Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

4 yılım geçti orda canımmm, bilmemek mümkün mü? ama fethiye caddesi mahşer yeri gibi olur şimdi, tatil yaaa bence daha sakin yerlerde dolaş (can güvenliğin açısından) :))

kalabalığı o kadar özledim ki 2 yıl önce deseler izmiten izdiham gibi caddelerini özliceksin die gülerdim şimdi kalabalık yer arıyorum mutlu olmak için şuan bulundğum yer cok kötü..düşün nüfüs köylerle birlikde 3 000 o kadar fenha yani insan görmeye hasretim .

kızlar ben göbegim ve mideme sinir oluyorum 600 mekik çektim
bu nasıl erycek ya(((((((8

ayyy bilmem mi, o yüzden sitelerde oturmaktan kaçar olmuştum da allahtan burası canlı, insan görmeye görmeye insana yabancılaşıyor insan...ne diimm keyfini çıkar tatlım:)))

a.s
kızlar ben göbegim ve mideme sinir oluyorum 600 mekik çektim
bu nasıl erycek ya(((((((8

en zor bölgeler masumcummm, karın, mide ve kalçalar...spora devam et mutlaka karşılığını alacaksın...ben de o kadar kilo verdiğim halde hala orası bombeli))) en azından iyi kabarmış bi kek gibi değil de, sönmüş bi kek görünümünde:roflol:, benimde bu bölgeler üzerine spor anlamında ağırlık vermem şart oldu

kızlar bende dün sporda koşu bandında yarım saat heem 5.0 5.5 arası yürüdüm hem bel sırt hareketleri yaptım faydalı olacağını düşünüyorum hiç deneyen oldumu

neyse kızlar ben kaçtım, akşama nohut pişireceğim, hazırlıklarına başlasam iyi olur, herkese iyi akşamlar...

ben kullanıyorum canım agırlık seimini kendinyapab,ldiğin için hafifte kullanılınca zorlama olmuyor yapınca insan faydasını goruyor sıkılasma oluyor basen ve kalca bolumunde ben hergun 15 dk yapmaya calısıyorum annem bu aleti seneler once almıstı samanyolu tvden zamanında oda yapmıstı ve faydasını gordu şimdi ben aldım getirdim eve

napıyım abla dun aksam ve bugun için yapmıstım ama masallah elim aza gitmiyorki daha 2 gun bile yenir cok yapmısımakannehirgel aksam beraber yiyelim sende yemekle ugrasmazsın banda yardımcı olursun bitirmekteopuyorumnanaktan

masumcum az önce mutfakta yemek yemeyen oğluma yedirmeye çalışırken aklıma geldi.sarmısaklı ekmek tarifi verecektim sana cnm.monticiler için dilimlenmiş tam buğday (evde tam buğday yemeyenler için normal dilimlenmiş herhangi bir ekmek ama tercihen tost ekmeği) .bir kap içinde 2 diş çok çok ince rendelenmiş yada doğranmış sarmısak ve nane,kekik,çok az pul biber(isteğe göre) birde varsa mutlaka fesleğen koyuyorum ben ama kullanmayanlar için sorun yok olmasada olabilir.bunları zeytinyağıda ekleyip kaşıkla karıştırıyorum ve ekmeklere yağ sürer gibi sürüyorum bir yüzlerine.kağıt serdiğim fırın tepsisine dizip 200 derecede çıtırlaştırıyorum.yumuşak olsun istersenizde az tutun fırında.hepsi bu kadar.
evde taze fesleğeniniz varsa ondanda doğrayabilirsiniz.bizim bir saksı içinde sinek gelmesin masaya diye kullandığımız var ben ondan budayıp koyuyorum.

birde masumcuğum ve diğer arkadaşlar tecrübelerinize ihtiyacım var bir konuda.evin işinden daha çok benide strese sokan buydu aslında.o sebeple çok sinirim bozuk.oğlum diş çıkartmaya hızla devam ediyor ve hiiiiç yemek yemiyor.(beni yemeyi tercih ediyor kendileri yüreğimi tüketti) böyle durumlarda neler yapardınız kızlar?? hiç sabrım kalmadı,durup durup ağlıyorum kilo verecek diye korkudan..:çok üzgünüm:

Son düzenleme:
ziligurti canım kolay gelsin sana çocukla normal iş bile zorken değilki tadilat olayı çok daha zorr.
canım nazda 4 ay hiçbirşey yemedi 4 ay boyunca inanırmısın artık depresyona girecektim.hem yemek yememesi hemde uykuya dalamaması beni mahvetti bende stresten ağlamaktan sürekli yedimde yedim güya diyetteydim.çorba içiremedim aylarca çocuğuma hala içmiyor .4 aydır hep 8.5 kilodaydı çok şükür 20 gündür yemek yiyor artık 10 kilo olmuş nasıl seviniyorum ama ne yiyor makarna patates köfte tavuk balık pilav. çatala takıp eline veriyorum oyunla yiyor çok hoşuna gidiyor çatalle yediği için
yoğurt çok severdi yemiyor artık çoğu şeyi yine yemiyor allah yardımcımız olsun bende 1 ay ağladım sonra alıştım artık çocuğum aç diye kahroluyordum mamayı alsa biberonda almıyor benimki sadece uykuda

benim oğlumda malesef aynı durumda canım zaten aksi ve huysuz bicocuk diş cıkarırken daha beter oluyor ama ben hala bu durumu en guzel sekilde atlatma yolunu bulmadım birde bu aralar sık hasta oldu eridi bitti iyice

teşekkür ederim canım sağol valla hazır yemek ne güzel olurdu...ama öğlen kuru fasulye yedim akşama mercimek ??olurmuki acaba kb bombardımanı olmasın...ben sebze takılıyım...başka zaman gelirim...opuyorumnanaktan

zilicimmm maksimum ştahsız bir bebek anneis olarak sana şunları söleyim

hemencilk öle kilo vermez cnm bu dönemde bebek ne seviyor ise onu verecekisn yogurt,meyveli yogurt,pudihg ve ya sevdigi çorbalar yemekler bu dönemde bebekler daha çok hazır püreler ,yogurtlar yemekten hoşlanırlar
hazır gıdalara karşı biri olan bende o dönemlerde mecburen verdim cnm
süt veriyorsan süt ver bol bol

benim kayram 1750 dogdu hep iştahsız mama yemek meme emmezdi hatta ilk dogdugund amama yemeyi bilmediignden ve biberon tutmadıgından ben onu şıırınga ile beslerdim
ve daha 2 ay öncesine kadar agzını tam açmaz kaşıgı yarısını yemedi hatta dnixin yediginin 4 2 sini bile yemz di ama şimdi okadar iştahı açıkki beni bile yer aç kaldıgında
sana bu örnegi verdimki canını sıkma en iştahzı bebekler bile büyünce sıkıntılaı bitinc eyiyor cnmm
ben .çok üzüldüm o dönemlerd esne üzülme şekerimm

ayrıca sarımsaklı tarif için tşk edeirmm

Son düzenleme:
wallahi artık neyden medet umacağımı şaşırmış durumdayım.bu gün sırf ağlamak için eşimi aradım annemi arasam sesim kötü olsa tansiyonu yükseliyor.eşimde 4 saat ameliyatta kalmış .az önce durduk yere adamcağıza tafra yaptım ölsek ulaşamıycaz sana diye..benim oğluş 13,250 gr boyuda 88 cm ama yemesse eriycek yawrum.walla annelik bana göre değilmiş onu anladım.biraz gamsız olmak lazımmış yoksa kafama huniyi giymeme ramak kaldı.bir haftadır yemek saatleri yaklaştığında durup dururken midem bulanmaya ve kramplar girmeye başlıyor.ellerim titriyor.kendimi çok hırpalıyorum sanırım.cuma eşim evde olacak sanırım .cuma gelsede bende biraz çıkıp gezsem alışveriş yapsam da stres atsam.nedir zorları bu çcukların yemezler anlamıyorum.tezgahın üzerinde 4 ayrı çeşit pişmiş maması çorbası yemeği duruyor belki yer diye kek yaptım şimdide onuda yemedi....5 yıl çocuk yapmayan ben 5 yıl daha dursaymışım diyorum bazen....(allahım çıldırıyormuyum yoksa)
takıntı oldu artık yemedi uyumadı içmedi vs...okula başlasam geçecek bunlar belkide ama onu düşünmekten başlayamıyorumda.evde yada öğrencimin evinde ders vermekten öte geçemiyorum haftada bir kaç saatten öte...
sizin çocuklarınızın arka dişleri ne zamanlar çıkmıştı kızlar??erken gibi geldi bana arka dişleri için biraz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…