Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

safişcim ben resimleri göremiyorum yaaaa

kızlarrrr yakaladım sizi, demek ki menüleri incelememişsiniz, yumurtalı yemekleri hem öğle hem akşam menüsüne taşıyabilirsiniz tabii ki, omlet (sade,sebzeli, bizim monti peyniri ile) menemen, çılbır, haşlama, üstelik en ekonomik protein kaynağı, şu dönemde et, balık ve tavuk fiyatlarına bakarsakyerimseniben

Son düzenleme:
ayy butun yazılanları okudum bu topık gercekten cok canlı neselı ınsallah
bende boyle capcanlı bır sekılde kılo verırım sızınle beraber abenım yazdıgın
cevaplar ıcın tesekkur ederım
dıger cevap veren arkadaslar sızede tesekkur ettım alıntı yaptım bastan ama
oku oku bıtmedı cevap yazıcak yere kadar verıcegım cevapları unuttum
oyuzden alıntıları sıldım boyle cevap vereyım dedım. ketumcum canım sen nekadar guzel kılo vermıssın ya zaten ketum masum meyvenul masallah cok ıyı gıdıyorsunuz
umarım en kısa zamanda ıstedıgınız kıloyada ınersınız bundan sonra bende menulerımı
yazıyım banada yanlısları dogurları ogretırsınız olmazmı kızlar.

Teşekkür ederim canımmm, isteyince oluyor işte....menülerini sabah 3 öğün olarak yazarsan, hepimiz yanlış varsa düzeltmeye hazırız tatlım, bu şekilde 1 haftaya kalmaz neyin ne olduğunu anlıyorsun zaten, bi de dikkat etmen gereken yazdıklarının dışına çıkmamaya gayret etmen, bu durumda kilo vermemen mümkün değil...hadi hayırlısıopuyorumnanaktan

ben geçen hafta birşey bilmezkeeeen aebenim sayesinde monti menüleri yazıyorum kendime özel nihahah kitabımda gelcek inş kilo vererek montiden mezun olucam

ketum cumm menüler nerdeki((((((((((((

Canımmmm, günlük ne yediğimizi ne içtiğimizi yazıyoruz yaaa, onları kast ettmiştim...örnek menü ilk sayfada var ama genel hatları ile...arkadaşlar tarafından uygulanmış, beğeni almış menüleri incelemek lazım, yumurta ile yapılan öğünlere rastlayacaksınız baktığınızda...

ben geçen hafta birşey bilmezkeeeen aebenim sayesinde monti menüleri yazıyorum kendime özel nihahah kitabımda gelcek inş kilo vererek montiden mezun olucam

herşeyin bir acemiliği oluyor, tecrübe ettikçe uzmanlaşıyor insan..ben de başlangıçta hep menülere baktım, sonrasında hergün verilen menülere ve olumlu olumsuz eleştirileri dikkate aldım, 4 ayda bayaa bilgi birikimim oldu...zilinin ve aebenin verdiği değerli bilgileri de gözardı edemem, çok işime yaradılar..

tlyonn cnm sana faydam olmuşsa ne mutlu bana :))))

ketum abla sen biliyormusun biz aben abla ile tanıştık perşembe günüü:)))

tlyonn cnm sana faydam olmuşsa ne mutlu bana :))))

ketum abla sen biliyormusun biz aben abla ile tanıştık perşembe günüü:)))

Okudum canımmm, hala orada oturuyor olsa idim, hiç kaçarınız yoktu, damlardım yanınıza yaaa, kimbilir yolum düşerse neden olmasın...

öpüyorum hepinizi, tekrar iyi akşamlar:))

masuumm yaaa seninn önce ve sonrası diye resmin yok muu idolümsün sen benim.d

bimin aknaz peyniri çok kötü yaa(
başka az yağlı alsam olur dimi:)))
birde akşama ben kıymalı yeşil mercimek yapmıştım
yoğurtla birlikte yiyebilirim sorun yok:))

ketum ne güsle olur gerçekten kısmet:)

mimuu eklerim şekerim eklemiştim ama gerid ekaldı snein için akşam ekleyim yineee

derincim akşamki kıymalı mercimek olmaz cnm bakliyat ve et
peynirin yagıda 2.5 geçmeyecek od abirtek bim,carfur ve migros arkalarda var hepsinin tadı aynı cnm:)

bimin aknaz peyniri çok kötü yaa(
başka az yağlı alsam olur dimi:)))
birde akşama ben kıymalı yeşil mercimek yapmıştım
yoğurtla birlikte yiyebilirim sorun yok:))

Kıymalı yeşil mercimek olmamış tatlım, bakliyatlarda et yemiyoruz, ayırırsın artık onları bi kenara..

Teksütün light'ı ve carrefoursa'nın light'ı fena değil dene istersen...

Ayy çıkamadım bi türlü kaçtım valla bu sefer:)))))

BAK BUDA İYİ TESELLİ AMA ZÜGÜRT TESELİSİ .kaydirigubbakcemile3
ablacım bak seni fazla kaloriden kurtardım kıymalıyı yiyerek......

aknazı bende aldım beğenmedim kızlar krem gibi

selam kızlar bende öğünlerde ne yiyeceğime karar veremiyorum .yumurta serbestmi diyecektimki öğlenki tavuk yemeğinden sonra serbestmiş o zaman bende akşama sebzeli omlet yaparım .öğleen teflonda baharatlı tavuk yedim bol salata ve yoğurt ile.
zilim aebenim cumartesi yaptım bir hata ama en azından bu sefer rejim bozuldu diyipte daha fazlasını yemeye kalkmadım.son süret gidiyorum cumayı bekliyorum bakalım bugün yeni baskülümde geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…