gunaydin kizlar bakiyorumda moraller harika zemuszemus
safinazcim gecmis olsun sabah sabah sevincin banada moral oldu rabbim kimseyi sagligindan etmesin :Saruboceq:
bugunku menumude yazayim barii
sabah iki dilim ekmek peynir yarim domates ve capuccino
ara 1 elma 1 mandalina
oglen yesil mercimek (etsiz tabiki)ve ayran
ara 3 mandalina
aksam nohut yada kuru fasulye yemegi ve salata
bu arada suyu cok iciyorum 2 litre kadar ve yesil cay iki kupa
çok yanlızım yurtdışında safişim topigin ilk elamanlarından . bebek bile yaptı hala burda .:ecrin_bebek:yaaa iyide ablaa tuzsuz olanını nerden bulucam :çok üzgünüm:
leblebi yerine badem ve fındık yesem sütle olmazmı çok seviyorumda sempatiksalakcinni
ohhooo desene ben bir avuç leblebi ile doyarım zaten beee tıkıyor o beni çok... özellikle sarı olanı....
hatta annem o sarı leblebi ile kuru üzümü yer çok sever.
Kuru üzüm bizde yasak dimi?
neden çok yalnızki :uhm:
.....
kıslar akşam sedece sebze yenecek diye bişi demedik güzeller . etde yenebilir yumurtada baklagilde . sebzede ....hatta baklagil karıştırılmadan hepside yenebilir .aa kızlar o zaman akşamları sebzeli omlet yapıp yiyebilirim bende süper ya yanına salata yoğurt tamamdır:)
:uhm:yahu ankaradaki aknaz çok sert bir peynir ... ıstanbuldaki aknaz yiyen hatunlar yag oranına bakıyorsunuz dimi % 2.5 olması lazım .aknazı bende aldım beğenmedim kızlar krem gibi
derincim koyvermemene çokk sevindim canım .....alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisselam kızlar bende öğünlerde ne yiyeceğime karar veremiyorum .yumurta serbestmi diyecektimki öğlenki tavuk yemeğinden sonra serbestmiş o zaman bende akşama sebzeli omlet yaparım .öğleen teflonda baharatlı tavuk yedim bol salata ve yoğurt ile.
zilim aebenim cumartesi yaptım bir hata ama en azından bu sefer rejim bozuldu diyipte daha fazlasını yemeye kalkmadım.son süret gidiyorum cumayı bekliyorum bakalım bugün yeni baskülümde geldi.
ÇOK GÜZEL BİR HABER .......zemuszemusHerkese Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
Dün akşam MR sonuçlarımızı doktora gösterdik canlar ciddi bir durum yok sadece mevsimsel bir durum bu dedi beynimi inceledi meşallah pek bir temiz pek bir işlek dedi
Alayacağınızzzz turrppp gibiyimm maşaalllaahhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?