safiş kız profil resmin tam tersi olması gerekiyormus önce şişman sonra zayıf ... biz şimdi şişmanız kaydirigubbakcemile3
tamam ketumum yukarıda da yazdığım gibi yılmadan usanmadan devam ediyorum yoluma bakalım ne zaman başlayacağım kayıplara.... kaydirigubbakcemile3..
Çok sürmeyecek inan bana, biraz proteine ağırlık ver, suyu arttır, arkası gelecektir..
inan hiçbir bilgim yok bu konuda nedir nedeğildir bana uyarmı yada ben o diyete uyacakmıyımbilmiyorumkismile
ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile aman allahımmmmm:))))
inan hiçbir bilgim yok bu konuda nedir nedeğildir bana uyarmı yada ben o diyete uyacakmıyımbilmiyorumkismile
sarı yada beyaz leblebi safişim tuzsus olsun sonra şişme...yaa kızlar bişi daha sorucam size
şu öğlen yemeğinde hani montiye aykırı yemek olunca yenen leblebi varya
o hangisi?
şu hani çocukken tozunu yediğimiz leblebi mi?
Yoksa sert olanımı?
Birde ne kadar yemek gerek öğlen yemeği yerine?
ketumumun dedigi gibi dilocam bu tatlı bir tesadüf belkide hatatını degiştirecek .baştan aşagıya ..opuyorumnanaktaninan hiçbir bilgim yok bu konuda nedir nedeğildir bana uyarmı yada ben o diyete uyacakmıyımbilmiyorumkismile
tabi safiş neden yemeyesin .cokacimcoookbiraz derken ne kadar acaba canım yaa orda hep şüphem var
öğlen tavuk yediysem akşama yumurta yiyebilirmiyim mesela yada kırmızı et....
suyu bu gün arttırıyorum yavaş yavaş...
.
biraz derken ne kadar acaba canım yaa orda hep şüphem var
öğlen tavuk yediysem akşama yumurta yiyebilirmiyim mesela yada kırmızı et....
suyu bu gün arttırıyorum yavaş yavaş...
alkisalkisalkisalkisalkisalkisişte zafer .. önce karalı olmak ..alkisalkisalkis...
hadi inşallah güzelim takipteyizzzzz
İremcimmmm hoşgeldin canımmm, nerelerdeydin bakemmm:))
aeben, cok yanlizim+, ienmmr, ketum, meyvenull+, minnoş prenses, Safinaz84+, tlyonl2009, yagmurgozlu+, İrem&Özge+
mucuks ...ben kaçtım çocuklar okulda kalacak ...::))))
sarı yada beyaz leblebi safişim tuzsus olsun sonra şişme...
leblebiyi nohut yemeginin yerine koy ...ona göre miktarınıda sen ayarla . doyma miktarı yane .
öyle yemegi yerine meyve ve kuruyemişde olabilir .
tabi safiş neden yemeyesin .cokacimcoook
aeben, cok yanlizim+, dilocan_65, ketum, meyvenull+, tlyonl2009, yagmurgozlu+, İrem&Özge+
çok yanlızım neden ses vermiyorsun kuzum özledik seni.....
safişcimm ben de tam 3 hafta sürdü yani neredeyse 1 ay...ama sonrasında daha hızlı gitti kilolar, üstelik 42 yaşımda olmama rağmen (montiye ileri yaş metabolizması sökmüyor:))) )
Tabii ki yiyebilirsin, ben yaptım mesela, hem de 3 yumurtaya kadar yiyebilirsin yanına bol salata ve ayran/yoğurt tüketerek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?