ziligurti canım ben sanada daha önce demiştim ilk defa diyet yapıyordum daha önce diyetisyene gittim o zamanda verdim ama herşeyden yiyerek.vermiştim ve haftada 2 yada 3 verdiğim zamnlar oluyordu. Ki şimdi çok az yiyorum 15 gündür tek kaçamağım haftasonu tatlı oldu yani 15 günde 1.5 kilo az geldi bana canım yoksa şimdiye kadar 3 yada 4 versem yeterliydi ama belki vücut ancak alışıyordur.neyse bakalım önümüzdeki hafta durum ne olacak ben bugün yine kaçamak yaptım misafirim geldi tam 3 tane kurabiye yedim umarım tartıya yansımaz öğleyi çok hafif geçiştirmiştim misafirler için koşturmaktan onlarla beraber acıkınca dayanamadım sıcak kurabiyelere .
Eşim evet çok sağlıksız besleniyor ve 70 kilo sinir oluorum hep yediği şeyler kilo yapıcı zararlı yiyecekler ama 15 gündür inanki oda itiraz etmiyor yediklerine az yağlı yemeklere beni çok istekli görüyor.
Masum canım yok dha hemen pes etmiyorum.çevrede etkiliyor beni çorbasız diyet olurmu herşeyden az az yemen lazım proteinin fazlasıda zarar....gibi cümleler .vallahi ben mutfaktan hiç çıkamıyorum kızıma ayrı eşime bana ayrı akşam yemeği ayrı derken bütün gün mutfakdayım
görürüsn cnm sende bu aizm varken
ben geriye dönüp bakıyorum topicte yazdıkalrıma gülüyorum
geçen şöyle yazmışım 79.9 görsem başka bieşy istemem dmeişim baksana şimdi 68 lerdeyim hayal gibi
bend eilk 7 olmak isteridm sonra 65 şimdide 60 olmak isityourm
merhaba kizlar ne var ne yok insallah keyifler iyidir a.s benden kotu aksam kacamak yaptim domates soslu spagettiye yenik dustum mafoldumben
tamda 400 gr. inmisken olacak seymi simdi artik olan oldu.ben ne zaman yaniniza gelip yazismasam boyle oluyo. bana moral oluyosunuz yazmadan yazdiklarinizi bile okumak
insana guc veriyo :1hug: olumunekankayizsmile
mrb.kızlar!a.s. bende dün itibariyle montinag diyetine başladım. geçmiş yıllarda da budiyeti yaptım. çok büyük kilolar verdimama doğum ve işstresi nedeniyle geri aldım.Bakalım bu sefer hedefime ulaşabilecek miyim? sonuçları sizinle paylaşacağım.Kilom100 ün üzerinde çok üzgünüm:
derin kusura bakmak sen vücudunun alışmasına zaman bırakmıyorsun ki zaten bir kaçamk bile 1 hafta engelliyor insanı montide
sen bunu her hafta yapyorsun ve buna ragmen 1.5 kilo gayet ii bence
bende 14 kilomu herşeyden yiyerek veridm herşey derken
yine tatlıhamur yaglı yasaktı tabi
ama montideki verim alamadım
kalan kilomud amonti ile verdim
bend earada bir kaçamak yapıyorum ama benim kaçamaklarım 1 lokma veya bi taneyi geçmiyor
sen 3 tane bile yerken kilo vriyorusn bence buna şükret cnm
diger türlü diyette yapsan yiyecegin şeyler aynı tek farkı
yumurta ile ekmek yersin
öglen ekmek akşam ekmek yersin onu dışında normal beslenme tarzı sana kilo verdirmek ancak kilonu korursun......
masummm ne demek her hafta yapıyorum geçen hafta tatlı kaçamağı yaptım sadece zaten yeni geldim 15 gündür böle konuşman çok greksiz kaç aydır buradasın ve kaç kilo verdin benim gibi 122 kilo bir bayanın bu kadar aç kalarak daha çok vermesi lazım çünki gerçekten aç yaşıyrum herşeyden diyerek kastım ekmeğimin yerine 3 kaşık pilavımıda yedim yada patatesimide yedim ilk defa bu topikte dityet yapmıyorum ben 135 kilolardan 100 kiloy düştüm 2 sene önce onu demek istedim diyetisyen eşliğindede kendi başımada kolay gelsin sizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?