Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

bugünkü menüm:
sabah
bir dilim tb ekmeği
2 dilim köy peyniri
2 zeytin
domates salatalık
çay

öğlen
balık
semizotlu yoğurt
salata
z.yağlı enginar

ara:
acıkırsam bir elma

akşam:
sanırım
haşlanmış yumurta
salata
yoğurt

Basenler için pilatesteki yerde yatarak yapılan hareketleri tavsiye ederim (vücudun yanına yatıp, bacakları birbirine yapıştırıp aşağı yukarı kaldırarak, ya da aynı pozisyonda dizleri karna doğru hafif kırarak aynı hareketi yapmak ya da yine dizler kırık vaziyette pilates lastiğini diz hizasında bağlayarak bacağı aşağı yukarı indirip kaldırmak (en az 14 kez) her iki tarafa uygulamak çok etkili oluyor...

Son düzenleme:

biliyorum aeben ablam zaten vücudum hızlansın die böyle beslendim..
yarın sabah 61 i görmek istiyorum bayramada 59 u tabi ...

meyvemmm, spor yapmıyorsan sporu da ekle, metabolizman daha da hızlanacak, kilo vermen de ona keza...

ketum ablam spor yapıyorum zaten leslie ile dün aksam 2 mil önceki aksam 5 mil yaptım bu aksam izmite gitme ihtimalim var gitmezsem bu aksamda 5 mil yapıcam gidersem bu aksam kalıcak..

ay kızlar monti zihnimi sardı...

öğle yemeğinde mercimek çorbası içtim yinee kızartma yapmışlardı almadım yanımda ton balığım vardı tam salataya dökcem mercimek çorbasıyla göz göze geldik ve tehlikeyi atlattık az kalsın unutuodum

Kızlar ya 100 gr vermişim sadece ( arkadaş gülüyor bu kadar uğraşmaya 100 gr mı verilir sen bunu yapma bence diyor((((((((((((((8

koaly gelsin dilekleriniz için çok teşekkürler kızlar.walla beni gören bitlendim sanacak stresten saç derimde minik minik sivilce gibi şeyler çıktı ve nasıl acıyarak kaşınıryor anlatamam.safinazım evi aldığımızda hiç terası kışın kapatabileceğimizi yazın tekrar cam balkonu kaldıracağımızı akıl edemedik cnm.kapatınca terası zamin fayans kaldı orayı kışlarıda sıcak ve evin bir odası gibi kullanalım diye yeniden hasır koltuk takımı vs.. alındı.plastik masa sandalye vardı onlar depoya kaldırıldı vs.. daha bir sürü iş.ısıtma için yeniden inşaat çıktı.diğer bölümler(çalışma odası ve müzik odası)zaten yapılacaktı ama yazın ben burda yoktum diye bu vakte kaldı herşey üst üste geldi o sebeple.ama bitti sayılır artık.akşam ağladım gecenin birine kadar evin içine serilmiş kartonları büyük badana için yayılan naylonları kaldır süpür sil.bittim .et kesiği oldum bi aşağı bi yukarı...
çocuğuma şu an ben bakıyorum bu arada.ücretsiz izindeyin kafama göe birini bulursam şubatta bulamassam da bir dahaki seneye başlıycam oğlum 15 aylık oldu...

ketum ablam spor yapıyorum zaten leslie ile dün aksam 2 mil önceki aksam 5 mil yaptım bu aksam izmite gitme ihtimalim var gitmezsem bu aksamda 5 mil yapıcam gidersem bu aksam kalıcak..

anladım canım, gidersen hayırlı yolculuklarrr...

meyvemm izmitin neresindensin, ayrıldığım eşim de izmitli, ailesi orada yaşıyor, kızlarım da izmitte doğdular, merkezde...

zilimm ev nerdeee? ne güseel iki katlı ev kış nbahçesi falann üüg hayaliimm Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin

anladım canım, gidersen hayırlı yolculuklarrr...

meyvemm izmitin neresindensin, ayrıldığım eşim de izmitli, ailesi orada yaşıyor, kızlarım da izmitte doğdular, merkezde...

saol ketum abla..
izmit merkezdenim ben..üçyol santral kocaeli devlet bilirmisin oraları..

zilicim kolay gelsin canım..
üzülme bence sonucda daha rahat yasamak için bütün bu uğrasın..yorgunluklar gelir gecer allah güzel evinde mutlu uzun yasamayı nasip etsin..

söylediğin yerler cedit mahallesi değil mi? ben santralde sağlık ocağının hemen üstündeki sokağa gelin gittim...di:))))

cedit mahallesi olarak bilmiyorum sağlık ocağının alt tarafındaki caddenin adını biliyorum turan güneş caddesi die bide orası tam saray bahce bekirpasa belediyesinin ayrım yeri olduğuna karısık.. ketum abla biz oraya yürüyerek 20 dk mesafedeyiz.. şimdi oraları yıktılar yol gecti falan değişti hep satralin üstü...belki senin oturduğun evide yıkmıslardır..

Son düzenleme:
cedit mahallesi olarak bilmiyorum ketum abla biz oraya yürüyerek 20 dk mesafedeyiz.. şimdi oraları yıktılar yol gecti falan değişti hep satralin üstü...belki senin oturduğun evide yıkmıslardır..

evet, oldukça değişmiş oralar, benim oturduğum ev duruyor halaa...orada fazla kalmadım zaten, tepecik mahallesine taşınmıştım 7 ay sonra, fethiye cad.nin üst tarafına...

canım merhaba oylesıne gecmısı okurken grdum bu aletten bende var
cok asırı bır sekılde dızlere yuklenıyorsun teyzem doktor hıcte saglıklı
bır hareket degıl dedı daha kullanmıyorum yuruyuz bandın varsa bence kesınlıkl alma

evet, oldukça değişmiş oralar, benim oturduğum ev duruyor halaa...orada fazla kalmadım zaten, tepecik mahallesine taşınmıştım 7 ay sonra, fethiye cad.nin üst tarafına...

ayy sen izmiti ne cok biliyorsun... Şeniz
yarın fetiyede gezicem gel birlikte dolasalım olumunekankayizsmile

ayy sen izmiti ne cok biliyorsun... Şeniz
yarın fetiyede gezicem gel birlikte dolasalım olumunekankayizsmile

4 yılım geçti orda canımmm, bilmemek mümkün mü? ama fethiye caddesi mahşer yeri gibi olur şimdi, tatil yaaa bence daha sakin yerlerde dolaş (can güvenliğin açısından) :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…