Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

bugünkü menüm:
sabah:domates salatalık(evde değildim uygun birşey yoktu başka)

öğlen:
bir elma(yine birşey yoktu)

ara:
bir mandalina

akşam:
biberli tavuk haşlama
sarımsaklı yoğurt
salata

günaydın kızlar
diyarcım tebrik edeirm cnm tadına bile bakmadıgın için

derin kusura bakmak sen vücudunun alışmasına zaman bırakmıyorsun ki zaten bir kaçamk bile 1 hafta engelliyor insanı montide
sen bunu her hafta yapyorsun ve buna ragmen 1.5 kilo gayet ii bence

bende 14 kilomu herşeyden yiyerek veridm herşey derken
yine tatlıhamur yaglı yasaktı tabi
ama montideki verim alamadım
kalan kilomud amonti ile verdim
bend earada bir kaçamak yapıyorum ama benim kaçamaklarım 1 lokma veya bi taneyi geçmiyor
sen 3 tane bile yerken kilo vriyorusn bence buna şükret cnm

diger türlü diyette yapsan yiyecegin şeyler aynı tek farkı
yumurta ile ekmek yersin
öglen ekmek akşam ekmek yersin onu dışında normal beslenme tarzı sana kilo verdirmek ancak kilonu korursun......

günaydıınn güzellerrr dün kına gecesi vardı bir kşi daha evleniooo veee bu kız evde kalcakP

dünkü menüme gelince

09:00 2 kayısı

10:00 domates soslu peynirli yumurta

15:00 1.5 karnıyarık ama minik patlıcanlardan, bir kaç çatal tavuk, yoğurt

sonra kuafördü hazırlanmayydı derken zaman geçtii gece eve geldim elma yedim

3 bardak yeşilçay vs...

bi de dün babamın doğumgünüydü süper bi pasta aldım onaa öğlen onu kestiler ama tadına bile bakmadım kızlar:)

iiimm masumummm sen nasısınnnn kilo verdikçe daha da mutlu oluyorum ilk hedefim 85 i tartıda görmekti şimdi 83 ü görmek:) bakalım nasıl olcak

görürüsn cnm sende bu aizm varken
ben geriye dönüp bakıyorum topicte yazdıkalrıma gülüyorum
geçen şöyle yazmışım 79.9 görsem başka bieşy istemem dmeişim baksana şimdi 68 lerdeyim hayal gibi
bend eilk 7 olmak isteridm sonra 65 şimdide 60 olmak isityourm

Günaydın kızlar...

Kalktım, kocişe kahvaltı yaptırdım o gitti. Tv izliyordum, Nebahat Çehre'yi gördüm, kızlar bu yaşta nasıl böyle olabiliyor bu kadınlar yahu! Benden daha fit!

Bu arada ben dün montiyi bozdum. Ne yediğimi söylemeyeyim uygun kaçmaz ama off çok pişmanım! Yaklaşık bir aydır devam ediyordum son 2 haftadır da güzel güzel kilo vermiştim ama çok moralim bozuldu evde eski kotumu denedim, hala içine giremiyorum diye!!! Söyleyeceklerinizi şimdiden kabullendim ben pisboğaz şişko iradesizin tekiyim!alsanaalsanasmile

merhaba kizlar ne var ne yok insallah keyifler iyidir a.s benden kotu aksam kacamak yaptim domates soslu spagettiye yenik dustum mafoldumben
tamda 400 gr. inmisken olacak seymi simdi artik olan oldu.ben ne zaman yaniniza gelip yazismasam boyle oluyo. bana moral oluyosunuz yazmadan yazdiklarinizi bile okumak
insana guc veriyo :1hug: olumunekankayizsmile

mrb.kızlar!a.s. bende dün itibariyle montinag diyetine başladım. geçmiş yıllarda da budiyeti yaptım. çok büyük kilolar verdimama doğum ve işstresi nedeniyle geri aldım.Bakalım bu sefer hedefime ulaşabilecek miyim? sonuçları sizinle paylaşacağım.Kilom100 ün üzerinde çok üzgünüm:

Selam hanımlar,

Haftasonu diye kimse yok sanırım..kızların babası geldi, 2 gündür giremedim, kilo bildirimini yapıp çıkacağım, her ne kadar soğuk da olsa keyifli bir haftasonu geçirmeniz dileği ile...

Geçen hafta: 54.6
Bu hafta: 53.7

Çamlıca, domates soslu spagetti montiye aykırı değilki canım, niye üzülüyorsun ki, miktarı mı fazla kaçtı, hazır sos mu kullandın, bunlarda değilse kaçamak yapmamışsın, kendini boşyere üzmüşsün tatlımyerimseniben

Aramıza hoşgeldin takyi a.s.

masummm ne demek her hafta yapıyorum geçen hafta tatlı kaçamağı yaptım sadece zaten yeni geldim 15 gündür böle konuşman çok greksiz kaç aydır buradasın ve kaç kilo verdin benim gibi 122 kilo bir bayanın bu kadar aç kalarak daha çok vermesi lazım çünki gerçekten aç yaşıyrum herşeyden diyerek kastım ekmeğimin yerine 3 kaşık pilavımıda yedim yada patatesimide yedim ilk defa bu topikte dityet yapmıyorum ben 135 kilolardan 100 kiloy düştüm 2 sene önce onu demek istedim diyetisyen eşliğindede kendi başımada kolay gelsin sizlere

derin
bu yazıda gereksiz birşey görmüyorum ama snein düşüncede saygı duyarım tabki

sen nedne aç kalıyorsun bu bana çok saçma geldi montid ekol. hesabı yok doyana kadar yiyorsun zaten ve şekeirn sürekli dengede bu yzüden acıkma krizleirne ve tatlı krizine girmiyorsun her hafta derken zaten 2 haftayı kasdettim bir lokma bile bizi geriletiyor montide

bence sen daha ii verim alırısn montiyi sıkı yapsan okadar aç bırakmada gerek yokki kendini öncedne diyet yapıp vermişsin bir kez 35 kilod aaz degil yani

benim ne kadardır bu topikte oldugum ve kaç kilo veridigm önemli dgeil
önemli olan montiyi kavramam ve yanlışlarımı anlayabilmemdir 1 kiloda versem önemli olan budur benim için

ama bens eni kararlı görmüyorum kusur bakma bu yüzdne çok sinilri ve gerginsin

sen aç kalma olayınd abenim dondurma ve karpuz hikayeme benziyor

derincim masum sana b,r şey dememişki tatlışım niye alınganlık ediyorsun.kaçamak yapmana rağmen iyi vermişsin demiş sadece.bunu sende biliyorsun.geçen hafta üç dilim revani bu hafta üç kurabiye yedim diye sen kendin söyledin tatlım.ve buna rağmen iyi verdin.burda minicik kaçamaklar yapıpta + olan arkadaşlarımız var.sen bir lokmadan fazla kaçamakla 1,5 kilo verdin.buda iyi bir şey.ama aç kalmana üzüldüm cnm.montide aç kalmak yok cnm benim.serbest olan yiyeceklerden doyana kadar yeniyor.aç kaldığın için belkide kaçamağa yöneliyorsun.örneğin akşam için nohut pişirdin bir tabakla doymuyorsan 2 tabak ye cnm.sakın aç kalma bu seni çabuk usandırır ve direncini kırar.
kilosu fazla olan kişilerin 2 kilodan fazla vermesi ilk haftalar için normal karşılanıyor ve sen bunu bekledin sanırım.ama monti kaçamağı pek kabul etmiyor cnm.o sebeple veremeyebilirdinde.ama sen haftada 1,5 kilo verdin bunada şükür.alınma cnm hiç bir şeye.burda herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor.ama diyette bazen sinirler yıpranıyor tahammül azalıyor.ama bu kiloları 3-5 haftada almadığına göre 3-5 haftada gitmeyecekler bunu bil yolunun uzun olduğunu unutma ve mucizeler beklemeden tökezlesende yolundan dönme cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…