kıslar çabuçak gözüm gördügü mesajlardan alabildigimi yorumlayayım ...
dün akşam girdim ama yazamadan çıktım ....
nerden buluyorsun banu öyle şeyleri kaydirigubbakcemile3
yasaklar arasında yok ama monti amcamın gördügü bişide deyilki yenip yenmedigini yazsın masumum ... kitapda bir bilgi yo ama böyle durumlarda ona yakın yiyeceklerle karşılaştırma yapın diyor ...
dutun tazesi yeniyor ama kurusu..:uhm: . kuru kayısıda yeniyor ..şimdi al desem belki diyetini etkileyecek . emin deyilim bilmiyorumkismile yemesen olmazmı onca güzel taze taze meyve varken ..nerden bulur çıkarırsınkü aklinialirimsmile
çay fazla demli olmaksızın sınır yok canımafiyet olsun ...
tavugunun yanına salata gerek ...
unutma her ögün salata ve süt ürünü...
ekmeginde afiyet olsun ..kaydirigubbakcemile3
menün güzel ...olumunekankayizsmile
süper yagmurum bir hata yok ....olumunekankayizsmile
arada bir kahve içebilirsiniz ..yerimseniben
alkisalkisalkisalkisalkisalkissafişim menün yine harika bacım ...
çok dikkatlisin seni kutlarım .vede yapmak istedigin şeye odaklanınca noktasına virgülüne uyguluyorsun . MAŞALAH ..alkisalkisalkisalkisalkisalkis
:1hug:
AKŞAM OKUDUM AMA YAZAMADIM ZİLİM ...
ÇOÇUKLAR BÜYÜRKEN HER HASTALANMALARINDA HER BİR YERE MİSAFİRİRE GİTTİKLERİNDE HUYLARI DEŞİŞİR TANIYAMASSIN ...
SENİN YARAMAZDA İYİ DEGERLENDİRMİŞ HA ..:ecrin_bebek: DEMEK LÜP LÜP YUTTU .kaydirigubbakcemile3
YEŞİL SAGANI BENDE DUYMUŞTUM VER GEVSİN AGZINDA ...ACISI AGRISINIDA ALIR BELKİ ...
VALLAHİ UNUTTTUM BEN O DÖNEMLERDE NE YAPARDIM DİYE ...bilmiyorumkismile EEE EN KÜÇÜK 10 YAŞINDA ... daha nelerle karşılaşaçaksın dur hele ...kaydirigubbakcemile3
ne olursa olsun annelik dünyanın en güzel duygusu ...benim bidaha dogurasım var...delikafaduldenlaelaelaelaelae
bilmiyorum safinaz cnaımya havadan heralde boğzlarım acıyordu sanırım iştahımıda engelledi.tabi aç olunca başıma vuruyor direk migren olduğu için.
sporda kar kardır yagmurum koş bacım koş ....sizden ayrılamadım bir türlü aebencim bişey sorup hemen gidiyorum...şu spor aleti için ne diyorsun...evde koşu bandım var ama bacak için bu iyimidir?????????
[URL="http://urlal.com/dqqf"][/URL]
alkisalkisalkisalkisalkisalkissafişim menün yine harika bacım ...
çok dikkatlisin seni kutlarım .vede yapmak istedigin şeye odaklanınca noktasına virgülüne uyguluyorsun . MAŞALAH ..alkisalkisalkisalkisalkisalkis
ne olursa olsun annelik dünyanın en güzel duygusu her zorlugada deger.....benim bidaha dogurasım var...delikafaduldenlaelaelaelaelae
kızlar bende iyi akşamlar dileyeyim...opuyorumnanaktan
birazdan çıkıcam trafik daha beter olmadan kaçayım diyorum...kimbilir kaç saatte evde olurum Allah bilir.....istanbulda gök delindi sanki dünden beri hiç durmadan yağıyor...
bayramınızı şimdiden kutlarımturkbayragiturkbayragiturkbayragi
bilmiyorum safinaz cnaımya havadan heralde boğzlarım acıyordu sanırım iştahımıda engelledi.tabi aç olunca başıma vuruyor direk migren olduğu için.
kızlar kitabıımm var benimdee artıkkk:)
safinaz saolasın canım allaha şükür iyileşti.senin bebişin nasıl sen nasılsın? ay burdada hava öyle kapalıki mesai bitsede gitsem bunaldım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?