet bitene kadar bi daha yapmıcam ben böyle seylere daanamıyorum kesinlikle onu cok ii anladım. hazır ambalajlı oldumu yemiyorum ama kendim yaptımmı tuttamıyorum içimdeki canavarı.. bilmiyorumkismile

benim bu spor saatine bir çöxzüm bulmam laızm

gamze geçmiş olsun cnm
saol canım....opuyorumnanaktan

aslında o kadar karısık deil canım bende montiye baslayalı 1 ay kadar oldu banda ilk basta biraz karısık glmişti ama hergun menumu yazdım yanlıslarım varsa duzelttiler bende o sayade ogrendim neyi ne zamam nerde yemem gerektiğini sende menulerini hergun yaz aebencim yanlısın varsa duzeltir bırde aeben baska menulerede yorum yazarken bu menu montiye uygun olmus diye belirtiyor bunlarda senin için ornek olusturabilir opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ben hala kitabını bulamadım kızlar yaaa oooffff:s nerden aldınız

temin edilememektedir dioo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…