ya ben bu montiyi ögrenemicem
mönün güzel nazlım ...vereliniortakgünaydınlar herkese dün yediklerimi yazayım.
sabah
4 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
yarım domates
1 adet salatalık
öğlen
yarım tabak bamya yemeği
yarım domates
1 adet salatalık
yoğurt
ara
3 adet mandalina
akşam
1 tabak taze fasülye
salata
yoğurt
afiyet olsun çamlıcam alkisalkisalkis. musakkada et varmıydı varsa daha güzel olmuş ..gunaydin arkadaslar herkeze neseli bir gun diliyorum opuyorumnanaktan
benimde bugunki menum
sabah 2 dilim t.b ekmek peynir domates ve capuccino
ara 2 mandalina
oglen ispanakli yumurta
ara 1 elma ve 1 mandalina
aksam kabak musakka ve yogurt
Haklısın galiba meyveem birde regl olmam lazım gecikti onunda etkisi olabilir:S
dünkkü menüme gelinceeee
07:00
1 mandalina
1 bardak light süt
08:30
tb ekmeğinden light peynirli tost. içinde çok az zeytin ezmesi ve acı sos vardı
1 salatalık
yeşilçay
12:00
1 minicik mandalina
12:40
5 adet fırın köfte
salata
yoğurt
yeşilçay
17:00
1 mandalina
1 portakal
1 elma
18:00
1/2 avuıç kadar ceviz badem beyaz leblebi karışımı ve 1 bardak light süt.
gece yatmadan yeşilçay toplam 3 lt ye yakın su.
bende tam soracaktım spor yoksa akşamın neden yine kuru yemişle diye ama bu mesajdan sonra vaz geçtim ...tabi 1.5 saat de fitnessı ekliyorumm :)
bu günki yediklerim ve yemeyi planladıklarım...:)
sabah
1 bardak iksir,tiroid ilacı
yolda
1 mandalina 1 elma
kahvaltı
tb ekmek,peynir,zeytin,domates,salatalık,çay
öğle
kuru fasülye,yoğurtlu kereviz salatası
ara
armut
akşam
pırasa yemeği,yoğurt
su,yeşilçay,ıhlamur,elma çayı
spor
dün akşam 45 dk yürüdüm:lepi:
meyvem buna bacım amanınnnnn ..delikafaduldensana protein agırlıklı beslen dediysek gitte karbonhidrat diyetimi yap dedik ...ohaoldumsmilekaydirigubbakcemilebende menülerimi yazayım..
pazartesi..
sabah
sabah yumurta peynir süt
öğlen tavuk yağurt
aksam balık
salı
sabahyumurta peynir süt
öğlen köfte ayran
aksam soslu tavuk yoğurt
carsamba
sabah yumurta peynir süt
öğlen tavuk yoğurt
aksam tavuk yoğurt
yarın sebze ve meyveli düzenime geri dönüyorum...
hoş geldin klopatra ....bu diyeti biliyorum eşim yapmıştı. sanırım şimdi benim ihtiyacım var. tam uygulayabilir miyim bilmiyorum. evde 3 çocuk var ve mamasından beslenmeliğine kadar hazırlamadığım menü yok.yani kendime ne kadar dikkat edebilirim bilmiyorum ama istiyoruum. bu hafta ısınma turu yapayım haftaya tam başlayacağım . yalnız benim oruç programım da var . sanırım listeyi ona göre hazırlamam gerekecek.
bşlangıç kilom 60. hedefim 50 olabilmek . aslında ben doğumlardan sonra hemen veriyordum kilolarımı ama 3. de öyle olmadı . hayatım biraz hareketsiz . evde çok kalıyorum ondan diye düşünüyorum.
hergün yazamayabilirim ama ara ara ben de uğrayacağım bu sayfaya bundan böyle
alkisalkisalkisalkisalkisalkisaeben canım ara yapıyorumda yazmayı unutuyorum sabah kakınca kayısı ılık su diğer aralarda genelde elma nar mandalina oluyor .sabah süt içmemişsem gece sütümü içiyorum.
sabah denge ekmekli yağsız tost 5 yeşil zeytin dom salt süt
öğle:4 ızgara köfte salata yoğurt
akşam:mercimek yemei salata yoğurt
sabah kalkınca mandalin yedim ilk önce ikindide bir elma yerim gecede karışık meyvalardan alıyorum eşim ve kızıma yedirirken elma nar mandal,in üzüme dokunmuyorum
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisbu arada kızlar dünkü menümü vereyim bende :
Kahvaltı 06.30
tb ekmekten yapılmış light peynirli tost 2 adet
iki bardak süt domates salata....
Ara 11.00
2 kuru kayısı
Öğle 12.10
bir tabak kuru fasulye
bir tabak dolusu salata
yoğurt...
Akşam 18.30
avcumun içi kadar ızgara tavuk
bir yemek tabağı kadar salata
ve ayran...
Su : 2 lt.
Spor : Regl oldummmm vede sokakta fink fink gezdim
Aktivite : Kızımı sirk çadırına götürdüm veee çok beğendim.
Akrobat olmaya karar verdim sempatiksalakcinni
afiyet olsun gamzem ...nasılsınız monticiler bugunku yemek planım
sabah:3 dilim denge salatalık 6 tane yesil zeytin domates peynir
öğle:yeşil mercimek yemeği yogurt slata
aksamda aynısıkaydirigubbakcemile3
niyeki hasret...bilmiyorumkismileya ben bu montiyi ögrenemicem
meyvem buna bacım ...
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
her zamanki mönülerin harika safişim .....
regl olmanada sevindim umarım cumaya şişin iner baskülde tabe...zemuszemus
akrobat olmanada bişi diyemiycem yakışır bacım ...kaydirigubbakcemile3
safinazım hiç sorma cnm,7 ay oldu evi alalı.bu kadar tadilat yaptıracağımızı bilsem önceki evimizde mutlu mesut yaşıyorduk hiç taşınmazdım yeni eve.önceki evimiz aldığımızda yenide değildi ama bir kaç tadilatla yıllarca kullanmıştık ne güzel...bunu yeni diye aldık ama aldığımız günden beri orasını değiştirelim burasını değiştirelim derken evde değişmeyen bir çivi bırakmadık.eşim durup durup keşke inşaattan alsaydık bu kadar pahalı olmazdı o zaman diyor haklı olarak.apartmanın en üst iki katı dublex ev ama üst katın yarıya yakını teras fransız balkonla kapattırdık kış için alt kat ısınmıyacak diye.koskoca 3 taraf camla kaplandı ortalık inşaat pisliğiyle doldu.ve oraya yapılan harçtır ıvır zıvır evin içinden taşındı( ve iki hafta öncede eşime çalışma odası banada müzik odası için inşaat yapıldı ev hiç toplanamadı gitti.benim gibi düzn insanı için bunlar cinnet geçirmek için yeterli zaten.ağlıyacak durumdayım.ve ailemle aynı eşhirde oturmuyoruz.kayınvalidem yok zaten...apartmanada yeni taşındığımız için kimseyi tanımıyorum çocuğumu bırakamam.arkadaşlarımında hepsi öğretmen ....senağlama
masumum öyleyin meyve ve sütü anladımda leblebi ne alaka onu anlamadım kıs ....selam çocukalrı uyuttum şimdi leisleye kaçıcam benn
zilim
dünkü yaıznda snaki biraz sarımsaklı ekemk tarifi kokusu aldım ama vermemişsin tam olarak verde bizde yapakkk olmamıı
birde cnm evet benim mide ve göbek sorunum var insalara göre çok zayıf ama göbegi m ve mideme sinir oluyorum benn
aben abla
nasılsınnnn gşmedik bri kaçgündür sen yogunsun sanırım bende pek bi keyifsizimm
öglen yemegimde üzüm,süt ve leblebi yemeyi düşünüyorum uyar dimi abala
züüm yiyebiliyorduk yemek niyetine oldugu zmanlarda önce leblebi ve üzüm yerim ardındna süt içerim cnm yemek yemek istemiyor
yapmakta istemiyorrr keyfim yokk hiç
ye safişim ye afiyet olsun . ama bi uyarım olcak . tost yapıyorsunuz bazan ama ekmek kızartılırsa daha gl endeksi düşüyor yani gevreyince ... tosttta tam tersi oluyor ekmek peynirim suyuyla hamur oluyor .. benim teraddütüm bundan ekmegin 4 dl olmasından deyil .. bende bazan 4 dl yiyorum ..sağolasın ablaaammm hepsi senin sayende bakalım cuma basküle yansıyacakmı bu regl durumu gerçi umurumda da değil takılmış değilim çünkü bu beslenme şeklini benimsedim diyet yapıyor gibi düşünmüyorum kendimi her yemekten sonra hazımsızlık çeken ve rahatsız olan ben şimdi o kadar mutluyumki bu durumdan bu yüzden diyet olarak algılamıyorum bunu bazen basküle çıkmayı unutuyorum o derece
ben akrobat olsam varya çadırda asılı kumaş ip vs. kalmaz hepsini koparırım kendimide sakatlarım
yaa abla bu arada sana bir sorum olucak
üç sabahtır ben tost yapıyorum light peynir ve tb ekmekle lakin bir tane tost yetmiyor iki tane yapıyorum dolayısı ile tost yapınca 4 dilim kızarmış tb ekmek yemiş oluyorum ama sade yersem üç dilimi zor bitiyorum. Sence bunun bir sakıncası varmı? 4 dilim çokmu azaltayımmı ne dersin?
?
kıs gamze gazman olup uçacaksın 2 gündür mercimek yiyosun..:roflol::roflol::roflol:nasılsınız monticiler bugunku yemek planım
sabah:3 dilim denge salatalık 6 tane yesil zeytin domates peynir
öğle:yeşil mercimek yemeği yogurt slata
aksamda aynısıkaydirigubbakcemile3
banucum noldu sana hayırdır hastamısın ??:teselli:selam çocukalrı uyuttum şimdi leisleye kaçıcam benn
zilim
dünkü yaıznda snaki biraz sarımsaklı ekemk tarifi kokusu aldım ama vermemişsin tam olarak verde bizde yapakkk olmamıı
birde cnm evet benim mide ve göbek sorunum var insalara göre çok zayıf ama göbegi m ve mideme sinir oluyorum benn
aben abla
nasılsınnnn gşmedik bri kaçgündür sen yogunsun sanırım bende pek bi keyifsizimm
öglen yemegimde üzüm,süt ve leblebi yemeyi düşünüyorum uyar dimi abala
züüm yiyebiliyorduk yemek niyetine oldugu zmanlarda önce leblebi ve üzüm yerim ardındna süt içerim cnm yemek yemek istemiyor
yapmakta istemiyorrr keyfim yokk hiç
safinazım hiç sorma cnm,7 ay oldu evi alalı.bu kadar tadilat yaptıracağımızı bilsem önceki evimizde mutlu mesut yaşıyorduk hiç taşınmazdım yeni eve.önceki evimiz aldığımızda yenide değildi ama bir kaç tadilatla yıllarca kullanmıştık ne güzel...bunu yeni diye aldık ama aldığımız günden beri orasını değiştirelim burasını değiştirelim derken evde değişmeyen bir çivi bırakmadık.eşim durup durup keşke inşaattan alsaydık bu kadar pahalı olmazdı o zaman diyor haklı olarak.apartmanın en üst iki katı dublex ev ama üst katın yarıya yakını teras fransız balkonla kapattırdık kış için alt kat ısınmıyacak diye.koskoca 3 taraf camla kaplandı ortalık inşaat pisliğiyle doldu.ve oraya yapılan harçtır ıvır zıvır evin içinden taşındı( ve iki hafta öncede eşime çalışma odası banada müzik odası için inşaat yapıldı ev hiç toplanamadı gitti.benim gibi düzn insanı için bunlar cinnet geçirmek için yeterli zaten.ağlıyacak durumdayım.ve ailemle aynı eşhirde oturmuyoruz.kayınvalidem yok zaten...apartmanada yeni taşındığımız için kimseyi tanımıyorum çocuğumu bırakamam.arkadaşlarımında hepsi öğretmen ....senağlama
ye safişim ye afiyet olsun . ama bi uyarım olcak . tost yapıyorsunuz bazan ama ekmek kızartılırsa daha gl endeksi düşüyor yani gevreyince ... tosttta tam tersi oluyor ekmek peynirim suyuyla hamur oluyor .. benim teraddütüm bundan ekmegin 4 dl olmasından deyil .. bende bazan 4 dl yiyorum ..
meyveyi baya önce ye ozaman .aben abla benn meyve ve süt ile doymuyorummm ardındna azcıkta leblebi yiyorumm
olmazmııı
kızlar bir konuda fikrinize ihtiyacım var...özellikle aebencim ve zilicim ...ben hep diyorum ya sorunum basenlerim ve bacaklarımda diye....koşu bandım var ama birde şu resmini eklediğim aleti almayı düşünüyorum...bacak basen çalıştırmak için pratik geldi bana taşıması kolay akşamları tv karşısında sporumu yaparım diyorum...siz ne dersiniz gerek varmı???
http://[url=http://urlal.com/dqqf][img]http://i1010.hizliresim.com/2010/10/27/1658.jpg[/img][/url]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?