4 yılım geçti orda canımmm, bilmemek mümkün mü? ama fethiye caddesi mahşer yeri gibi olur şimdi, tatil yaaa bence daha sakin yerlerde dolaş (can güvenliğin açısından) :))
kalabalığı o kadar özledim ki 2 yıl önce deseler izmiten izdiham gibi caddelerini özliceksin die gülerdim şimdi kalabalık yer arıyorum mutlu olmak için şuan bulundğum yer cok kötü..düşün nüfüs köylerle birlikde 3 000 o kadar fenha yani insan görmeye hasretim .
ayyy bilmem mi, o yüzden sitelerde oturmaktan kaçar olmuştum da allahtan burası canlı, insan görmeye görmeye insana yabancılaşıyor insan...ne diimm keyfini çıkar tatlım:)))
kızlar ben göbegim ve mideme sinir oluyorum 600 mekik çektim
bu nasıl erycek ya(((((((8
kızlar ben göbegim ve mideme sinir oluyorum 600 mekik çektim
bu nasıl erycek ya(((((((8
kızlar bende dün sporda koşu bandında yarım saat heem 5.0 5.5 arası yürüdüm hem bel sırt hareketleri yaptım faydalı olacağını düşünüyorum hiç deneyen oldumu
canım merhaba oylesıne gecmısı okurken grdum bu aletten bende var
cok asırı bır sekılde dızlere yuklenıyorsun teyzem doktor hıcte saglıklı
bır hareket degıl dedı daha kullanmıyorum yuruyuz bandın varsa bence kesınlıkl alma
kıs gamze gazman olup uçacaksın 2 gündür mercimek yiyosun..:roflol::roflol::roflol:
banucum noldu sana hayırdır hastamısın ??:teselli:
Allah sabır versin zilicim...evin içindeyken tadilatla uğraşmak hemde küçük çocukla ne kadar zordur tahmin edebiliyorum..inş yakın zamanda biter...sende rahat edersin...olumunekankayizsmile
masumcum az önce mutfakta yemek yemeyen oğluma yedirmeye çalışırken aklıma geldi.sarmısaklı ekmek tarifi verecektim sana cnm.monticiler için dilimlenmiş tam buğday (evde tam buğday yemeyenler için normal dilimlenmiş herhangi bir ekmek ama tercihen tost ekmeği) .bir kap içinde 2 diş çok çok ince rendelenmiş yada doğranmış sarmısak ve nane,kekik,çok az pul biber(isteğe göre) birde varsa mutlaka fesleğen koyuyorum ben ama kullanmayanlar için sorun yok olmasada olabilir.bunları zeytinyağıda ekleyip kaşıkla karıştırıyorum ve ekmeklere yağ sürer gibi sürüyorum bir yüzlerine.kağıt serdiğim fırın tepsisine dizip 200 derecede çıtırlaştırıyorum.yumuşak olsun istersenizde az tutun fırında.hepsi bu kadar.
evde taze fesleğeniniz varsa ondanda doğrayabilirsiniz.bizim bir saksı içinde sinek gelmesin masaya diye kullandığımız var ben ondan budayıp koyuyorum.
birde masumcuğum ve diğer arkadaşlar tecrübelerinize ihtiyacım var bir konuda.evin işinden daha çok benide strese sokan buydu aslında.o sebeple çok sinirim bozuk.oğlum diş çıkartmaya hızla devam ediyor ve hiiiiç yemek yemiyor.(beni yemeyi tercih ediyor kendileri yüreğimi tüketti) böyle durumlarda neler yapardınız kızlar?? hiç sabrım kalmadı,durup durup ağlıyorum kilo verecek diye korkudan..:çok üzgünüm:
napıyım abla dun aksam ve bugun için yapmıstım ama masallah elim aza gitmiyorki daha 2 gun bile yenir cok yapmısımakannehirgel aksam beraber yiyelim sende yemekle ugrasmazsın banda yardımcı olursun bitirmekteopuyorumnanaktan
teşekkür ederim canım sağol valla hazır yemek ne güzel olurdu...ama öğlen kuru fasulye yedim akşama mercimek ??olurmuki acaba kb bombardımanı olmasın...ben sebze takılıyım...başka zaman gelirim...opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?