merhaba monticiler iki gundur cok hastayım grip sonunda oğlum kocam derken benide esir altına aldı ozellikllebogazlarım cok kotu sesim nerdeyse hiç çikmıyo dunku menum
sabah:1 dilim denge salatalık peyir
hasta oldugum için elim kolum kalkmıyor hep yatıyorum ikindiye dogru ackınca tarhana corbası hafifi acılı(biliyorum montide yasak ama bir sey yapmaya halım yok dolapta yapılmıs duruyordu)aksamda vitamin niyeine mandlına 3 tane ardındanda 1kase yogur yani 2 gunudur menum montiye gore deil bu hafta bana izin kızlar kendinizide koruyun mikroplardan:2:kaydirigubbakcemile3
yerimsenibenne güzel yagdan gitmiş işte basküle fazla yansımasada .alkisalkisalkis...aeben canım hayır bu benim ilk diyetim daha önceleri sadece az yiyordum diyet yapmıyordum.ya bugün işin aslı bişey farkettim daha önce düğmesi kapanmayan kot pantolonuma çok rahat girdim ama kilom yine aynıydı
yagmurum pide hariç menülerim güzel canım . afiyet olsun ...3 günlük menüm....
CUMARTESİ
su,tiroid ilacı,kuru kayısı
kahvaltı
tb ekmek,peynir,zeytin,domates,çay
öğle
yok dışardaydım
ikindi
1 peynirli pide çay ( dışardaydım mecbur kaldım )
akşam
4 kuru kayısı,ısırgan çayı
ara
armut
PAZAR
sabah
su,tiroid ilacı,armut
kahvaltı
tb ekmek,peynir,zeytin, acı sos,salatalık,maydanoz,çay
öğle
nohut,yoğurt
ara
armut
akşam
hamsi buğulama,salata
ara
armut
PAZARTESİ
sabah
su,tiroid ilacı,2 mandalina
kahvaltı
denge ekmek,peynir,zeytin,salatalık,domates,çay
öğle
nohut yemeği,yoğurtlu kereviz salatası
ara
elma,armut
akşam
salata,yoğurt,çorba
su,bitki çayları,çay,iksir
sabah tartıldım çok şükür pide tartıya yansımadı,,5 saat hiç durmadan dolaşmanın etkisi sanırım...:))
geçmiş olsun gazzem ...merhaba monticiler iki gundur cok hastayım grip sonunda oğlum kocam derken benide esir altına aldı ozellikllebogazlarım cok kotu sesim nerdeyse hiç çikmıyo dunku menum
sabah:1 dilim denge salatalık peyir
hasta oldugum için elim kolum kalkmıyor hep yatıyorum ikindiye dogru ackınca tarhana corbası hafifi acılı(biliyorum montide yasak ama bir sey yapmaya halım yok dolapta yapılmıs duruyordu)aksamda vitamin niyeine mandlına 3 tane ardındanda 1kase yogur yani 2 gunudur menum montiye gore deil bu hafta bana izin kızlar kendinizide koruyun mikroplardan:2:kaydirigubbakcemile3
menün güzel irem .zemuszemusGamze geçmiş olsun. Keçi boynuzu pekmezi de rahatlatır boğazlarını aklında olsun.
Aeben abla hoşbulduk. Özledim valla burayı. :)
Öğlen yemeğimi yedim.
Bugün ki menüm.
Sabah 07:30
3 çeri domates, yağsız peynir, 3 zeytin, maydanoz, 2 dilim salatalık
Ara 11:30
1 mandalina
Öğlen 12:30
Sade bamya, 2 yk yoğurtlu ıspanak kavurma, 1 yk z.yağlı börülce
Ara 15:30
2 mandalina
Akşam 19:30
Kıymalı ıspanak, yoğurt
minnoş becerirsin güzelim aslında çok basit ...daha once bır arkadas daha sormus ama abenımm bende henuz tam anlamıyla
anlıyamadım bu montı ısını bende kıtabıda var okumaya baslıyım dedım dun buldum
kıtabı ama haftason yogun okuyamadım okudukca cözerım dedım ama
ılk basları cok karısık karman corman bır dıyet galıba dedım kendıme
nebılıyım . bıde bu topıc okadar kalabalıkkı takıp etmekte zorlanıyorum
eger bu kadar ınsan yapıyor sonuc alıyorsa var bunda bısey yap mınnos
dıyorum ama bıse yıyorum 2 sayfa sonra bakıyorum aaa buda yasakmıs
ayy nebılıyım beceremıyorum bu montıyı ben
her ögündemi yedin ....hemde proteinli yemeklerinin yanındadamı ??kaydirigubbakcemileaeben abla hiç sorma sade hurmadan yaptım tadıda cok hosuma gitti gün içinde cumartesi her öğünde yedim :kedi:
sonra pazar gününe azcık bişi kalmıstı zaten onuda yedim...zaten 1 kase dolmamıstı oda 2 günde bitti ama diyet bitene kadar bi daha yapmıcam ben böyle seylere daanamıyorum kesinlikle onu cok ii anladım. hazır ambalajlı oldumu yemiyorum ama kendim yaptımmı tuttamıyorum içimdeki canavarı.. bilmiyorumkismile
kıslar şu an goole amcaya yazdım ''KADINA ÖZEL MONTİGNAC'' DİYE ÇIKAN TÜM KİTAP SİTELERİNDE SATIŞI VAR .temin edilememektedir dioo
BU DEYİL MEYVEM ....BU ESKİ KİTAP KARIŞIK ÖZELİKLEDE İLK BAŞLAYANLAR İÇİN DAVİNCİNİN ŞİFRESİ GİBİ.kaydirigubbakcemile3 BEN BU KİTABI 1 YILDA ANCAK ÇÖZMÜŞTÜM ....sempatiksalakcinnihttp:// urun.gittigidiyor.com/ YEDIKCE-ZAYIFLA-MICHEL-MONTIGNAC_ W0QQidZZ31962124
tesekkur ederim abla saolll:2geçmiş olsun kıss...:teselli::çok üzgünüm:
yerimsenibenne güzel yagdan gitmiş işte basküle fazla yansımasada .alkisalkisalkis...
yagmurum pide hariç menülerim güzel canım . afiyet olsun ...
belki yansımadı ama verecegine engel oldu .
ama daha kötü bir şeçenekde vardı piden peynirli deyilde kıymalı olsaydı . ohaoldumsmilekesin kilona yansırdı ...aklinialirimsmile
geçmiş olsun gazzem ...
tesekkur ederim aebencim eyvah benim pidem kıymalıydı cumartesiden beri tartılmadım kesin yansımızdır 2 gundurde monti hak getire gitti verdiğim iki kiloohaoldumsmile
her ögündemi yedin ....hemde proteinli yemeklerinin yanındadamı ??kaydirigubbakcemile
marmelad kahvaltı için mevvem ... birde lisli yanı sebze yade baklagilli ögün arkasına belki yogurtla tatlı niyetine aradabir ... ama etli ve bol proteinli bir ögünün arkasına marmelad YENMEZZZ....
.
menün güzel irem .zemuszemus
iremcim neden kahvaltında ekmek yok ??aklinialirimsmile
soruyorum sizee
ki
3 mil leisle yapıp 400 mekik çekip
sonra öglen yemegini yiyip
üsütünede mozaik pasta yede
hem midesi bulanırr hemde bütün hafta poşa kürek çekecek hemde tam gaz spora başlamışkenn
yaptıgı spor işe yaramıycakkk
benim gibi aptalın tabikii(((((((((((((((((
Selam hanımlarrr, nasılsınız, güzel verimli bir hafta olsun hepimiz için inş.:))
gamzem kıs geçen hafta sendeyilmiydin 2 kilo veren yanlış hatırlmamıyorum dimi...:uhm: ne o kıs zafer sorhoşumu oldun beaaaaalsanaalsanasmile kıymalı pide ha ...tesekkur ederim abla saolll:2puyorumnanaktan
:mymeka::mymeka:soruyorum sizee
ki
3 mil leisle yapıp 400 mekik çekip
sonra öglen yemegini yiyip
üsütünede mozaik pasta yede
hem midesi bulanırr hemde bütün hafta poşa kürek çekecek hemde tam gaz spora başlamışkenn
yaptıgı spor işe yaramıycakkk
benim gibi aptalın tabikii(((((((((((((((((
yedim aeben abla :kedi: yoğurtla karıstırdım yedim meyveli yoğurt gibi oldu süperdi yemekden sonra tatlı gibi yedim her şekilde yedim yani
ama bir daha yemicem kan sekerim uçtu uçtu bide evde yeşil cayımda bitmiş deli gibi döndüm durdum 2 gün...
EVET YA BENDE HER SEFERİNDE SORUYORDUM ...BENDE UNUTMUŞ TEKRAR SORMUŞUM ...kaydirigubbakcemile3Abla yazmyı unuttum 1 dilim buğday ekmek yedim.
Önceden de yazmayı unutuyordum zaten :roflol:
ketumum nerdesin bacım yine ce deyip kaçmışın ...selam hanımlarrr, nasılsınız, güzel verimli bir hafta olsun hepimiz için inş.:))
EEEEE TOZUTURSANIZ ULAŞAMASSINIZ ....aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile2 bucuk hafta var bayrama delikafadulden
hiç birimiz bayram hedefine ulaşamıcak delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?