Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

sağol canımmmopuyorumnanaktanolumunekankayizsmilea.s.:teytey:turkbayragiŞenizsempatiksalakcinni

bilmiyorum safinaz cnaımya havadan heralde boğzlarım acıyordu sanırım iştahımıda engelledi.tabi aç olunca başıma vuruyor direk migren olduğu için.

geçmiş olsun canım yaa...bu gün bizim şirkette de herkes boğazlarının yanmasından şikayet ettiler bütün gün ıhlamur kaynadı mutfakta...:içelim:

yağmurgözlü evet cnmya herkes böyle bende evde bir sürü baharat kaynatıyorum gidip kızım uyuduktan sonra akşam iyi bir dinlenicem

aebenimi yakalamışken sorularımı sorayım kafama takılıyor zaman zaman.unutup duruyorum.benim için değil ama diyetteki arkadaşlar için soraaktım örtmeniiiim...
şimdi kavun karpuz muz üzüm yasak okey...
bunlar şeker ithiva ettiği kadar lifte barındırıyor ama yasak buraya kadar tamamdır.
ama kurumuş meyvelerden incir kayısı yasak değil..burada takılıp kalıyorum mantığını çözemedim gitti.
hem lif bakımından yaş olanlar daha zengin ve daha az şeker içeriyor.örneğin karpuzla inciri aynı kefeye koymak mümkün değil...ama inciri yiyiyorlar karpuzu yiyyemiyorlar??bunun için amcamız ne der??
bu günde yazdığım gibi kitabı yazan amcamız türk değil türkiyede yaşamıyor.onların meyvelerle bizim kurumeyveler aynı değil.türkiye ve arap ülkererinden başka kuru meyveyi pek bilen yok...monti kuru inciri hiç bilmiyordur eminim...
aebenim bu konu hakkında açıklama yaparsan iyi olur aplam...kızlar da yalnış yapmazlar....

birde derin gelmemiş bu gün nerelerde yoksa yine kaçamakmı yaptı???

Son düzenleme:
şimdi ben sabah tartıldım ve 69.9 geldim
ama ben bu rakama inanmadım tabiki

zilimmm
elimizdeki kuru meyvelerden de olcqaz şimdi aben abla kızacak

kızlar şimdi ben karnıma ve yanlarıma lahana yagıve biberiye yagını sürüp jelatin sarıyorum spor yapıyorum sonra duşalıyorum acaba sıkılaştırıcı bişey sürmem gereklimi spordan sonra

kızlar kitabıımm var benimdee artıkkk:)

kadına özelimi aldın masumum

çok sağol ablacım valla çıktık bir yola gidiyoruz madem bir karar verdik harfiyyen uygulamakta gerek değilmi....
Oyunu kuralına göe oynamak lazım.

E birde sen gibi bir öğretmenim olunca düzenli gitmemek elde değil yahuuuuuuu sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

KESİNLİKLE ANNELİK DÜNYANIN EN GÜZEL DUYGUSU
ASLA TARİFİ YOK

ooyyyy istanbullll vede trafikkkk kafamçokkarıştı hemde bu havada

iyi akşamlar aplaaa hemde iyi tatiller iyi bayramlaaaarrrrr turkbayragi turkbayragi

bilmiyorum safinaz cnaımya havadan heralde boğzlarım acıyordu sanırım iştahımıda engelledi.tabi aç olunca başıma vuruyor direk migren olduğu için.

olabilir canım yaaa soğukalgınlığı başlangıcıır dikkat et kendine vitamin al bol bol dinlen vaktin oldukça. Kızın nasıl tamamen iyileşti dimi?

kızlar kitabıımm var benimdee artıkkk:)

hadi gözün aydın şekercimmm hayırlı olsun bol zayıflamalı günler sana ve bizeee :içelim:

safinaz saolasın canım allaha şükür iyileşti.senin bebişin nasıl sen nasılsın? ay burdada hava öyle kapalıki mesai bitsede gitsem bunaldım valla

kızlar yaa acaba sıkılaştırı yaglar mı mantıklı yoksa kremlermii

safinaz saolasın canım allaha şükür iyileşti.senin bebişin nasıl sen nasılsın? ay burdada hava öyle kapalıki mesai bitsede gitsem bunaldım valla

oohhhhh bundan güzel habermi var güzelim yaaaa aman diyim onlar hasta olmasınlarda herşey gelir geçer valla.....

Şükür bizde iyiyiz atlattık hastalıklı günleri amaa pür dikkat tabisi....

Kaçta biticek mesain güzelim çokmu var daha?

aman kızlar çocuklar hasta olmasında biz olalaım valşla benimde en çok korktugum şey bird eikitane birbirleirnden zaten geçiyor hemencikkk

zilim senin vardır bu yaglar konusunda bir tavsiyen

safinaz canım ben aslında erken çıkıyorum ama bizim ofiste olan diğer elemanlarla onların işi ne zaman biterse bazen çok erken bazen çok geç.yada eşim alıyor beni ama bugün eşimin işi var ben burda kaldım bu saate kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…