büyük aşk :asigim: :asigim:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hadi inşallah güzelim takipteyizzzzz
yap valla vaktin var nasılsa akşamları işin ne....
delü...aeben ablaaaaaa
sana bir soruuuu
hani şimdi ben iki haftada toplamda bir kilo verdim ya
kilo vermem durdu diyorum....
Sence bir süre daha böyle devam edeyimmi montiye?
Yoksa extra birşeyler yapayımmı? Ayran detoksu gibi yeşil çay iksiri gibi vs. vs.
Haaa bu arada bu hafta regl haftam birde bir alakası varmı olurmu?
Ablaaaaaa hadi söyleeeeeee
DOHTOR BU NEE sempatiksalakcinni
tlyonum detokslar aslında kilo için deyilde bünye durdugunda yada aşırı kaçamak yapıldıgında tetikleyici ve temzileyi olarak işe yarıyor ...aeben canım bende sabah sorcaktım bu detokslar ne işe yarıyor biraz bahsedermisin?
merhaba kızlar
bende geçen kış montiye başlamıştım 1 ay bile olmadan 5 kilo vermiştim.ama şimdi tekrar başlayamıyorum( çok zor geliyor.bu arada kolaya kaçmak için abuk subuk ot püsür ne varsa içtim.en son içtiğim funda suyu yüzünden nerdeyse şeker hastası olacaktım ( şekerim çok düştü nedenini anlayamadım tabi hemen ; buraya da birkaç kez girip yazmıştım o zamanlar neyse işte şimdi tekrar gücümü topladım ve bugun itibari ile ben de aranıza katılmak istiyorum.lütfen bana da yardımcı olun (
tekrar hoşgeldin ... derin ...vede geçmiş olsun ucuz atlatmışın ...merhaba kızlar
bende geçen kış montiye başlamıştım 1 ay bile olmadan 5 kilo vermiştim.ama şimdi tekrar başlayamıyorum( çok zor geliyor.bu arada kolaya kaçmak için abuk subuk ot püsür ne varsa içtim.en son içtiğim funda suyu yüzünden nerdeyse şeker hastası olacaktım ( şekerim çok düştü nedenini anlayamadım tabi hemen ; buraya da birkaç kez girip yazmıştım o zamanlar neyse işte şimdi tekrar gücümü topladım ve bugun itibari ile ben de aranıza katılmak istiyorum.lütfen bana da yardımcı olun (
herkese merhabalar arkadaşlar...uzun süredir takip ediyordum bugun nihayet yazmaya karar verdim :)) bundan 40 gün önce zayıflamaya karar verdim çünkiiii tatilde sağolsun eş dost akrabaların öcü görmüş gibi bakışları girdiğim mağazadaki kızların size göre kıyafet satmıyoruz lafları kötükedihüso beni iyice çileden çıkardı ve artık zayıflama zamanı diyerek gidip hemen bir koşu bandı aldımdiyetisyene gitmedim çünki uymayacağımı biliyordum.. kalori cetveli çıkardım..ney kaç kaloridir. hangi etkinilik kaç kalori yaktırır..fln fln.. başlarken evet yazan kadar 30 kilo vermem gerek diyerek çıktım yola ..ilk 10 gün ekmeği şekeri çikolatayı kolayı kestim..10 gün sonra kahvaltı ve öğlen yemeklerime ekmeği 2 dilim olarak ekledim..sadece salata ağırlıklı beslenirken ( yeşillkik tarzı ) 10 gün sonra sebze beyaz ete başladım ama akşam 7 den sonra yemek yememek şartıyla..çok acıktığımda 1 elma bol su şekersiz çay a sarıldım :)) koşu bandına gelince aldığım günden beri 6 km nin altına düşmedim...günlük yaklaşık 2 saat yürüyorum ( genelde pc den film seçerek başlıyorum yürümeye filme daldığım için 4 saate çıktığı oluyor ) vesselam gelelim sonuca koşu bandı ilk eve geldiğinde pehh okadarda masrafa girdim neye yaricaksa diyen ben 40 gün de 11 kilo vererek aranızdayım ..hedefi 30 kilo olan ben 11 kilo vermiştim :S başlangıç kilom 102 boyum 1.70 ---40 gün sonraki kilom 91 ..inanması çok güç :S ben hala bunu başaran benmiyim diyorum kaydirigubbakcemile3 beslenmeme gelince şeker-çikolata-asitli içecekler yememeye halen devam ediyorum onun haricinde yemeğimi yiyorum haftada 1 gün kendimi ödüllendirip öğlen yemeğimde çok sevdiğim bir yemeği yiyorum ( fazladan 1 saat yürüyüş ekleyerek ama ) 2 yıl önce aldığım giymediğim kıyafetleri giydiğimi görünce birdahada eski düzende yiyeceğimi sanmıyorum :)) umarım çok karışık bir yazı olmamıştır..herkese sevgiler ..:) bol bol su içmeyi ihmal etmeyelimmmmmmm
akannehir ben yanlış konuyamı yazdım kızlarrrrrr ohaoldumsmile
:)))) nereye yazmak istemiştin ki?
hoş geldin..opuyorumnanaktanherkese merhabalar arkadaşlar...uzun süredir takip ediyordum bugun nihayet yazmaya karar verdim :)) bundan 40 gün önce zayıflamaya karar verdim çünkiiii tatilde sağolsun eş dost akrabaların öcü görmüş gibi bakışları girdiğim mağazadaki kızların size göre kıyafet satmıyoruz lafları kötükedihüso beni iyice çileden çıkardı ve artık zayıflama zamanı diyerek gidip hemen bir koşu bandı aldımdiyetisyene gitmedim çünki uymayacağımı biliyordum.. kalori cetveli çıkardım..ney kaç kaloridir. hangi etkinilik kaç kalori yaktırır..fln fln.. başlarken evet yazan kadar 30 kilo vermem gerek diyerek çıktım yola ..ilk 10 gün ekmeği şekeri çikolatayı kolayı kestim..10 gün sonra kahvaltı ve öğlen yemeklerime ekmeği 2 dilim olarak ekledim..sadece salata ağırlıklı beslenirken ( yeşillkik tarzı ) 10 gün sonra sebze beyaz ete başladım ama akşam 7 den sonra yemek yememek şartıyla..çok acıktığımda 1 elma bol su şekersiz çay a sarıldım :)) koşu bandına gelince aldığım günden beri 6 km nin altına düşmedim...günlük yaklaşık 2 saat yürüyorum ( genelde pc den film seçerek başlıyorum yürümeye filme daldığım için 4 saate çıktığı oluyor ) vesselam gelelim sonuca koşu bandı ilk eve geldiğinde pehh okadarda masrafa girdim neye yaricaksa diyen ben 40 gün de 11 kilo vererek aranızdayım ..hedefi 30 kilo olan ben 11 kilo vermiştim :S başlangıç kilom 102 boyum 1.70 ---40 gün sonraki kilom 91 ..inanması çok güç :S ben hala bunu başaran benmiyim diyorum kaydirigubbakcemile3 beslenmeme gelince şeker-çikolata-asitli içecekler yememeye halen devam ediyorum onun haricinde yemeğimi yiyorum haftada 1 gün kendimi ödüllendirip öğlen yemeğimde çok sevdiğim bir yemeği yiyorum ( fazladan 1 saat yürüyüş ekleyerek ama ) 2 yıl önce aldığım giymediğim kıyafetleri giydiğimi görünce birdahada eski düzende yiyeceğimi sanmıyorum :)) umarım çok karışık bir yazı olmamıştır..herkese sevgiler ..:) bol bol su içmeyi ihmal etmeyelimmmmmmm
derin inan hepimizin durumu öyle 3 çoçukda bende var . tabi onlar benim yediklerinim aynı yemek zorunda deyil ... çeşit çeşit bizlerde yapıyoruz ama yemiyoruz işte ...saol aeben
eşim akşamları bir hayli yemek yer
değişik şeyler ister
yapmadan olmuyor
yapınca yemeden olmuyor(
çocuk var işte daha 2 yaşında
bahane bol tabi:))
neyse yapıcam bu sefer yaaa inş.:))
şimdi oğlumun doğum günü geliyor
gelenlerin zaten hep kilo problemi var
acaba ne yapabilirim hafif aktif olarak:))
kaydirigubbakcemile3olsun güzelim heryer bizler için ..yaglara güle güle ...akannehir ben yanlış konuyamı yazdım kızlarrrrrr ohaoldumsmile
delü...
sakın safişim sakın bozma bu düzenini...
sen 2 haftada 1 kilomu verdin??? daha önceki haftalar niyen sayılmıyor onları başkasımı verdi.....:1closedeyes::dilcikar:
regl haftası tabiki kil farkı olyor ... mesele dün 62 gelen ben bu sabah 62 5 geldi hayırdır dedim .. ama mezro ölçülerimde inmiş belim tekrar 6lı rakamlarda . sengözlerimebaksanab o yüzden takmadım ... 2 saat sonrada regl olmuşum . anladım artışın nedenini...aklinialirimsmile
yeşil çayı detoks yerine koyma . tabiki iç ... ama ayran vs deneme ...
montinin en zor iki zamanı vardır birsi ilk hafta .
ikinciside duragan haftalar sabırla dayanmak . bu ikisi atlatıldımı gerisi çorap sökügü gibi gelir ....
tlyonum detokslar aslında kilo için deyilde bünye durdugunda yada aşırı kaçamak yapıldıgında tetikleyici ve temzileyi olarak işe yarıyor ...
bir çok detoksunda yaradan çok zararı oldugunu defalarca gördük burda ve takımda . helede lahana .delikafadulden ilk günlerde baskül harika sonuçler verir.. bıraktıgın andada aşırı ve önlenemeyen bir iştah patlaması olur . bünyenin düzenini bozup kilo vermeyi haftalarca sekteye ugratmasıda cabası ... denemeyin bile lahanayı .
benim tek patentini verdigim 1.yada 2. günlük ayran aşı ..oda herkezde aynı etki yapmıyor .
Safişimmm sakın canımmm, kilo durmalarına en iyi örnek ben olsam gerek...montiye başladıktan 1 ay kadar sonra kilom durdu, ya veremedim ya 100-200 gr. verdim (öncesinde haftada 1kg.'a kadar verebiliyorken) ben de başta endişe ettim ama arkadaşların desteği ile devam ettim (yan yollara sapmadan)...biraz sabırla devam et canım, sabrınmeyvesi pek tatlı oluyor
aeben sağol canım.ben detoks falan yapmam.montiye devam bu hafta regl olduğum için ondan tartıya yansımamıştır.ama usanmadan devam montiye:) sanırım safinaz gibi bende durağan döneme geçtim ama ilerleyen haftalarda durağanlık bitecektir inanıyorum buna.
ben o dediğiniz diyeti uygulamıyorumda :))) o yüzden acaba yanlış yerdemiyiim dedim boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?