merhaba abencim.ben hep burdayim kendimi motive etmeye calisiyorum gerci bu ara cok yogunum misafir cocuklar cok bunaldim.en kisa zamanda geri dönbucem insallah.safinazcim nikimi sormussun canim gercekten burda cok yanlizim bütün ailem izmirde sadece esimin ailesi var.hic arkadasim yok ahhh ah izmir nasil burnumda tütüyor,bu senede gidemedim anca seneye sanirim sen izmirde oturuyorsun,benim icin pencereyi acip izmir havasini icine cekermisin.senağlamasenağlamaaeben, cok yanlizim+, dilocan_65, ketum, meyvenull+, tlyonl2009, yagmurgozlu+, İrem&Özge+
çok yanlızım neden ses vermiyorsun kuzum özledik seni.....
merhaba abencim.ben hep burdayim kendimi motive etmeye calisiyorum gerci bu ara cok yogunum misafir cocuklar cok bunaldim.en kisa zamanda geri dönbucem insallah.safinazcim nikimi sormussun canim gercekten burda cok yanlizim bütün ailem izmirde sadece esimin ailesi var.hic arkadasim yok ahhh ah izmir nasil burnumda tütüyor,bu senede gidemedim anca seneye sanirim sen izmirde oturuyorsun,benim icin pencereyi acip izmir havasini icine cekermisin.senağlamasenağlama
bugünki menüm.....
sabah 5,30
1 bardak iksir,tiroid ilacı
yolda
2 mandalina
kahvaltı
denge ekmek,peynir,zeytin,salatalık,biber,çay
öğle
salata,yoğurt,tavuk ( teflonda )
ara
armut,mandalina
akşam
tonlu salata,yoğurt
su,ıhlamur,iksir,çay,
spor
bu hafta henüz başlayamadım...dün akşam eve tam 3 saatte gidebildim...istanbulun trafiği saç baş yoldurucak bana... sonum mazhar osman olacak ...Allahım sen aklımı koru...AMİNNNNNN
kızlar herkese iyi günler ben hasaneye gidiyorum.
kızlar herkese iyi günler ben hasaneye gidiyorum.
sabah 2 dilim ekmek zeytin ezmesi kuşburnu marmelatı şekersiz 1 tane salatalık
öğlen mantar kavurma sadece soğan var içinde 1/2 avuç leblebi 1 bardak kefir 2 tane salatalık
acıkırsam arada 1 elma yicem
akşam mercimek çorbası ve kurufasulye yoğurt ve salata düşünüorum
birde iksir dediğiniz şey nedir
fıstık .akşam yogurt yemişin okudum . salatada yemeliydin yada sebze....günaydın kızlar bende montiye başladım
dünkü menümü yazayım
sabah: 2 kuru kayısı 2 dilim ekmekle tost
öğlen: tavukşiş salata ayran
ara:1/2 avuç leblebi
akşam 1 kase mercimek çorbası, kurufasulye az yağlı
ara: 4 kayısı 4 ceviz 3 tatlı kaşığı nar
ay kıyamam olumunekankayizsmile bizler ne güne duruyoruz yanlızım ...opuyorumnanaktanmerhaba abencim.ben hep burdayim kendimi motive etmeye calisiyorum gerci bu ara cok yogunum misafir cocuklar cok bunaldim.en kisa zamanda geri dönbucem insallah.safinazcim nikimi sormussun canim gercekten burda cok yanlizim bütün ailem izmirde sadece esimin ailesi var.hic arkadasim yok ahhh ah izmir nasil burnumda tütüyor,bu senede gidemedim anca seneye sanirim sen izmirde oturuyorsun,benim icin pencereyi acip izmir havasini icine cekermisin.senağlamasenağlama
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis yagmurum süper gidiyorsun ...bugünki menüm.....
sabah 5,30
1 bardak iksir,tiroid ilacı
yolda
2 mandalina
kahvaltı
denge ekmek,peynir,zeytin,salatalık,biber,çay
öğle
salata,yoğurt,tavuk ( teflonda )
ara
armut,mandalina
akşam
tonlu salata,yoğurt
su,ıhlamur,iksir,çay,
spor
bu hafta henüz başlayamadım...dün akşam eve tam 3 saatte gidebildim...istanbulun trafiği saç baş yoldurucak bana... sonum mazhar osman olacak ...Allahım sen aklımı koru...AMİNNNNNN
derin canım . bak ara yapmıyorsun ... sık açıkıyorsun biliyorum . seni zorlamasın ara yap güzelim . ...olumunekankayizsmileselam arkadaşlar
aeben canım bırakırmıyım hiç zilim beni teşvik etti onu yarı yolda bırakmak istemedim okadar destek çıktı bana özelden ve topikten olmak üzere ama hafta sonu düşündüm kilo veremedim bırakayım diye ama bırakamadım
sab: denge ekmek aknaz peynir dom salt 5 yeşil zeyt
öğl:yumurtalı ıspanak salata yoğurt
akşam karar vermedim heralde mercimek yemeği olabilir
güzelim kefirlerin yag oranı yaglı süt gibi .karbonhidrat almadıgınız bir ögünde tüketin .sabah 2 dilim ekmek zeytin ezmesi kuşburnu marmelatı şekersiz 1 tane salatalık
öğlen mantar kavurma sadece soğan var içinde 1/2 avuç leblebi 1 bardak kefir 2 tane salatalık
acıkırsam arada 1 elma yicem
akşam mercimek çorbası ve kurufasulye yoğurt ve salata düşünüorum
birde iksir dediğiniz şey nedir
alkisalkisalkisalkisalkisalkismerhaba montici hanımlar nasılsınız
bugunku menum
sabah:2 mandalına 1 saaat sonra kahvaltı:2 denge salataık domates peynir 6 zeytin
öğlenırasa slata yogurt
aksam:yeşil mercimek yemeği yogurt salata
iyi haberlerde dön tlyon ..opuyorumnanaktankızlar herkese iyi günler ben hasaneye gidiyorum.
merhaba hasret ..opuyorumnanaktanmerhabalar sizin deyiminizle monti hanımlar :)
biraz bu mesaj uzunca bir yazı olacak sanırım. :)bunun icin özürdilerim sizden.
ben bu topigi bikac zamandir takip etmekteyim. anlamadıgım bazi seyler var izninizle sormak istiyorum.
1.entegre ekmek nedir?
2 .denge ekmek, denge salata ? anlamadım.
3.mesela kahvaltilarda peynir yediigmiz andada haslanmıs yumurta yiyebilliyormuyuz.
dun aksam yazıcıdan Aabenin ilk sayfada yazdıgı monti bilgilerini yazıcıdan cıkarttık.ben 10 gun kişisel yag eritme karisimini yaptim.yesil cay iciyorum ve spor suan biraktim malesef. pek dikkat etmedigim icin kg vermedim.zayıflamak istiyorum ama kafamdada tam anlamıyla bi kararlılık yoktu. montignac bilgilerini okuduktan sonra daha bi kararlı oldum.bunlari uygulamak istiyorum.
ben simdi dun yediklerimi yazmak istiyorum ve eger yanlıslarim varsa sizin beni uyarmanizi istiyorum.bunu istememin nedenide tam anlamiyla monti diyetini anlamıs olup olmami ögrenmek icin.suan evde biraz eksiklerim var.tam bugday ekmegi,ve yagsız süt ürünleri gibi.tb ekmek yerine bazen galeta bazense halk ekmegin ürettigi altin cöreklerden yiyorum en kisa zamnda eksiklerimi tamamlamalıyım .1.5 yasinda kizim var ve her zaman disariya cikamiyorum ve gelelim dunkü menume...
sabah 8.45 kahvalti
kk peynir domates salata cay
sanırım yumurta sordugun yer burası . ekmek olmadıgından tüketebilirsin ...
öglen 15,00
yarim haslanmis makarna 3kasık yogurt ve sirkeli salata
öylenin çok geç olmuş daha erken yeseydin keşke . eger böyle zorunlulugun varsa 12 gibi 1 meyve yesen olurdu ...
makarna derken spagetti kastın sanırım . yoksa normal makarnalar yenmiyor bu beslenmede...
arada yarim elma yedim.
aksam biraz gec oldu 20,30
yarim kase mercimek corbasi 4 5 yk bulgur yemegi ve yarim altin cörek.
akşamın baya yanlış olmuş .... bulgur yemityoruz mecbur kalmadıkça ekmekde ...
bu ögünde ne salata var nede süt ürünü....
çok geç saatte çok agırbir akşam menüsü olmuş ...
gun boyunca 1.5 lt kisisel yag eritme kariismndan, 1.5lt su, 3 bardak yesil cay icmiştim.
simdiden tskler.
kızlar bu gün öğle yemeğinde kuru fasulye yedim akşamada büyük ihtimalle dışarıda olucam ne önerirsiniz?
Kırmızı et mi? Beyaz etmi?
Dışarıda sebze yeme şansım yok salata dışında....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?