slm kızlar kismeee eyok bugünn
sema dut kurusu yiyebiliyormuyuz
bugünçok soru sordum ama birşey daha sorayım
akşama patlıcan musakkka yesem olurmu acaba?
kızartıp yAPTIM
kızlar bugün normalden de az yedim başıma ağrılar girdi hiç iştahım yok(
İYİ AKŞAMLAR FISTIKLAR ......
çoçuklar evde olunca giremedin güzeller .....
hepinizin bayramını şimdiden kutlayayım .....turkbayragi
nerden buluyorsun banu öyle şeyleri kaydirigubbakcemile3slm kızlar
dutkurusu yiyebiliyormuyuz acaba?
çay fazla demli olmaksızın sınır yok canımafiyet olsun ...hayirli gunler monti hanımları;
sabah
1 mandalina yaklasık 30 dk sonra sirkeli su
2dlm tb ekmegi(sonunda aldım:))
domates salatalık kk peynir 6 tane zeytin ve cay.
öglen
tavuk yogurt
yavas yavas montiyi ögrniyorum. duzenli yemek yiyorumya bu cok güzel.bugun montiye aalisma evremin 3 gunu. bugun daha iiym sanıırm. 2 gun yanls yemek yesemde gunde 3 ögün yemek güzel diye dusunuyorum.tez zamnda montiye alismak ümiyle.
saglıcakla kalın arkadaslar...Ben siyah cayi cok iciyorum ama sekersiz bunun montiye zarari yoktur umarim?
süper yagmurum bir hata yok ....olumunekankayizsmilebugünki menüm...
sabah
su,tiroid ilacım
yolda
1 mandalina
kahvaltı
tb ekmek beyaz peynirli tost,maydanoz,domates,salatalık,çay
ara
capuccino ( şekersiz ):kedi:
öğle
hamsi buğulama,bol göbek salata
ara
armut
akşam
sanırım yine balık olacak perşembe günleri bizim semt pazarımız ve annemde toplanırız genelde balık olur akşam yemeğinde
su,ıhlamur,yeşilçay,
Kızlar elimde fırsat varken dünkü menümü yazayım hemen :
Kahvaltı 06.30
tb ekmekten 2 adet tost
bir buçuk su bardağu süt
domates ve salata
Öğlen 12.30
karışık ızgara salata ve ayran....
Akşam 16.30
Izgara balık, fırında karides ve salata....
Su: 2 lt.
Spor : yarım saat yürüyüş....
:1hug:slm kızlar..
aebenim pek giremez olmuş buralara.iyileşemedimi acaba :uhm: dün akşam için evde kalmış bir kaç sebze ile yine kendi uyduruğum bir yemek yaptım.çokta beğendik.hafif oldu .değişiklik olsun diyenler için montiyede uyuyor.yapmak isterseniz şöyle:
bizim evde kalanlar bunlardı çeşitlendirmek sizin elinizde.
MONTİ USULÜ SEBZELİ KÖFTE
2 kabak
2 patlıcan
2-3 domates
5-6 biber
kıyma
baharat
salça
sarmısak
sebzleri istediğiniz şekilde doğrayın (ben yarım halka doğradım yarım cm kalınlığında falandı..monti usulü kızarttığımız gibi hafif yağlayıp tuzlayıp cam fırın kabında 200 derece 15 dakika fırınlayıp kızartalım.o arada kıymayı baharatla yumurtayla soğanla (normalde nasıl yoğuruyorsak)yoğuralım.köfteler yapalım.iyice kızarmamış olan sebzelerin üstüne dizelim köfteleri 10 dakika falan daha kızartalım.sonra salçalı suyunu haızlrayalım içinede bir kaç diş sarmısak rendeleyerek tabii.suyunu ekleyip 10-15 dakika daha 180 derecede fırınlayalım.yemeğimiz olmuştur.
yanınada salata ve yoğurtla ohh neffis bir monti menüsü ....
ben yanına yoğurtlu mor lahana salatası yaptım.hem yoğurt hem salata bir arada oldu:))
AKŞAM OKUDUM AMA YAZAMADIM ZİLİM ...kızlar yorumlarınızı ancak okuyabildim ,eşim kendi laptobunu iş yerinde bırakmış ve bu saate kadar benim laptobuma el koydu.bir girip bakamadım kk ya.ketumcum arka dişler olduğu için sulu dişilik kullanamıyor.dişlik ağzına büyük geliyor.ve ön dişlerde bile pek kullanmak istememişti oğlum.bende soğuk havuç elma hatta antiseptik etkisinden dolayı taze soğan ve pırasa veriyorum.mız mızlanmıyor ama elimde kaşık gördüğü an başını sallamaya başlıyor.kendi plastik kaşığını bana uzatıp aklınca bana mama veriyor:))
bu akşam üstü masumun dediği gibi bu güne kadar kullanmadığım ne varsa markete gidip aldım.meyveli tüp yoğurtlardan,puding gibi bişeyler vs..vs..ne varsa ıvır zıvır asla yedirmem dediğim topladım geldim.mikrop ewlat nasılda yedii....kafamçokkarıştı
artık şu dişler çıkana kadar sırf karnı doysun diye ne yerse onu vereceğiz...düz duvara tırmandıracak anlaşılan bizi oğluş:))
yorumlarıyla yardım etmeye çalışan herkese çok teşekkürler kızlar..iyi varsınız ve iyiki burdayız....
harika olmuş afiyet olsun ....Günaydın kızlar..nasılsınız?
Dünkü menüm
sabah
3 dlm t.b.ekmeği
5-6 zeytin
domates
öğlen
2 kaşık taze fasulye 3 kaşık yoğurt 3-4 fındık domates salatalık
ara
1 br süt
akşam
yumurtalı pırasa 2 kaşık.bol rokalı salata,yoğurt 3 kaşık
yatmadan önce yarım mandalina yarım armut
normale dönmene (diyet konusunda )sevindim meyvem .....günaydın menümü yazıp cıkıcam hemen..
sabah domates peynir zeytin fındık
öğlen mercimek corba taze fasulye yoğurt
ara elma
aksam balık yoğurt
ben bir yanlış göremedim kuzum ....menümü paylaşmayaa geldim kızlarrr uuufff bugün bide hata yaptım açıklamalarda okucaksınızzzz
07:00
2 kuru kayısı ve suyu
08:30
2 dilim tb ekmeği
zeytin ezmesii
peynir
salatalık
12:50
1 tabak mercimek çorbası
2 3 tane yoğurtlu karnıbahar ve yeşillik ama iki çatal fln yiyeebildim
17:00
2 mandalina 1 elma 1 portakal
18:00
badem ceviz b.leblebi karışımı 1 avuçtan az ve light sütt
sonra eve geldimm ama regl olduum için sancıdan duramıyorumm spora gidemezdimmm bende bari bugün yemeği atlamıyım diyeee yarım tabak karnıbaharla yoğurt yedimm
yani biraz fazla olduuu ama iyi geldi çünkü çok halsiz kaldım regl diee:S:s yorumlarınızı bekliorum
ablam bende içiyorum karışık hepsinden .(hiçde sevmem )ahada aebenim yakalamışken sorayım sana.:1hug:
kızlardan bazıları bimden aldıkları beşi biyerde çayını içiyorlardı.
benim metabolizmam iyi çalışıyor ama içsemmi bu çaydan acaba.
birde çay hangi bitkilerden oluşuyor biliyormusun.sositososito
şimdiden teşekkürler.olumunekankayizsmile
kimse yok mu ya bu akşam
huu
masum sen nerelerdesin yine
20 dk daha eliptik yaptım
salona koydum eliptiği daha iyi oldu
toplam spor:
35 dk eliptik bisiklet
40 dk tempolu yürüyüş
45 dk tokat halkoyunları
120 mekik
bacak hareketleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?