Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

karışık ızgaraya bayılrıom yaaaa patlayana kadar yerimm kimse durdurmasın karışık kebapda olurrr:)

asıl bayramda napcam bilmiyorum yaaa adanaya gidicm

karışık ızgaraya bayılrıom yaaaa patlayana kadar yerimm kimse durdurmasın karışık kebapda olurrr:)

ayy ben gecen bayram full yedim 7 kilo aldım sakın yeme bak hala veremedim o kiloları şimdiye kadar 55 olurdum ama ben yemeyi sectim ve hala yerimde sayıyorum..
baklavalar börekler dolmalar kavurmalar hepsine bu bayram için elveda dicez baska kacar yolu yok...

selam kızlar
bu sabah 2dl tb ekmek
şekersiz çay
beyaz peynir
3 zeytin yedim
öğlen yoğurt salata tavuklu türlü birazda çorba içtim
akşama mantarlı tavuk yapsam olurmu?

MONTIGNAC'TAN INCILER

En iyi sismanlama yolu, kendini yemekten mahrum etmektir.

Aksam yemegi hafif ve yatma vaktine en uzak zaman diliminde yenmeli.

Yemekten hemen sonra meyvve yemeyin.

Kisinin basarisini yonetmesi, bir anlamda beslenmesini yonetmesi demektir.

Seker insanligin en kotu bulusudur. Turkler seker yeme aliskanligini kazandiktan sonra savasci ozelliklerini yitirdiler.

selam kızlar
bu sabah 2dl tb ekmek
şekersiz çay
beyaz peynir
3 zeytin yedim
öğlen yoğurt salata tavuklu türlü birazda çorba içtim
akşama mantarlı tavuk yapsam olurmu?

mantarlı tavuğu kasar peynirlemi yapıcaksın canım aeben abla pek önermiyor onu..
mantarlı tavuk güzel bi yemek kasarlarını az tutarsan bence yanında salata ve yoğurtla mükemmel olur..

canım Allahtan kavurma yemem.. kebabıda ekmeksiz yiyebilirim sanırım salatayla. buradan giderkende ekmeğimi yanımda götürürüm diyorum çünkü oradakilerin kepek ekmeği vs. bir alışkanlıkları yok.

en çok üzülüceğimm dondurmalı baklavalar olucak ...

ve tabiii lavaş arası dürümler

şalgam serbest dimi kızlar sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

birde tavuk doldurma var onu yerimmm...

ühühüh gitti yüksük çorbası tabii sarma dolmaaaa (

eğer oradada bozmassam yaşadık kızlar. gerçi ben en son mayısta gitmiştim 5 6 kilo verip. yemekleri o kadar ağır geldiki miğde fesadı geçiriodum:S

mimu ekmeğini yanında götür ve hiç bişi yeme kendini incecik hayal et karsında yeseler bile içinden monti bir diyet değil yasam tarzı benim yasam seklim sağlıklı artık dee..
ve hep incecik olacağın zamanı düşün..önündeki tek engel kurban bayramı ondan sonra cokk uzun bi süre tatil yok bu 10 günü atlattınmı gerisi kolay..zaten önemli olan zoru basarmak değil mi..

kesinlikle canımmm artık kilolu oldukça kendime saygımı yitiriyorum
başaramayınca böyle kalcaksın ve evde kalcaksın diyip duruyorum:S dışarı bile çıkmak istemiyorum düşün kendime güven 0 şimdii..

veee o yemeklerin hiçbiri ama hiçbiri bu pis duyguya değmezz biliorumm..

ama ya olmazssa ya yine başaramazsam diip duruorum:S

mantarlı tavuğu kaşarla yapmıyorum ben.
hiç bilmiyordum kaşar konabileceğini hatta.))
bencede uygun bir yemek.))
teşekkür ederim..
bezelye ve patates yasaktı dimi hatırladığım kadarıyla.(

meyvenull sen çankırıdamısın
benim annem de çankırılı da.))
birde nasıl verdin kilonu
sadece montinin eserimi
tebrik ederim darısı başıma:))
sizleri gördükçe heves geliyo
ne kadar süredir yapıyosun canım

derin benim annemde çankırılı:)

hos geldin canım sorularını aeben yanıtlamıs ben su kişisel yag eritme karısımı nedir sormak istiyorummerakettimkaydirigubbakcemile3

canım karısık ızgara söyle hem cok güzel doyarsın hemde salayanı falanda yersin yanındada ayran istersin ohh mis gibi monti..

canım teşekkür ederim önerin için ama kırmızı ete düşkünlüğüm pek yoktur olmasa aramam yani o derece. Hele bekar iken hiç yemezdim evlenince kocişe yaparken mecbur yemeye başladım. Bu akşam içinde tavuğa karar verdim çok mersii cicim.... a.s.

ne demek ne yapıcam bayramda?

tabikide şuan ne yapıyorsan aynısını yapmaya devam edeceksin güzelim....

ooyyy oyyy tehlike deseneee.....
Sen ağzının payını aldın ama dimi zevcan bu bayram monti ile geçecek :lepi:

bak bak bak daha şimdiden ağzı sulandı hatununnnn
kııııııııııssssssssssss sen ne için uğraşıyorsun düşüncelere bak accık sık dişini yaaa senin için bunlar başkası için değilki ne yaparsan yine kendine yaparsın iyi yada kötü Karar senin yaniiiiii naniknanik

YA OLMAZSA

böyle bir şey yok

YA OLACAK YA OLACAK

kadere inanırım olacak olacak safişcimm benim için meyvelerimi dilimlermisin rica etseeem

küçücük kızım şurdaaa hiç bakmıosunuz bana

bütün bu anlattıklarının sonucunda basaramazsam kelimesini hayatından cıkartman gerekiyor canım o kelime olmamalı hayatında ve zayıf olucak hayaliyle yasamalısın..
mantarlı tavuğu kaşarla yapmıyorum ben.
hiç bilmiyordum kaşar konabileceğini hatta.))
bencede uygun bir yemek.))
teşekkür ederim..
bezelye ve patates yasaktı dimi hatırladığım kadarıyla.(
patates yasak canım ama bezelye değil yani konserveler yasak yazın taze bezelye tüketiyoruz..

tatlım ben 29 martta diyete basladım uzunca bir süre sok diyetler yaptım..
ama sürekli geri aldım kilomu -2 kilo ile haziran ortasımıydı sonumuydu montiye basladım ..ramazan basına kadar 60 kilo oldum ramazanda bi bozdum ama öyle normal bi bozma değil içimde canavar sanki öyle bi yedimki catlayana kadar..bayram sonu yine 67 oldum..anlıcan montiyle 2 bucuk ayda verdiğim 7 kiloyu 1 ayda geri aldım..şimdi 1 bucuk aydır yine devam ediyorum 5 kilo verdim..kurbana kadar 2 kiloyu daha vericem ve kurbanda 0 kacamakla 59 u görücem inanıyorum kendime...inş sende en kısa zamnda kurtulursun kilolarından..
annen cankırının neresinde.

kadere inanırım olacak olacak safişcimm benim için meyvelerimi dilimlermisin rica etseeem

küçücük kızım şurdaaa hiç bakmıosunuz bana

:teselli: :teselli: :teselli: :teselli:

ufalda cebime gir emi yavrum
kocaya versem gitmem demezsin ne küçücüğüüüü

safişcim evet bu bayram montiyle gecicek kesin kararlıyım en cok zorlanıcağım seyde pilav ve dolmalar olucak...ama dayanıcam ..ocak gibi kız isteme mevzuları olucak bende yememek zorundayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…