Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

ziligurti canımya bence oğlun 15 aylık ve gelişimi çok iyi.benim kızımın arka dişelrinde 14-15.aylarda çıkmıştı.ama o dönem inan hiçbir şey yemiyordu hatta dr götürdüm bir sürü tahlil yaptırdım ama ehrşey temiz çıktı.dişler çok etkiliyor ve çok ısrar etme ben kızımın önüne sofra bezi koydum yemekleride renkli tabaklara inan acıkınca gidip gidip azda olsa yedi.inan geçicek bu günler allah daha kötüsünden sakınsın.bence kendini bu kadar sıkma hasta falan olursun.

ahhhhhhh zilimmm yazında kenimi gördüm ben 2 yıldır kendimi parçalıyorum yemedi uyumadıı
ah cnm valla bak ben yaptım sen yapma ltf zamanı gelince yerr o bebekleirn böle dönemleri oluyor

ayrıca maş. ogluşuna gayet ii cnm bak benm kayram daha 10 buçuk kilo düşün yanii

sıkma canını bukadar bende yemek saatleir yakaşınca resmen korkardım cnm
ben biraz bebek konusund adüzenciyim yemek saatleri uyku saatleri dgeişmez cnm herşey saatlidir bendede biraz şaşsa eskidne üzülürdüm ama şimdi üzülmorum büyüdüler cnm
sende bu kadar kendini üzdügüne üzeüleceksin ilerde

süütn içine dogra büskiviyi yedir bakalım yiyecekmi ben zord akalınc ayaparıdm bebe büskivisinden

evet masum yemeyen çocuk zor oluyor.benim kızımda kahvaltıyı zar zor yapıyor.yumurta yemiyor bende şimdi milpu 8 tahıllı ballı yı süt tumurta ceviz labne peynirle karıştırıp veriyorum onu acayip seviyor ama ayrı ayrı kahvaltıdan nefret ediyor

zilicimmm, tek çocuk olunca sanırım üzerine fazla titriyor insan...ilk kızımda ben de öyleydim, ne çok yoruyor insan kendini şimdi daha iyi görüyorum...ikinci kızım doğduğunda aynı titizliği aralarının çok yakın olması nedeniyle ona gösteremedim...sonuç mu, ikiside bi şekilde büyüyüp bu yaşa geldiler...kızlarımın diş çıkarma dönemleri çok rahat geçti, hafif ateşten başka birşey olmadı...damaklarını rahatlatmak için içi su dolu, buzlukta dondurulan üründen kullandım...bunun haricinde soğuk havuç ve elma dilimi verdim, hem kaşıntısını alıyor hem de soğuk etkisi ile damağı rahatlatıyor, en azından midesine de birşeyler gitmiş oluyordu..istersen br de bu yöntemi dene, umarım oğluşun için bir nebze rahatlatıcı etkisi olur canım...opuyorumnanaktan

ketumm
tek bebek degilde titiz anne lmayla alakalı bence
ben zilimmin anlattıgışeyleri yaşadım iki bebek olmasına ragmen ama şu olabilir ikidide aynıanda oldu belki tek tek olsaydı bende senin gibi olurdum

tlyon bazı bebekler böle cnm benmkilerd ekarışık kahvaltı hiç yapmadılar cnm hep ayrı yediler halada öle yani

artık haftda bir gün süütn içine atılan gevreklerden veriyorum degişiklik olsun diye

kızlar bebkleirnize bıldırcın yumurtası yediirn
hem digerinden daha faydalı hemde minik bitirebiliyorlar 1 yaşını geçmişse verebilirisniz haşlayıp pişirip

ketumm
tek bebek degilde titiz anne lmayla alakalı bence
ben zilimmin anlattıgışeyleri yaşadım iki bebek olmasına ragmen ama şu olabilir ikidide aynıanda oldu belki tek tek olsaydı bende senin gibi olurdum

Belki de, benimkiler ikiz olmasada, ikiz gibiydiler...sırayla altlarını üstlerini temizle, yemeklerini ver, ikisine de eşit alaka göstermeye çalış zordu yaaa, baya zordu...allah sana sabır ve kolaylık versin canımm..

ziligurti benimkide bayılıyordu yoğurda peynire hiç yemiyor şimdi.yumurta ağzına koymaz kahvaltı hiç yemez benim elimden hiç birşey yemez kendi ne kadar yerse önüne koyuyorum çatala takıyorum ancak öle yaz boyunca tek yediği çubuk kraker ve meyva cacık.bizde arka dişleri bir ay oldu çıkardık.nazda 16 ay bitti demek bir ay var aralarınd a seninkinin kilosu çok iyi canım dert etme

regl oldum kızlar yaaaa çok halsizim yorgunum resmennn hazırlıksız yakalandım evime gitmek istiyorum

zilimnım vallahi 12 senede kavuşmasam kafayı yerdim şimdide herkez ikinciyi yap diye tutturuyor nerde bu kiloyla imkansız şimdi bile kafayı yiyorum bütün gün iki tane olursa naparım diyorum .birde naz kardşesiz kalmasın yaşım geçiyor 36 diyorum çok kararsızım yani. naz he
gibi olmaz ikin uslu olur diyorlar.bakalım bahara kadar inşallah zayıflarımda düşünürslahm naz iki aşına gelmiş olur

ziligurti cok yıpratma kendini benim kızım 16 aylık. arka dıslerini 14 15 aylıkken cıkardi. cocuklar dis cıkarmaya basladıgı zamandan itibaren artık dısleri tamamlanana kadar yeme problemi cok oluyor. benimki hep sütlen beslenirdi.etrafımda beni görenler bu coocuk niye yemiyor diiyip bazen bana kızarlardi yemek vermiyorsun diye inansınlar diye yanlarında yediirirdim. bu seferde zorlama kusar felan filan.cok üzülme ama biz anneler ana yuregi iste....bende neyi yemek isterse onu veriyorum onu yiyor artık. su sıralarda kendi basına yemeye merak sardı.baska care yok yeterki bisiler yesin. ALLAH yardımcımız olsun ne diyelim ayrıcada seninkinin masallah ayına göre kilosu gayet iyigeldi bana.bende dr götürdügümde yemesinden sikayet ediyorum hep dr.da hanfendi artık cocoguunuzun fazla kilo almasını beklemeyin alir ama zaten cok aktifler birde dişleri cıkıyor o yuzden fazla alamazlar dedi.

menümü paylaşmayaa geldim kızlarrr uuufff bugün bide hata yaptım açıklamalarda okucaksınızzzz

07:00
2 kuru kayısı ve suyu

08:30
2 dilim tb ekmeği
zeytin ezmesii
peynir
salatalık

12:50
1 tabak mercimek çorbası
2 3 tane yoğurtlu karnıbahar ve yeşillik ama iki çatal fln yiyeebildim

17:00

2 mandalina 1 elma 1 portakal

18:00

badem ceviz b.leblebi karışımı 1 avuçtan az ve light sütt

sonra eve geldimm ama regl olduum için sancıdan duramıyorumm spora gidemezdimmm bende bari bugün yemeği atlamıyım diyeee yarım tabak karnıbaharla yoğurt yedimm

yani biraz fazla olduuu ama iyi geldi çünkü çok halsiz kaldım regl diee:S:s yorumlarınızı bekliorum

aebencimm burdaaa çook kötüümm aebeeen:İI

ahada aebenim yakalamışken sorayım sana.:1hug:
kızlardan bazıları bimden aldıkları beşi biyerde çayını içiyorlardı.
benim metabolizmam iyi çalışıyor ama içsemmi bu çaydan acaba.
birde çay hangi bitkilerden oluşuyor biliyormusun.sositososito
şimdiden teşekkürler.olumunekankayizsmile

bende basladım o caaya canımm acaba etkısını gören varmıdırı aranızda kızlar

yarım saat yürüyüş
15 dk eliptik bisiklet
45 dk tokat halkoyunları
şimdilik bu kadar
eliptik bisiklet belki bi 15 dk daha yapar 30 dk ya çıkarırırımm

slmmm kıslarr

beşi bir yerde çayını diyete ilk başladıgımda bende kullandım
yeniden alıp içmeyi düşünüyorum

soru bana sorulmamış ama cvp vereyim
içerisinde;kekik,biberiye,mate,yeşilçay,funda yapragı var

kimse yok mu ya bu akşam
huu
masum sen nerelerdesin yine
20 dk daha eliptik yaptım
salona koydum eliptiği daha iyi oldu

toplam spor:
35 dk eliptik bisiklet
40 dk tempolu yürüyüş
45 dk tokat halkoyunları
120 mekik
bacak hareketleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…