Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

aknaz peyniri bende aldım hiç beğenmedim ilk dfa bu sabah yedim .ama mecbur alışacağız
masumm 400 mekikmi bravo tam mekikmi yarımmı bende başlayacağım akşama başlarım artık şimdiye kadar ev işiydi leslieydi 2 mille ütüydü yemekti ancak oturdum .

ben geldim yine kimse kalmaış topikde.olsun bende kendi kendime konuşum burdan bir kaç saat ayrılmaya gelmiyor valla.öğleden sonra 3 saat derse gittim eve geldim apar topar yürüyüşe gittim akşam bir geldimki sayfalar akmış gitmiş oku oku bitiremedim.
aebenim en kısa zamanda iyileşirsin inşallah cnm.
dilocan hoşgeldin aramıza ,sağlıklı beslenerek kilo vermek istiyorsan doğru sayfadasın cnm.sanırım sen sağlıklı beslenmeyi sporla destekleyip kilo veren arkadaşların sayfalarına yazacaktın ama buraya yazdın.ama artık kurtulamassın yakaladık seni.bırakmayız.zayıflayana kadarda bir yere gidemessin:))
derincim montide okuduğun üzre yumurta serbest cnm.nelisini istersen yap ye tatlım..ister suya kırıp çılbırını yap,istersen sebzelisini istersende otlusunu,peynirlisini...öğrenci yemeği gibi çeşitlendirip yapın...öğrenciliğimde bir ara yumurta göresim yoktu valla:))
ketumcuğumda dediği gibi en ucuz ve en sağlıklı protein kaynağı.kollesterolle ilgilide son yapılan araştırmalarda temize çıktı yumurta.yiyelim gari......:sm_cool:

.......................................

Son düzenleme:
mimu bu resimleri snein için ekleidm cnm
69 kilo olan halimi zor yükledim ressim üstüne tıklarsan açılır cnm

21 kio verdim ama hala göbek ve migdem var istediigm görüntüde degilim yani

tü tü tü maşallah banucum :) 90 kilo olanda büyük ressim iice heybetli çımışın 69 kiloluk halini zaten zor seçtik üstüne tıklayıp büyütsemde sen minicik kalmışın :) afferim sana walla

banucum
portakal yağı, kekik yağı, kakao yağı ve biberiye yağı aldım. yarın bisiklete binmeden önce kakao hariç hepsini karıştırıp sürünüp öyle mi spor yapayım? etkisi olur mu?

selam özlemcimmm
cnm valla karıştır hepsini öyle kullan bende lahna yagı almıştım şimdi onun üzerine bittikçe ekliyorum
biraz kullandım gittim biberiye aldım birazdaha bitsin at kestanesi alıcam

kako yagını nedne karıştırmıyorsun

Herkese Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn

Dün akşam MR sonuçlarımızı doktora gösterdik canlar ciddi bir durum yok sadece mevsimsel bir durum bu dedi beynimi inceledi meşallah pek bir temiz pek bir işlek dedi
Alayacağınızzzz turrppp gibiyimm maşaalllaahhhhhh

gunaydin kizlar bakiyorumda moraller harika zemuszemus
safinazcim gecmis olsun sabah sabah sevincin banada moral oldu rabbim kimseyi sagligindan etmesin :Saruboceq:

bugunku menumude yazayim barii
sabah iki dilim ekmek peynir yarim domates ve capuccino
ara 1 elma 1 mandalina
oglen yesil mercimek (etsiz tabiki)ve ayran
ara 3 mandalina
aksam nohut yada kuru fasulye yemegi ve salata
bu arada suyu cok iciyorum 2 litre kadar ve yesil cay iki kupa

Dünkü Menüm :

Kahvaltı 06.30
tb ekmekten ve light peynirden yapılmış tost 2 tane
Bir bardak süt....

Ara 10.00
4 adet kuru kayısı

Öğle 12.00
bir parça tavuk şinitzel
domates salata yoğurt.

Ara 16.00
4-5 tane badem.

Akşam 19.30
kıymalı patlıcan yemeği yarım tabak
tavuk sote 3-4 kaşık
Ayran....

Su : 2 lt.
Spor : 1 saat yürüyüş

gunaydin kizlar bakiyorumda moraller harika zemuszemus
safinazcim gecmis olsun sabah sabah sevincin banada moral oldu rabbim kimseyi sagligindan etmesin :Saruboceq:

Günaydınnnnnnnnnnnn hoşgeldinnnnn

sağolasın canımmmm valla hiç bir şey sağlığın yerini tutmuyor güzelim yaaaa ne olursa olsun sağlığımız yerinde olsun en önemlisi o vallaaaa kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

woowww güzzeelllll suyu fazla içmen dahada güzel birde ben içebilsem.....
Afiyet olsun bu arada....

masumummm yaaaa 69 olan halini göremiyorum bende çıkmıyoo

günaydınlar bende dün yediklerimi yazayım bayadır liste vermiyordum.

sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
yarım domates

ara
1 armut

öğlen
1 tabak nohut
1 bardak ayran

ara
2 mandelina

akşam
5 adet ızgara köfte ( köfteler küçüktü ve içinde ekmek yoktu )
salata
yoğurt

1 saat plates

günaydın kızlar...
safişcim gecmiş olsun canım...
banu tatlım sen 55 e kadar devam et cok büyük yol kat etmişsin 55 i görmeden bırakma...

günaydın canlar cananlar motive kaynaklarım

dünkü menümü yazıyımm

07:00
2 gün kurusu kayısı
1 yeşilçay

08:30
2 dilim tam buğday ekmeği
1 salatalık
aknaz peynir
1 çk zeytin ezmesi

2 bardak yeşilçay

11:20
1 mandalina

12:45
1 tabak mercimek çorbası
1 kase cacık
salata

yeşlçay

17:00
1 Elma

yeşilçay

18:00
ceviz
badem
beyaz leblebi karışımı ama yarım avuçtan biraz fazlaydı toplam miktarı
light süt ile beraberr

sonra işte cafede 1 şekersiz çay 1 maden suyu :))

vee o kadar yeşilçayın yanına 2.5 lt su içtim

GÜNAYDIN...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

çok yanlızım yurtdışında safişim topigin ilk elamanlarından . bebek bile yaptı hala burda .:ecrin_bebek:

leblebiye gelince tuzsusu çok ki niye bulamayacaksın . sarı lebleb severim beyazıda .
kuru üzüm yasak evet . ben bu yasakkalimesini sevmiyorum ya insanı kışkırtıyor onun yerine yemiyruz desek ..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5
aa kızlar o zaman akşamları sebzeli omlet yapıp yiyebilirim bende süper ya yanına salata yoğurt tamamdır:)
kıslar akşam sedece sebze yenecek diye bişi demedik güzeller . etde yenebilir yumurtada baklagilde . sebzede ....hatta baklagil karıştırılmadan hepside yenebilir .
aknazı bende aldım beğenmedim kızlar krem gibi
:uhm:yahu ankaradaki aknaz çok sert bir peynir ... ıstanbuldaki aknaz yiyen hatunlar yag oranına bakıyorsunuz dimi % 2.5 olması lazım .
derincim koyvermemene çokk sevindim canım .....alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
inşallah bu taşlı yolda töksemeden hedefine varırsın .kaydirigubbakcemile5
ÇOK GÜZEL BİR HABER .......zemuszemus
PEK BİR İŞLEK HE TEMİZ BEYİNLİ SAFİŞİM BENİM ..kaydirigubbakcemile3Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…