Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

yaa kızlar bişi daha sorucam size
şu öğlen yemeğinde hani montiye aykırı yemek olunca yenen leblebi varya
o hangisi?

şu hani çocukken tozunu yediğimiz leblebi mi?

Yoksa sert olanımı?

Birde ne kadar yemek gerek öğlen yemeği yerine?

safiş kız profil resmin tam tersi olması gerekiyormus önce şişman sonra zayıf ... biz şimdi şişmanız kaydirigubbakcemile3

canım bu resim alıntı göya ünlülerin zayıf ve şişman halleri imiş takımda yayınlamıştım resimleri sonra beğendim avatara koydum sende tersini düşün anacım yaaa

inan hiçbir bilgim yok bu konuda nedir nedeğildir bana uyarmı yada ben o diyete uyacakmıyımbilmiyorumkismile

Çok sürmeyecek inan bana, biraz proteine ağırlık ver, suyu arttır, arkası gelecektir..

biraz derken ne kadar acaba canım yaa orda hep şüphem var
öğlen tavuk yediysem akşama yumurta yiyebilirmiyim mesela yada kırmızı et....
suyu bu gün arttırıyorum yavaş yavaş...

inan hiçbir bilgim yok bu konuda nedir nedeğildir bana uyarmı yada ben o diyete uyacakmıyımbilmiyorumkismile

bence uyar denemekte fayda var ne kaybedersinki kilodan başka

neden uymasın canım benim, burada troidi olan, polikistiği olan, hipoglisemisi olan arkadaşlar var ki bu rahatsızlıklar kilo vermeyi zorlaştıran rahatsızlıklardır, onlar bile güzel sonuçlar alıyorken sana uymaması sözkonusu değil...neymiş bu monti diyorsan ilk sayfaları oku sonrasında uyguladığımız menüleri incele, aklına yatarsa en kısa zamanda da başla (bir gün bir gündür)...

galiba bu diyette bana tek uyan şeker :)) çünki şeker sorunu olan birisiyim bu yüzden şeker kullanmıyorum a.s bana en fazla yardımcı olan spor galiba :S hergün 6 km yürüyüş ve 40 mekik.. bazen 10 km de buluyor...bol bol çay içiyorum şekersiz..malum sıfır kalorii

sarı yada beyaz leblebi safişim tuzsus olsun sonra şişme...
leblebiyi nohut yemeginin yerine koy ...ona göre miktarınıda sen ayarla . doyma miktarı yane .
öyle yemegi yerine meyve ve kuruyemişde olabilir .
ketumumun dedigi gibi dilocam bu tatlı bir tesadüf belkide hatatını degiştirecek .baştan aşagıya ..opuyorumnanaktan

kan şekerini dengede tutuyor bu beslenme ve karnını doyurup kilo verdiriyor kısaca özeti bu birde saglıklı beslendigin için birçok hastalıkdanda korunmuş oluyorsun (şeker ,tansiyon, kolestrol vs gibi)

.
tabi safiş neden yemeyesin .cokacimcoook

safişcimm ben de tam 3 hafta sürdü yani neredeyse 1 ay...ama sonrasında daha hızlı gitti kilolar, üstelik 42 yaşımda olmama rağmen (montiye ileri yaş metabolizması sökmüyor:))) )

Tabii ki yiyebilirsin, ben yaptım mesela, hem de 3 yumurtaya kadar yiyebilirsin yanına bol salata ve ayran/yoğurt tüketerek...

yaaa iyide ablaa tuzsuz olanını nerden bulucam :çok üzgünüm:

leblebi yerine badem ve fındık yesem sütle olmazmı çok seviyorumda sempatiksalakcinni

ohhooo desene ben bir avuç leblebi ile doyarım zaten beee tıkıyor o beni çok... özellikle sarı olanı....
hatta annem o sarı leblebi ile kuru üzümü yer çok sever.
Kuru üzüm bizde yasak dimi?

aeben, cok yanlizim+, dilocan_65, ketum, meyvenull+, tlyonl2009, yagmurgozlu+, İrem&Özge+

çok yanlızım neden ses vermiyorsun kuzum özledik seni.....

neden çok yalnızki :uhm:

doğru diyorsun canım üç hafta hımmm ben devam etmeye kararlıyım hayatım yaa bakalım ne olucak.....

anladım canım ona göre besleneyim bu sıralar o zaman haşlanmış yumurtayıda severim yoğurtla.....

aa kızlar o zaman akşamları sebzeli omlet yapıp yiyebilirim bende süper ya yanına salata yoğurt tamamdır:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…