koaly gelsin dilekleriniz için çok teşekkürler kızlar.walla beni gören bitlendim sanacak stresten saç derimde minik minik sivilce gibi şeyler çıktı ve nasıl acıyarak kaşınıryor anlatamam.safinazım evi aldığımızda hiç terası kışın kapatabileceğimizi yazın tekrar cam balkonu kaldıracağımızı akıl edemedik cnm.kapatınca terası zamin fayans kaldı orayı kışlarıda sıcak ve evin bir odası gibi kullanalım diye yeniden hasır koltuk takımı vs.. alındı.plastik masa sandalye vardı onlar depoya kaldırıldı vs.. daha bir sürü iş.ısıtma için yeniden inşaat çıktı.diğer bölümler(çalışma odası ve müzik odası)zaten yapılacaktı ama yazın ben burda yoktum diye bu vakte kaldı herşey üst üste geldi o sebeple.ama bitti sayılır artık.akşam ağladım gecenin birine kadar evin içine serilmiş kartonları büyük badana için yayılan naylonları kaldır süpür sil.bittim .et kesiği oldum bi aşağı bi yukarı...
çocuğuma şu an ben bakıyorum bu arada.ücretsiz izindeyin kafama göe birini bulursam şubatta bulamassam da bir dahaki seneye başlıycam oğlum 15 aylık oldu...
herkes aşağıda ama kimse yazmıoo kızlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?