Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

masum lesli yaparken alt komşularım için üzülüyordum ben :)
eminim aşağıya epay ses gidiyordur ama alt katın boş ise sabah dışarıda spor yaptığın saatte yapsan olur mu?* daha minnoşlar uyanmadan bitmiş olurdu hem

geçmiş olsun kıss...:teselli::çok üzgünüm:

yerimsenibenne güzel yagdan gitmiş işte basküle fazla yansımasada .alkisalkisalkis...
yagmurum pide hariç menülerim güzel canım . afiyet olsun ...
belki yansımadı ama verecegine engel oldu .
ama daha kötü bir şeçenekde vardı piden peynirli deyilde kıymalı olsaydı . ohaoldumsmilekesin kilona yansırdı ...aklinialirimsmile
geçmiş olsun gazzem ...
menün güzel irem .zemuszemus
iremcim neden kahvaltında ekmek yok ??aklinialirimsmile

minnoş becerirsin güzelim aslında çok basit ...
yasaklar şunlar . beyaz unlu tüm gıdalar şekerli tüm gıdalar . muz. mısır. pişmiş havuç.patates.
bunlar zaten genel olarak tüm diyet listelerinde yasaktır .
sabah bol ekmekli bir kahvaltı . tek dikkat etmen gereken peynirirnin yagsız olması ..

öyleyinde ana yemegin ne varsa yanında salata ve yogurt .
akşamda aynı
arlardada meyve ... bukader...
her ögündemi yedin ....hemde proteinli yemeklerinin yanındadamı ??kaydirigubbakcemile
marmelad kahvaltı için mevvem ... birde lisli yanı sebze yade baklagilli ögün arkasına belki yogurtla tatlı niyetine aradabir ... ama etli ve bol proteinli bir ögünün arkasına marmelad YENMEZZZ....
proteinlerde genelde doymuş yag oluyor . ve bu ögünün ardından kanşekerinizi azda olsa sınır dışına çıkartan karbonhidratlar . kilo vermeyi engeller .
temin edilememektedir dioo
kıslar şu an goole amcaya yazdım ''KADINA ÖZEL MONTİGNAC'' DİYE ÇIKAN TÜM KİTAP SİTELERİNDE SATIŞI VAR .

http:// urun.gittigidiyor.com/ YEDIKCE-ZAYIFLA-MICHEL-MONTIGNAC_ W0QQidZZ31962124
BU DEYİL MEYVEM ....BU ESKİ KİTAP KARIŞIK ÖZELİKLEDE İLK BAŞLAYANLAR İÇİN DAVİNCİNİN ŞİFRESİ GİBİ.kaydirigubbakcemile3 BEN BU KİTABI 1 YILDA ANCAK ÇÖZMÜŞTÜM ....sempatiksalakcinni

ÖNERDİGİM VE KTAPÇILARDA BULABİLECEGİNİZ KİTAP BU ...

geçmiş olsun kıss...:teselli::çok üzgünüm:
tesekkur ederim abla saolll:2puyorumnanaktan

soruyorum sizee
ki
3 mil leisle yapıp 400 mekik çekip
sonra öglen yemegini yiyip

üsütünede mozaik pasta yede
hem midesi bulanırr hemde bütün hafta poşa kürek çekecek hemde tam gaz spora başlamışkenn
yaptıgı spor işe yaramıycakkk

benim gibi aptalın tabikii(((((((((((((((((

yedim aeben abla :kedi: yoğurtla karıstırdım yedim meyveli yoğurt gibi oldu süperdi yemekden sonra tatlı gibi yedim her şekilde yedim yani
ama bir daha yemicem kan sekerim uçtu uçtu bide evde yeşil cayımda bitmiş deli gibi döndüm durdum 2 gün...

idefix ten sipariş ettim kızlarr haftasonuna kadar gelir heralde 10 tl kitap 4 tl kargo

menün güzel irem .zemuszemus
iremcim neden kahvaltında ekmek yok ??aklinialirimsmile

Abla yazmyı unuttum 1 dilim buğday ekmek yedim.
Önceden de yazmayı unutuyordum zaten :roflol:

lmaz:alsanaalsanasmile

Selam hanımlarrr, nasılsınız, güzel verimli bir hafta olsun hepimiz için inş.:))

kaydirigubbakcemile5

tesekkur ederim abla saolll:2puyorumnanaktan
gamzem kıs geçen hafta sendeyilmiydin 2 kilo veren yanlış hatırlmamıyorum dimi...:uhm: ne o kıs zafer sorhoşumu oldun beaaaaalsanaalsanasmile kıymalı pide ha ...
:mymeka::mymeka:
ben ne eDem sizi .bilmiyorumkismile..
ÜLEYN TOZUTTUNUZ İYCE .... BAYRAMA NE KALDIIIII??????delikafaduldenalsanaalsanasmile

diyar mecbur cnm sabah erken yapıcma yoks aişlerimd eyetişmiyor zaten
birde çok yorluyorum acıkıyorum o saate ve ardındna yemek yiyorummm

en uygun saat sabah 7 meyvemi yerimmm sporumuu yaparımm

selam hanımlarrr, nasılsınız, güzel verimli bir hafta olsun hepimiz için inş.:))
ketumum nerdesin bacım yine ce deyip kaçmışın ...
Gelmez oldun iyce .....
Nasılsın ...iş arıyormusun *

aebencim valla hiç istemeyerek yedim..dışardaydık yalnız olsam yemezdim...mecbur kaldım...(nasıl içime yer ettiyse sabah ilk işim tartılmak oldu...(
gamze kıs bak allahın işine kıymalı kalmamıştı...:)))kıymalıyı gamze yedi bana peynirli kaldı...:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…