Ketum abla diyet yapmıyordum. Artık son gaz geri döndüm.
ayy butun yazılanları okudum bu topık gercekten cok canlı neselı ınsallah
bende boyle capcanlı bır sekılde kılo verırım sızınle beraber abenım yazdıgın
cevaplar ıcın tesekkur ederım
dıger cevap veren arkadaslar sızede tesekkur ettım alıntı yaptım bastan ama
oku oku bıtmedı cevap yazıcak yere kadar verıcegım cevapları unuttum
oyuzden alıntıları sıldım boyle cevap vereyım dedım. ketumcum canım sen nekadar guzel kılo vermıssın ya zaten ketum masum meyvenul masallah cok ıyı gıdıyorsunuz
umarım en kısa zamanda ıstedıgınız kıloyada ınersınız bundan sonra bende menulerımı
yazıyım banada yanlısları dogurları ogretırsınız olmazmı kızlar.
ketum cumm menüler nerdeki((((((((((((
ben geçen hafta birşey bilmezkeeeen aebenim sayesinde monti menüleri yazıyorum kendime özel nihahah kitabımda gelcek inşkilo vererek montiden mezun olucam
tlyonn cnm sana faydam olmuşsa ne mutlu bana :))))
ketum abla sen biliyormusun biz aben abla ile tanıştık perşembe günüü:)))
bimin aknaz peyniri çok kötü yaa(
başka az yağlı alsam olur dimi:)))
birde akşama ben kıymalı yeşil mercimek yapmıştım
yoğurtla birlikte yiyebilirim sorun yok:))
merhaba kızlar
bende geçen kış montiye başlamıştım 1 ay bile olmadan 5 kilo vermiştim.ama şimdi tekrar başlayamıyorum( çok zor geliyor.bu arada kolaya kaçmak için abuk subuk ot püsür ne varsa içtim.en son içtiğim funda suyu yüzünden nerdeyse şeker hastası olacaktım ( şekerim çok düştü nedenini anlayamadım tabi hemen ; buraya da birkaç kez girip yazmıştım o zamanlar neyse işte şimdi tekrar gücümü topladım ve bugun itibari ile ben de aranıza katılmak istiyorum.lütfen bana da yardımcı olun (
ablacım bak seni fazla kaloriden kurtardım kıymalıyı yiyerek......BAK BUDA İYİ TESELLİAMA ZÜGÜRT TESELİSİ .kaydirigubbakcemile3
gamzem kıs geçen hafta sendeyilmiydin 2 kilo veren yanlış hatırlmamıyorum dimi...:uhm: ne o kıs zafer sorhoşumu oldun beaaaaalsanaalsanasmile kıymalı pide ha ...
:mymeka::mymeka:
evet bendim :kedi:ama önumuzde pide secenegi vardı eee olmusken kıymalı olsun dedim bende :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?