Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar yorumlarınızı ancak okuyabildim ,eşim kendi laptobunu iş yerinde bırakmış ve bu saate kadar benim laptobuma el koydu.bir girip bakamadım kk ya.ketumcum arka dişler olduğu için sulu dişilik kullanamıyor.dişlik ağzına büyük geliyor.ve ön dişlerde bile pek kullanmak istememişti oğlum.bende soğuk havuç elma hatta antiseptik etkisinden dolayı taze soğan ve pırasa veriyorum.mız mızlanmıyor ama elimde kaşık gördüğü an başını sallamaya başlıyor.kendi plastik kaşığını bana uzatıp aklınca bana mama veriyor:))
bu akşam üstü masumun dediği gibi bu güne kadar kullanmadığım ne varsa markete gidip aldım.meyveli tüp yoğurtlardan,puding gibi bişeyler vs..vs..ne varsa ıvır zıvır asla yedirmem dediğim topladım geldim.mikrop ewlat nasılda yedii....kafamçokkarıştı
artık şu dişler çıkana kadar sırf karnı doysun diye ne yerse onu vereceğiz...düz duvara tırmandıracak anlaşılan bizi oğluş:))

yorumlarıyla yardım etmeye çalışan herkese çok teşekkürler kızlar..iyi varsınız ve iyiki burdayız....

Ah zilicim ah, maymun ediyor bu veletler bizi bacak kadar boylarına bakmadan, dilerim oğlunun dişleri biran önce çıkarda, mecbur kaldığın yiyeceklere fazla alışmadan normal beslenmesne döner, yoksa damak zevki şeker yönünde gelişince hep o tür besinler istiyor...maalesef küçük kızım 10 yaşında olmasına rağmen bıraksam hep o tarz beslenecek

slm kızlar izmitteyim..
aksam yemeğimi tabi 2 bardak süt 2 acuk leblebi olarak yaptım eve gelincede 2 kasık taze fasulye 1 ceviz ve 1 dilim peynir yedim..

günaydııınn kızlaerrrrr

dün yediklerimi yazayım hemen

sabah
4 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
yarım domates
1 adet salatalık

ara
2 adet mandalina

öğlen
3 avuç beyaz leblebi
200 ml lıght süt

ara
mandalina

akşam
1 adet salatalık
kk kadar beyaz peynir
4 adet zeytin
çok az sucuklu yumurta ( en çok yumurtasından yedim . )

Günaydın kızlar..nasılsınız?

Dünkü menüm
sabah
3 dlm t.b.ekmeği
5-6 zeytin
domates
öğlen
2 kaşık taze fasulye 3 kaşık yoğurt 3-4 fındık domates salatalık
ara
1 br süt
akşam
yumurtalı pırasa 2 kaşık.bol rokalı salata,yoğurt 3 kaşık

yatmadan önce yarım mandalina yarım armut

günaydın

zilicim sevindim cnm yiyecegini biliyorudm benimkilerde o dönemde yerlerdi
hazır gıdalrı ama dişleir çıkınc aeski düzene dönüyor cnm
şua n ne danino alıyorum ne hazır püre nede puding evde kendim yapıyorum cnm

bir süre kullan aç kalmasından iidir

günaydın menümü yazıp cıkıcam hemen..
sabah domates peynir zeytin fındık
öğlen mercimek corba taze fasulye yoğurt
ara elma
aksam balık yoğurt

günaydınnnnnnnn fıstıklar....opuyorumnanaktan
gerçi kimse yok ama birazdan gelecek olan fıstıklar..sempatiksalakcinni

günaydın yağmurgözlüüü:)

günaydın arkadaşlar.a.s.
ben 6.takımdayım.monti diyetini uygulamaya çalışıyorum bende.
fırsat buldukça sizleri takip ediyorum buradan.
birkaç ay önce aebenimin tavsiyesiyle menülerimi burayada yazıyordum ama,araya birsürü meşgale girdi.yazamaz oldum.yemek tariflerinizi deniyorum,arkadaşlarımada tavsiye ediyorum.
hepinize çok teşekkür ederim.
masumcum,açıklamaların için sağol canım benim.opuyorumnanaktan

Kızlar elimde fırsat varken dünkü menümü yazayım hemen :

Kahvaltı 06.30
tb ekmekten 2 adet tost
bir buçuk su bardağu süt
domates ve salata

Öğlen 12.30
karışık ızgara salata ve ayran....

Akşam 16.30
Izgara balık, fırında karides ve salata....

Su: 2 lt.
Spor : yarım saat yürüyüş....

herkes aşağıda ama kimse yazmıoo kızlarrrr

slm kızlar..
aebenim pek giremez olmuş buralara.iyileşemedimi acaba :uhm: dün akşam için evde kalmış bir kaç sebze ile yine kendi uyduruğum bir yemek yaptım.çokta beğendik.hafif oldu .değişiklik olsun diyenler için montiyede uyuyor.yapmak isterseniz şöyle:
bizim evde kalanlar bunlardı çeşitlendirmek sizin elinizde.

MONTİ USULÜ SEBZELİ KÖFTE
2 kabak
2 patlıcan
2-3 domates
5-6 biber
kıyma
baharat
salça
sarmısak

sebzleri istediğiniz şekilde doğrayın (ben yarım halka doğradım yarım cm kalınlığında falandı..monti usulü kızarttığımız gibi hafif yağlayıp tuzlayıp cam fırın kabında 200 derece 15 dakika fırınlayıp kızartalım.o arada kıymayı baharatla yumurtayla soğanla (normalde nasıl yoğuruyorsak)yoğuralım.köfteler yapalım.iyice kızarmamış olan sebzelerin üstüne dizelim köfteleri 10 dakika falan daha kızartalım.sonra salçalı suyunu haızlrayalım içinede bir kaç diş sarmısak rendeleyerek tabii.suyunu ekleyip 10-15 dakika daha 180 derecede fırınlayalım.yemeğimiz olmuştur.
yanınada salata ve yoğurtla ohh neffis bir monti menüsü ....
ben yanına yoğurtlu mor lahana salatası yaptım.hem yoğurt hem salata bir arada oldu:))

canımmm ancak alıntı yapıp sana yazabiliyorum tamamen stresten oluyor bunlar balım yaaa bende düğün üzeri evdeki inşaat hali bitmemiş ve zaman az kalmışken aynısını yaşadım yaaa saçımı tarayamıyordum acıdan o derece idi. Neyse bunlar gelip geçiyor ama önemli olan geçerken ciddi hasarlar bırakmaması....
Oğlun küçük değil aslında bebeğim yaaa kreşe versen ? benim kızım yaşına girdi kreşe başladı çokta memnunum maşallah bir zararını görmedim. Çocuk için acaip iyi kreş şiddetle herkese tavsiye ediyorum hem seninki on beş aylık olmuş bence tam zamanı ileride dahada zor oluyor çünkü....

Canım oğluşunun iştahsızlık konusuna gelince arkadaşlar tek tek kendinden örnekler vermişler zaten. Naçizane tavsiyem kendini fazla hırpalama oluruna bırak üstüne gitme....

herkes aşağıda ama kimse yazmıoo kızlarrrr

ben yazdım sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…