Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

kayısı yağı buğday özü yağı biberi yağı portakal yağı kullanıyor arkadaşım.çokta iyi geldi diyor.bende kayısı ve portakal yağlarını kullanmıştım bir dönem sarmamak için....

zilim benim karnım sarktı gebelikten sonra onu toparlamam laızm
acaba nivea mıkullansma yoks abitkisle yaglarmı

masumum eğer çok sarmış durumdaysa göbeğin cnm ona pek yapılacak bir şey yok.yani %100 iyi gelecek bir şey yok cnm.kremler falanda ilk başta biraz toparlar ama sonradasında yine eskisine döner. o sebeple hiç kremle uğraşma derim ben.mekik çek bol bol.çapraz mekik.yani yere yat bacak çeler gibi sol dizi sağ dizin üstüne at .sol dizine sağ dirseğinle sağ dizine sol dirseğinle değmeye çalışarak yan mekik çek.elinde ensende olsun.ama enseni zorlama sakın.bu hareket hem yan simitleri hemde göbişi eritmek için çok iyi gelir..
ve ne sporu yaparsanız yapın mutlaka esneme hareketlerini yapmadan bitirmeyin.kaskatı kalır vücudunuz..

kızlar montide keskek yiyebiliyormuyuz..
buğdayla et yeniyormu..
cok fazla aklıma takıldı..
ve birazcık yedim :kedi:

iyi aksamlar kızlar bugunku menum
sabahglumu doktora kontrole goturdum kahvaltım biraz gec oldu 4 dilim denge salatalık domates peynir yeşil zeytin
öğle:kabak yogurt
aksam:6 kofte yogut 1 bardak kola

zilimmbiraz sarkmış durumdatabii

mekik aletim var evde günde 400 mekik çekiyorum
sürekli artırıyorum sayısını öyle düzelmeyecek gibide dgeil ama
ümit var

ak aşagıdaa hemencik soralım onun bilgisi vardı

ak selam
bu göbek sıkılaştırmak için
kozmetik ürünlermi daha iyidir yoksa bitkisel yaglarmı

ak aşagıdaa hemencik soralım onun bilgisi vardı

ak selam
bu göbek sıkılaştırmak için
kozmetik ürünlermi daha iyidir yoksa bitkisel yaglarmı

Canım ya maalesef tercihim hiçbiri. Yani şöyle, spor sadece, ha kozmetik kremlerin de nemlendirici etkisi olur olmaz diyemem.

Önce spor sonra krem derim ben çünkü yağlar belirsiz hani kekik içine gerçekten kekik koyuyorlar mı, biberiyede yeterli miktarda var mı... vs vs. Çünkü biliyor musunuz bu yağlar hakikaten çok değerli ve çok çok az çıkar bir seferde. yani o kekik yağı 3-4 lira değil 10-15tl olmalı en az... Ama satıyolar işte ucuza, şüphelenmemek elde değil....kafamçokkarıştı

ben zaten spor yapıyorum spordna sonra sürebilecegim sıkılaştırıcı arıyorum tşk ederim

kızlarrr günayydddııınnnnn

geçen haftaaa istediğim olduuu hedefim 85.9 du şu an tam olarak bu kilodayım:

geçen hafta: 87.4

bu hafta :85.9

fark.1.5 kg sanırımmmm geçen haftaki gibi 2.5 kg veremedim ama idare edelimmm:)

günaydınnn kızlar
geçen hafta :69.7
bu hafta:68.9
giden:700 gr

lesile abla bana yaradı ama bu hafta yedigim tatlı az vermemi sagladı
bunda şükürrr

kızlarcığım selamlar canlarım vede iyi bayramlar

Bu günkü kilom 62,800 gr.
sadece 200 gr.gitmiş sağlık olsun diyorum

Kilo veren herkesi tebrik ediyorum canlarım.....

kızlar kardeşimin yeri belli oldu
kars sarıkamışmafoldumbenmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…