Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

ketumum nerdesin bacım yine ce deyip kaçmışın ...
Gelmez oldun iyce .....
Nasılsın ...iş arıyormusun *

Selam canım, iyi diyelim iyi olsun...bugün bir yere gidecektim görüşmeye ama 2 gündür halsizlik var üzerimde, enerjim çok düşük, yarına inşallah, sen nasılsın:)

BAK BUDA İYİ TESELLİ AMA ZÜGÜRT TESELİSİ .kaydirigubbakcemile3

heeeeeeeeyyyyyyyyyyyy kızlaaaaaaaarrrrrrrrrrrr nasılsınız bakalııııııııımmmmmmmm

aeben ablaaaaaa
sana bir soruuuu
hani şimdi ben iki haftada toplamda bir kilo verdim ya
kilo vermem durdu diyorum....
Sence bir süre daha böyle devam edeyimmi montiye?
Yoksa extra birşeyler yapayımmı? Ayran detoksu gibi yeşil çay iksiri gibi vs. vs.
Haaa bu arada bu hafta regl haftam birde bir alakası varmı olurmu?
Ablaaaaaa hadi söyleeeeeee
DOHTOR BU NEE sempatiksalakcinni

ya evet safinaz cnaımya oysa ben yazın valla deli gibi içyirodum şimdi su bana ben suya bakıp duruyoruz.

Selam canım, iyi diyelim iyi olsun...bugün bir yere gidecektim görüşmeye ama 2 gündür halsizlik var üzerimde, enerjim çok düşük, yarına inşallah, sen nasılsın:)
İNŞALLAH ARADIGIn İŞİ BULURSUN ....:Saruboceq:
biro ya elaman alıyorduk . aklıma hemen sen gelmiştin .. hala ankarada olsaydın .

bende iyi olmaya çalışıyorum . iyileşemedim hala bi tarafdan üşüyor bir yandanda terliyorum .... birde regl olmuşun bu sabah ... hiç beklemiyordum daha 1 haftası vardı ...:umursamaz:
geçen gün yazmayı unuttum sana . aktardakı hatun göbüşteki sarkmalar ve çatlaklar için kakao yagı önerdi kendi kulanmış toparladı diyor ... maliyetide ucuz . yagı dediysem sıvı deyil katı . acuç içi kadar aldım fazla tutmadı 6lr. unutmassam sürüyorum .. sempatiksalakcinni dene istersen .

Ben bayrama kadar yani 3 haftada 68 göreceğim kızlar. Şu an tam 70,6 yım. 3 haftada 2.5 kilo vereceğeim. Göreceksiniz.

kızlar 2 litre su kesin şart demi bu aralar su midemi fena bulandırıyor

ne yalan sööliimmm ben bu aralar suyu unuttum, günde en fazla 2 bardak ya içiyorumdur ya da içmiyorumdur, kış geldi diye aramıyoruz o kadar...ben kalkıp 1 bardak su içeyim, hazır aklıma düşürmüşken:)))

Ben bayrama kadar yani 3 haftada 68 göreceğim kızlar. Şu an tam 70,6 yım. 3 haftada 2.5 kilo vereceğeim. Göreceksiniz.
alkisalkisalkisalkisalkisalkisişte zafer .. önce karalı olmak ..alkisalkisalkis...
bende zorlanıyorum ama 2 lt içmeye çalışıyorum ..... küçük şişelerle göz önüne koyun . ben bardakla içemiyorum hemen tıkıyor ..:içelim:

su konusunda masallahım var allahtan günde en az 2 litre su bitiyo 4 kupa yeşil cayda ekleniyor.zaten en ii yaptığm sey o kızlar ben dün aksam spora basladım bundan sonra bi engel cıkmadığı sürece haftada 4 gün 70 dk spor yapıcam.

Bi aksilik olmazsa ben 2. diplomayı da alacağım bayrama kadar meyvemmmsositososito:)

evet ya ketumum çizelgene bakanlar yeni başladın sanıryor canım ..kaydirigubbakcemile3
kaç kilo oldu bacım 10 kiloyu çoktannnn geçti sanırım ...kaydirigubbakcemile5

Geçmiş olsun canımmm, dikkat et kendine bak eline bakan 3 beben bir de enişte var:))

Ankara'ya geri mi taşınsam acepkaydirigubbakcemile3

Ayyy ciddi misin, gerçekten uygunmuş, krem gibi bişey mi? bi bakayım çıktığımdaopuyorumnanaktan

evet ya ketumum çizelgene bakanlar yeni başladın sanıryor canım ..kaydirigubbakcemile3
kaç kilo oldu bacım 10 kiloyu çoktannnn geçti sanırım ...kaydirigubbakcemile5

65 ile başladım Aebencimmm, düz hesap 11 kg. araya benim taşınma sürecim girmeseydi çoktan istediğim kiloya varmıştım bile...eh napıcannn herşey nasip kısmet işi, en güzel yanı isehala aranızda olmam:)))

ya evet safinaz cnaımya oysa ben yazın valla deli gibi içyirodum şimdi su bana ben suya bakıp duruyoruz.

büyük aşk :asigim: :asigim:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hadi inşallah güzelim takipteyizzzzz

yap valla vaktin var nasılsa akşamları işin ne....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…