karışık ızgaraya bayılrıom yaaaa patlayana kadar yerimm kimse durdurmasınkarışık kebapda olurrr:)
asıl bayramda napcam bilmiyorum yaaa adanaya gidicm
selam kızlar
bu sabah 2dl tb ekmek
şekersiz çay
beyaz peynir
3 zeytin yedim
öğlen yoğurt salata tavuklu türlü birazda çorba içtim
akşama mantarlı tavuk yapsam olurmu?
ayy ben gecen bayram full yedim 7 kilo aldım sakın yeme bak hala veremedim o kiloları şimdiye kadar 55 olurdum ama ben yemeyi sectim ve hala yerimde sayıyorum..
baklavalar börekler dolmalar kavurmalar hepsine bu bayram için elveda dicez baska kacar yolu yok...
canım Allahtan kavurma yemem.. kebabıda ekmeksiz yiyebilirim sanırım salatayla. buradan giderkende ekmeğimi yanımda götürürüm diyorum çünkü oradakilerin kepek ekmeği vs. bir alışkanlıkları yok.
en çok üzülüceğimm dondurmalı baklavalar olucak ...
ve tabiii lavaş arası dürümler
şalgam serbest dimi kızlarsempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
birde tavuk doldurma var onu yerimmm...
ühühüh gitti yüksük çorbasıtabii sarma dolmaaaa (
eğer oradada bozmassam yaşadık kızlar. gerçi ben en son mayısta gitmiştim 5 6 kilo verip. yemekleri o kadar ağır geldiki miğde fesadı geçiriodum:S
merhabalar sizin deyiminizle monti hanımlar :)
biraz bu mesaj uzunca bir yazı olacak sanırım. :)bunun icin özürdilerim sizden.
ben bu topigi bikac zamandir takip etmekteyim. anlamadıgım bazi seyler var izninizle sormak istiyorum.
1.entegre ekmek nedir?
2 .denge ekmek, denge salata ? anlamadım.
3.mesela kahvaltilarda peynir yediigmiz andada haslanmıs yumurta yiyebilliyormuyuz.
dun aksam yazıcıdan Aabenin ilk sayfada yazdıgı monti bilgilerini yazıcıdan cıkarttık.ben 10 gun kişisel yag eritme karisimini yaptim.yesil cay iciyorum ve spor suan biraktim malesef. pek dikkat etmedigim icin kg vermedim.zayıflamak istiyorum ama kafamdada tam anlamıyla bi kararlılık yoktu. montignac bilgilerini okuduktan sonra daha bi kararlı oldum.bunlari uygulamak istiyorum.
ben simdi dun yediklerimi yazmak istiyorum ve eger yanlıslarim varsa sizin beni uyarmanizi istiyorum.bunu istememin nedenide tam anlamiyla monti diyetini anlamıs olup olmami ögrenmek icin.suan evde biraz eksiklerim var.tam bugday ekmegi,ve yagsız süt ürünleri gibi.tb ekmek yerine bazen galeta bazense halk ekmegin ürettigi altin cöreklerden yiyorum en kisa zamnda eksiklerimi tamamlamalıyım .1.5 yasinda kizim var ve her zaman disariya cikamiyorum ve gelelim dunkü menume...
sabah 8.45 kahvalti
kk peynir domates salata cay
öglen 15,00
yarim haslanmis makarna 3kasık yogurt ve sirkeli salata
arada yarim elma yedim.
aksam biraz gec oldu 20,30
yarim kase mercimek corbasi 4 5 yk bulgur yemegi ve yarim altin cörek.
gun boyunca 1.5 lt kisisel yag eritme kariismndan, 1.5lt su, 3 bardak yesil cay icmiştim.
simdiden tskler.
hos geldin canım sorularını aeben yanıtlamıs ben su kişisel yag eritme karısımı nedir sormak istiyorummerakettimkaydirigubbakcemile3
canım karısık ızgara söyle hem cok güzel doyarsın hemde salayanı falanda yersin yanındada ayran istersin ohh mis gibi monti..
karışık ızgaraya bayılrıom yaaaa patlayana kadar yerimm kimse durdurmasınkarışık kebapda olurrr:)
asıl bayramda napcam bilmiyorum yaaa adanaya gidicm
ayy ben gecen bayram full yedim 7 kilo aldım sakın yeme bak hala veremedim o kiloları şimdiye kadar 55 olurdum ama ben yemeyi sectim ve hala yerimde sayıyorum..
baklavalar börekler dolmalar kavurmalar hepsine bu bayram için elveda dicez baska kacar yolu yok...
canım Allahtan kavurma yemem.. kebabıda ekmeksiz yiyebilirim sanırım salatayla. buradan giderkende ekmeğimi yanımda götürürüm diyorum çünkü oradakilerin kepek ekmeği vs. bir alışkanlıkları yok.
en çok üzülüceğimm dondurmalı baklavalar olucak ...
ve tabiii lavaş arası dürümler
şalgam serbest dimi kızlarsempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
birde tavuk doldurma var onu yerimmm...
ühühüh gitti yüksük çorbasıtabii sarma dolmaaaa (
eğer oradada bozmassam yaşadık kızlar. gerçi ben en son mayısta gitmiştim 5 6 kilo verip. yemekleri o kadar ağır geldiki miğde fesadı geçiriodum:S
kesinlikle canımmm artık kilolu oldukça kendime saygımı yitiriyorum
başaramayınca böyle kalcaksın ve evde kalcaksın diyip duruyorum:S dışarı bile çıkmak istemiyorum düşün kendime güven 0 şimdii..
veee o yemeklerin hiçbiri ama hiçbiri bu pis duyguya değmezz biliorumm..
ama ya olmazssa ya yine başaramazsam diip duruorum:S
kesinlikle canımmm artık kilolu oldukça kendime saygımı yitiriyorum
başaramayınca böyle kalcaksın ve evde kalcaksın diyip duruyorum:S dışarı bile çıkmak istemiyorum düşün kendime güven 0 şimdii..
veee o yemeklerin hiçbiri ama hiçbiri bu pis duyguya değmezz biliorumm..
ama ya olmazssa ya yine başaramazsam diip duruorum:S
patates yasak canım ama bezelye değil yani konserveler yasak yazın taze bezelye tüketiyoruz..mantarlı tavuğu kaşarla yapmıyorum ben.
hiç bilmiyordum kaşar konabileceğini hatta.))
bencede uygun bir yemek.))
teşekkür ederim..
bezelye ve patates yasaktı dimi hatırladığım kadarıyla.(
meyvenull sen çankırıdamısın
benim annem de çankırılı da.))
birde nasıl verdin kilonu
sadece montinin eserimi
tebrik ederim darısı başıma:))
sizleri gördükçe heves geliyo
ne kadar süredir yapıyosun canım
kadere inanırım olacak olacak safişcimm benim için meyvelerimi dilimlermisin rica etseeem
küçücük kızım şurdaaa hiç bakmıosunuz bana
sen benden çok yaşayacaksın kıs gamze benden önce atlamışın...ay pardon sormuşun...:roflol::roflol::roflol:
kadere inanırım olacak olacak safişcimm benim için meyvelerimi dilimlermisin rica etseeem
küçücük kızım şurdaaa hiç bakmıosunuz bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?