Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar kardeşimin yeri belli oldu
kars sarıkamışmafoldumbenmafoldumben

askermi canım kardesin bilmiyodum ben hayırlısı olsun oylede boylede yapacaklar bu gorevi ha yakın ha uzak olcak olduktan sonra yakındada olur allah hayırlısıyla yapıp gelmeyi nasıp etsinler benim kardeşimde Tuncelide yapıyor askerliğiniturkbayragi

iyi günler ..
iyi bayramlar ve hayırlı cumalar olsun efem ......

eşim evde.. ve ogluş ateşlendi kıslar fazla kalamıycam .....

haber vereyim dedim .....

kilomda 61. 0.
geçen haftaki listeye bakamadım daha dögrusu not almamışım hangi sayfadaydı diye ...::)))

gecmiş olsun canım umarım onemli bişeyi yoktur:1no2:

buldum eski liste 1413. sayfadaymış .

Aeben
başlangıç...27 eylül ..

27 eylül ......... 64.000 gr.
1 .hafta ........ 63.500 gr.
2. hafta ........ 62.800 gr
3.hafta ......... 63.500gr.(bozdu )
4.hafta ......... 62 500 gr.
5.hafta ......... 61 000 gr.

kutlarım fıstıklar hepinizide .....
derincim özelikle seni pes etmedigin için .::)))))

gecmiş olsun canım umarım onemli bişeyi yoktur:1no2:
bayabir ateşi var dr. götürecegim ....
aksi oldu bu 3 günlük boşlukta haymanaya gidelim diyorduk ...sempatiksalakcinni saglık olsun ...:ecrin_bebek:

aebencim çok sağolun hepinize verilen kilo tatmin etmiyor beni bugün 15 gün oldu hergün bırakacağım bu diyeti diyorum ama bırakamıyorum alıştım aslında biraz peynirde zorlanıyorum birde öğlen ayrı yemek akşam ayrı yemek onda zorlanıyorum genelde eşimle aynı yemeği yemiyoruzda ona ayrı kendime ayrı(eşimle ayrı yemek derken ben şimdi karnabahar yerim yumurtalı pırasa ıspanak yerim eşim onları yemez kereviz yemez ben ege mutfağına alışığım eşimde kayserililduğu için geneld ehamur türleri benide onlar mahvetti yaaa)

gecmiş olsun aeben ablam umarım önemli bişeyi yoktur..

saol cnmm inşş sag saglim bitirip gelirlerrr
allah bütün hepsinin yardımcıı olsun

geçmiş oslun ablacımmm

derincim bu kadar erken pes edilirmi hiç yahuu
ayrı yemek konusuna gelincede hepimiz aynıyız benim bazen 3 ayrı çeşit yemek yaptıgım bile oluyor
2 çeşit desen 6 çeşit yapıyor hepimiz aynıyız cnm zaten monti yapmasan eşinin yedigi yemekleri yiyemzsinki eger diyet yapmak istiyorsan

merhaba arkadaslar yine gitmis kilolar gitsin de bir daha donemez olsunlar insallah sempatiksalakcinni
bende gecen hafta 55,100 den bugun 54 700 e dusmusum 400 gr gitmis bide 53 u gorebilsem boshayallersmile super olacak

dun aksam
6 7 kasık kadar kuru fasulye ve yogurt

3 saat sonrada 1 elma gun boyunca ıhlamur cayı ve 3 ltre su.

bugun sabah ilk olrak 3 dlim armut
kk kadar peynir.1,5 dlm kızarmıs tb ekmek domates salata ve 6 tane zeytin.

öglen tavuk yogurt 1 dlm kızarmıs tb ekmek.

aksam yesil fasulye yogurt.

3 ltre su ıhlamur.

regl olucam onun sıkıntısı yasıyor ve biyandan acayip sekilde bas agrisi cekiyorum.Aaben abla bebişine cok gecmiş olsun ...inş. haftaya bende size kg tablomumu veririm...

zilimm gelemmeiş bugün diycektim aşagıda gördüm seni zilimma.s.

slm kızlar öğrencim vardı bu saate kadar giremedim.hepinizin kilosunu merak ediyordum.herkesi terik ederim.en baştada derincim seni cnm.geçen hafta alışma haftandı cnm .bu haftada yaptığın tatlı kaçamağına rağmen 1,5 kilo vermişsin.ve bu seni mutlu etmeye yetmemiş anlaşılan.haftada 1,5 kilo ayda 6 kiloya tekabül ediyor.6 değilde 5 verdin diyelim.bunumu az buluyorsun tatlım?? sen ayda 10 kilomu hedef koymuştun kendine??
şok diyet değil cnm monti,sağlıklı beslenme biçimi.ve bu diyetle verdiğin kiloları şok diyetlerde verdiğin gibi birden geri almayacaksın bunları düşün.bir haftada 3-4 kilo vermek sağlıksız zaten.ve verilende kilo olmuyor o diyetlerde.meyvem bir kaç hafta önce lahana diyeti yapmıştı arkadaşlar hatırlarlar.metabolizması alt üst olmuştu.ve kaç haftasına mal olmuştu.
sakın vazgeçme cnm.bünyen kaçamağına rağmen diyeti kabbullendi ve verim almaya başladın bile.bundan sonraki haftalar kaçamaksız devam et dahada fazla vererek istediğin hedefe ulaş cnm.yemek konusuna gelince eşinin damak tadına uyan şeyler montiye değil cnm hiç bir sağlıklı beslenme şekline uymuyor.mantılar hamur işleri vs..istediğin kiloya indiğinde ara sıra bunlarıda iyeceksin zaten cnm.ben bu gün yedim mesela:) ve almıyorum artık ...en önemliisi de bu cnm...
aebenim oğluşuna çok geçmiş olsun aplam....
masumcum kaçamağına reğmen sende iyi vermişsin cnm...

hasret cnm öğlen hem tavuk hem ekmek olmamış cnm...etin olduğu öğün ekmek veya tahıl gurubu bir şey yok biliyorsun...

slm kızlar...
sabah: domates peynir(yağlı) marmelat t. ekmeği
öğlen meyve 45 dk sonra 1 dilm peynir az taze fasulye
aksam tavuk mantar salata yoğurt

sabah kahvaltım cok ağırdı annemlerle muhabbet ederken cok yemişim...

zilim yaa ben dün keşkek yedim montiye uymuyor dimi buğdayve et birlikte yenmez sanırım bi an buğday corbası içioz die yiyiverdim sonrada olumu olmaz mı die düşündüm durdum..

evet meyvem olmaz ama olmuşbilmiyorumkismile yapacak bir şey yok afiyet olsun cnm.diğer öğünlerde dikkat edersin olur...

ziligurti canım ben sanada daha önce demiştim ilk defa diyet yapıyordum daha önce diyetisyene gittim o zamanda verdim ama herşeyden yiyerek.vermiştim ve haftada 2 yada 3 verdiğim zamnlar oluyordu. ki şimdi çok az yiyorum 15 gündür tek kaçamağım haftasonu tatlı oldu yani 15 günde 1.5 kilo az geldi bana canım yoksa şimdiye kadar 3 yada 4 versem yeterliydi ama belki vücut ancak alışıyordur.neyse bakalım önümüzdeki hafta durum ne olacak ben bugün yine kaçamak yaptım misafirim geldi tam 3 tane kurabiye yedim umarım tartıya yansımaz öğleyi çok hafif geçiştirmiştim misafirler için koşturmaktan onlarla beraber acıkınca dayanamadım sıcak kurabiyelere .
eşim evet çok sağlıksız besleniyor ve 70 kilo sinir oluorum hep yediği şeyler kilo yapıcı zararlı yiyecekler ama 15 gündür inanki oda itiraz etmiyor yediklerine az yağlı yemeklere beni çok istekli görüyor.

masum canım yok dha hemen pes etmiyorum.çevrede etkiliyor beni çorbasız diyet olurmu herşeyden az az yemen lazım proteinin fazlasıda zarar....gibi cümleler .vallahi ben mutfaktan hiç çıkamıyorum kızıma ayrı eşime bana ayrı akşam yemeği ayrı derken bütün gün mutfakdayım

herkeşlere ii akşamlar
ben sabah evde olmadığım için tartılamadım yarın sabah hemen tartılıcam ve yazıcam buraya
kilo veren herkesi tebrik ediyorum veremeyenlerinde canı sağolsun haftaya veririz
yarına misafirim var ve ıspanaklı kıymalıbörek,patatesli pırasalı gülböreği,çikolatalı cheesecake,tavuklu salata yapıyorum kendime de normal salata ve tavuk haşlaması yaptım :)))

ve masum tadına dahi bakmıyorum tabi kide :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…