Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

ben yağsız peynir bulamıyorum ..
çankırı merkezede herzamn gitmediğimden yağ oranı 8 falan benim yediğim peynirlerin ama lihyt die gecio bilmiyorumkismile

ÇAMLICAM İKİ ÖGÜNÜNDEDE BAKLAGİL ÇOK OLMUŞ SANKİ .yerimsenibenAKŞAMINDADA SÜT ÜRÜNÜ YOK .
DAHA DİKATLİ OLALIM ...opuyorumnanaktan
MENÜN GÜZEL SAFİŞİM .
TAKTİKMİ DEGİŞTİRDİN KIS ARA KOYMUŞUN ...kaydirigubbakcemile3
ARALARDA KURU YEMİŞ YOK .aklinialirimsmile
GÖZEL GÖZEL PROTEİN ARTIRILMIŞ ....
Ayrıca 1 saatde yürüyüş eklenmiş hadi bakekm hayırlı ugurlu olsun ....kaydirigubbakcemile2
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
nazlım çok güzel olmuş menün ..alkisalkisalkis. menü vermeyi unutma biliyorumki yazmadıgınız zaman aksatıyorsunuz .aklinialirimsmile
mimücum menün güzel canım . senin durumunda ...alkisalkisalkisyerimseniben
şöyle birde önerim var ... madem akşamları tam yemek yiyemiyorsun öglen ögünlerini iyi degerlendir .. bol protein ve salata olsun menünde .....

ben yağsız peynir bulamıyorum ..
çankırı merkezede herzamn gitmediğimden yağ oranı 8 falan benim yediğim peynirlerin ama lihyt die gecio bilmiyorumkismile
meyvem mecburiyet diyince hersey mubah güzelim . afiyet olsun ...

Son düzenleme:
canım öğlen ne çıkarsa onu yiyorum. dün mercimek çorbası var diye salatamı ton balıklı yapmadım.

ama canım onları yemek o kadar zor geliyor ki:S dün salatamı bitiremedim.

kıslar şunu bir kere daha yazmak istedim ...

öylen ve akşam ögünlerinde her ikisindede et yenebilir . yanında sebze yemegi de salatada . o yüzden zaten bu 2 ögünde ekmek yemiyoruz . et türü protein olur diye .
ama akşamları kırmızı et agır diye pek önerilmiyor ...

iyi kilo vermek için günlük kilo başına 1.5 gr kadar protein almamız lazım ..
. normalda bu kilo başına 1 gr .
yani 70 kiloluk bir bayayn iyi kilo vermek istiyorsa .90 .100gr civarında protein alması lazım ..
nerden bilecegiz gr derseniz ...
ilk sayfada yiyeceklerin protein degerlerini eklemiştim zamanında .
. bu protein alımı saglık bakımından yarısı et türü yarısıza karbonhidrat türü proteinden olmalı ...yani ekmekdede bol protein vardır yumurtdada etdede .

böyle bol protein alımında günde en az 2 tl suda içilmeliki proteinlerden alınan asitler vucuddan atılabilsin ....

Son düzenleme:
canım öğlen ne çıkarsa onu yiyorum. dün mercimek çorbası var diye salatamı ton balıklı yapmadım.

ama canım onları yemek o kadar zor geliyor ki:S dün salatamı bitiremedim.
farkındayım özelikle salata yerken tek tek yapraklarını yazıyorsun .kaydirigubbakcemile3 ama bilki kabızlık sorununda bundan kaynaklı .a.s lifli gıdalara agırlık vermelisin ...
mimucum ben uyarılarımı yapayım sen mneülerini ona ve imkanlara göre ayarlarsın güzelim oldumu . mucburiyete gelince boynumuz kıldan incedir .opuyorumnanaktan

aeben ablacım peki sence ortaboy bir köfte kaç gr. dana etinden meydana gelir?

üüff çok saçma oldu ama

dünün özeti.....

8 30..
3 dl ekmek (kız. ) 2 dl peynir .(yagsız )
4 yeşil zeytin ... salatalık ..domates ...

13 00.
1 tb ıspanak ... omlet (2 yum. )..2 kş yogurt .. 3 ceviz ...

17 00.
1 portakal. 1 mandalina ....

18. 30..
1 tb kuru fasulye ... 1 salatalık ..
1 kş yogurt ... 4 küçük cin bib. turş..

21 30.
1 kivi...

40 dk pilates ....
30 dk yürüyüş ...

aeben ablacım peki sence ortaboy bir köfte kaç gr. dana etinden meydana gelir?

üüff çok saçma oldu ama
şöyle cevaplasam olurmu..
. ben uzuuunnnn diyet hayatım boyunca kl. hesabı yapmadıgımdan ve porsiyon sorunu yaşamadıgımdan inan bilmiyorum kuzum ...kaydirigubbakcemile3
1 porsiyon genelde 3.4. köfdeden oluyor sanırım .. oda yumurta kadar desek yumurtada yaklaşık 60 gr. diyelim . ama yumurtanın hacmı agır sanırım ...
.. yakaşık 150.200gr. sanırım ve içine katılan malzemeleride hesapdan çıkarırsak ...

elde var 100gr . kadar ....
amma hesap yaptım haaa..:roflol::roflol:

aeben ablam hafta sonu yşne annemlere gidicem ben malum 3-4 günlük tatil var..
ne kadar dikkat etsemde %100 monti yapsamda orda illaki kilo alıyorum onların yemekleri benimkilere göre daha yağlı yani herseyleri daha yağlı..bunu engellemek için ne yapabilirim..sporda yapamıcam tabiki orda.önericen cay vs bişiler varmı

Günaydın kızlar nasılsınız?

Banucum valla süper kilo vermişssin .
Safinaz canım geçmiş olsun mr iti çıkmış sevindim.bende bugün üniversiteye proefsöre gidciem beyin mr göstermeye((((( o yüzden içim sıkılıyor resmen.kaç dr gittim ama hiç tatmin olmadım umarım bu sefer tatmin olurum.

Kızlar dünkü menüm
sabah
3 dl t.b.ekmeği zeytin domates çay

öğlen
yarım tabak nohut yemeği salata yoğurt
ara 4 saat sonra 1 elma 1 erik
akşam
1 tabak taze fasulye
1 haşlanmış tavuk bageti
salata yoğurt
yatmadna önce yarım mandalina ve yarım armut

başta zaten kilo alıyorum dersen zaten alırsın mevvvem .beynine bu mesajı verirsen alacagı yoksa bile alır dönersin .aklinialirimsmile

yemeklerin yagından kurtulmak istiyorsan sulu yemeklerde al tencereyi eline kepçeyi dibine daldırve hızla çıkart . .ve suyunu fazla koyma .
biliyorsun montinin yaglapek işi yok önemli olan kanşekeri ... sanade dikkatli olmak düşüyor tabi..
çaylarım bi zararını okumadım iç tabi.

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

günaydın kızlar...
safişcim gecmiş olsun canım...
banu tatlım sen 55 e kadar devam et cok büyük yol kat etmişsin 55 i görmeden bırakma...

sağol canımın içi geçti gitti

wwaawww eski üye desene çok yalnızım tecrübe vardır onda da...
ne kadan mikemmel anne olmuş gelmiş yinede terk etmemiş....

ayy ne bilem ablam yaaaa leblebi genelde hani kuruyemişçilerde satılır ya malum tuzlu oda o yüzden sordum tuzsuzunu nerden bulucam diye.....

kuru üzüm annem sever ben yemesemde aklıma gelmez yani onun için mööhim değeeell...

uyarı ve önerilerini dikkate alıyorum ablacım harikasın sen
NUMBER ONE :lepi:

efettt ablam pek temiz pek işlekmişşşşş lülülülülülü

sağol ablam yok ara koymadım yaaa dün sanki böyle kendimi rahatsız hissettim wc konusunda da kuru kayısı yiyeyim faydası olur dedim ondan şey ettimmm

bademlere gelincede canım istedi attım ağzıma ama sen sanki bana ara yapmadığım için nadir de olsa yiyebileceğimi söyledin diye hatırlıyorum yaaa benmi uyduruyorum bunu :uhm: :uhm:

heee yaaa yürümeye çalışıyorum gece sporu hariç tabeee

seni dinliyorum ben aplaaaa Şeniz

günaydın kızlar bende montiye başladım

dünkü menümü yazayım
sabah: 2 kuru kayısı 2 dilim ekmekle tost
öğlen: tavukşiş salata ayran
ara:1/2 avuç leblebi
akşam 1 kase mercimek çorbası, kurufasulye az yağlı
ara: 4 kayısı 4 ceviz 3 tatlı kaşığı nar

canım ilk önce hayırlı olsun :) inş. güzel günler geçirirsin monti ile:) bende daha yeniyim buralarda ama bildiğim kadarıyla menüne yorum yapacak olursam

sabah: kuru kayısıyı öğününden önce yersen arasına yarım saat 1 saat koyarsan montiye uygun olur . öğünle beraber meyve tüketmiyoruz.
birde tostunun ekmeği neydi? montide sadece tam buğday ekmeği yiyebiliyoruz birde light peynir.

öğlen süper:)

ara da leblebi vs. kuruyemiş yemiyoruz.canım. bunları öğünün seni kesmezse tüket onun dışında arada sadece meyve:)

akşamında süpermiş sanırım

dedğim gibi ara olarak kuru yemiş tüketmiyoruz canım:)

mimu aksam hariç menünü değerlendirmiş aksamıda ben söylim süt ürünü ve salaya yok aksam montiye uygun olmmaıs yani..
her öğünü süt ürünü ve salata tüketiyoruz montide..
kurufasulyen etsizdir umarım..çünkü baklagillerle et,yumurta,ekmek tüketmiyoruz.

zaten AEBEN abla geldiğinde anlatır...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…